Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SOTIRIA,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ??Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...

Το επιτραπέζιο από Κίνα ebay:

http://shop.ebay.co.uk/items/__Disney-Winnie-Pooh-Table-Lamp-Lighting_W0QQ_kwZDisneyQQ_kwZWinnieQQ_kwZPoohQQ_kwZTableQQ_kwZLampQQ_kwZLightingQQ_ckwZG188?_trksid=p3286.c0.m104

και το κρεμαστό από το praktiker πρίν όμως από περίπου 8 μήνες.

Πολύ ωραίο!!!!

Βλέπω το κρεβατάκι σας είναι απο το ΗΡΑ και επειδή και εμείς έχουμε παρόμοια κούνια - κρεβάτι μπορείς να μου πεις πότε του το κάνατε κρεβάτι??

Σε ποιό μήνα του παιδιού εννοώ.

κοριτσια καλημερα!ειμαι καινουρια στο forum και προς το παρων διαβαζα απλα τα δικα σας μηνυματα.ειμαι στον πεμπτο μηνα της εγκυμοσυνης, περιμενω μαλλον κοριτσακι και εχω αρχισει και ψαχνω ιδεες για το παιδικο δωματιο. οι ιδεες και οι φωτογραφιες που βρηκα μεχρι στιγμης στο forum ειναι φανταστικες!με εχετε βοηθησει ηδη πολυ.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Σωτηρια, αν και να σου πω την αληθεια Χανιωτισσα ειμαι αλλα ζω Πατρα!το θεμα ειναι πως θελω να φτιαξω ενα δωματιο λιγο πριγκηπικο, λιγο με νεραιδες...κατι τετοιο τελος παντων αλλα χωρις συγκεκριμενους ηρωες. δυσκολευομαι ομως να βρω ταπετσαριες και αυτοκολλητα. ολες οι εταιριες στην ελλαδα προσανατολιζονται στους ηρωες του Disney :cry:

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ευχαριστω πολυ Σωτηρια, αν και να σου πω την αληθεια Χανιωτισσα ειμαι αλλα ζω Πατρα!το θεμα ειναι πως θελω να φτιαξω ενα δωματιο λιγο πριγκηπικο, λιγο με νεραιδες...κατι τετοιο τελος παντων αλλα χωρις συγκεκριμενους ηρωες. δυσκολευομαι ομως να βρω ταπετσαριες και αυτοκολλητα. ολες οι εταιριες στην ελλαδα προσανατολιζονται στους ηρωες του Disney :cry:

Κοριτσάκι επειδή και εγώ ήθελα νεράιδες αλλά δεν ήθελα του Disney, το έψαξα και παράγγειλα από αυτή τη σελίδα http://www.kidscapes.co.uk/fairies-intro.htm τις νεραιδούλες που θα δεις ...τις friendship fairies. Αν σου αρέσουν είναι πολύ εύκολο να τις παραγγείλεις. Δες και το δωμάτιο της μικρής μου για να πάρεις μια γεύση...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1510&postdays=0&postorder=asc&start=420

Ελπίζω να βοήθησα :)

Ευχαριστω πολυ Summerday. Το δωματιο της μικρης σου ονειρο! Μαλλον τα γουστα μας ταιριαζουν.Φαντασου τα επιπλα που εχεις ειναι στις πρωτες μας επιλογες! Ο λιλα τοιχος ειναι ταπετσαρια, σωστα?οσο για το link, πολυ καλη ιδεα.κατι τετοιο εψαχνα.ευχαριστω.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Πολύ ωραίο!!!!

Βλέπω το κρεβατάκι σας είναι απο το ΗΡΑ και επειδή και εμείς έχουμε παρόμοια κούνια - κρεβάτι μπορείς να μου πεις πότε του το κάνατε κρεβάτι??

Σε ποιό μήνα του παιδιού εννοώ.

Ευχαριστώ πολύ Sotiria

Nαι το κρεβάτάκι μας το έχουμε πάρει από το ΗΡΑ.

