Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

H IΔΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ !!!!!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!Θελω να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου, που καθε μερα ολο και φουντωνει........Ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου και μολις το εμαθε η αδερφη μου περισσοτερο θορυβηθηκε παρα χαρηκε!Τι θελω να πω:μου λεει συνεχεια οτι βιαστηκα να μεινω εγκυος,μετα απο 7 μηνες που γεννησα,οτι θα εχω ψυχολογικα προβληματα,γιατι πιεζομαι και δεν εχω χαλαρωσει καθολου και θα μου βγουν σε λιγα χρονια και το χειροτερο το ακουσα σημερα:οτι σε 5 χρονια απο τωρα θα λεω τι εκανα και γιατι βιαστηκα τοσο,οτι θα το μετανιωσω ενω θα μπορουσα να παω πιο σιγα.Δεν νομιζω να ζηλευει γιατι εχει ηδη 2 παιδακια και αυτη,αλλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι θελει να με προστατεψει.Απο τι ομως?Η μηπως κατι δεν καταλαβαινω εγω?Πειτε μου σας παρακαλω μια αιτιολογια ή οτι θελετε εσεις!

Διαφημίσεις

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

δε ξερω αλλα εμενα μονο για ζηλεια μου κανει και οχι για προστασια.το οτι εχει 2 παιδια δεν λεει και τιποτα.δεν λες τετοια λογια σε ατομα που αγαπας.

οτι σε 5 χρονια απο τωρα θα εχεις μετανιωσει που εκανες παιδια.

μηπως εχει μετανοιωσει η ιδια που εκανε παιδια και δε θελει να δει εσενα ευτυχισμενη με τα παιδακια σου?εγω αυτο εκλαμβανω!και συγνωμη αν σε πειραξε αυτο που ειπα...

npbIp1.png

jqdhp1.png

Αποκλείεται δηλαδή να πιστεύει όντως αυτά που λέει χωρίς να κρύβεται κα΄τι από πίσω; Ίσως να μην είναι αυτά που θέλει να ακούσει μια έγκυος, αλλά ενδεχομένως να τα πιστεύει...

NLOdp3.png?XyVO1AM4

εχει καποιο δικιο .....και εγω πολυ βιαστικη σε βρησκω ....

αλλα εσυ ξερεις εσενα και τις αντοχες σου ,τα θελω σου και τον προγραμματισμο της οικογενειας σου οτι και να πουμε εμεις εσυ ξερεις καλυτερα ....

απλα η αδερφη σου οπως και εγω βλεπουμε πιο μακρια γιατι εσυ ακομα δεν εχεις φτασει στις ηλικιες των παιδιων μας .

ευχομαι ολλα να σου πανε καλα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

κοριτσια η κοπελα λεει οτι της τα λεει συνεχως αυτα τα πραγματα.οτι δηλαδη οσες εχουν παιδια με μικρη διαφορα ηλικιας εχουν ψυχολογικα προβληματα?και εγω με την αδερφη μου 15 μηνες διαφορα εχουμε αλλα η μανα μας δεν επαιρνε ψυχοφαρμακα:P ασε που της λεει οτι θα μετανοιωσει που εγινε μανα:confused:

συγνωμη θα τα λεγατε εσεις αυτα στην αδερφη σας εαν ειχατε καλο σκοπο?γιατι εφοσον ειναι ηδη εγκυος και δεν αλλαζει το πραγμα τοτε για ποιο λογο της τα λεει ολα αυτα?μονο για να την κανει να νιωσει χαλια ετσι?δε θελω καν να σκεφτω οτι εχει σκοπο να την πεισει να το ριξει :mad:

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! εμενα ζηλεια μου βγαζει αυτο τωρα! να σε προστατεψει απο τι? απο τα παιδια απο την κουραση? απο τι??? και εγω τα 2 μου πρωτα παιδια τα εκανα με διαφορα 3 μηνων αφου γεννησα! ναι κουραστηκα πολυ γιατι ηταν και τα δυο μικρα αλλα μεγαλωσαν και τωρα ειναι 7 και 6 και εγω ειμαι καλα! δεν μου βγηκαν ουτε ψιχολογικα ουτε τιποτα!εμενα μου βγαζει ζηλια μπορει να κανω κ λαθοσ! τι να πω????:mad:

δε ξερω αλλα εμενα μονο για ζηλεια μου κανει και οχι για προστασια.το οτι εχει 2 παιδια δεν λεει και τιποτα.δεν λες τετοια λογια σε ατομα που αγαπας.

