Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Τhank you Μπαμπουράκι!!!!

Αυτή εννοείς ε?

ναι αυτή..

Σας σκεφτόμουνα πρωί πρωί..

κάνω το ντουζάκι μου

παίρνω την σόδα...

να την λιώσω στο νεράκι..

βάζω...

βάζω...

τζούζει..

τζούζει..

ξεπλένω...

ξεπλένω...

:-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι γνώμη έχετε για το βούρτσισμα των δοντιών στα παιδιά και από ποια ηλικία ? Εμείς κλείσαμε τον πρώτο χρόνο και έχουμε 8 δόντια και η παιδίατρος μας σύστησε βούρτσισμα...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Κορίτσια τι γνώμη έχετε για το βούρτσισμα των δοντιών στα παιδιά και από ποια ηλικία ? Εμείς κλείσαμε τον πρώτο χρόνο και έχουμε 8 δόντια και η παιδίατρος μας σύστησε βούρτσισμα...

Απο τότε που βγαίνουν τα δόντια χρειάζονται βουρτσισμα. Αρχικά με την ειδικη δαχτυληθρα κι αργοτερα που βγαίνουν οι τραπεζίτες που έχουν αυλακες με οδοντοβουρτσα παιδική.

Οι απόψεις διίστανται για την οδοντοκρεμα. Κάποιοι λένε μόνο με νερό ή με οδοντοκρεμα χωρίς φθοριο αλλα άλλοι πιστεύουν ότι χρειάζεται οδοντοκρεμα με 500ppm φθοριου που είναι απαραίτητο για την προστασία απο την τερηδόνα. Υπάρχουν οδοντοκρεμες παιδικές με φθοριο που δεν χρειάζονται ξεβγαλμα.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Soevan και fairy's mom να σας ζησουν!!Ναστε παντα γερες να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Σκεφτομαι να παρω αυτο το αντηλιακο το ξερετε? http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Sunscreen-with-Green-Tea-SPF-30-8-fl-oz-236-ml/39997 κανει για ολη την οικογενεια (εκτος απο το μπεμπακι μας βεβαια)? Παντως ειμαι ατυχη μια μερα πριν βαλει την εκπτωση ειχα κανει παραγγελια με τα αφρολουτρακια των μκρων μου τουλαχιστον να παρω τα αντηλιακα.

κι εγώ αυτό παράγγειλα και περιμένω να έρθει... δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πω εντυπώσεις...

είχαμε αναφέρει κάπου μάρκα παγωτομηχανής? όλες έχουν πλαστικό μέσα...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Απο τότε που βγαίνουν τα δόντια χρειάζονται βουρτσισμα. Αρχικά με την ειδικη δαχτυληθρα κι αργοτερα που βγαίνουν οι τραπεζίτες που έχουν αυλακες με οδοντοβουρτσα παιδική.

Οι απόψεις διίστανται για την οδοντοκρεμα. Κάποιοι λένε μόνο με νερό ή με οδοντοκρεμα χωρίς φθοριο αλλα άλλοι πιστεύουν ότι χρειάζεται οδοντοκρεμα με 500ppm φθοριου που είναι απαραίτητο για την προστασία απο την τερηδόνα. Υπάρχουν οδοντοκρεμες παιδικές με φθοριο που δεν χρειάζονται ξεβγαλμα.

για το φθόριο έχω ενημερωθεί και είμαι κατά αλλά θα ήθελα να απόψεις για το αν χρειάζεται βούρτσισμα γενικώς...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Διαφημίσεις

ναι αυτή..

Σας σκεφτόμουνα πρωί πρωί..

κάνω το ντουζάκι μου

παίρνω την σόδα...

να την λιώσω στο νεράκι..

βάζω...

βάζω...

τζούζει..

τζούζει..

ξεπλένω...

ξεπλένω...

:-)

Γιατί καλέ τσούζει-τσούζει ;;;;:confused:

Ξυρίστηκες πριν να το βάλεις;

Και πόση σόδα έβαλες;

Ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα σε ένα ποτήρι νερό.

Το νερό να είναι σε θερμοκρασία δωματίου

αλλά να το έχεις βράσει πρώτα.

για το φθόριο έχω ενημερωθεί και είμαι κατά αλλά θα ήθελα να απόψεις για το αν χρειάζεται βούρτσισμα γενικώς...

Ένα μωρο 12 μηνών τρώει σχεδόν τα πάντα! Το βουρτσισμα των δοντιών του είναι τόσο απαραίτητο οσο είναι και σε έναν ενήλικα.

Οι πηγές ενημέρωσης σου σχετικά με το φθοριο θα με ενδιέφεραν. Οπότε έχεις χρόνο, στείλε μου τις πληροφορίες! Ευχαριστώ!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Η μικρή μου κόρη που είναι 11,5 μηνών δεν έχει βγάλει ακόμα δόντια!!

