Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

ευχαριστώ πολύυυυ!!!:D

θα ψάξω λίγο ακόμα και αν δε βρω κάτι θα μιλήσουμε

Εχουν σελίδα στο φβ, δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις που μπορείς να το βρείς.

Δες και εδώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα τα στελνει αλλα εναι πιο ακριβα και εχουν μεταφορικα τουλαχιστον 10 λιρες(εβαλα ενα δοκιμαστικα στο καλαθι)

http://www.amazon.co.uk/Nubian-Heritage-Goats-Milk-Chai/dp/B007F9GFA8/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1340901646&sr=8-7

Εχουν σελίδα στο φβ, δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις που μπορείς να το βρείς.

Δες και εδώ.

ευχαριστώ κορίτσια:)

chatzico το κοίταζα χθες βράδυ το τελευταίο αλλά δεν έβγαλα ακρη με τα μεταφορικά, θα τους στείλω mail μάλλον

Κορίτσια, το αντηλιακό του Μερκολα απλώς.... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

τα ξεζουμίσαμε πέρσι:lol:

είχα πάρει όλο το kit

gNrhp2.png

amande δες και εδώ για το σαπουνάκι. Στέλνουν Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά.

Σχετικά με αντηλιακά, είμαι ενθουσιασμένη με το Green People που πήρα για τον γιό μου. Παλιότερα έκανε αλλεργία στο προσωπάκι του από τη ζέστη (heat rash) αλλά με αυτό το αντηλιακό 3 μέρες τώρα με αρκετό ήλιο δεν έπαθε τίποτα. Και απλώνεται πολύ εύκολα. Για μένα τελικά πήρα της Jason ένα για το πρόσωπο και ένα για το σώμα. Θα σας γράψω εντυπώσεις σύντομα.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

amande δες και εδώ για το σαπουνάκι. Στέλνουν Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά.

τα παρήγγειλα...δεν χρέωσαν καθόλου μεταφορικά:shock::shock:

ευχαριστώ πολύ:D

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

για σένα ή το παιδί ?

το βρίσκεις και αλλού ?

ποιο είναι ?

θα μου πεις ? :-)

Soevan αυτο με το πρασινο τσαι λες?Θελω νατο παρω και εγω

Αυτό με το πράσινο τσάι.

naturalsunscreenspf30.jpg

Μοσχοβολάει, απλώνεται τέλεια!

Φοβερό!

Κάνει και για παιδιά

.......Equally great for children,too!
Μπαμπουράκι, το έχει και το i-herb

http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Sunscreen-with-Green-Tea-SPF-30-8-fl-oz-236-ml/39997

Αυτό με το πράσινο τσάι.

naturalsunscreenspf30.jpg

Μοσχοβολάει, απλώνεται τέλεια!

Φοβερό!

Κάνει και για παιδιά

Μπαμπουράκι, το έχει και το i-herb

http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Sunscreen-with-Green-Tea-SPF-30-8-fl-oz-236-ml/39997

soevan07, αυτό ασπρίζει ή όχι;

κι εγώ μόλις το παρέλαβα... δεν ασπρίζει, απλώνεται εύκολα δεν κολλάει, δεν είναι σαν στόκος αλλά σαν μια κρέμα σώματος ...

μήπως έχει παρει καμια σας το στικ του μερκολα για το πρόσωπο? πρακτικό μου φάνηκε... αν το έχει πάρει κάποια παρακαλώ να μας πει αν ασπρίζει...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ μόλις το παρέλαβα... δεν ασπρίζει, απλώνεται εύκολα δεν κολλάει, δεν είναι σαν στόκος αλλά σαν μια κρέμα σώματος ...

μήπως έχει παρει καμια σας το στικ του μερκολα για το πρόσωπο? πρακτικό μου φάνηκε... αν το έχει πάρει κάποια παρακαλώ να μας πει αν ασπρίζει...

Τέλεια, ευχαριστούμε πολύ !

