Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Φιλιώ, συγχαρητήρια για το γούστο και τις επιλογές σου. Το δωμάτιο είναι τέλειο, να το χαίρεται το κοριτσάκι σου, γερό και ευτυχισμένο! Να σε ρωτήσω κάτι, το ριγέ στον τοίχο είναι χρώμα ή ταπετσαρία έτοιμη;

Κορίτσια, και τα υπόλοιπα δωμάτια φανταστικά! Πήρα τέλειες ιδέες από εδώ μέσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, σε ευχαριστώ...έτσι σκοπεύω να το φτιάξω κι εγώ, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει καμιά πιο εύκολη και λιγότερο επικίνδυνη λύση (μου φαίνεται πως δε θα κάνω ίσιες τις γραμμές, πως θα περνάει το χρώμα πίσω από τη χαρτοταινία και διάφορα άλλα τέτοια... :?:?

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγχαρητήρια πολύ ωραία τα δωμάτια μπράβο!!

Εδώ και λίγες μέρες έχω αρχίσει και ψάχνω για το δωμάτιο της μπεμπούλας μου και έχω πελαγώσει η αλήθεια είναι!!

ΚΑΤ 123 μπράβο τέλειο και εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν δε θέλω νεραιδες και πεταλουδίτσες θα προτιμούσα κάτι από disney μου άρεσε πολύ και η σειρα baby mickey της decofun. Ο Winnie αυτής της εταιρείας δεν είναι??? Τα πήρες από την Ελλάδα ή τα παρήγγειλες μέσω διαδικτύου??

Και κάτι ακόμα τα έπιπλα τα πήρες από το bebe jou? γιατί έχω δει κάτι παρόμοια και θέλω να πάω να τα κλείσω από εβδομάδα...

Eπίσης για την μεγάλη εικόνα στον τοίχο, ταπετσαρία είναι ή αυτοκόλλητο?? κολλάει -ξεκολλάει, βάφεται εύκολα τα μέτρα τα έδωσες εσύ ή είναι στανταρ και πόσο κόστισε.. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σε ζάλισα..

Lk9Ip2.png

wSBwp2.png

Να και οι δικες μας οι τελευταιες. Ειναι λιγο αδειο ακομα εχουμε ακομα να βαλουμε την αλλαξιερα της και φυσικα τη μπουμπου μου!!!

η πορτα της

0fotg12p81hk1cz0hlou.jpg

η μια πλευρα

9zgljcpxkx64d5wb1bpj.jpg

οι κουρτινες μας

2nn2a4uh4ijuspt9j4x7.jpg

η καλαθουνα μας

v67qzjoj82j6a24slzu1.jpg

xez6q6svca70gb00t5b3.jpg

phedu8q2fudzojvbg0to.jpg

brtjos6wbuq86sldmooj.jpg

vf788hkhc29mf1fgbrcb.jpg

tsh1335koatd03irobh3.jpg

yvu3ofzjus37q6rww42i.jpg

adriru8lhv0t2ke88bj6.jpg

uvzzacpgqz19yspjsped.jpg

blue πολύ όμορφο το δωμάτιο σας

αχ αυτές οι μαργαρίτες φωτιστικό μ' έχουν τρελάνει και δεν μπορώ να πάω να πάρωωωωω .........κλαψ ,κλαψ :cry:

με κάνετε και ζηλεύω κι εγώ το έβαψα το δωμάτιο αλλά μέσα Σεπτέμβρη θα γεμίσει με τα έπιπλα

βρε μήπως να σας το δείξω έτσι μια άδειο και μετά γεμάτο?

τι πειράζει? :D

Διαφημίσεις

blue πολύ όμορφο το δωμάτιο σας

αχ αυτές οι μαργαρίτες φωτιστικό μ' έχουν τρελάνει και δεν μπορώ να πάω να πάρωωωωω .........κλαψ ,κλαψ :cry:

με κάνετε και ζηλεύω κι εγώ το έβαψα το δωμάτιο αλλά μέσα Σεπτέμβρη θα γεμίσει με τα έπιπλα

βρε μήπως να σας το δείξω έτσι μια άδειο και μετά γεμάτο?

τι πειράζει? :D

Να μας το δειξεις κουκλα μου. Ξερουμε την χαρα σου... Και εμεις ετσι καναμε :wink: Να μας βαλεις φωτο να χαρουμε κ εμεις μαζι σου.

Κορίτσια συγχαρητήρια πολύ ωραία τα δωμάτια μπράβο!!

Εδώ και λίγες μέρες έχω αρχίσει και ψάχνω για το δωμάτιο της μπεμπούλας μου και έχω πελαγώσει η αλήθεια είναι!!