Τι βούρτσισμα να της κάνω!

χα-χα-χα :lol: :lol:

Παρόλα αυτά τρώει "τα πάντα" (με τα ούλα της) :P

Κορίτσια λαβέρα φέρνει και μία κοπέλα από την οποια αγοράζω τα weleda. Δεν ξέρω τιμές' date=' αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πιο φθηνά από τα καταστηματα ή το ιντερνετ μαζί με τα μεταφορικά. Ενδεικτικά εγώ την κρεμα της Weleda για τον πωπο την παίρνω 6 ευρώ και μου την φέρνει σπίτι. Αν θέλει κάποια ας μου πει να της στείλω με πμ τα στοιχεία της κοπελας.[/quote']

Mπορεις να μου στειλεις με πμ τα στοιχεια της κοπελας γιατι ενδιαφερομαι?Και εγω στον μικρο της weleda χρησιμοποιω

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Γιατί καλέ τσούζει-τσούζει ;;;;:confused:

Ξυρίστηκες πριν να το βάλεις;

Και πόση σόδα έβαλες;

Ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα σε ένα ποτήρι νερό.

Το νερό να είναι σε θερμοκρασία δωματίου

αλλά να το έχεις βράσει πρώτα.

όχι είχα ξυριστεί από το βράδυ

αλλά στην δοσολογία μάλλον το παράκανα...

θα το ξαναδοκιμάσω

αυτό το μείγμα φαντάζομαι δεν παθαίνει τίποτα ε? :-)

το χρησιμοποιείς μέχρι να τελειώσει ?

Η μικρή μου κόρη που είναι 11,5 μηνών δεν έχει βγάλει ακόμα δόντια!!

Τι βούρτσισμα να της κάνω!

χα-χα-χα :lol: :lol:

Παρόλα αυτά τρώει "τα πάντα" (με τα ούλα της) :P

Οι καλές γλώσσες λένε πως αν αργήσει το παιδι θα έχει πιο γερά δόντια !

Φαντάσου να βγάλει κιόλας.. θα φάει και εσάς !!! :-)

Και εγώ ξέρω βούρτσισμα από την αρχή των δοντιών και έχω καταλήξει κατηγορηματικά όχι στο φθόριο.

Διαφημίσεις

KineSys Inc., Alcohol-Free Spray Sunscreen, SPF 30, Mango Scent,

Αυτό το αντιλιακό που παρήγγελα από iherb ήρθε σήμερα.

Είναι με βάση το λάδι και όχι κρέμα, ελπίζω να μην τηγανιστώ!!!!

όχι είχα ξυριστεί από το βράδυ

αλλά στην δοσολογία μάλλον το παράκανα...

θα το ξαναδοκιμάσω

αυτό το μείγμα φαντάζομαι δεν παθαίνει τίποτα ε? :-)

το χρησιμοποιείς μέχρι να τελειώσει ?

Το βάζω σε roll-on των 50 ml

και μου τελειώνει γρήγορα.

Μέχρι στιγμής πάντως ποτέ δεν έχει πάθει κάτι.

(γιαυτό το βράζουμε πριν το νερό :wink:)

Οι καλές γλώσσες λένε πως αν αργήσει το παιδι θα έχει πιο γερά δόντια !

Φαντάσου να βγάλει κιόλας.. θα φάει και εσάς !!! :-)

:lol: :lol:

Το βάζω σε roll-on των 50 ml

και μου τελειώνει γρήγορα.

Μέχρι στιγμής πάντως ποτέ δεν έχει πάθει κάτι.

(γιαυτό το βράζουμε πριν το νερό :wink:)

:lol: :lol:

έτσι θα το κάνω..

άντε να δούμε !

πραγματικά όμως από τα χημικά τους καλύτερα να έχεις μαντηλάκια...

δεν τα στέλνει τελικά ελλάδα:-(

Αν δεν τα βρίσκεις αλλού και δεν τα βιάζεσαι μπορώ να στα φέρω όταν έρθω. Δεν έχω κλείσει εισιτήρια ακόμη αλλά μάλλον θα έρθουμε μες στον Ιούλιο. Όταν είμαστε Ελλάδα μένουμε Πειραιά. Αν σε εξυπηρετεί στείλε μου πμ να συννενοηθούμε.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

αυτα τα στελνει αλλα εναι πιο ακριβα και εχουν μεταφορικα τουλαχιστον 10 λιρες(εβαλα ενα δοκιμαστικα στο καλαθι)

http://www.amazon.co.uk/Nubian-Heritage-Goats-Milk-Chai/dp/B007F9GFA8/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1340901646&sr=8-7

eNeap2.pngNziDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...