Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το tea tree oil έκανε και πάλι το θαύμα του:

Είχαν πέσει στο μπαλκόνι μου κάτι ψίχουλα

(που δεν είχα πάρει είδηση :mrgreen::oops: )

και είχαν μαζευτεί του κόσμου τα μυρμηγκάκια!!

Ετσι λοιπόν είπα κι εγώ να τα εξολοθερεύσω...

οικολογικά (πάντα!)

Τους πέταξα που λέτε μπόλικο-μπόλικο ξύδι

αλλά αυτά τίποτα!

τους ξανάʼριξα

αλλά αυτά τον χαβά τους!

Τους ζάλισε λιγάκι αλλά αυτά εξακολουθούσαν να....

....κολυμπάνε.

Αρχισα να απογοητεύομαι

απο την δραστικότητα του ξυδιού.:-(

Ετσι λοιπόν σκέφτηκα στο ακαταμάχητο "tea tree oil"

(έχω έτοιμο σε ένα μπουκάλι-ψεκαστήρι

μείγμα νερού με tea tree oil)

Tους ψέκασα λοιπόν και

η εξολόθρευσή τους ήταν.....

.....ΑΚΑΡΙΑΙΑ!!!

Στο δευτερόλεπτο σας λέω!!!

Απίστευτο!!

Δεν υπάρχει!!

Τύφλα να έχουν τα baygon

και όλα τα εντομοκτόνα του κόσμου!!

Να το έχετε υπόψιν σας:

Tea tree oil και ξερό ψωμί!!! :D

ΥΓ: Λέτε να σκοτώνει και τις κατσαρίδες????

Εαν πετύχετε καμιά κατσαριδούλα μην διστάσετε:

περι-λούστε την με TTO και ενημερώστε μας!!

Eγω θα κοιμάμαι πλέον με TTO στο κομοδίνο μου!

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή στην εφηβεία, και λόγω μιας ήπιας μορφής ακμή, είχα αγοράσει αιθέριο έλαιο tea tree, για κάποιο λόγο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, και νομίζω πως υπάρχει ακόμη στο ντουλαπάκι του μπάνιου στο πατρικό μου.

Ποιας εταιρείας είναι το δικό σου;

υ.γ. βρε σίγουρα δεν είναι βραδείας αποτελεσματικότητας το ξύδι; :lol:

----------------------

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή στην εφηβεία, και λόγω μιας ήπιας μορφής ακμή, είχα αγοράσει αιθέριο έλαιο tea tree, για κάποιο λόγο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, και νομίζω πως υπάρχει ακόμη στο ντουλαπάκι του μπάνιου στο πατρικό μου.

Eαν θυμάμαι καλά η Rosie είχε αναφέρει κάπου οτι μπορούμε

να το χρησιμοποιούμε -αραιωμένο με νερό- και ως αντισηπτικό

(αντί για betadine)

Ποιας εταιρείας είναι το δικό σου;

http://www.iherb.com/Now-Foods-Essential-Oils-Tea-Tree-4-fl-oz-118-ml/909

υ.γ. βρε σίγουρα δεν είναι βραδείας αποτελεσματικότητας το ξύδι; :lol:
Οι κατσαρίδες πάντως χρειάζονται κάτι σε "ταχείας αποτελεσματικότητας"!!

Εαν είναι "βραδείας" εκεί, καήκαμε!

Το μόνο σίγουρο είναι τότε οτι θα προηγηθεί η δική μου λιποθυμία! :lol:

Ευχαριστούμε, soevan07!:D Με ξίδι τα ''έλουζα'' κι εγώ και δεν καταλάβαιναν τίποτα:?

Άσχετο: το αντηλιακό του Μέρκολα βρίσκω ότι απλώνεται δύσκολα και ασπρίζει. Επίσης, φαίνεται σαν να βγαίνει εντελώς με το που μπαίνουμε στο νερό!:shock:

697577wcowvfyq3s.gif

Αν ψάχνεις εναλλακτική, και το organic children της green people και το jason απλώνονται εύκολα και απορροφούνται γρήγορα. Ειδικά το πρώτο το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

Άσχετο: το αντηλιακό του Μέρκολα βρίσκω ότι απλώνεται δύσκολα και ασπρίζει. Επίσης, φαίνεται σαν να βγαίνει εντελώς με το που μπαίνουμε στο νερό!:shock:

Εγώ φέτος πήρα το California Baby, γιατί πέρυσι με το Badger είχα το ίδιο θέμα, και είμαι πιο ευχαριστημένη, και πολύ πιο εύκολα απλώνεται και καλύτερα προστατεύει. Με το Badger κοκκίνιζε πολύ εύκολα, με αυτό δεν είχε ποτέ θέμα μέχρι στιγμής.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Κορίτσια πριν μερικές βδομάδες είχα ρωτήσει για απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων και τελικά πήρα της ecover από το iherb. Mετά όμως από κάποιες πλύσεις μου θόλωσαν τα ποτήρια. Πήρα μετά το zero της ίδιας εταιρείας και με αυτό μου φαίνεται αρχίζουν να θολώνουν ενώ με γνωστής εταιρείας ταμπλέτες δεν συμβαίνει αυτό. Επίσης χρησιμοποιώ και το λαμπρυντικό της ecover....

Eχετε κάτι να μου προτείνετε? Κατί διαβαζα για σόδα? Εχετε παρόμοιο πρόβλημα?

Yugup3.png

Κατερίνα την επόμενη φορά που θα κάνεις παραγγελία από το iherb βάλε στο καλάθι σου ένα δειγματάκι απ΄ αυτήν την ταμπλέτα να τη δοκιμάσεις:

http://www.iherb.com/Bio-Vert-Automatic-Dishwasher-Tab/41763

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, κανένα άλλο οικολογικό απορρυπαντικό δεν καθαρίζει τα πιάτα μας τόσο καλά, και είναι all-in-one που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται λαμπρυντικό.

Julliana μάλλον είναι η πρώτη φορά που παίρνεις οικολογικό αντηλιακό, σωστά; Μην περιμένεις να έχουν την ίδια υφή όπως τα συμβατικά, ούτε και την ίδια αποτελεσματικότητα.

Εγώ δοκιμάσα διάφορα και του Mercola είναι από τα καλύτερα αλλά στα παιδιά παίρνω της Badger, δεν πειράζει αν είναι και λίγο ασπρουλιάρικα στην παραλία!

Πάντως για μένα η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση για τις κατσαρίδες είναι ο άντρας μου και η παντόφλα του! :lol:

Μόνο που κάνω την προσευχή μου να μην παρουσιαστεί κατσαρίδα όσο αυτός λείπει, μια φορά που έλειπε και βρήκα μια τεράστια στην κουζίνα έβαλα το γάτο να την κυνηγήσει αλλά φοβήθηκε και αυτός, άρχισα να τσιρίζω και στο τέλος φοβήθηκε και η κατσαρίδα και κρύφτηκε... γι' αυτό ποτέ δεν περπατάω ξυπόλυτη στο σκοτάδι πια!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Θα το δοκιμάσω Rosie ευχαριστω!

Εγω φέτος πήρα της Νεαls yard το αντηλιακό και είμαι πολυ ευχαριστημένη βάζουμε όλοι, απλώνεται εύκολα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά και δεν αφήνει ασπριλα.

Yugup3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις:D

Rosie είχα πάρει και της lavera για μένα αλλά άσπριζε ακόμα πιο πολύ. Το άλλο μείον της υφής είναι ότι χρειάζεται πάρα πολλή ώρα για να απλωθεί καλά (κι αν δεν απλωθεί... κάηκες-κυριολεκτικά!:mad:)

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Eαν θυμάμαι καλά η Rosie είχε αναφέρει κάπου οτι μπορούμε

να το χρησιμοποιούμε -αραιωμένο με νερό- και ως αντισηπτικό

(αντί για betadine)

Οι κατσαρίδες πάντως χρειάζονται κάτι σε "ταχείας αποτελεσματικότητας"!!

Εαν είναι "βραδείας" εκεί, καήκαμε!

Το μόνο σίγουρο είναι τότε οτι θα προηγηθεί η δική μου λιποθυμία! :lol:

Καλά ναι, απο μυρωδιά το ξυδάκι το καημένο ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι κάπως...βαρύ, εμείς δεν έχουμε ούτε κατσαρίδες ούτε μύγες καν, (να αρχίσω να ανησυχώ ; )Όμως κατά διαστήματα έχουμε το διαβόητο silverfish-ψαράκι, αυτά αγαπάνε την υγρασία, καμιά φορά αφήνω(ξεχνάω) νερό στον κουβά με την σφουγγαρίστρα, όπως επίσης, τρελαίνονται για τα βιβλία- συγκεκριμένα για την κόλλα που υπάρχει σε αυτά-, και η βιβλιοθήκη μας είναι αρκετά μεγάλη.

