Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ... :oops::lol::lol: ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ...

glitterfy175721109D32.gif

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

Φιλιω,δεν εχω λογια....

το δωματιο ειναι φοβερο!!!

ειχα δει κατι παρομοιο σε ενα ξενο περιοδικο και μ'αρεσε τρομερα!!!

πολυ λεπτομερεια!!!!μπραβο σας!!!

ειναι παραμυθενιο δωματιο.... :D:D:D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Φιλιώ πολύ ωραίο δωμάτιο. Τα διακοσμητικά είναι πολύ ιδιαίτερα, απόπου τα αγόρασες;

Λάτρεψα τη ντουλάπα.

Αν κατάλαβα καλά έχουμε και τα ίδια έπιπλα. Από το ΗΡΑ, ε;

Και επειδή όπως φαίνεται έχεις πολύ γούστο περιμένω λεπτομέρειες απότ η βάφτιση με φωτογραφίες. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερη.

Για όσες ρώτησαν το δικό μας δωμάτιο το έκανε μια ζωγράφος επαγγελματίας, η Σελήνη. Πραγματικά είναι πολύ καλή. Όποια ενδιαφέρετε μπορώ να δώσω στοιχεία.

.png

Διαφημίσεις

Καλά τι να πω? Εχω πάθει πλάκα!!! Μαμά μπορεί να μην έχω γίνει ακόμα αλλά χαλαρα θα μπορούσα να κοιμάμαι εγω σε τετοια δωμάτια!!!!!

Μόνες σας συλλάβατε τις ιδέες αυτές ή εμπνευστήκατε και από περιδικά??

Πειράζει να φτιάξω και εγω παιδικό δωμάτιο χωρίς να εχω ακόμα παιδί??

Μπραβο κορίτσια άξιες!!!!

Bou-bou εννοείται πως μπορείς να φτιάξεις για τον εαυτό σου παιδικό δωμάτιο. Όλες μικρά παιδιά είμαστε που διψάμε για λίγο παραμύθι. Κάπως έτσι προέκυψαν και τα δωμάτια, απλά εμείς έχουμε τη διακιολογία ότι είναι για τα παιδιά μας.

Προσωπικά η ιδέα ήταν ενέκαθεν στο μυαλό μου. Μάλλον έχω ένα κόλλημα με τα κάστρα. Να φανταστείτε και το υπόλοιπο σπίτι θυμίζει λίγο σκηνικό από κάστρο. Οπότε ήξερα από την αρχή ότι κάτι τέτοιο θα κάνω. ¨αλλωστε δε μου αρέσουν καθόλου τα bebe αρκουδάκια, λαγουδάκια κλπ Στα έπιπλα δυσκολεύτηκα γιατί μου φαίνονταν όλα bebe και πολύχρωμα. Αρχικά σκέφτηκα να πάρω λευκά, λιτά μέχρι που είδα αυτά στα ΗΡΑ που είναι πολύ απαλό ροζ με σκαλιστά φιογκάκια πάνω. Διακριτικά και κομψά. Λάτρεψα και την ντουλάπα. Περιττή μεν, επιθυμητη δε. Η κούνια επίσης γίνεται κρεβάτι, οπότε σκέφτηκα ότι θα έχει αργότερα και ένα πολύ ρομαντικό δωμάτιο και έτσι κατέληξα.

.png

Στο πατρικό μου το δωμάτιο μου ήταν ροζ με εκρού, μιλαμε για ροζ όμως!!! Οταν παντρεύτηκα καταλαβαινεις ότι δεν γινόταν να κάνω ροζ το δωμάτιο μας γιατί ποιός ακουγες τον άντρα μου. Συμβιβάστηκε με ενα σωμόν...παλι καλά.

Το παιδικό δωμάτιο έιναι άδειο (για πόσο ακόμα Θεέ μου??) και το εχω βάψει στους τόνους του γαλάζιου. Σκέφτομαι όταν μέινω εγκυος με το καλό να φωναξω έναν ζωγραφο που μου έχει ζωγραφισει τοιχο στο σαλόνι και θόλο στο μπάνιο μου (καταπληκτικός!!!), να μου κάνει ενα τοίχο στο παιδικό. Τα έπιπλα τα θέλω όπως και εσύ εκρού ή λευκά χωρίς σχέδια ώστε να είναι ουδέτερα και να μη με περιορίζει αν κάνω αγόρι και μετά κορίτσι ή το αντίθετο.

Αλλά δε λέει να ξεκινήσω από τώρα (με το ζόρι κρατιέμαι), θα με γιουχάρουν όλοι και πρώτος ο άντρας!!! Με το που θα μείνω όμως (ευλογημένη ώρα) κουτρουβαλώντας θα παω να κοιτάξω και ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι ότι είναι γρουσουζια και άλλα τέτοια κουλά.

Διαφημίσεις

Αλήθεια βρε κορίτσια, μπορεί να είναι λίγο άσχετο, αλλά που κυμαίνονται οι τιμές στα έπιπλα? Δηλαδή για μια κούνια με στρώμα, άντε με κουνουπιέρα και μια αλαξιέρα (ντουλαπα υπάρχει ήδη στο δωμάτιο)

Bou-bou μου σε καταλαβαίνω. Θα σου πω το εξής. Ο άντρας μου μου έκανε δώρα ένα κάστρο παιχνίδι, ένα αλογάκι και κούκλες. Επίσης είχα απόπρώην φυλαγμένες δύο κούκλες μωρά και οι γονείς μου κάποια πρόσφατη Πρωτοχρονιά μου πήραν μια κούνια για κούκλες. Ολα αυτά τα έιχα στο παιδικό δωμάτιο με το παλιό μου κρεβάτι και κομοδίνο. Το έιχα διαμορφώσει και καλά σα ξενών ακαι δε το έιχα αποθήκη όπως έχουν οι περισσότεροι. Μπορεί βέβαια να μην ήταν πολύ παιδικό αλλά ήταν αρκετά ρομαντικός χώρος.