οτι σε 5 χρονια απο τωρα θα εχεις μετανιωσει που εκανες παιδια.

μηπως εχει μετανοιωσει η ιδια που εκανε παιδια και δε θελει να δει εσενα ευτυχισμενη με τα παιδακια σου?εγω αυτο εκλαμβανω!και συγνωμη αν σε πειραξε αυτο που ειπα...

η φιλη μας δεν εγραψε οτι της ειπαι οτι θα μετανιωσει που εκανε παιδια ΑΛΛΑ που δεν πηγε πιο σιγα ...αλλο το ενα αλλο το αλλο .

ισα ισα σε αυτους που αγαπας αν τους αγαπας πραγματικα τους λες τη αληθεια ΣΟΥ για το πως το βλεπεις αν δεν την νιαζοταν θα ελεγε "αντε μια χαρα θα εισαι"

η αδερφη τησ το βλεπει δυσκολο για το μελλον και καταλαβαινω την λογικη της ειναι παρα πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο να μεγαλωνεις δυο παιδια με τοση μικρη διαφορα .....ευχομαι κοπελα μου να εχεις πολυ μεγαλυτερες ψυχικες αντοχες και να τα καταφερεις πολυ καλα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Κοριτσια καθε αποψη δεκτη,αυτο θελω και εγω να βγαλω μια ακρη.Αυτο που μου ξενιζει σε ολη την ιστορια ειναι που δεν μου δινει κουραγιο να τα καταφερω και ας ειναι δυσκολα και ολο μου φερνει ασχημα παραδειγματα.Σαν να εχει δικα της απωθημενα και τα ριχνει σε εμενα.Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω αναγκη απο επιβραβευση και οχι απο χωσιμο,τουλαχιστον ας μη λεει τιποτα,γιατι αυτο που κανει με στεναχωρει πολυ και με εξοργιζει ταυτοχρονα.Ετσι μου ρχετε να μαλωσω αλλα μετα λεω μηπως οι δικες μου ορμονες δεν ειναι καλα και βλεπω θολα?

Σίγουρα είναι σωστό να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε πραγματικά. Όμως εδώ, εφόσον είναι ήδη έγκυος, κι αυτό δε "διορθώνεται", δεν έχει κανένα νόημα να την πρήζει και να της χαλάει τη διάθεση. Οπότε, ή είναι από αυτά τα άτομα που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει χάμω και θα στην πουν ό,τι κι αν γίνει, ή ζηλεύει(;) το γιατί δεν μπορώ να το φανταστώ.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

δεν χρειαζετε να μαλωσεις απλα να της πεις οτι ετσι δεν σε βοηθαει ....καποιες φορες μηλαμε χωρις να σκευτομαστε οτι δεν βοηθανε αυτα που λεμε ....αλλα να σε ζηλευει το αποκλειω ,ουτε θελει να σε επηρεασει αρνητικα ...το πιο πιθανο ειναι να φοβατε για σενα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Διαφημίσεις

η φιλη μας δεν εγραψε οτι της ειπαι οτι θα μετανιωσει που εκανε παιδια ΑΛΛΑ που δεν πηγε πιο σιγα ...αλλο το ενα αλλο το αλλο .

ισα ισα σε αυτους που αγαπας αν τους αγαπας πραγματικα τους λες τη αληθεια ΣΟΥ για το πως το βλεπεις αν δεν την νιαζοταν θα ελεγε "αντε μια χαρα θα εισαι"

η αδερφη τησ το βλεπει δυσκολο για το μελλον και καταλαβαινω την λογικη της ειναι παρα πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο να μεγαλωνεις δυο παιδια με τοση μικρη διαφορα .....ευχομαι κοπελα μου να εχεις πολυ μεγαλυτερες ψυχικες αντοχες και να τα καταφερεις πολυ καλα .