Τώρα με το μωρό δεν διανοούμαι να βάλω κάτι δραστικό και χημικό, λες να δοκιμάσω το ..τσαγάκι και εγώ;

Εν τω μεταξύ έχει προκύψει ένα θέμα με τα αντικολλητικά τηγάνια teflon που αρχίζω και αντικαθιστώ με οικολογικά, δεν ξέρω που ακριβώς να τα ανακυκλώσω (Θεσ/νίκη), έχετε καμιά ιδέα;

Και επίσης, αν θεωρείτε καλό το pink himalayan salt του Jamie Oliver, αυτή,είναι η δεύτερη φορά που το αγοράζω, μια και το βρίσκω εύκολα!

----------------------

Soevan να μας πεις αν θαχει και διαρκεια η απολυμανση με tea tree γιατι και εμενα ουτε το ξυδι ουτε το πρασινο σαπουνι με καθαρο οινοπνευμα εκανε τιποτα.

Εμενα το μεγαλο μου προβλημα ειναι οι κατσαριδες και εκει που παντα τις εβλεπααραια μονο στο μπαλκονι φετος και συγκεκριμενα τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχει εμφανιστει μεσα στο σπιτι 3 ΦΟΡΕΣ και εχω παθει ΜΕΓΑΛΟ σοκ. Δεν καταλαβαινω απο που μπαινουν Την Κυριακη 2.30 το βραδυ σηκωθηκε αλαφιασμενος ο αντρας μου αφου ουρλιαζα χαμηλοφωνος (μη ξυπνησω και τα παιδια:oops:)γιατι την ακουσα πρωτα και μετα την ειδα να φερνει βολτα στο σαλονι και σημερα παλι πουρνο πουρνο μες σττην μπανιερα και ειπαμε μηπως μπαινουν απο κει γιτι τα αλλα σιφονια ταχουμε κλεισει.Ευτυχως και τις 3 φορες ο συζηξ ηταν σπιτι γιατι αλλιως με εβλεπα με ενα μωρο παραμασχαλα και το αλλο απτο χερι να κλαιω εξω απτο σπιτι και η κατσαριδουλα μεσα να αλωνιιζει (τοχω κανει νιοπαντρη και ηρθε και με βρηκε ο καλος μου εξω απο το σπιτι στα σκαλια της πολυκατοικιας να κλαιω γιατι ειχε ερθει και ειχε σκασει ενα τερας πανω μοτ απο την αοιχτη μπαλκονοπορτα.Τουλαχιστον μετα απο αυτο βαλαμε σιτες;))...Παντως δεν ειμαι χαρουμενη με αυτο που θα πω αλλα τουπα σημερα να φερει φαρμακο να ριξω τουλαχιστον στα σιφονια αλλιως μετακομιζω!!!Εσεις τι προτεινετε κυριως για μεσα στο σπιτι?

2xgIp3.png1RTwp3.png

Πάντως για μένα η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση για τις κατσαρίδες είναι ο άντρας μου και η παντόφλα του! :lol:

Μόνο που κάνω την προσευχή μου να μην παρουσιαστεί κατσαρίδα όσο αυτός λείπει, μια φορά που έλειπε και βρήκα μια τεράστια στην κουζίνα έβαλα το γάτο να την κυνηγήσει αλλά φοβήθηκε και αυτός, άρχισα να τσιρίζω και στο τέλος φοβήθηκε και η κατσαρίδα και κρύφτηκε... γι' αυτό ποτέ δεν περπατάω ξυπόλυτη στο σκοτάδι πια!

Εμενα το μεγαλο μου προβλημα ειναι οι κατσαριδες και εκει που παντα τις εβλεπααραια μονο στο μπαλκονι φετος και συγκεκριμενα τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχει εμφανιστει μεσα στο σπιτι 3 ΦΟΡΕΣ και εχω παθει ΜΕΓΑΛΟ σοκ. Δεν καταλαβαινω απο που μπαινουν Την Κυριακη 2.30 το βραδυ σηκωθηκε αλαφιασμενος ο αντρας μου αφου ουρλιαζα χαμηλοφωνος (μη ξυπνησω και τα παιδια:oops:)γιατι την ακουσα πρωτα και μετα την ειδα να φερνει βολτα στο σαλονι και σημερα παλι πουρνο πουρνο μες σττην μπανιερα και ειπαμε μηπως μπαινουν απο κει γιτι τα αλλα σιφονια ταχουμε κλεισει.Ευτυχως και τις 3 φορες ο συζηξ ηταν σπιτι γιατι αλλιως με εβλεπα με ενα μωρο παραμασχαλα και το αλλο απτο χερι να κλαιω εξω απτο σπιτι και η κατσαριδουλα μεσα να αλωνιιζει (τοχω κανει νιοπαντρη και ηρθε και με βρηκε ο καλος μου εξω απο το σπιτι στα σκαλια της πολυκατοικιας να κλαιω γιατι ειχε ερθει και ειχε σκασει ενα τερας πανω μοτ απο την αοιχτη μπαλκονοπορτα.Τουλαχιστον μετα απο αυτο βαλαμε σιτες;))...Παντως δεν ειμαι χαρουμενη με αυτο που θα πω αλλα τουπα σημερα να φερει φαρμακο να ριξω τουλαχιστον στα σιφονια αλλιως μετακομιζω!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Χα-χα χα!! Με κάνατε και γέλασα!!!

