Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

το ανανεωμένο μας δωμάτιο

http://glitterfy-flpbk17012335795234.gif

νικολ 28 τελειο το δωματιακι σας....

Εχω μια αδυναμια στο ροζ τι να κανω να το κρυψω????

χαχαχα

Αλλα και ολων των κοριτσιων τα δωματια τελεια και ειναι ακομα πιο τελεια οταν τα γεμιζουν τα απιθανα ζουζουνια.........

Και στις μελλουσες μαμαδες αυτο που εχετε να κανετε ειναι να πατε μια βολτα να αφιερωσετε χρονο στον ευατουλι σας, γιατι οσο σκεφτεστε το μωρακι τοσο πιο δυσκολα περναει ο καιρος μεχρι εκεινη την μερα.....

Ειμαι σιγουρη οτι τα παιδακια σας θα λατρεψουν τα δωματιακια τους γιατι εγιναν με μεγαλη αγαπη και ανυπομονεσια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάρα πολύ όμορφο το δωμάτιο του μπέμπη σου, ειλικρινά πολύ ωραία επιλογή χρώματος του τοίχου (το ίδιο ήθελα να κάνω και εγω και ας είναι κοριτσάκι) και τα έπιπλα και τα αξεσουάρ σου και δεν θα το έλεγα μινιμαλ.. και το δικό μου κάπως έτσι είναι σε άσπρα έπιπλα με άσπρους τοίχους και με χρωματιστά όλα τα άλλα αξεσουάρ για να δώσει λίγο χρώμα γιατί τους τόιχους δεν πρόλαβα να τους ξαναβάψω μάλλον το καλοκαίρι που έρχεται Πολύ ωράιο ειλικρινά!! :D:D

κοριτσια θα ηθελα τη συμβουλη σας.

ειναι καλυτερα κρεββατακι-κουνια με σταθερα καγκελα τυπου ικεα Η' σταθερη θεση στρωματος και να ανεβοκατεβαινουν τα καγκελα?

σιγουρα το καλυτερο ειναι να συνδιαζει και τα δυο αλλα μετα ξεφευγουμε στην τιμη :lol:

εγώ πάντως πήρα ΙΚΕΑ κούνια χωρίς να κουνιέται το κάγκελο και γίνεται καναπεδάκι μετά τον πρώτο χρόνο και μπορείς να αγοράσεις ένα πλαστικό προστατευτικό κάγκελο για να μην πέφτει το μωρό σου αλλα πρώτον λόγω οικονομικού παράγοντα βέβαια είχα βρει και στο πρεμαμαν μια κούνια με 150ευρώ και στο Ποδηλατούπολη με 150 ευρώ αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι σαν του ΙΚΕΑ και δεύτερον γιατί τελικά μου άρεσαν πολύ τα άσπρα του ΙΚΕΑ και βολεύαν και την τσέπη μου. Τώρα μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει που θα μου χρησίμευε το κάγκελο μάλλον για μετά για να βγάζω την μπέμπα αφού μεγαλώσει? Θα σε γελάσω..

xxx, νομίζω πως σε όλα τα κρεβατάκια υπάρχουν τουλάχιστον 2 σκάλες για να ρυθμίζεις το ύψος του στρώματος. Τώρα τα περισσότερα που τα κάγκελα είναι σταθερά γίνονται παιδικά ή και εφηβικά (συνήθως συμπεριλαμβάνουν προέκταση) κρεβατάκια οπότε την χρησιμοποιείς για περισσότερα χρόνια την κούνια. Και υπάρχουν και με κάγκελα που πέφτουν ή βγαίνουν τελείως από τη μία μεριά (όπως αυτές του Ikea που πήρα και εγώ) όπου μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν κούνια μέχρι 2 ετών περίπου και μετά να βγάλεις τα κάγκελα και να τη χρησιμοποιήσεις για άλλα 2-3 χρόνια. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι δεύτερες σκευτόμενη ότι όταν θα πάει σχολείο, αγοράζοντας γραφείο θα ταιριάξουμε και το καινούργιο κρεβατάκι. Τώρα από εκεί και πέρα είναι θέμα καθαρά προσωπικό, τι σκέφτεται ο καθένας και τι τον βολεύει :D .