εγώ φέτος θα μείνω με τον στόκο για το παιδί

και με το λάδι για μένα...

του χρόνου θα το ψωνίσω οπωσδήποτε !!!

Ωραία! :D

Ήθελα να σας ρωτήσω για το αιθέριο έλαιο tea tree: πώς το χρησιμοποιείτε για απολύμανση; Το αναμειγνύετε με νερό; Το ψεκάζετε και το ''αφήνετε να δράσει''; Το ξεβγάζετε ή όχι; Δεν υπάρχει πρόβλημα αν έρθει σε επαφή με το δέρμα;

697577wcowvfyq3s.gif

επεσα πανω σε αυτο

http://www.gineagrotis.gr/

μεσα απο αυτο το σαιτ μπορεις να 'νοικιασεις' ενα αγροκτημα και να σου φερνουν στο σπιτι τα (βιολογικα) λαχανικα που εχεις επιλεξει, με 17 ευρω την εβδομαδα.

Λεω να το ψαξω μηπως αποφυγουμε λιγο απο το κοστος της βιολογικης λαικης

Στο εξωτερικο ειναι διαδεδομενο τελικα

http://www.localharvest.org/csa/

Διαφημίσεις

Ωραία! :D

Ήθελα να σας ρωτήσω για το αιθέριο έλαιο tea tree: πώς το χρησιμοποιείτε για απολύμανση; Το αναμειγνύετε με νερό; Το ψεκάζετε και το ''αφήνετε να δράσει''; Το ξεβγάζετε ή όχι; Δεν υπάρχει πρόβλημα αν έρθει σε επαφή με το δέρμα;

το αναμειγνύεις με όποιο καθαριστικό έχεις επιλέξει (λίγες σταγόνες) και δεν το ξεβγάζουμε, εξατμίζεται μόνο του. δεν υπάρχει προβλημα να έρθει σε επαφή με το δέρμα (το χρησιμοποιώ και σε τσιμπίματα καμια φορά) αλλά απ οτι είχε πει η Rosie κάποια στιγμή θα πρέπει να προσέχουμε την υπερβολική χρήση αν έχουμε μικρά αγοράκια...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Για ήπια απολύμανση εγώ χρησιμοποιώ ξύδι.

Ρίχνω πχ στον πάγκο της κουζίνας μου λίγο ξύδι

και το περνάω μετά με ένα βρεγμένο vettex.

Για πιο δυνατή απολύμανση έχω σε ένα μπουκάλι (με ψεκαστήρα)

ανακατεμένα 2 φλυτζάνια νερό + 2 κουταλάκια TTO (tea tree oil)

Ψεκάζω, αφήνω λίγο, τρίβω και μετά ξεβγάζω (εάν πρόκειται για πιάτα)

ή το περνάω απλά με ένα βρεγμένο vettex.

το έχω πάρει εγώ. Δεν ασπρίζει. Είναι ελαφρώς καφέ, στο χρώμα του δέρματος...

το έχω πάρει εγώ. Δεν ασπρίζει. Είναι ελαφρώς καφέ, στο χρώμα του δέρματος...

το χρησιμοποιείς και για το παιδί?

Κάποια μου είχε ζητήσει πληροφορίες για το φθόριο... τα είχαμε αναφέρει κάποια στιγμή στο συγκεκριμένο θέμα, παραθέτω ότι έχω κρατήσει:

"Fluoride - Φθόριο

Είναι δηλητήριο. Πριν δεκαετίες το φθόριο χρησιμοποιείτο σαν δηλητήριο για τα ποντίκια, αρουραίους. Καταστρέφει την ακετυλοχολίνη (μια ουσία που είναι υπεύθυνη για τη μεταβίβαση του νευρικού συστήματος) με αποτέλεσμα να μην μεταδίδεται το αίσθημα του πόνου από τα δόντια στον εγκέφαλο. Όσο λιγότερη ακετυλοχολίνη υπάρχει στον οργανισμό τόσο λιγότερη είναι η ικανότητα μνήμης. (Πρόβλημα στην κυκλοφορία εντολών). Η νόσος Alzheimer οφείλεται σε μειωμένη παραγωγή ακετυλοχολίνης. Το 50% του φθορίου απορροφάται από τα αιμοφόρα αγγεία στο στόμα και συσσωρεύεται κυρίως στα κόκαλα και στα δόντια. Η επίδρασή του στα κόκαλα είναι άμεση και οδηγεί σε οστεοπόρωση και αρθρίτιδα. Στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιείτο από τους Γερμανούς στους φυλακισμένους με αποτέλεσμα νωθρότητα, μειωμένη αντίληψη και σκέψη. Από το 1990 το φθόριο έχει συγκαταλεγεί στις καρκινογόνες ουσίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ με ένδειξη καρκίνου των οστών και οστεοσαρκώματος. Η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας κατέταξε το φθόριο ως μη αποδεκτό οδοντικό φάρμακο, λόγω της υψηλής τοξικότητάς του. Έρευνες έδειξαν ότι αν ένα παιδί καταναλώσει 50ml οδοντόκρεμας που περιέχει φθόριο μπορεί να πεθάνει. Εσείς θα συνεχίσετε να έχετε την οδοντόκρεμα σας στον νιπτήρα σας;

Κάποια άρθρα από το αμερικάνικο Holistic Pediatric Asociation (HPA). Σημείωση ότι το HPA έχει πολύ χρήσιμα άρθρα πάνω σε διάφορα θέματα, πχ εμβόλια, φάρμακα παιδιών, διατροφή παιδιών.

http://www.hpakids.org/holistic-heal...Fluoride-Facts

http://www.hpakids.org/holistic-heal.../66/1/Fluoride

http://www.hpakids.org/holistic-heal.../1/Toxic-Waste

Αντιγράφω τα πιο κάτω:

Is Fluoride is a Poison?

Yes. Fluoride is an acute toxin with a rating higher than that of lead.

Fluoride causes cancer in rats, and exposure to fluoridated drinking water has been associated with bone cancer in humans. Fluoride exposure causes osteoporosis and increases the risk of hip fractures. It causes mottling of tooth enamel. According to the American Dental Association, dentists make 17 percent more profit in fluoridated areas as opposed to non-fluoridated areas. And all of these profits from a byproduct of the aluminum and fertilizer industry. So when a dentist suggests fluoride, just say no.

If you live in an area with fluoridated water, drink distilled water or water filtered by reverse osmosis. You can have it delivered or buy it at Supermarkets. You can also buy distilling or reverse osmosis systems for home use, which is the only way to take fluoride out of the water. Also, eliminate any Teflon or Tefal coated cookingware, for scratches in the surface will release PTFT, another toxic fluoride compound. Avoid fruit juices canned or bottled in fluoridated areas. All non-organic grape products are especially high in fluoride content due to the number of fertilizer and pesticide applications. Wine can contain up to 3 ppm fluoride. Avoid using any toothpaste or mouthrinse containing fluoride. There are many alternatives on the market.

Σε πολλές Ευρωπαικές χώρες, για τους πιο πάνω λόγους, σταμάτησε η φθορίωση του πόσιμου νερού. Δυστυχώς εδώ πέρα έχουμε μεσάνυχτα ακόμη. Σκεφτείτε ότι το ξένο γάλα, που προορίζεται για βρέφη, συνήθως ετοιμάζεται με νερό της βρύσης, δηλ. φθοριωμένο

Άρχισα να ψάχνω το θέμα του φθορίου όταν η αγαπημένη μου γατούλα, πέθανε από καρκίνο των οστών, οστεοσάρκωμα. Με τρόμο μου έμαθα οτι το φθόριο έχει συσχετιστεί άμεσα με το καρκίνο των οστών στα παιδάκια και στα ζωάκια, γιατί τα σωματάκια τους είναι πολύ μικρά για να αντέξουνε μια τόσο τοξική ουσία.