Ετσι χαμηλοφώνως τσίριξα κι εγώ -πριν μέρες

όταν αντίκρυσα μία στο μπάνιο μας!

και φυσικά κατ-έφτασε η παντόφλα του άντρα μου.

(δεν είχα υπόψιν μου ακόμα το tea tree oil)

Μετά έπεσε απολύμανση στην παντόφλα :mrgreen:

Soevan να μας πεις αν θαχει και διαρκεια η απολυμανση με tea tree γιατι και εμενα ουτε το ξυδι ουτε το πρασινο σαπουνι με καθαρο οινοπνευμα εκανε τιποτα.

Φαντάζομαι οτι είναι "απολύμανση της ώρας".

Πιστεύω οτι εαν εξατμιστεί το tto δεν θα έχει πια τόση ισχύ. :?

Εσεις τι προτεινετε κυριως για μεσα στο σπιτι?
Εγώ θα έχω έτοιμα 2-3 μπουκάλια-ψεκαστήρια με "χαρμάνι" μέσα

(2 κουταλάκια tea tree oil και 2 φλυτζάνια νερό)

και θα τα στολίσω σε διάφορα σημεία του σπιτιού.:mrgreen:

Όταν θα λείπει ο σύζυγος....(και η παντόφλα του)

και τύχει να δω καμιά, θα την ψεκάσω.

ΥΓ:Eχω ακούσει και για το καθαρό οινόπνευμα οτι τις καίει

και για την λακ. Δεν τα έχω όμως δοκιμάσει.

ΥΓ:Eχω ακούσει και για το καθαρό οινόπνευμα οτι τις καίει

και για την λακ. Δεν τα έχω όμως δοκιμάσει.

Το οινοπνευμα κανει δουλεια αλλα δε το συνιστω γιατι δεν τις ακινητοποιει αλλα τις κανει να τρεχουν ακομα περισσοτερο σαν τρελλες και ετσι και σου ξεφυγει και λιγο οινοπνευμα στον τοιχο αντι για το πατωμα κλαφτον και τον τοιχο :-( (μιλαω εκ πειρας:oops:)

Αχ και μουχει τελειωσει το tea tree και πρεπει οπωσδηποτε να παραγγειλω...

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

Το οινοπνευμα κανει δουλεια αλλα δε το συνιστω γιατι δεν τις ακινητοποιει αλλα τις κανει να τρεχουν ακομα περισσοτερο σαν τρελλες και ετσι και σου ξεφυγει και λιγο οινοπνευμα στον τοιχο αντι για το πατωμα κλαφτον και τον τοιχο :-( (μιλαω εκ πειρας:oops:)

Έχει γούστο να τις κάνει και το tea tree oil

να τρέχουν σαν τρελές.....:confused:

Οποια το δοκιμάσει πρώτη ας μας πει.

(ελπίζω να μην είμαι εγώ η αυτή :mrgreen::mrgreen:)

Τα μυρμήγκια πάντως ακινητοποιήθηκαν στο δευτερόλεπτο!!

Εσεις τι προτεινετε κυριως για μεσα στο σπιτι?

