Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H IΔΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ !!!!!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε εγκυούλα, συγνώμη κιόλας αλλα γιατί αφού εχεις ερωτήματα δεν τα λές στην ίδια? Θα σε βοηθήσει το δημοψηφισμα να καταλάβεις την αδελφή σου? Κριμα να χαλάσει μιά αδελφική σχεση από μιά λαθος αποψη, δεν ειναι ετσι? Ανθρωποι ειμαστε και καμμιά φορά λεμε σωστα πραγματα με λάθος τροπο ή εστιαζουμε στον εαυτό μας ενώ το θέμα ειναι ο αλλος. Ισως ανησυχει για σένα υπερβολικά και αντιδράει αγαρμπα, ίσως η ίδια νιώθει ετσι και δεν μπορεί να δεί κατι αλλο εκτός από αυτό. Ηρέμησε στην κατασταση σου και όταν νίωσεις πιό ηρεμη, όταν φτασεις στον 6 μήνα βρε εδελφέ που ειναι όλα ροζ! συζήτα το μαζί της και πές της ότι σε θυμώνει... Μεχρι τότε προστάτεψε τον εαυτό σου και μήν αναμασάς όσα σε πειράζουν γιατί ετσι τους δίνεις μεγαλύτερη ενταση και διάρκεια... Αυτή ειναι η γνωμη μου. Σου ευχομαι τα καλύτερα.

anna2303

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολους!Θελω να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου, που καθε μερα ολο και φουντωνει........Ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου και μολις το εμαθε η αδερφη μου περισσοτερο θορυβηθηκε παρα χαρηκε!Τι θελω να πω:μου λεει συνεχεια οτι βιαστηκα να μεινω εγκυος,μετα απο 7 μηνες που γεννησα,οτι θα εχω ψυχολογικα προβληματα,γιατι πιεζομαι και δεν εχω χαλαρωσει καθολου και θα μου βγουν σε λιγα χρονια και το χειροτερο το ακουσα σημερα:οτι σε 5 χρονια απο τωρα θα λεω τι εκανα και γιατι βιαστηκα τοσο,οτι θα το μετανιωσω ενω θα μπορουσα να παω πιο σιγα.Δεν νομιζω να ζηλευει γιατι εχει ηδη 2 παιδακια και αυτη,αλλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι θελει να με προστατεψει.Απο τι ομως?Η μηπως κατι δεν καταλαβαινω εγω?Πειτε μου σας παρακαλω μια αιτιολογια ή οτι θελετε εσεις!

Οι δικοί μας άνθρωποι πολλές φορές λένε αυτό που σκέφτονται χωρίς να χρειαστεί να το καλύψουν με χρυσόσκονη...κι εγώ τα ίδια άκουσα από τη μάνα μου και την αδερφή μου, αλλά και τον γιατρό μου όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο με ακριβώς την ίδια διαφορά με σένα...απλά ανησυχεί....

Τελικά και θα σε βοηθήσει όσο μπορεί και θα αγαπάει τα παιδάκια σου σαν δικά της.....έτσι γίνεται....

και μεταξύ μας......καλύτερα που έχουν τόσο μικρή διαφορά γιατί θα μεγαλώσουν μαζί...

Αποκλείεται δηλαδή να πιστεύει όντως αυτά που λέει χωρίς να κρύβεται κα΄τι από πίσω; Ίσως να μην είναι αυτά που θέλει να ακούσει μια έγκυος, αλλά ενδεχομένως να τα πιστεύει...