Όσων αφορά για το πότε θα άρχίζεις νας φτιάχνεις το δωμάτιο του μωρού σου όταν με το καλό έρθει, εγώ προσωπικά αγόρασ ατα έπιπλα όταν βγήκαν άσχημα τα αποτελέσματα της εξέτασης Β Επιπέδου και πήγα και έκανα Αμνιοπαρακέντηση. Αυτό σημαίνει σε περίπτωση που δε γνωρίζεις ότι πε΄ριμενα τα παότελέσματα μιας εξέτασης που θα μου έλεγε αν το παιδί μου έχει χρωμοσωματικές ανωμαλίες και άρα πρέπει να διακόψουμε την κύηση. Όλοι μου έλεγαν πως βιάστηκα να πάρω τα έπιπλα, αλλά εγώ σκεφτόμουνα ότι με τη θετική σκέψη ξορκίζεις το κακό, όχι ότι δημιουργείς γρουσουζιά.

.png

Bou-bou υπάρχει σχετικό topic με αγορές για δωμάτιο. Εξαρτάται πάντως από το τι θέλεις και από το πόσα είσαι διατεθιμένη να χαλάζεις. Υπάρχουν φτηνά έπιπλα σε ΙΚΕΑ και στο mothercare ακόμα και σε κάποιες βιοτεχνίες που αναφέρονται στο topic όπως υπάρχουν και πιο ιδιαίτερα κομμάτια σε πιο ακριβά μαγαζιά. Προσωπικά μαζί με την ντουλάπα πλήρωσα 2.500 ευρώ. Αλλά τα αγόρασα από το ΗΡΑ που ενώ έχει πολύ ωραία πράγματα έιναι ακριβό.

.png

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, νομίζω ότι κάπου το είδα το topic που λες.

Πάντως αυτό με τη θετική σκέψη το πιστευω και αν είναι (φτου-φτου) να γίνει η στραβή θα γίνει. Μπορει να γίνει και στον 8ο που έχω ακούσει περιπτώσεις και να έχεις φτιάξει ήδη το δωμάτιο. Ε, και τι να κάνουμε αυτά όσο άσχημα και αν είναι συμβαίνουν, θα το χρησιμοποιήσει το επόμενο.

Αντε ελπίζω να μείνω εγκυος σύντομα να βαλω και εγω τις φωτό του δωματίου του δικού μου μπεμπέ

Bou-bou υπάρχει σχετικό topic με αγορές για δωμάτιο. Εξαρτάται πάντως από το τι θέλεις και από το πόσα είσαι διατεθιμένη να χαλάζεις. Υπάρχουν φτηνά έπιπλα σε ΙΚΕΑ και στο mothercare ακόμα και σε κάποιες βιοτεχνίες που αναφέρονται στο topic όπως υπάρχουν και πιο ιδιαίτερα κομμάτια σε πιο ακριβά μαγαζιά. Προσωπικά μαζί με την ντουλάπα πλήρωσα 2.500 ευρώ. Αλλά τα αγόρασα από το ΗΡΑ που ενώ έχει πολύ ωραία πράγματα έιναι ακριβό.

Eftargyr είδα τα επιπλάκια σου στο site του Ηρα

http://www.ira-bebe.gr/baby%20room/baby%20room%201.htm

...και εμείς απο εκεί τα πήραμε..αλλά πήραμε τη σειρά Garden Bees http://www.ira-bebe.gr/baby%20room/baby%20room%205.htm

με λιγο πιο έντονο ροζ.

Γενικά η σειρά Ηρα έχει πολύ όμορφα επιπλάκια και στις τιμές θα έλεγα ότι επειδή το έψαξα δεν απέχει πολύ από άλλες εταιρίες.

Επίσης πιστεύω ότι ένα ωραίο δωμάτιο με το καιρό μπορεί να γίνει και καλύτερο...απο τι στιγμή που θα μπει το μωρό μέσα, η έμπνευση θα μεγαλώσει και λίγο πολύ τα δώρα, τα βαφτίσια, οι φωτογραφίες του μωρού θα προσθέσουν ομορφιά στο δωμάτιο...

Αγάπη για τα μωράκια μας να υπάρχει και μπορούμε να γίνουμε αν θέλουμε καλύτεροι στο θέμα διακόσμησης... :wink:

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ...ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ...

Φιλιώ αν θες να κατεβάσεις σε μεγαλύτερο μέγεθος τις φωτογραφίες του δωματίου της νεραιδούλας σου, κάνε τις upload σε αυτό το site

http://photobucket.com/?special_track=nav_logo

Όπως θα δεις και εδώ που έβαλα εγώ τις φωτο του δωματίου της μπέμπας μου http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1510&postdays=0&postorder=asc&start=420

τις κατέβασε σε μεγάλο μέγεθος παρότι τις είχα μικρύνει...

ευχαριστω....παρα πολυ για τα καλα σας λογια και επιτελους εμαθα για της φωτο...ευχαριστω summerday. :lol::lol::lol:

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...