Σου έχω και άλλη μια λύση για τα σιφωνάκια του μπάνιου:

Βάλτους τούλι απο μπουμπουνιέρα

Εγώ έχω βάλει και στα σιφώνια των μπαλκονιών.

dari δεν έχει τύχει να χρειαστεί να βάλω στη μικρή αλλά δεν νομίζω να πειράζει να βάλεις κάποιες φορές αν παραστεί ανάγκη

edit: μόλις το κοίταξα και γράφει πάνω "safe for kids" οπότε μπορείς άνετα να βάλεις και σε παιδάκι

σ' ευχαριστώ πολύ... βρε κορίτσια που βρίσκετε χρόνο... ο μικρός δε μ αφήνει καθόλου... έχω αρχίσει να απελπίζομαι...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Εγώ έχω να προτείνω αυτό το κατάστημα:http://hejhog-uk.com/

Τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι της εταιρείας Green People http://hejhog-uk.com/green-people-m-39.html. Η ισοτιμία αυτό τον καιρό δεν είναι καλή για το ? έναντι της £ λόγω και της Ολυμπιάδας αλλά αργότερα μπορεί να βελτιωθεί.

Εγώ έχω να προτείνω αυτό το κατάστημα:http://hejhog-uk.com/

Τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι της εταιρείας Green People http://hejhog-uk.com/green-people-m-39.html. Η ισοτιμία αυτό τον καιρό δεν είναι καλή για το ? έναντι της £ λόγω και της Ολυμπιάδας αλλά αργότερα μπορεί να βελτιωθεί.

Ευχαριστούμε. Η ισοτιμία πραγματικά δεν είναι καθόλου καλή αρκετό καιρό τώρα. Εγώ ψώνιζα από Lovelula.com αλλά τώρα το έχω περιορίσει στο 1 προϊόν στο τόσο και μόνο όταν έχει καμιά έκπτωση. Τα πολλά τα παίρνω από iherb.

it's never too late to start all over again

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι:

Επικίνδυνα πλαστικά!

ΠΡΟΣΟΧΗ στους αριθμούς που υπάρχουν

σε συσκευασίες τροφίμων και ποτών (μέσα σε ένα τριγωνάκι)

Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;

Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;

Λοιπόν κάνετε λάθος!!!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

1) Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)

2) Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)

3) Πολυβινυλικό χλωρίδιο Unplasticised (UPVC) ή πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)

4) Πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE)< /FONT>

5) Πολυπροπυλένιο (PP)

6) Πολυστυρόλιο (CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)

7) Άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάυλον και ακρυλικού

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι πολλά από τα χρησιμοποιούμενα πλαστικά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό και στο τρόφιμο/ποτό.

Σκεφτείτε το, πόσες φορές έχετε ή ένας φίλος σας είπε «δεν συμπαθώ αυτό, έχει γεύση σαν πλαστικό μπουκάλι...»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΤαΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι τα Νο: 3, 6, και7!!!

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ αν βρισκονται στον πάτο του μπουκαλιού!!!

Πήγα σήμερα στον "αγαπημένο" μου Μανδραγόρα στον Πειραιά

για να πάρω χένα

και είδα οτι έχουν tea tree oil

("έλαιο τσαγιόδεντρου" το έγραφαν)

και το είχαν 8,70 ευρώ τα 10 ml !!! :shock:

Δηλαδή εαν ήθελα 100 ml θα έπρεπε να δώσω 87 ευρώ!!!

ή ακόμη καλύτερα τα 473 ml ..........412 ευρώ!! :shock:

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι!!! :roll::roll:

Το ιherb τα 118ml τα έχει 19$

(δηλαδή 15,44 ευρώ όπως είναι το $ σήμερα)

και τα 473 ml 49,71$

(δηλαδή 40,41 ευρώ)

http://www.iherb.com/Now-Foods-Essential-Oils-Tea-Tree-16-fl-oz-473-ml/13975

Να, γιατί ελληνική αγορά πάει κατά διαόλου!

Και μετά σου λέει μην ψωνίζετε απο το εξωτερικό.....

Μα εαν είσαι 800% ακριβότερος

τι περιμένεις;;;;

Τελικά αυτό με το tee-trea oil αραιωμένο με νερό ισχύει αντί για betadin ?

και αν ναι.. πόσο να το αραιώσεις ? και αν το αραιώσεις παθαίνει τίποτα με τον καιρό ?

το έχει κάνει καμιά κοπέλα?

Δοκίμασα και εγώ το αντηλιακό του Μercola, απλώνεται πιο εύκολα απο το badger σαφώς αλλά βγαίνει τόσο εύκολα με το νερό. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα. Κυλάει από πάνω σου... σαν να μην απορροφάται καθόλου από το δέρμα...

Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και καλό σε σχέση με την αποτελεσματικότητά του.. τι να πω...

Οκ θα το βάζω στο παιδί αλλά για εμάς δεν υπάρχει κάτι που να μην ασπρίζει καθόλου?

