Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

είμαι εγκυος στον 8 μηνα και εχω κι εναν μικρουλι 2,5 χρονων!με βοηθησε πολυ σε θεμα ενεργειας μια διατροφη πλουσια σε φρουτα λαχανικα ξηρους καρπους και αποφυγη απο τους υδατανθρακες!για πρωινο πινω ενα πρωτεινουχο ροφημα του mercola στο οποιο βαζω και maca ,και επισης απο τοτε που το αρχισα ειδα διαφορα!πολλες φορες την ημερα πινω και ροφηματα με βοτανα για την εγκυμοσυνη.το βασικοτερο ολων εναι να βρεις λιγο χρονο να ξεφευγεις,ακομα κι αν δεν εχεις ορεξη να το κανεισ(διαβασμα,μουσικη, βολτιτσα...)!

θα ήθελες να μου στείλεις πιο πολλές λεπτομέρειες με πμ. Εγώ δυστηχώς επειδή βασανιζόμουν με αναγούλες κ εμετούς (κ τώρα δεν πέρασαν εντελώς) μόνο υδατάνθρακες μπορώ να φάω καλά. Περιμένω πμ με συνταγές κ διευθύνσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία γιατί είναι όλα εισαγωγής;

Στη βιολογική λαϊκή όλα είναι ντόπια και φρεσκότατα, εισαγωγής παίρνω μόνο όταν είναι τρομερά επείγουσα ανάγκη!

Αυτός κάνει εισαγωγές-εξαγωγές.

Προφανώς οι έλληνες παραγωγοί

πάνε κατευθείαν στις βιολογικές λαικές.

Καλά θα ήταν αν μπορούσα να πήγαινα σε λαική

αλλά δυστυχώς η πιο κοντινή που έχουμε εδώ

είναι ώρες που δεν με βολεύουν με τη δουλειά.

Και του Σκλαβενίτη πάντως είναι αρκετές φορές εισαγώμενα.

Οπότε μας συμφέρει καλύτερα εκεί

παρά απο το σούπερ μάρκετ.

ΥΓ:Πήρα τελικά coco-juice απο τον Κυριακίδη.

Είναι ακριβώς το ίδιο με του biosophy

μόνο λίγο πιο ακριβό

Μας χρειάστηκε πάντως γιατί την περάσαμε όλοι μας την γαστρεντερίτιδα!

Σοφία χαίρομαι που σας βοήθησε!

Julianna εγώ δεν βάζω ποτέ conditioner αλλά το μαλλί μου γενικώς είναι απαλό και λαμπερό, ίσιο. Ίσως να χρειάζεται αν έχεις ξηρό/κατσαρό μαλλί, δοκίμασε.

Παίρνω το σαμπουάν που είναι με Green Tea.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Και μια και αναφέρατε τα σαμπουάν έχει καιρό που θέλω να γράψω για ένα οικολογικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας που πήρα από το iherb για τον άντρα μου και είναι θαυματουργό, την εξαφάνισε μέσα σε 1-2 μέρες!

http://www.iherb.com/Mineral-Fusion-Anti-Dandruff-Mineral-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/26772

Και φυσικά μέχρι να καταλήξουμε σ' αυτό του είχα πάρει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα από το iherb κατά της πιτυρίδας αλλά δεν είδαμε βελτίωση με κανένα :?

Σοφία χαίρομαι που σας βοήθησε!

Ναι!! Να΄σαι καλά βρε Rosie μου.

Σήμερα πρωί-πρωί έστειλα τον άντρα μου να το ψάξει.

(το biosophy θα έκανε 2-3 μέρες μέχρι να μας το στείλει

και το χρειαζόμασταν άμεσα!!)

Η κόρη μου το ήπιε σχεδόν μονορούφι.

Εγώ δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα με την γεύση του

αλλά τη δουλειά του μια χαρά την έκανε:

Μέσα σε λίγες ώρες είχα γίνει άλλος άνθρωπος!

Απο τι ηλικία πίνεται αυτό το νερό?

Δηλαδή το μωρό θα μπορούσε να το πιεί??