ωραια και ερωτω.αν της ελεγε οτι σκεφτομαι να κανω 2ο και της απαντουσε η αδερφη της ολα αυτα τοτε θα πηγαινα πασο.αλλα απο τη στιγμη που ΗΔΗ ειναι εγκυος και αυτο δεν αλλαζει,τοτε για ποιο λογο της τα λεει???και ξαναλεω μηπως η ιδια της μετανοιωσε που εκανε 2 παιδια και δε θελει να δει την αδερφη της ευτυχισμενη?και μη μου πειτε ειναι απιθανο.τοσα και τοσα γινονται καθε μερα!

οριστε και η απαντηση της κοπελας ακριβως απο κατω.αυτο ακριβως πετυχαινει η αδερφη της!

Αυτο που μου ξενιζει σε ολη την ιστορια ειναι που δεν μου δινει κουραγιο να τα καταφερω και ας ειναι δυσκολα και ολο μου φερνει ασχημα παραδειγματα.Σαν να εχει δικα της απωθημενα και τα ριχνει σε εμενα.Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω αναγκη απο επιβραβευση και οχι απο χωσιμο,τουλαχιστον ας μη λεει τιποτα,γιατι αυτο που κανει με στεναχωρει πολυ και με εξοργιζει ταυτοχρονα.

να της το πεις της αδερφη σου κουκλα μου οτι αυτο που κανει και στα λεει καθε μερα δεν θελεις να στο ξαναπει.οτι τωρα εισαι εγκυος της αρεσει δε της αρεσει και οτι μονη σου θα τα βγαλεις περα.δε ζητησες τη βοηθεια της στο κατω κατω για να μεγαλωσεις τα παιδια σου.

πες της οτι αυτο που κανει σε ενοχλει

npbIp1.png

jqdhp1.png

Kαλησπερα,με την αδερφη σου τι σχεση εχεις?Μιλατε ανοιχτα μαζι?Δεν μπορω να διανοηθω οτι ας πουμε στα λεει αυτα γιατι ζηλευει,αφου οπως λες και εσυ εχει ηδη δυο παιδια!!!Θα ελεγα οτι ισως να στα λεει επειδη αυτη εχει τωρα δυο παιδια και βλεπει ποσο δυσκολο ειναι να μεγαλωνεις παιδια και προφανως εχει στερηθει ειτε προσωπικο χρονο ειτε οτιδηποτε αλλο στερησε εχοντας δυο παιδια και για αυτο να σου το λεει!!Μην ακους κανεναν εσυ και συγχηζεσαι στην κατασταση σου το να κανεις παιδια δεν το αποφασιζεις εν μια νυκτι ξερεις τι προκειται να στερηθεις και τις δυσκολιες που υπαρχουν στο να μεγαλωνεις δυο παιδια,οποτε μην ακους την αδερφη σου εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθε ενα,και μην δικαιολογησε σε κανεναν για την αποφαση σου να κανεις κοντα ηλικιακα τα παιδια σου!Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης κανε θετικες σκεψεις γιατι εχεις και το προβλημα σου που πρεπει να εισαι ξαπλα μην αναλωνεσαι σε αυτα!!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Καπως ετσι το εννοει και η αδερφη μου.Οπως τα λες εσυ.Εγω της ειπα οτι εχω πολυ δυναμη μεσα μου και θα τα καταφερω και τοτε μου λεει:ε τοτε γιατι κλαιγεσε απο τωρα οτι δυσκολευεσαι?και εγω της απανταω οτι στα πλαισια της καθημερινοτητας μας, μιλαω για το πως κυλαει η μερα μου,αυτο δεν σημαινει οτι μετανιωνω ομως για την εγκυμοσυνη.Και εκει συνεχιζει και λεει οτι δεν εχω χαρει το παιδακι μου και ολα στη ζωη μου τα κανω βιαστηκα και οτι ειμαι πολυ αγχωμενη και το μεταδιδω και στον αντρα μου.Καμια σχεση εντωμεταξυ,ο αντρας μου ειναι αυτος που ηθελε πιο γρηγορα παιδι και ειμαστε πολυ καλα.Δεν ξερω, τι καταλαβενετε εσεις?