Όταν έψαχνα πάντως, οικονομικά μου φάνηκαν εκτός από του Ikea που τελικά κατέληξα, και της Premaman που γίνονται κανονικά κρεβατάκια μονά και της mothercare που γίνονται παιδικά κρεβατάκια (πιο κοντούτσικα από τα κανονικά).

V4dh.jpgOK2ip2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια, χαίρομαι που σας άρεσε το δωμάτιο του μπεμπάκου μου!!

Κoullam συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά για κάποιο λόγο δεν μου ήρθαν e-mail οτι υπήρχαν απαντήσεις.

Τα έπιπλα και την κουνουπίερα τα πείρα από το bebe jou, 500 το κρεβάτι και 600 τη συρταρίερα την κουνουπίερα δεν θυμάμαι.

Αυτό που μετράει το ύψος μου το κάνανε δώρο!!!!

kalamaraki έχεις δίκιο αυτό το λαχανί είναι πολύ ωραίο για κορίτσι με μόβ-λιλά!!! :wink::wink::wink:

Α ρε Φιλιω να ξερες ποια σου λεει οτι το δωματιο σας ειναι τελειο :!::!:

Ορκισμενη μινιμαλιστρια.................. παρα πολυ ομορφο να ειστε γερες και εσυ και η Ασημενια σου. Φιλια

Κορίτσια πολύ όμορφα τα δωματια των μικρών σας!Μπράβο!Νινέττα το σχέδιο πάνω απο το κρεββάτι είναι ζωγραφική ή αυτοκόλλητα? φαίνεται πολύ ωραίο.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολύ όμορφα τα δωματια των μικρών σας!Μπράβο!Νινέττα το σχέδιο πάνω απο το κρεββάτι είναι ζωγραφική ή αυτοκόλλητα? φαίνεται πολύ ωραίο.

ευχαριστω πολυ :D

Τα συννεφακια ειναι σε ολο το δωματιο, και ειναι ζωγραφισμενα απο τον μπαμπα :D

ευχαριστω...πολυ

Νινεττα πολυ ομορφο το ροζ δωματιο σας, μπραβο!!!

Μπραβο κοριτσια οσο περναει ο καιρος βλεπω ολο κ πιο καλογουστα δωματια... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

φιλιω μου,νομιζω πως μπερδεψες τα δωματια μας :D

Του Αλεξανδρακου ειναι σε ενα λινκ λιγο πιο πανω απο το δωματιο της Ασημενιας σου :wink:

Ειναι γαλαζιο με ασπρα συννεφακια :D

ουπςςς :oops::oops: ξερεις τι επαθα;; το μπερδεψα με της Niκol.. που μετα το εκανε Quote η Nantia.. εσυ εισαι Νινεττα με τοοσα Ν μπερδευτικα!!

παντως τωρα που το ειδα ειναι τελειο και τα επιπλα μου αρεσαν και τα συνεφακια!!

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

πολυ ωραιο το δωματιο σας μοιαζει πολυ με της κορης μου που την λενε αννα !!! εχουμε και εμεις αυτην την κουνια τα ιδια πομολα στην ντουλαπα το μονο που αλλαζει ειναι η σιφινιερα που εχουμε την ιδια με την κουνια οπως και το ριλαξ.Κατα τα αλλα ΟΛΑ ΙΔΙΑ!!!!!

Σας στέλνω κι εγώ φωτογραφιές από το δωμάτιο της μικρής μου.

Πολύ ωραίο δωμάτιο και πλήρως εξοπλισμένο με το λίκνο, την κούνια του και την κατάλληλη διακόσμηση του τοίχου. Αυτά τα αρκουδάκια και οι τίγρης έχουν κάνει θραύση :)

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :D .

Mama Xrysa όλα όσα βλέπεις στον τοίχο είναι αυτοκόλλητα. Ο Winnie και η παρέα του είναι ένα σετ περίπου 50 κομμάτια (το παράγγειλα από Αγγλία αλλά υπάρχει και στο Cosycorner) και ο κορμός του δέντρου είναι αυτοκόλλητο αναστημόμετρο από τα Jumbo.

*

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...