οντως τα πιστευει για να τα λεει,,

προφανως καπως ετσι νιωθει για την δικη της ζωη και ολο αυτο το βαρος της το προβαλει στην αδερφη της,,,φαουλ

αν αυτη πιστευει οσα λεει για τον εαυτο της δεν σημαινει οτι και ολοι οι αλλοι θα νιωθουν καπως ετσι

ας κρατησει για τον εαυτο αυτες τις μαυρες σκεψεις

να μην αγχωνει την αδερφη της με τα δικα της αγχη και τις κοσμοθεωριες της μιας δραχμης

η ζωη της αδερφης της δεν ειναι δικη της

οσο για το αν ζηλευει,,,ε κατι λιγο θα ζηλευει

Αγαπημενες φιλες και φιλοι,καλησπερα! Επανερχομαι μετα απο αρκετες μερες απουσιας μονο και μονο επειδη ειδα οτι γραψατε κιαλλες απαντησεις στο θεμα που εχω ανοιξει. Καταρχας να σας ευχαριστησω ολους και ολες για τις γνωμες σας που με βοηθουν να δω τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω κατι για αυτο το θεμα γιατι ντρεπομαι,αν και δεν με γνωριζετε και εγω δεν σας γνωριζω.Ομως νιωθω αρκετα αβολα και ειχα σκεφτει να μην συνεχισω το θεμα.Εφοσον ομως χθες και σημερα μπηκαν καποιοι φιλοι και απαντησαν στο θεμα μου,θα συνεχισω την ιστορια μου η οποια ειναι για γελια ή για κλαμματα!

Απο την τελευταια τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με την αδερφη μου,πριν 2-3 εβδομαδες κοπηκανε οι επαφες μας!!!!

Τι εννοω?Δεν μιλαμε πλεον!!!!

Τελευταια φορα που ειχαμε μιλησει μου ειχε πει αυτα που σας ειχα γραψει(οτι θα μετανιωσω που μενω τοσο συντομα εγκυος,οτι εχω παραμελεισει τον αντρα μου και θα επρεπε να περασουμε καποιο χρονο μαζι και μετα να βαλουμε μπρος για δευτερο παιδακι κλπ κλπ πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την ζωη που κανω) εγω ειχα τσαντιστει αλλα με πολυ εγκρατεια της ειχα απαντησει οτι δεν μετανιωνω που ειμαι εγκυος,ισα ισα ειμαι πολυ ευτυχισμενη και δεν μπορει να ξερει πως περναω για να βγαζει τετοια συμπερασματα.Κλεισαμε λοιπον το τηλεφωνο εκεινο το βραδυ και απο τοτε δεν με εχει ξαναπαρει τηλ,ουτε εγω βεβαια.Θα μου πειτε γιατι δεν κανω εγω το πρωτο βημα να ριξω νερο στο κρασι.Η αληθεια μου ειναι οτι ειμαι πολυ απογοητευμενη και συναμα τσαντισμενη γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση σε ολα αυτα.Δεν μπορει να ειναι αυτος ο λογος που δεν μιλιομαστε,ισως να υπαρχει κατι πιο βαθυ που εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο,τοσα χρονια να πω?Αλλα ποτε δεν μου ειχε εκφρασει καποιο παραπονο,γιατι τωρα εγινε αυτο το ξεσπασμα?Οταν αυτη ητανε εγκυος εγω σηκωνα τα τηλεφωνα οτι ωρα με επαιρνε να ακουσω τις ανησυχιες της,να τη βοηθησω σε οτι χρειαζοτανε.Τωρα λοιπον που τελειωσε με το κεφαλαιο εγκυμοσυνη και εκανε την οικογενεια της τα ξεχναει ολα,δεν στηριζει την αδερφη της,δεν ξερει καν πως περναω,φοβαμαι οτι θα γεννησω και θα το μαθει απο τριτους.Ειμαι πολυ απογοητευμενη γιατι δεν στηριζει τις επιλογες μου και βρηκε την χειροτερη στιγμη να μου δειξει ποσο σκληρη ειναι.Στην μανα μου λεει οτι εχει πεισμωσει επειδη δεν την παιρνω εγω τηλ,αλλα πειτε μου και εσεις ρε παιδια!μετα απο τετοια επιθεση περιμενα να πεσουν οι τονοι και να με παρει τηλ και να μιλαγαμε σαν να μην εχει γινει τιποτα,λογω του οτι θα καταλαβαινε οτι μου μιλησε αδικα. Εγω δεν ξεκινησα καμια διαμαχη οποτε δεν εχω να απολογηθω για κατι,για ποιον λογο να την παρω τηλ? να την ρωτησω γιατι δεν μου μιλαει? τι κακο της εκανα που εμεινα εγκυος? Δεν εχω να απολογηθω για κατι,γιαυτο και περιμενα να χαμηλωσει αυτη τους τονους.Καμια υποχωρηση,ο απολυτος εγωισμος και εμενα η απογοητευση μου μερα με τη μερα να μεγαλωνει.Και το τελευταιο σαν κερασακι στη τουρτα:ειχα τη γιορτη μου και δεν με πηρε να μου πει ουτε ενα τυπικο χρονια πολλα.Τις γνωμες σας παρακαλω.................