November rain καταρχάς ψυχραιμία! Σε πέντε χρόνια από τώρα τα παιδάκια σου θα έχουν πια μεγαλώσει, σχεδόν ταυτόχρονα, κι εσύ θα απολαμβάνεις τους σημερινούς κόπους σου. Εξάλλου, ο οικογενειακός προγραμματισμός αφορά εσένα και τον άντρα σου και κανέναν άλλον. Εχεις σκεφτεί μήπως παίζει τίποτα άλλο ? Π.χ. εργάζεστε η αδερφή σου κι εσύ? Κι αν ναι, τα παιδιά σας (το δικό σου και τα ανηψάκια σου) ποιος τα κρατάει? Γιατί αν τα κρατά το ίδιο πρόσωπο, αλλιώς βολεύονται 2 παιδιά αλλιώς 4! Η σχέση της με τον άντρα της πώς είναι ? Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά απλώς μου φαίνεται λιγο περιέργη η αντίδραση αυτή, ιδίως εάν συνεχίζει και μετά την 1η έκπληξη - ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης σου. Σε κάθε περίπτωση, κοίτα τον εαυτό σου και τη στενή οικογένειά σου προς το παρόν και τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν...

βετα:lol:

Διαφημίσεις

Ναι μιλαμε πολυ και για ολα σχεδον τα θεματα.Δεν μενουμε κοντα,οποτε οι επαφες μας ειναι τηλεφωνικες περισσοτερο.Παρολο που με αγαπαει πιστευω οτι δεν μου το ''εχει'' να μεγαλωσω μονη μου 2 παιδια,ισως γιατι αυτην τη βοηθαει η μητερα μου ή μαλλον χωρις τη μητερα μου δεν μπορει να τα καταφερει ευκολα.Το εχει παραδεχτει εξαλλου και μονη της.Τωρα καταλαβαινω οτι με συγκρινει με τον εαυτο της.

ποσο μηνων εισαι τωρα ?

Ειμαι 7 εβδομαδων,ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη εκατσα στο κρεββατι πολυ καιρο και γεννησα προωρα και τωρα σκεφτετε μαλλον μετα απο οσα επαθα δεν χρειαζομαι καποιο χρονο να αναρρωσω ψυχικα κυριως?Εγω ομως με το που γεννησα τα ξεχασα ολα και ηθελα συντομα να ξαναζησω αυτο το θαυμα και βεβαια χρειαζομαι τη συμπαρασταση των δικων μου,μια καλη κουβεντα, οτι θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα.Μενω μακρια απο την οικογενεια μου και μαλλον τους θορυβησε που τους ελεγα οτι δεν ειμαι καλα ψυχολογικα οταν ημουνα ξαπλα ακινητη στη πρωτη εγκυμοσυνη,οποτε τωρα εγω το εχω ξεπερασει και αυτη εχει μεινει ακομα πισω.

Ειμαι 7 εβδομαδων,ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη εκατσα στο κρεββατι πολυ καιρο και γεννησα προωρα και τωρα σκεφτετε μαλλον μετα απο οσα επαθα δεν χρειαζομαι καποιο χρονο να αναρρωσω ψυχικα κυριως?Εγω ομως με το που γεννησα τα ξεχασα ολα και ηθελα συντομα να ξαναζησω αυτο το θαυμα και βεβαια χρειαζομαι τη συμπαρασταση των δικων μου,μια καλη κουβεντα, οτι θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα.Μενω μακρια απο την οικογενεια μου και μαλλον τους θορυβησε που τους ελεγα οτι δεν ειμαι καλα ψυχολογικα οταν ημουνα ξαπλα ακινητη στη πρωτη εγκυμοσυνη,οποτε τωρα εγω το εχω ξεπερασει και αυτη εχει μεινει ακομα πισω.

