Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Soevan, εγώ απο την αρχή μαζί σου ήμουν βρε:wink:, θέλεις μήπως να σε βοηθήσω να ανακατεύουμε (γ)καζάνια και να γεμίζουμε μπιτόνια, οχι πες μου θέλεις;;;

Πρώτη μέρα σήμερα με το αντηλιακό Badger, είναι πραγματικό πολύ καλό, καθόλου λιπαρό, μυρίζει περισσότερο σαν ginger παρά σαν τριαντάφυλλο, έχει αιθέριο απο λεμόνι γι΄αυτό, και απλώνεται πολύ ομοιόμορφα, βέβαια ο δείκτης προστασίας είναι 16 αλλά τον χειμώνα, εγώ προσωπικά δεν θέλω παραπάνω..

Πολύ όμορφο χρώμα και ωραία υφή και το lipstick τους...!

----------------------

Soevan' date=' εγώ απο την αρχή μαζί σου ήμουν βρε:wink:, θέλεις μήπως να σε βοηθήσω να ανακατεύουμε (γ)καζάνια και να γεμίζουμε μπιτόνια, οχι πες μου θέλεις;;;

[/quote']

:wink: :wink: :wink: :wink:

Kάθε βοήθεια δεκτή!! :lol:

Τελικά θα σε κλείσουν στο τρελάδικο ή στην φυλακή για χρέη:lol::lol::lol::lol::lol: αποφάσισε επιτέλους

Πάντως το μέλλον μου δεν αναμένεται ρόδινο...........

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν έχει λογική, είμαι τρελή.

Το σπίτι είναι μικρό έχει διάφορα από εδώ και απο εκεί και σφουγγαρίζοντας έτσι με πανάκια με μικροίνες το νιώθω πραγματικά καθαρό, από ακρούλα σε ακρούλα.... σηκώνω κάτι καθαρίζω απο κάτω και μετά στην θέση του....

Κάποτε σφουγγάριζα και εγώ με σφουγγαρίστρα... :-)

αλλά μην με παρεξηγήσετε ότι είμαι τρελή με την καθαριότητα...

και σκόνη πιάνει το σπίτι μου και το αμελώ..

μην μου βγει και το όνομα... :lol:

Εμείς δεν πατάμε με παπούτσια μέσα στο σπίτι αφού βάλω τα χαλιά, δηλαδή τον χειμώνα.

Το καλοκαίρι πατάμε κανονικά.

Εσύ που το κρατάς όλο τον χρόνο για πες μου τι κάνεις με τους επισκέπτες ?

Εγώ σε άλλους έχω το θάρρος και αν είναι τακτικοί (όπως οι νονές του γιου μου) τους

έχω και δικές τους παντόφλες και σε άλλους δεν λέω τίποτα ......

και τρίβω μετά..[/QU

Άμα ο επισκέπτης είναι στραβόξυλο θα παρεξηγηθεί είτε του πεις να βγάλει τα παπούτσια χειμώνα επειδή έχεις χαλιά είτε καλοκαίρι

Εγώ έρχομαι σε δύσκολη θέση σε κάποια γιορτή, σε ένα ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς για παράδειγμα όπου ο άλλος έχει στολιστεί έχει ντυθεί και γω τον αναγκάζω να βγάζει τα παπούτσια και να γυρνάει με την παντούφλα. Επίσης πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι όχι πολλοί φίλοι όμως αποφεύγουν να έρχονται σπίτι μας για αυτό το λόγο:oops:

Εγώ έχω επίσης τις εξής παραξενιές, στο μπαλκόνι έχουμε άλλες παντόφλες από αυτές του σπιτιού εμείς της οικογένειας όμως γιατί αν έλεγα στους καλεσμένους άλλες παντόφλες να έχουν μέσα στο σπίτι και άλλες στο μπαλκόνι πιστεύω ότι θα με έπαιρναν με τις ντομάτες. Επίσης τώρα που μετακομισαμε στο βέλγιο και θα έχω συχνά επισκέψες από ελλάδα σιχαίνομαι τις βαλίτσες να ακουμπάνε το πάτωμα για αυτό στρώνω κάτι από κάτω:mrgreen:

Έχω και διάφορες άλλες μην νομίζετε ότι είναι μονο αυτές:lol:

ήρωας είναι ο αντρούλης μου

Πάντως στο καινούριο μας σπίτι στο βέλγιο οι συγγενείς που έχω εδώ δείχνουν να μην τους αρέσει καθόλου η παπουτσοαπαγόρευση στο σπίτι μας, καλά μην μιλήσω για τις άλλες μου απόψεις περί οικολογίας και διατροφής η ξαδέρφη μου ακόμα ταίζει τον πεντάχρονο ανιψιό ΝΟΥΝΟΥ φαρίν λακτέ κρέμα 4 με 5 πιάτα την ημέρα, οπότε καταλαβαίνετε πως της ακούγονται αυτά που συζητάμε...

χεχε και εμείς άλλες για το μπαλκόνι !

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ..

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Για τους επισκέπτες είναι ένα θέμα....

Ε σε μερικούς ντρέπομαι.. δεν υπάρχει περίπτωση να το πω..

αλλά έχει τύχει που ήξερα ότι θα έρθει πολύς κόσμος...

να βγάλω την μοκέτα και να την ξαναβάλω μετά...

τα σιχαίνομαι τα χαλιά και τις μοκέτες...

σαν το σφουγγάρισμα (στα 4 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΕΕΕΕ?? :lol::lol::lol::lol::lol:)

ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

Αν ζούσα Αγγλία θα τις έκοβα τις φλέβες μου !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαρά στο κουράγιο σας! Τη δικιά μου την πάω δυο φορές τη μέρα στο πάρκο ή στην παιδική, όπου όσο κι αν θέλω να τη συγκρατήσω σίγουρα θα χωθεί στα χώματα, θα κυλιστεί κάτω, θα βάλει τα βρώμικα χέρια στο στόμα κλπ... οπότε τα παπούτσια των καλεσμένων μου φαίνονται πταίσματα μπροστά σε αυτά! Αλλά παρηγοριέμαι ότι είναι ένας ανέξοδος τρόπος ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, τουλάχιστον να μην τα σκάω στους ομοιοπαθητικούς :D

Edit: το καλύτερο εμβόλιο που έκανε ποτέ επίσης ήταν που έγλειψε τη λαβή που κρατιέται ο κόσμος στο μετρό σε ώρα αιχμής :-D

Και εγώ τον αφήνω να λερώνεται όσο θέλει..

τρελαίνομαι που βλέπω στο πάρκο μαμάδες να μην τα αφήνουν να παίξουν με τα χώματα..

Συγκεκριμένα όταν πάει πάρκο με τον πατέρα του και γυρνάει καθαρός τον ρωτάω:

"δεν πέρασες καλά αγάπη μου????" :-)

Αν σας πω τι έκανε ο δικός μου όταν ήταν 1,5

.......

αυτό δεν ήταν εμβόλιο...

ήταν ανοσία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

θα σιχαθείτε λίγο...

μικρούλης...

έπαιζε 3 μέτρα μακριά μου

μόνος του

και εγώ τον χάζευα..

και ακούμπαγε σε ένα πεζούλι με νερά...

πάει να γλύψει το χέρι του

και τρέχω να τον προλάβω..

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ...

το έγλυψε το χέρι του και κοίταξα εκεί που είχε ακουμπήσει...

δεν ήταν απλώς νερά....

ήταν νερά με κουτσουλιές από περιστέρια....

πως δεν έκανα εμετό δεν ξέρω...

τον έπλυνα.. τον σκούπισα..

ούτε να φτύσει δεν ήξερε τόσο μικρός..

αρρώστησα...

για 2 εβδομάδες περίμενα την ανίατη αρρώστεια που θα μου στερούσε το παιδί μου...

είχα σκεφτεί και πως ακριβώς θα αυτοκτονήσω....

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι' date=' αν δεν ήταν τόσο απαραίτητο αξεσουαρ, εγω θα την έκοβα, την γλώσσα, οχι την λαβή!(:cool::lol:)[/quote']

και εγώ το είχα σκεφτεί...

:lol:

Εννοείται ότι και τα δικά μου πάνε στο πάρκο καθημερινά και παίζουνε με τα χώματα, αλλά άλλο αυτό και άλλο να είναι βρώμικο το σπίτι μου συνεχώς από τα παπούτσια που φοράμε έξω!