Ηταν κούνια μέχρι που βγάλαμε τα κάγκελα όταν έγινε 20 μηνών.

Το αργήσαμε λίγο πρώτων γιατί δεν διαμαρτύρονταν καθόλου και

δευτερών κόψαμε την πάνα εκείνο το διάστημα και δεν ήθελα να του πέσουν όλες οι αλλάγες μαζί.

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Summerday. Το δωματιο της μικρης σου ονειρο! Μαλλον τα γουστα μας ταιριαζουν.Φαντασου τα επιπλα που εχεις ειναι στις πρωτες μας επιλογες! Ο λιλα τοιχος ειναι ταπετσαρια, σωστα?οσο για το link, πολυ καλη ιδεα.κατι τετοιο εψαχνα.ευχαριστω.

Χρύσα μου, όλοι οι τοίχοι είναι βαμμένοι από τον άντρα μου. Διαλέξαμε και τα 3 χρώματα από τα kinder paint της vitex. Απλά ο μεγάλος φούξια τοίχος όταν στέγνωσε περάστηκε με ειδικό βερνίκι glitter για να τον κάνουμε να γυαλίζει και να φαίνεται σαν νεραίδόσκονη ανάμεσα στις νεράιδες. :wink:

Τα έπιπλα είναι από τη σειρά Garden Bees της Ηρας :)

Ελπίζω να σε βοήθησα ξανά :lol:

summerday με βοηθησες πολυ. απιστευτο αυτο με τον τοιχο.δεν ηξερα οτι γινοταν.οσον αφορα τα αυτοκολλητα που παραγγειλες, ειχες κανενα προβλημα με την εταιρεια στην διαδικασια?τι μεταφορικα υπαρχουν?

cceXp3.png

pcTFp3.png

summerday με βοηθησες πολυ. απιστευτο αυτο με τον τοιχο.δεν ηξερα οτι γινοταν.οσον αφορα τα αυτοκολλητα που παραγγειλες, ειχες κανενα προβλημα με την εταιρεια στην διαδικασια?τι μεταφορικα υπαρχουν?

Kανένα απολύτως πρόβλημα. Μέσα σε λίγες μέρες είχαν φτάσει στο ταχυδρομείο της περιοχής. Και μάλιστα τα παραγγείλαμε και 2 φορές γιατί τα είδε μια 8χρονη ανιψιά μου και ξετρελάθηκε.Οπότε ο άντρας μου τα παράγγειλε ξανά και της τα έκανε δώρο. :)

Τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά ήταν μηδαμινά. :):wink:

summerday...ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΩΧΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ... ΝΕΡΑΙΔΙΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΑΣ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9330 glitterfy102645485D33.gif

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

summerday...ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΩΧΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ... glitterfy102645485D33.gif

Φιλιώ μου ευχαριστώ!

Εγώ σου έχω πει εδώ και καιρό ότι το δωμάτιο της νεραιδούλας σου είναι ονειρικό! Από τα πιο όμορφα που έχω δει σίγουρα :wink::D

Έχεις μεγάλο ταλέντο στη διακόσμηση και από ότι είδα και στη ζωγραφική :wink:

Μπράβο κοπέλα μου!!! :lol:

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...Ο ΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ...ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ...ΜΠΡΑΒΟ!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Summerday και τα καστρα στην ντουλαπα ειναι απο την ιδια εταιρεια που πηρες και τα αυτοκολλητα με τις νεραιδες?

'Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πριν...

To cosycorner έχει για όλα τα θέματα εκπληκτικά αυτοκόλλητα. Μπες στο site..http://www.cosycorner.gr και δες.

Βέβαια αν τους ζητήσεις να σου στείλουν τον κατάλογο τους θα δείς πολλά περισσότερα!!!

Εγώ το κάστρο με τις πριγκίπισσες και τις πεταλούδες από εκει τα πήρα.

Αλλά γενικά έχει πολλά θέματα για να διαλέξεις!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...