ισως ειναι και αυτο που λες,εγω βλεπω απο τι μαμα μου που ειναι επισης μακρυα,μπορει κατι να μου συμβει εγω να το ξεχασω και αυτη να εχει να το λεει ακομα,το μυαλο της ισως ειναι σε εσενα γιατι οπως γραφεις δεν εχεις βοηθεια και σκεφτεται πως θα τα βγαλεις περα με δυο παιδια!!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

November rain καταρχάς ψυχραιμία! Σε πέντε χρόνια από τώρα τα παιδάκια σου θα έχουν πια μεγαλώσει, σχεδόν ταυτόχρονα, κι εσύ θα απολαμβάνεις τους σημερινούς κόπους σου. Εξάλλου, ο οικογενειακός προγραμματισμός αφορά εσένα και τον άντρα σου και κανέναν άλλον. Εχεις σκεφτεί μήπως παίζει τίποτα άλλο ? Π.χ. εργάζεστε η αδερφή σου κι εσύ? Κι αν ναι, τα παιδιά σας (το δικό σου και τα ανηψάκια σου) ποιος τα κρατάει? Γιατί αν τα κρατά το ίδιο πρόσωπο, αλλιώς βολεύονται 2 παιδιά αλλιώς 4! Η σχέση της με τον άντρα της πώς είναι ? Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά απλώς μου φαίνεται λιγο περιέργη η αντίδραση αυτή, ιδίως εάν συνεχίζει και μετά την 1η έκπληξη - ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης σου. Σε κάθε περίπτωση, κοίτα τον εαυτό σου και τη στενή οικογένειά σου προς το παρόν και τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν...

Οχι δεν δουλευουμε μαζι,μενουμε μακρια.Η σχεση της με τον αντρα της ειναι χαλια μαυρα κατα τη γνωμη μου.Γιαυτο νομιζω με συγκρινει με τη δικη της ζωη,μπορει και να φοβαται μη ζησω οπως ζει αυτη.Αλλα και παλι ειναι τροπος αυτος να μου μιλαει ετσι?Ειναι πολυλογου,δεν αφηνει να πεσει τιποτα κατω.Καθε φορα που μιλαμε στο τηλ αν εγω μιλησω 5 λεπτα αυτη θα μιλησει 35'.

Μήπώς και εσύ της έχεις δώσει ερέθισμα να σου μιλάει με αυτό τον τρόπο; Τι θέλω να πω...πολλές φορές αναλαμβάνω κάποια πράγματα που ναι μεν με ευχαριστούν αλλά με κουράζουν... ε μέχρι να τα τελειώσω και να αποζημιωθώ...παραπονιέμαι ότι κουράστηκα, ότι δεν μπορώ άλλο κτλ....οι δικοί μου συχνά με επικρίνουν γιατί δέχτηκα να τα αναλάβω ενώ εγώ στην συγκεκριμενη φάση θέλω απλώς μια παρότρυνση του στυλ θα τα καταφέρεις , θα τελειώσει κτλ. Το ότι η αδερφή σου μιλάει με αυτό τον τρόπο βασίζεται στη σχέση που έχετε...να χαίρεσαι που σου λέει την γνώμη της έστω και αν δεν είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις αυτή την στιγμή....γιατί δείχνει ότι και σε άλλες καταστάσεις ενδεχομένως και πιο δύσκολες θα σου πει την δική της αλήθεια και δεν θα σου χαιδέψει τα αυτιά. Αν της εξηγήσεις ήρεμα τι "χρειάζεσαι" να ακούσεις ...νομίζω ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Καλή εγκυμοσύνη...

November rain κ εγω τα ιδια αντιμετωπιζω. Οχι απο την αδερφη μου, ειναι πολυ μικρη ακομη κ ελευθερη, αλλα απο τη μαμα κ την πεθερα. Τα ιδια μου λενε κ μενα, ξερω τις δυσκολιες αφου εχω διδυμακια 17 μηνων αλλα μου ηρθε κ αυτο το μωράκι ...τι να κανω? Στεναχωρεθηκανε που θα μεινω χωρις δουλεια κ παλι σε τετοιες εποχες κ πως θα τα καταφερω με 3 μικρα! Ενταξει κ εγω το επαθα το σοκ, αλλα δεν μου δινουν κουραγιο καθολου.Ειδικα στην αρχη, μη σου πω σαν θυμωμενες ηταν. Τωρα το ξεπερνουν σιγα σιγα. Παντως οποιος το εμαθε ολοι με κοιτανε με τρομο κ εννοειται πως δεν εχω ακουσει ουτε ενα συγχαρητηρια ακομη!