ΚΑΤ 123 μπράβο τέλειο και εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν δε θέλω νεραιδες και πεταλουδίτσες θα προτιμούσα κάτι από disney μου άρεσε πολύ και η σειρα baby mickey της decofun. Ο Winnie αυτής της εταιρείας δεν είναι??? Τα πήρες από την Ελλάδα ή τα παρήγγειλες μέσω διαδικτύου??

Και κάτι ακόμα τα έπιπλα τα πήρες από το bebe jou? γιατί έχω δει κάτι παρόμοια και θέλω να πάω να τα κλείσω από εβδομάδα...

Eπίσης για την μεγάλη εικόνα στον τοίχο, ταπετσαρία είναι ή αυτοκόλλητο?? κολλάει -ξεκολλάει, βάφεται εύκολα τα μέτρα τα έδωσες εσύ ή είναι στανταρ και πόσο κόστισε.. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σε ζάλισα..

Λενίτσα σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν όλη την διακόσμηση του τοιχου την παρήγγειλα από το cosycorner

Έχει πολύ ωραία πράγματα αλλά καλό θα είναι αν σου αρέσουν να τα παραγγείλεις σχετικά νωρίς γιατί αργούν πολύ αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προϊοντων. Η ταπετσαρία είναι 4 ποστερ ουσιαστικά χάρτινα. Υπάρχει και ειδική κόλλα. Το μόνο πρόβλημα είναι να μην βάλεις υπερβολική κόλλα στο χαρτί (από πίσω) γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά. Το κόστος της ταπετσαρίας είναι μόλις 60 Ε

Τα έπιπλα του μπέμπη τα πήρα από το ΛΗΤΩ. Υπάρχουν και στο site τους που μπορείς να δεις τιμές και διαστάσεις.

Ότι άλλο θέλεις πες μου.

Blue πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιο της μπέμπας σου! Με το καλό να την δείτε στην αγκαλιά σας. Το φωτιστικό οροφής είναι super. Μπορείς να μου πεις από που το πήρες?

Blue πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιο της μπέμπας σου! Με το καλό να την δείτε στην αγκαλιά σας. Το φωτιστικό οροφής είναι super. Μπορείς να μου πεις από που το πήρες?

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου!

το φωτιστικο το ειχα παρει απο το Palazzo στη Βουλιαγμενης πριν απο 2 χρονια οταν ετοιμαζομασταν για το γαμο μας. Αλλα νομιζω οτι σιγουρα θα υπαρχει και σε αλλα καταστηματα σε περιπτωση που δε σε βολευει η τοποθεσια.

Διαφημίσεις

Λενίτσα σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν όλη την διακόσμηση του τοιχου την παρήγγειλα από το cosycorner

Έχει πολύ ωραία πράγματα αλλά καλό θα είναι αν σου αρέσουν να τα παραγγείλεις σχετικά νωρίς γιατί αργούν πολύ αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προϊοντων. Η ταπετσαρία είναι 4 ποστερ ουσιαστικά χάρτινα. Υπάρχει και ειδική κόλλα. Το μόνο πρόβλημα είναι να μην βάλεις υπερβολική κόλλα στο χαρτί (από πίσω) γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά. Το κόστος της ταπετσαρίας είναι μόλις 60 Ε

Τα έπιπλα του μπέμπη τα πήρα από το ΛΗΤΩ. Υπάρχουν και στο site τους που μπορείς να δεις τιμές και διαστάσεις.

Ότι άλλο θέλεις πες μου.

Aααα καλά, σε όλα μέσα έπεσα!! :oops::oops::oops:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ΚΑΤ 123. Εχω διαβάσει εδώ πως ο κατάλογος του cosycorner έχει πιο πολλά προϊόντα μέσα.. Εχω ζητήσει να μου στείλουν αλλά είναι κλειστά μέχρι τέλη Αυγούστου. Εσύ τον Winnie τον παρήγγειλες από τον κατάλογο ή είναι αυτός που δείχνει στο site, γιατί αυτός που έχει στο site δεν λέει για πόστερ και εγώ το προτιμώ το πόστερ από τα αυτοκόλλητα.. (sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι και λίγο ξανθούλα..) :oops::oops::oops:

Blue πολύ ωραίο και το δικό σας δωμάτιο με το καλό να το γεμίσει η μπεμπούλα σου..

Αχ μωρέ κορίτσια κοντεύει και η ώρα να μπουν τα αγγελούδια σας στο δωμάτιο τους.. Εύχομαι με το καλό.. όλα καλά να πάνε...

Εγώ έχω ακόμα.... :shock:

Lk9Ip2.png

wSBwp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...