Στη θεση σου θα την επαιρνα εγω τηλεφωνο να της πω ολα αυτα που μας λες. Δε μπορω να φανταστω οτι θα συνεβαινε κατι με την αδερφη μου και απλα θα κοβαμε επαφη χωρις εξηγησεις! Δε μιλαμε για μια φιλη.. μιλαμε για αδελφες! Αν την αγαπας και νιωθεις ασχημα γι αυτο, βαλε τον εγωισμο σου στην ακρη και κανε την πρωτη κινηση. Μετα..βλεποντας και κανοντας. Ειμαι σιγουρη οτι αν μιλησεις ειλικρινα μαζι της, η παρεξηγηση θα λυθει πολυ απλα και μετα θα τα θυμαστε και θα γελατε.

Διαφημίσεις

Εγώ κοπέλα μου αδελφή δεν έχω άρα δεν ξέρω από πρώτο χέρι πως λειτουργεί μια τέτοια σχέση αλλά το να μην σε πάρει στην γιορτή σου τηλέφωνο για χρόνια πολλά το βρίσκω πολύ χοντρό:rolleyes:

Στην δική σου οικογένεια προγραμματισμό κάνεις εσύ και ο άντρας σου οπότε οι παρεμβολές τρίτων είναι περιττές, γιατί η αδελφή σου όπως και να το κάνεις έχει κάνει την δική της οικογένεια και καλό είναι να ασχολήτε μόνο με αυτήν:cool:

Συμφωνω.. ειναι πολυ χοντρο.. Αλλα κοιτα να δεις πως το σκεφτομαι.. Και αδερφη που δεν εχεις, βαλε στο μυαλο σου την καλυτερη σου φιλη. Η τον πιο κοντινο σου ανθρωπο! Κανετε μια συζητηση, σαν αυτη που εκαναν τα κοριτσια και μετα εκεινη η εκεινος, κοβει καθε επαφη μαζι σου! Αν λοιπον κι εσυ δεν εχεις πει βαριες κουβεντες, ειναι δυνατον να μην παρεις τηλεφωνο να ξεκαθαρισεις τα πραγματα?

Δεν έχω αδελφή αλλά έχω αδελφό...δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κόβαμε επαφές επειδή εγώ με τον άντρα μου αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε άλλο ένα παιδί:rolleyes:

Δεν του πέφτει λόγος τι κάνω πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου εφόσον δεν τον ενοχλώ....:cool:

Σωστο..αυτο ακριβως δεν πρεπει να της πει? Εγω θα την επαιρνα τηλεφωνο, και μετα αν ηθελε να κοψει καθε επαφη ας το εκανε. Εγω τουλαχιστον θα ειχα προσπαθησει...

Στη θεση σου θα την επαιρνα εγω τηλεφωνο να της πω ολα αυτα που μας λες. Δε μπορω να φανταστω οτι θα συνεβαινε κατι με την αδερφη μου και απλα θα κοβαμε επαφη χωρις εξηγησεις! Δε μιλαμε για μια φιλη.. μιλαμε για αδελφες! Αν την αγαπας και νιωθεις ασχημα γι αυτο, βαλε τον εγωισμο σου στην ακρη και κανε την πρωτη κινηση. Μετα..βλεποντας και κανοντας. Ειμαι σιγουρη οτι αν μιλησεις ειλικρινα μαζι της, η παρεξηγηση θα λυθει πολυ απλα και μετα θα τα θυμαστε και θα γελατε.