Εμείς έχουμε και γάτο μέσα στο σπίτι οπότε υποχονδριακοί σίγουρα δεν είμαστε! :-P

Zimaroulis εννοεί να βρέξεις τη σφουγγαρίστα με νερό. Δεν χρειάζεται απορρυπαντικό, αν κι εγώ βάζω συχνά κάποιο αιθέριο έλαιο.

Οι άλλες που είναι για στεγνό καθάρισμα είναι για σκούπισμα μόνο, σαν σουϊφερ.

εμείς έχουμε ποντίκι,

θέλετε να κάνουμε παρέα ???

:-)

Αν ζούσα Αγγλία θα τις έκοβα τις φλέβες μου !!!!!!!!!

Να σου πω εγώ που ζούσα στην Αγγλία για πολλά χρόνια και πάντα σε σπίτια με μοκέτες δεν σιχαινόμουνα τα παπούτσια όπως εδώ στην Ελλάδα, από τότε που ήρθα εδώ απέκτησα αυτό το κουσούρι!

Εκεί τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι είναι πάντα πολύ καθαροί (αφού βρέχει συνέχεια! :lol:), ο κόσμος δεν βάζει το σκύλο του να χέζει όπου να ναι και αν τύχει να συμβεί αυτό πάντα τα μαζεύανε.

Σκουπίδια δεν έχει συνήθως στους δρόμους και γύρω από τους σκουπιδοτενεκέδες δεν υπάρχει βρωμιά όπως εδώ!

Και φυσικά δεν υπάρχει σκόνη παντού, εδώ ακόμη και στα μπαλκόνια μας υπάρχει πολλή σκόνη, μου έχει τύχει να επιτρέψω να πατήσουνε στο μπαλκόνι χωρίς τις εξωτερικές παντόφλες και να μου κουβαλήσουνε άφθονη καφέ σκόνη πάνω στο χαλί :(

Ο μόνος λόγος που είχα στην Αγγλία για να βγάζω τα παπούτσια μου ήτανε η λάσπη, ενώ εδώ πραγματικά σιχαίνομαι τους δρόμους και τα πάρκα any time! :?

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Tα ανοξείδωτα είναι καλύτερα γιατί τα μαντεμένια είναι ασήκωτα!

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002001006&nodeId=121&productId=145

τέτοιο πήρα και εγώ πρόσφατα !

υπόψη επειδή ψώνισα και από ιντερνετ και απο το μαγαζί

μερικές προσφορές τις βρίσκεις μόνο στο ιντερνετ

στο μαγαζί δεν υπάρχουν

όπως και αρκετά είδη.

Λογικό είναι.

Επίσης τα παρήγγειλα την μία μέρα και με μια επιβάρυνση 2€ μου τα έφεραν την επόμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από όλα αυτά που αγόρασα το αγαπημένο μου:

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002010&nodeId=99&productId=954

Είναι τόσο γλυκούλια μαχαιροπήρουνα για τα μικρά μας.

Θα πάρω και για την βαφτιστήρα μου !!!!!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!

Για δείτε εδώ τι λέει!!:

υγρό soap nuts

εντομοαπωθητικό με soap nuts

φυσική οδοντόκρεμα με soap nuts

σαμπουάν μαλλιών και σαπούνι σώματος με soap nuts

καθαριστικό για τα τζάμια με soap nuts

(μου πήραν την πατέντα μέσα απ'τα χέρια!!!!! :?)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Την πατέντα την έχασες...

και κρίμα είναι...

ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν και καθυστερημενα (λογω ελλειψης ιντερνετ) και εγω απρο σρκσδι χρησιμοποιω αλλα οσες φορες τοβαλα ετσι αδιαλυτο στον καδο τα ασπρορουχα του μωρου μου βγηκαν με λεκεδες επανω:( και τωρα το διαλυω σε καυτο νερο για να το βαλω σε πλυση.Και με ενοχλει λιγο και η μυρωδια λαδιλας που αφηνει. Τωρα θα δω ή θα φτιαξω το απορρυπαντικο που προτεινεται ή θα αρχισω τα soap nuts αφου ετσι κιαλλιως στη διαδικασια του βρασιματος μπαινω

2xgIp3.png1RTwp3.png

Πείτε ρε κορίτσια τίποτα δοκιμασμένο και καλό από iherb ή άλλο βιολογικάδικο για πρόληψη ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη...

Στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα αμυγδαλελαιο γιατι το ελαιολαδο που μου ειχαν προτεινει αργουσε να απορροφηθει και μυριζε εντονα.

Στη δευτερη εβαζα αυτο για το οποιο ειχα διαβασει εξαιρετικες κριτικες. Δεν εκανα ραγαδες παροτι ειχα παρει 17 κιλα και μια κοιλια τεραστια :wink:

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

Να σου πω εγώ που ζούσα στην Αγγλία για πολλά χρόνια και πάντα σε σπίτια με μοκέτες δεν σιχαινόμουνα τα παπούτσια όπως εδώ στην Ελλάδα, από τότε που ήρθα εδώ απέκτησα αυτό το κουσούρι!

Εκεί τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι είναι πάντα πολύ καθαροί (αφού βρέχει συνέχεια! :lol:), ο κόσμος δεν βάζει το σκύλο του να χέζει όπου να ναι και αν τύχει να συμβεί αυτό πάντα τα μαζεύανε.

Σκουπίδια δεν έχει συνήθως στους δρόμους και γύρω από τους σκουπιδοτενεκέδες δεν υπάρχει βρωμιά όπως εδώ!

Και φυσικά δεν υπάρχει σκόνη παντού, εδώ ακόμη και στα μπαλκόνια μας υπάρχει πολλή σκόνη, μου έχει τύχει να επιτρέψω να πατήσουνε στο μπαλκόνι χωρίς τις εξωτερικές παντόφλες και να μου κουβαλήσουνε άφθονη καφέ σκόνη πάνω στο χαλί :(

Ο μόνος λόγος που είχα στην Αγγλία για να βγάζω τα παπούτσια μου ήτανε η λάσπη, ενώ εδώ πραγματικά σιχαίνομαι τους δρόμους και τα πάρκα any time! :?

Πήγα στην Αγγλία πέρυσι το καλοκαίρι. Δίκιο έχεις σε αυτά που λες αλλά δεν μπορώ

να δω και τον εξωτερικό χώρο λες και είναι σπίτι... είπαμε.. καλοί είναι.. αλλά..

χαχαχαχαχαχα

Από την άλλη η μοκέτα ότι και να κάνεις..

όσο και να μην πατάς με παπούτσια..

όσο και να την καθαρίζεις και μάλιστα επί τόπου ..

όσο

όσο

όσο

ε.. θα μαζέψει τι θα κάνει ?

πραγματικά την σιχαίνομαι !

αν πήγαινα ποτέ Αγγλία να μείνω (που δεν αποκλείεται εντελώς...)

και νοίκιαζα σπίτι θα με αφήναν να βγάλω την μοκέτα ????? :-)

Σας τρώω όλους...η κόρη μου μία φορά το καλοκαίρι στο κτήμα, ήρθε κοντά μου έχοντας στο δάχτυλό της μισό μυρμήγκι, και το άλλο μισό στο στόμα της...

Djccp2.png

67KIp2.png

Πήγα στην Αγγλία πέρυσι το καλοκαίρι. Δίκιο έχεις σε αυτά που λες αλλά δεν μπορώ

να δω και τον εξωτερικό χώρο λες και είναι σπίτι... είπαμε.. καλοί είναι.. αλλά..

χαχαχαχαχαχα

Από την άλλη η μοκέτα ότι και να κάνεις..

όσο και να μην πατάς με παπούτσια..

όσο και να την καθαρίζεις και μάλιστα επί τόπου ..

όσο

όσο

όσο

ε.. θα μαζέψει τι θα κάνει ?

πραγματικά την σιχαίνομαι !

αν πήγαινα ποτέ Αγγλία να μείνω (που δεν αποκλείεται εντελώς...)

και νοίκιαζα σπίτι θα με αφήναν να βγάλω την μοκέτα ????? :-)

Κατω απο τη μοκετα συνηθως υπαρχει μπετον οποτε δεν θα ειχε νοημα να τη βγαλεις. Παντως το σπιτι που νοικιαζουμε εχει laminate στον κατω οροφο και μοκετα μονο πανω στα υπνοδωματια και πολλα σπιτια πλεον ειναι ετσι. Στις μοκετες εχουμε no shues rule, εχουμε την εκπληκτικη dyson animal που καθαριζει πολυ καλα και δυο φορες τον χρονο κανουμε και επαγγελματικο καθαρισμο.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Πείτε ρε κορίτσια τίποτα δοκιμασμένο και καλό από iherb ή άλλο βιολογικάδικο για πρόληψη ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη...