Δεν νομιζω να ειναι ζηλεια. Απλα βαζει τον εαυτο της στην θεση σου. Ειναι ενας διαφορετικος τροπος σκεψης απο τον δικο σου. Εσυ ομως ξερεις τις αντοχες κ ειμαι σιγουρη οπως σε διαβαζω οτι θα τα καταφερεις επαξια!

εγω θα σου ελεγα να μην την παρεξηγεις, δεν νομιζω οτι ειναι ζηλεια απλα σε νοιαζετε και σε σκεφτεται καλα τωρα για τα ψυχολογικα προβληματα δεν εχω λογο πιστευω οτι ειναι ατοπο αυτο που ειπε, θα σου φερω σαν παραδειγμα εμενα και εμενα η αδερφη μου ειναι εγγυος στο δευτερο τωρα με την ανιψια μου θα εχουν 2 χρονια διαφορα και εγω τις εχω πει οτι βιαστηκε να μεινει ξανα εγγυος αλλα γιατι τις το ειπα γιατι δουλευει μεχρι τις εξι το απογευμα και μετα παιε σπιτι να ειναι με την μικρη και τις δουλειες μαγειρεμα κ.α και το λεω επειδη δεν εχει βοηθεια ο γαμπρος μου δεν βοηθαει πολυ, καλος χρυσος αλλα ολα απο την αδερφη μου περνανε απλα την βλεπω συνεχως κουρασμενη επιλογη της ηταν και καλα κανει αλλα τωρα να βλεπω την αδερφη μου ετοιμογενη να ειναι μεσα στην μπανιερα να καθαριζει με χλωρινη το μπανιο και τον γαμπρο μου να διαβαζει εφημεριδα μου την δινει αλλα δεν μιλαω δεν θελω να την στεναχωρησω μονο να ξεκουραζετε της λεω και να ηρεμηση γιατι μετα με 2 παιδια τα πραγματα ειναι αλλιως ουτε εγω το καταλαβαινα οταν μου το ελεγαν τωρα ουτε να φτυσω δεν προλαβαινω. οποτε συμπερασμα σιγουρα σε συγκρινη με τον εαυτο της αλλα πιστευω οτι το κανει απο αγαπη για να μην γινεις σαν και αυτην μαλλον δεν περναει καλα στον γαμο της και νιωθει κουρασμενη, μην δινεις σημασια δεν πιστευω οτι ζηλευει.

τα δικα της ποση διαφορα εχουν???

ζηλεια θα ηταν αν εκεινη δεν ειχε παιδια

τωρα μαλλον ειναι πολυ κουρασμενη η ιδια οποτε τα βλεπει και τα μεταφερει ολα μαυρα....

τα δικα της ποση διαφορα εχουν???

ζηλεια θα ηταν αν εκεινη δεν ειχε παιδια

τωρα μαλλον ειναι πολυ κουρασμενη η ιδια οποτε τα βλεπει και τα μεταφερει ολα μαυρα....

Εχουν διαφορα 2μιση-3 χρονια τα ανηψια μου.Οτι ειναι κουρασμενη μου το λεει καθε μερα,και που να μην ειχε την βοηθεια απο την μανα μου και τον πατερα μου!θα ειχε σαλταρει! ο αντρας της παντως δεν τη βοηθαει ιδιαιτερα και αν το κανει ,το κανει με κρυα καρδια......

Ναι μιλαμε πολυ και για ολα σχεδον τα θεματα.Δεν μενουμε κοντα,οποτε οι επαφες μας ειναι τηλεφωνικες περισσοτερο.Παρολο που με αγαπαει πιστευω οτι δεν μου το ''εχει'' να μεγαλωσω μονη μου 2 παιδια,ισως γιατι αυτην τη βοηθαει η μητερα μου ή μαλλον χωρις τη μητερα μου δεν μπορει να τα καταφερει ευκολα.Το εχει παραδεχτει εξαλλου και μονη της.Τωρα καταλαβαινω οτι με συγκρινει με τον εαυτο της.

νομιζω οτι καπου εδω ειναι το ρεζουμε.

μηπως πιστευει οτι θα χασει τη διευκολυνση της, για ενα χ χρονικο διαστημα, αν εσενα σε βοηθησει η μαμα σας?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!