Eννοειτε οτι την αγαπαω αλλα αυτο που ζω δεν εχει να κανει με τα αισθηματα μου γιαυτην.Τι εννοω? Δεν μπορω συνεχεια να παραβλεπω συμπεριφορες και να κλεινω τα ματια επικαλλουμενη οτι ειναι αιμα μου και οτι την αγαπαω.Καποια στιγμη εχω και γω τα ορια μου και τα ξεπερναει.Ουτε μπορω να ειμαι συνεχεια η μικρη αδερφη και πρεπει συνεχεια να κανω εγω πισω.Νιωθω πολυ αδικημενη και πραγματικα εχω τσαντιστει γιατι πρεπει να κανω εγω το πρωτο βημα?Πως θα της δωσω να καταλαβει οτι με εχει ενοχλησει η σταση της και οτι ειναι λαθος κατεμε?

ειναι τοσο ισχυρογνωμων που πιστεψεμε με το να την παρω εγω τηλ και να της πω τι με εχει ενοχλησει θα βρει να μου πει χιλιες δυο ιστοριες για να αποδειξει οτι εχει δικιο και οχι να παραδεχτει οτι μπορει να εκανε καποιο λαθος χειρισμο.Την ξερω 33 χρονια πως συμπεριφερετε,αλλα ειμαι σε μια φαση τωρα που δεν αντεχω να δικαιολογω αλλο τετοιες συμπεριφορες.Εχω τα δικα μου και η περιοδος της εγκυμοσυνης για μενα ειναι πολυ σοβαρη για να μπαινω σε τετοιες περιπετειες.Εγω ειμαι η εγκυος,οχι εκεινη.Και ξαναλεω οτι οταν αυτη ηταν στη θεση μου ολοι ειμαστσαν σουζα.για να ειναι καλη η ψυχολογια της.Τωρα η δικη μου ας παει στο δ@#λο ε?

Στο κατω κατω της γραφης την οικογενεια μου φτιαχνω,πρεπει να λογοδοτησω? ο καθενας δεν κανει τις επιλογες του?αν δεν μπορει να τις στηριξει ας μη με πληγωνει ετσι.

Διαφημίσεις

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θα την έπαιρνα τηλέφωνο (είμαι κακιά το ξέρω:rolleyes:) αλλά θα περίμενα αυτή να κάνει την πρώτη κίνηση.

Στο κάτω-κάτω αυτή ξέκοψε από την κοπέλα....

Εαν νιωθεις ετσι τοτε να κανεις αυτο που λες..Μην την παρεις τηλ. Ειχα την εντυπωση οτι ειχατε πολυ καλες σχεσεις παντα..Απο οτι καταλαβαινω ομως απο αυτα που λες , νιωθω οτι δεν υπηρχε ουσιαστικη σχεση και απλα εκανες παντα πισω εσυ! Αν ειναι ετσι, τοτε μη σε νοιαζει..διεγραψε την μεχρι να γυρισει εκεινη να ζητησει συγνωμη και ΑΝ θες τοτε, την συγχωρεις. Απο τη στιγμη που δεν ειναι τοσο σημαντικος ανθρωπος για σενα και δεν την εχεις απολυτη αναγκη, τοτε ναι.. μην κανεις καμια κινηση. τετοιοι ανθρωποι, ειδικα στην κατασταση σου (αλλα και γενικοτερα) καλο ειναι να μενουν μακρυα μας!

εγω θα την επαιρνα τηλεφωνο και θα της ελεγα πολυ απλα οτι απαγοητευτηκα απο την συμπεριφορα της αλλα οτι ειναι αδερφη μου και γι αυτον και μονο τον λογο της ξανατηλεφωνησα θεωρωντας οτι οτι και αν ειπε το ειπε απο αγαπη ανεξαρτητα αν η μετεπειτα συμπεριφορα της εδειξε κατι αλλο. και οτι πλεον εξαρταται απο εκεινη το πως θα ειναι οι περαιτερω σχεσεις μας.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Σωστο..αυτο ακριβως δεν πρεπει να της πει? Εγω θα την επαιρνα τηλεφωνο, και μετα αν ηθελε να κοψει καθε επαφη ας το εκανε. Εγω τουλαχιστον θα ειχα προσπαθησει...