Γι' αυτό και τώρα δίνω πάντα στον γατούλη μου φιλτραρισμένο νερό! Και βάλαμε και φίλτρο στις ντουζιέρες, αλλά πολλές φορές στο μπανάκι του μικρού βάζω το φιλτραρισμένο νερό από την Αντιστροφη Όσμοση".

SSvbp3.pngjuBIp2.png

:shock: Ρώτησα οδοντίατρο και μάλιστα νέο σε ηλικία και μου είπε ότι πρέπει να είναι μεγάλη η ποσότητα για να δημιουργήσει πρόβλημα. Δε σκέφτηκα να ρωτήσω αν λειτουργεί αθροιστικά. Τεσπα πολύ λίγη του βάζω και στα κοντά θα χρησιμοποιούμε και της weleda, που δεν έχει.

Άαααασχετο! ΣΟΦΙΑ με έσωσες με τη σόδα. Είναι απίστευτο! Εντελώς ομως!!!! Έβαλα το μίγμα σε βαποριζατέρ γυάλινο (από παλιό αποσμητικό της λαβέρα) και ψεκάζομαι. Όσο πάει τα καταφέρνω να νιώσω ασφαλής με λιγότερους ψεκασμούς την ημέρα. Ε, σήμερα μόνο έναν! Τέεεεεεεελειο!!!

Εννοείται ότι κάτι ήθελα να ρωτήσω, αλλάααα το ξέχασα.... :oops:

edit Το θυμήθηκα. Πού θα βρω κρεμούλα άρνικα χωρίς παραμπέν και λοιπές αηδίες; Ναι πήρα του Κορρέ πάνω στη βιασύνη μου....

FLcUp3.png0BQfp3.png

edit Το θυμήθηκα. Πού θα βρω κρεμούλα άρνικα χωρίς παραμπέν και λοιπές αηδίες; Ναι πήρα του Κορρέ πάνω στη βιασύνη μου....

http://www.feelunique.com/p/Neals-Yard-Remedies-Arnica-Salve-Saorg-45g?q=neal's yard

http://www.etsy.com/listing/60595457/arnica-muscle-rub-17-oz

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

:shock: Ρώτησα οδοντίατρο και μάλιστα νέο σε ηλικία και μου είπε ότι πρέπει να είναι μεγάλη η ποσότητα για να δημιουργήσει πρόβλημα. Δε σκέφτηκα να ρωτήσω αν λειτουργεί αθροιστικά. Τεσπα πολύ λίγη του βάζω και στα κοντά θα χρησιμοποιούμε και της weleda, που δεν έχει.

Άαααασχετο! ΣΟΦΙΑ με έσωσες με τη σόδα. Είναι απίστευτο! Εντελώς ομως!!!! Έβαλα το μίγμα σε βαποριζατέρ γυάλινο (από παλιό αποσμητικό της λαβέρα) και ψεκάζομαι. Όσο πάει τα καταφέρνω να νιώσω ασφαλής με λιγότερους ψεκασμούς την ημέρα. Ε, σήμερα μόνο έναν! Τέεεεεεεελειο!!!

Εννοείται ότι κάτι ήθελα να ρωτήσω, αλλάααα το ξέχασα.... :oops:

Δεν ξέρω αν υπάρχει οδοντίατρος που να παραδέχεται το πρόβλημα με το φθόριο. Η δουλειά τους είναι βασισμένη εκεί, έτσι έμαθαν, έτσι κάνουν. Για τα παιδιά προτείνουν φθορίωση κάθε 6 μήνες νομίζω.

Γνωρίζετε κάποιον οδοντίατρο που να παραδέχεται το πρόβλημα ?

Εγώ πάλι δεν σώθηκα με την σόδα. Καλύτερη δουλειά μου κάνει ο κρύσταλλος...

:wink: :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...