Οδηγάω μηχανάκι, βάζω κάθε μέρα, δεν μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά άσπρη !! :-)

Δοκίμασα και την aloe vera του Mercola, έπαθα ένα σοκ στην αρχή γιατί κολλούσε πολύ αλλά μετά απορροφήθηκε.. ευτυχώς ! Είναι πραγματικά πολύ καλή !!

Με τις κατσαρίδες έπαθα και εγώ μεγάλη ζημιά φέτος..

το παιδί ευτυχώς έλειπε και είχα μια συνάντηση με μια μεγάλη.. με φτερά..

αααααααααααα

άνδρα δεν έχω... (και το ήξερα ότι κάπου χρειάζεται)....

τα έβγαλα όλα.. ψέκασα.. τα έπλυνα τα ξαναέβαλα..

την επόμενη μέρα.. να την πάλι.. με κορόιδευε η ... άντε να μην πω...

αποφασίζω να κάνω απολύμανση μέσα στο σπίτι

κανονίζω ραντεβού

3η μέρα γυρνάω σπίτι να την πάλι...

παίρνω και εγώ την παντόφλα.. και την ξεκοίλιασα..

(υποτίθεται δεν πρέπει να τις σκοτώνουμε με την παντόφλα λόγω αυγών...)

μωρέ της έδωσα να καταλάβει..

μετά από πολλές συζητήσεις ακυρώνω τον ψεκασμό

και έβαλα αυτό το τζελ που πουλάνε στα είδη κηπευτικών νομίζω

Πάλι έλειψα από το σπίτι δεν ξαναείδα τίποτα

εννοείται πως άντε ξανά μανά να καθαρίσω την κουζίνα....

3 γενικές σε μια εβδομάδα... έλιωσα με την ζέστη.. :-(

για τα σιφόνια πήρα ειδική τάπα, που υπάρχει

για την πόρτα κάλυμα

σίτες έχω παντού

ακόμα και τις τρύπες της υπερχείλισης τις έχω καλύψει με ταινία !

ήταν πραγματικά ένα θρίλερ για γερά νεύρα.....

Κατερίνα την επόμενη φορά που θα κάνεις παραγγελία από το iherb βάλε στο καλάθι σου ένα δειγματάκι απ΄ αυτήν την ταμπλέτα να τη δοκιμάσεις:

http://www.iherb.com/Bio-Vert-Automatic-Dishwasher-Tab/41763

μα να φοβηθεί ο γάτος ???????????????????????

:lol:

Πες τα βρε Σοφία! Κι εγώ θελω να ψωνίζω από εδώ, αλλά αισθάνομαι ότι με περνάνε για %$@#@@

Είπα στο παιδί με τα βιολογικά της γειτονιάς μου για το i herb και μου είπε ότι θα το ψάξει αν μπορεί να παίρνει από εκεί χονδρική.

Το θέμα είναι αν μπορέσει, πόσο θα τα χρεώνει...

Και τελος να κάνω και μία πρόταση. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά (δεν το θυμάμαι) αλλά δοκίμασα κριθαράκι από ζέα του Αντωνόπουλου. Είναι πεντανόστιμο και αν το βρέιτε παρτε το όπωσδήποτε! Και είναι απίστευτα εύπεπτα! Καμία σχέση με τα κλασικά ζυμαρικά που πλέον δεν μπορώ να τα φάω. Αισθάνομαι σα πέφτει στο στομάχι μου πέτρα. Ενώ αυτά είναι και πολύ νόστιμα και πολύ ελαφριά.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τελικά αυτό με το tee-trea oil αραιωμένο με νερό ισχύει αντί για betadin ?

και αν ναι.. πόσο να το αραιώσεις ? και αν το αραιώσεις παθαίνει τίποτα με τον καιρό ?

το έχει κάνει καμιά κοπέλα?

άνδρα δεν έχω... (και το ήξερα ότι κάπου χρειάζεται)....

Εγώ το αραιώνω εκείνη την στιγμή. Σε ένα σφηνοπότηρο βάζω λίγες (περίπου 10-15 σταγόνες) και όταν θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το ξαναφτιάχνω. Πάντως στο εκχύλισμα γκρειπφρουτ νομίζω ότι η αναλογία είναι 30μλ νερό με 20 σταγονες, οπότε φανταζομαι ότι κάπου εκεί είναι και με το TTO.

Όσο για τον άντρα:lol::lol: ...είδες κι εμείς που τους έχουμε πολλά θρίλερ τα έχουμε ζήσει μόνες μας!.:lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...