Αυτο της το ειπα την τελευταια φορα που μιλησαμε πριν 2-3 βδομαδες περιπου.Εκει που ειπα οτι με ειχε τσαντισει με την επιθεση που μου εκανε και εγω με πολυ εγκρατεια της απαντησα οτι δεν μετανιωνω για τις πραξεις μου(δευτερη εγκυμοσυνη) και οτι γουσταρουμε κανουμε με τον αντρα μου,εφοσον δεν εχουμε προβλημα εμεις γιατι μιλαει ετσι?και η αληθεια ειναι οτι δεν ελαβα καποια απαντηση,απλα μετα μπηκε ο αντρας της στο σπιτι και δεν μπορουσε να συνεχισει την κουβεντα και το κλεισαμε γιατι ειχε περασει και η ωρα.Απο τοτε δεν ελαβα καποια απαντηση,εγω την θεση της οικογενειας μου την ειχα ξεκαθαρισει δεν ειχα καποια εκκρεμοτητα αφησει στη συζητηση,περιμενα οτι ειχα δωσει τις απαντησεις μου και ειχαν τελειωσει ολα εκει.Ελα μου ομως που ολα τοτε ξεκινησαν.Μαλλον δεν αρεσε η απαντηση μου!Και το ξαναλεω δεν εκανα ξανα καποια κινηση γιατι πραγματικα νιωθω οτι δεν υπαρχει λογος να απολογουμε για κατι και περιμενα η αδερφη μου να με αγαπαει και να με στηριζει τωρα που την χρειαζομουνα.Νιωθω πολυ αδικημενη!

Καθομουνα το πρωι και σκεφτομουνα αν εχει ξανασυμπεριφερθει το ιδιο σε καποιον αλλον ανθρωπο απο οσο ξερω και μετα λυπης διαπιστωσα οτι ακομα και τις φιλες της που μερικες εχουν ξεκοψει για πολλους μηνες για διαφορους λογους,εχει κανει πισω και τις εχει παρει τηλ στην γιορτη τους και οταν την ειχα ρωτησει γιατι το εκανε αυτο,εφοσον οι φιλες της ειχαν απομακρυνθει οποτε ας μην τις επαιρνε τηλ,μου ειχε πει οτι κραταει επικοινωνια για κοινωνικους λογους,να εχει να παει για ενα καφε αν χρειαστει καμια φορα.Εμενα χεσμενη κανονικα.Στις φιλες της εκανε πισω τον εγωισμο της,σε μενα περιμενει να κανω πισω εγω ως συνηθως?Για μενα γιατι δεν ριχνει τον εγωισμο της?Εκανα αυτη τη συγκριση και εχω χαλαστει πιο πολυ τωρα.

Διαφημίσεις

δεν κανει πισω, γιατι εσυ τη εμαθες να μην κανει πισω οταν αφορα εσενα.. Ο καθενας μας εκμεταλλευετε οσο τον αφηνουμε εμεις.. Στις φιλες της προφανως δεν την επαιρνε.. σε σενα την παιρνει.Μεχρι τωρα τουλαχιστον.. Καιρος να βαλεις κι εσυ τα ορια σου!

Εαν νιωθεις ετσι τοτε να κανεις αυτο που λες..Μην την παρεις τηλ. Ειχα την εντυπωση οτι ειχατε πολυ καλες σχεσεις παντα..Απο οτι καταλαβαινω ομως απο αυτα που λες , νιωθω οτι δεν υπηρχε ουσιαστικη σχεση και απλα εκανες παντα πισω εσυ! Αν ειναι ετσι, τοτε μη σε νοιαζει..διεγραψε την μεχρι να γυρισει εκεινη να ζητησει συγνωμη και ΑΝ θες τοτε, την συγχωρεις. Απο τη στιγμη που δεν ειναι τοσο σημαντικος ανθρωπος για σενα και δεν την εχεις απολυτη αναγκη, τοτε ναι.. μην κανεις καμια κινηση. τετοιοι ανθρωποι, ειδικα στην κατασταση σου (αλλα και γενικοτερα) καλο ειναι να μενουν μακρυα μας!