το λαδάκι της Weleda είναι πολύ καλό http://www.weleda.gr/catalogue/SCHWANGERSCHAFTS_PFLEGEEOL/307/4/183, δεν έκανα ούτε μια, αλλά βέβαια εγώ δεν έβαλα και πολλά κιλά μόνο 9.

Μια φίλη μου δεν έβαλε ποτέ κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν έκανε ποτέ, μιλάμε για φοβερά ελαστική επιδερμίδα, και με δύο εγκυμοσύνες στο ενεργητικό της και πάνω απο 20 κιλά η κάθε μια!

----------------------

Σας τρώω όλους...η κόρη μου μία φορά το καλοκαίρι στο κτήμα, ήρθε κοντά μου έχοντας στο δάχτυλό της μισό μυρμήγκι, και το άλλο μισό στο στόμα της...

Μπα εγώ δεν θα σας δώσω το βραβείο, σιγά, σε άλλες χώρες τα τρώνε, γιατί είναι και σουπερ θρεπτικά...:P

Άλλος, άλλος!!!:lol:

----------------------

τς.. σιγά... πρωτείνες !!!!!!!!!!!

:-)

Κατω απο τη μοκετα συνηθως υπαρχει μπετον οποτε δεν θα ειχε νοημα να τη βγαλεις. Παντως το σπιτι που νοικιαζουμε εχει laminate στον κατω οροφο και μοκετα μονο πανω στα υπνοδωματια και πολλα σπιτια πλεον ειναι ετσι. Στις μοκετες εχουμε no shues rule, εχουμε την εκπληκτικη dyson animal που καθαριζει πολυ καλα και δυο φορες τον χρονο κανουμε και επαγγελματικο καθαρισμο.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ??????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νομίζω ότι μπορεί άνετα να ανοιχτεί καινούριο θεματάκι-διαγωνισμός "Φλερτάροντας με το μικρόκοσμο" για τις γουρουνιές που έχουν κάνει τα ανήσυχα τέκνα μας...

για το μυρμήγκι ούτε κι εγώ θα ανησυχούσα, κρεατάκι, πρωτεΐνες!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Μπα εγώ δεν θα σας δώσω το βραβείο' date=' σιγά, σε άλλες χώρες τα τρώνε, γιατί είναι και σουπερ θρεπτικά...:P

Άλλος, άλλος!!!:lol:[/quote']

Αυτό που θα περιγράψω το είδε η μαμά της βαφτιστήρας μου, το έκανε άγνωστο παιδάκι

σε γραφείο αναμονής γιατρού..

Βολόδερνε το μικρό, μισομπουσούλαγε, μισοπερπάταγε και το αφήνανε..

και πήγε σε μια κυρία απέναντι που φόραγε Κόκκινα παπούτσια και της έγλυψε το παπούτσι από κάτω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά να μην παίρνω το βραβείο ενώ το παιδί μου έγλυψε ακαθαρσίες περιστεριών...

τι να πω....

μούφα ο διαγωνισμός..

τς...

Μοκέτες και ταπετσαρίες και τις σιχαίνομαι αλλά και τις φοβάμαι, μπορεί να δημιουργηθούν σπόρια μούχλας πίσω και κάτω απο αυτές, και να σε στείλουν ακόμη και στον άλλο κόσμο

http://en.wikipedia.org/wiki/Mold_health_issues

Θυμάστε την είδηση με ένα ζευγάρι ηθοποιών στο Χολυγουντ που έπαθε κάτι ανάλογο;

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1297862/Brittany-Murphy-Mould-home-kill-actresss-death-linked-fungus-LA-mansion.html

----------------------

Θυμάστε την είδηση με ένα ζευγάρι ηθοποιών στο Χολυγουντ που έπαθε κάτι ανάλογο;

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1297862/Brittany-Murphy-Mould-home-kill-actresss-death-linked-fungus-LA-mansion.html

άσε, άλλα τους έφαγαν αυτούς ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...