Δεν ξερω αν η σχεση μας ειναι ουσιαστικη.Μιλαγαμε με τις ωρες,δηλαδη η αδερφη μου μιλαγε με τις ωρες και εγω σχεδον παντα ακουγα,μιλαγαμε ομως! Ποτε δεν περιμενα οτι θα βρει να βγαλει το οποιο προβλημα ειχε μαζι μου την περιοδο της εγκυμοσυνης μου.Αυτο ειναι που με εχει πειραξει περισσοτερο.Θα μπορουσε να το κραταγε για μετα.Πολυ λυπηρη κατασταση κοριτσια.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι οσο περνανε οι μερες εγω θυμωνω ολο και πιο πολυ αντι να σκεφτομαι πιο ηρεμα.

Εγω παντως για τελευταια φορα θα σου προτεινα να την παρεις τηλεφωνο. Δεν πειραζει που νιωθεις θυμο..φυσιολογικο ειναι. Παρτην τηλεφωνο και πες της ποσο θυμωμενη εισαι! Πες της τι νιωθεις! Ετσι ρε παιδακι μου για να σου φυγει απο μεσα σου! Πες της ποσο σε εχει αδικησει και οτι αυτες τις ωρες θα περιμενες να σταθει διπλα σου οπως εκανες κι εσυ για εκεινη! Μην το αφηνεις ομως να σε δηλητηριαζει. Μην το κρατας μεσα σου. Μιλησε της. Το οτι θα την παρεις τηλ. δε σημαινει οτι θα κανεις πισω. Δεν θα την παρεις για να της ζητησεις συγνωμη.. πες της ολα αυτα που νιωθεις...

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ακόμα μια προσπάθεια, δηλ. να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις ότι της τηλεφώνησες επειδή είσαστε αδερφές και είναι λάθος να τσακωνόσαστε και να μαλωνετε. Να της τονίσεις, όμως ότι δεν θέλεις να ξανασυζητήσετε το θέμα της εγκυμοσύνης σου, παρά μόνο αν είναι να σου ευχηθεί.Εμεινες έγκυος, είπε την άποψή της, τα υπόλοιπα είναι προσωπικά σου και περιμένεις από αυτήν να χαρεί με την χαρά σου.Οτιδήποτε άλλο δεν την αφορά, ήταν μια απόφαση δική σου και του άντρα σου. Αυτό να της εξηγήσεις. Πιστεύω ότι θα το καταλάβει.:wink:

s-age.pngs-age.png

Εγώ θα έλεγα να την πάρεις τηλέφωνο...ίσως κι εσύ πάνω στο θυμό σου είπες κάτι που την πείραξε...προσωπικά μου είναι αδιανόητο δυο αδέρφια να μη μιλάνε.....ή να παρεξηγούν κάθε κουβέντα......δεν ξέρω για τις σχέσεις σας, αλλά μου κάνει εντύπωση να ερμηνεύεται σαν ζήλεια μια κουβέντα που μπορεί να ήταν πραγματικά από καθαρό ενδιαφέρον....

συγνωμη αλλα γιατι δε σε παιρνει τηλεφωνο?σαν τιμωρια που εμεινες εγκυος?επιμενω οτι ζηλευει.

γιατι αν ηθελε το καλο σου οπως ειπωθηκε οκ θα στο ελεγε αυτο που σου ειπε και μετα δε θα επαιρνε πλεον θεση.

απο ποτε ανακατευονται και οι αδερφες στον οικογενιακο προγραμματισμο ?

απο ποτε εχει λογο στο ποσα παιδια θα κανεις και ποτε θα τα κανεις?

και να μη παρει τηλ στη γιορτη σου?ενω οπως λες το εχει κανει σε φιλες που ξεκοψαν στο παρελθον.ουτε καν να σεβαστει την κατασταση σου που εχεις και προβληματα στην εγκυμοσυνη σου.να μη παρει ενα τηλ να δει πως τα πας αν εχεις ακομα προβληματα η οχι?

τι να πω εμενα ολα αυτα δε μου δειχνουν αδελφικο ενδιαφερον .μου δειχνουν μια κακιασμενη κοπελα.που σου κοπαναει στη μουρη οτι θα χτυπας στον τοιχο το κεφαλι σου και θα μετανοιωσεις για το 2ο παιδι σου και οτι επρεπε να το κανεις ποιο αργα(τι στιγμη που εισαι ΗΔΗ εγκυος και αυτο δεν αλλαζει.εκτος και αν υποννοουσε να κανεις κατι αλλο!!!!)

και ξανα αναρωτιεμαι μηπως η ιδια εχει μετανοιωσει που εκανε 2 παιδια και κλειστικε στο σπιτι?μηπως η ιδια δεν ειναι ευτυχισμενη με την επιλογη της?

μηπως δε θελει να εισαι εσυ ευτυχισμενη με την ιδια επιλογη?(γιατι εσυ να εισαι και αυτη οχι???)

το ενδιαφερον μετα απο ολα αυτα δε το βλεπω πουθενα!και ουτε εγω δεν θα την επαιρνα τηλ!ειδικα αν δε με επαιρνε ουτε στη γιορτη μου!!

npbIp1.png

jqdhp1.png

Πιστευω οτι δεν με παιρνει τηλ σαν τιμωρια επειδη δεν την παιρνω ουτε εγω.Διαιωνιζετε μια αρρωστημενη κατασταση!!!

Και να την παρω τηλ οκ!,ως ποτε να τσαλακωνω τον εγωισμο μου?Την επομενη φορα που θα συμβει κατι θα περιμενει παλι απο εμενα να υποχωρησω,αφου θα της εχω δειξει οτι δεν εχω εγωισμο.Να μου πεις μεταξυ αδελφων δεν πρεπει να υπαρχουν τετοια συναισθηματα αρνητικα,ειμαστε ομως ναι μεν αδελφες αλλα 2 διαφορετικοι χαρακτηρες,2 διαφορετικες οντοτητες.Εχουμε η καθεμια την προσωπικοτητα της και την υποστηριζουμε.

Ωχ τι τραβαω η γυναικα!!!!!!

Άσε τον εγωισμό...απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά....

Εσύ πιστεύεις πως η αδερφή σου σε αγαπάει?

Πιστεύεις ότι απλά ανησυχεί για σένα?

Αν απαντήσεις ναι, σήκωσε το τηλέφωνο τώρα......

Άσε τον εγωισμό...απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά....

Εσύ πιστεύεις πως η αδερφή σου σε αγαπάει?

Πιστεύεις ότι απλά ανησυχεί για σένα?

Αν απαντήσεις ναι, σήκωσε το τηλέφωνο τώρα......

Πιστευω οτι με αγαπαει,δεν ειπα το αντιθετο,αλλα ο τροπος της με εχει πληγωσει.Στη γιορτη μου γιατι δεν με πηρε τηλ?ποιος εχει περισσοτερο εγωισμο λοιπον? η ολη κατασταση νομιζω οτι εχει ξεφυγει απτην αιτια που ξεκινησε.Δεν ητανε απαραδεκτο που δεν μου ευχηθηκε?

Και εγω πιστευω οτι ανησυχει για μενα με λαθος τροπο ομως,αλλα η σταση της με εχει μουλαρωσει και μενα.

Αχ βρε November rain! Η αδερφη σου σε αγαπάει, δεν υπαρχει περιπτωση. Αυτη θα θεωρει οτι πηγε να σε προστατέψει κ εσυ η ασπλαχνη της επιτεθηκες. Τα ιδια εχω εγω με την σκατουλα που εχω για αδερφη κ της ριχνω κ 9 χρονια. Ολο θυμώνει με μένα κ μετα περιμένει να της τηλ. κιολας. Αλλα οταν μιλάμε όλα γινονται μελι γαλα....μεχρι το επομενο ματς! Εχει συνηθισει να την παιρνεις τηλ....κακιες συνηθειες εχουμε ολοι! Παρτην ενα τηλ. κ μεταξυ σοβαρου κ αστειου χωστης τα για ολα οσα σε πειραξανε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...