Διαφημίσεις

Julianna εγώ δεν βάζω ποτέ conditioner αλλά το μαλλί μου γενικώς είναι απαλό και λαμπερό, ίσιο. Ίσως να χρειάζεται αν έχεις ξηρό/κατσαρό μαλλί, δοκίμασε.

Παίρνω το σαμπουάν που είναι με Green Tea.

Εγώ πήρα το Ιsland Naturals (σγουρομάλλα γαρ) αλλά κάτι δε μ' αρέσει, είμαι λίγο σα να με ξεμάλλιασε ο αέρας :( Μου έκανε εντύπωση ότι δεν τα ''στρώνει'' τόσο καλά όσο άλλα που έχω δοκιμάσει (βιολογικά και μη). Γι' αυτό θα ήθελα γνώμες και από τις άλλες κοπέλες που τα χρησιμοποιούν (τα σαμπουάν Aubrey Organics), αν τα συνδυάζουν με κρέμα ή μάσκα ή κάτι άλλο. (Η αλήθεια είναι ότι όλο κι όλο δυο φορές το έβαλα, οπότε δίνω ένα περιθώριο βελτίωσης:lol:)

697577wcowvfyq3s.gif

Julianna, χρησιμοποιώ αρκετό καιρό αυτό το κοντίσιονερ της ΤΖΙΟΒΑΝΙ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Σγουρομάλλα με τάση στο φριζάρισμα κλπ... Θέλει πολύ λίγη ποσότητα και πραγματικά τα αφήνει μεταξένια. Δεν λαδώνουν και κρατάνε την φόρμα τους.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Που φαίνεται στο http://www.iherb.com το safety score των σαμπουαν που αναφερεις?έψαξα και δεν το βρήκα...

Για σαμπουάν "χωρίς δάκρυα" εγώ συνήθως τους βάζω αυτό:

http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Baby-Oh-Baby-Body-Wash-Unscented-16-fl-oz/36493?at=0

Όλη η σειρά είναι καλή αλλά για σαπούνι/αφρόλουτρο προτιμώ τα California Baby, είναι καταπληκτικά, έχουνε πολύ χαμηλό safety score αλλά είναι κι αυτά κάπως τσιμπημένα...

http://www.iherb.com/Search?kw=california+baby+bubble+bath

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τη διαφορά αναμεσα στο Αλάτι Ημαλαίων και Κελτικο που ειδα ότι αγοράζετε..διαβασα για την αναλυση που κάνατε σχετικά με τη μόλυνση του περιβάλλοντος που επηρεαζει τα παντα και το αλάτι.Σκέφτομαι να πάρω και εγώ από το iherb. όπως και brown ζαχαρη.Αγοράζετε και εσεις από εκεί?Ασε που οι τιμές στο iherb δεν εχουν καμμια σχεση με τις αντιστοιχες τιμες που εχουν τα βιολογικά καταστηματα στην ελλάδα...

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα το Ιsland Naturals (σγουρομάλλα γαρ) αλλά κάτι δε μ' αρέσει, είμαι λίγο σα να με ξεμάλλιασε ο αέρας :( Μου έκανε εντύπωση ότι δεν τα ''στρώνει'' τόσο καλά όσο άλλα που έχω δοκιμάσει (βιολογικά και μη). Γι' αυτό θα ήθελα γνώμες και από τις άλλες κοπέλες που τα χρησιμοποιούν (τα σαμπουάν Aubrey Organics), αν τα συνδυάζουν με κρέμα ή μάσκα ή κάτι άλλο. (Η αλήθεια είναι ότι όλο κι όλο δυο φορές το έβαλα, οπότε δίνω ένα περιθώριο βελτίωσης:lol:)

Julianna, χρησιμοποιώ αρκετό καιρό αυτό το κοντίσιονερ της ΤΖΙΟΒΑΝΙ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Σγουρομάλλα με τάση στο φριζάρισμα κλπ... Θέλει πολύ λίγη ποσότητα και πραγματικά τα αφήνει μεταξένια. Δεν λαδώνουν και κρατάνε την φόρμα τους.

Julianna κι εγώ σγουρομάλλα γαρ.

Δοκίμασε αυτό που σου γράφει η chatzico σε συνδυασμό με κάποιο styling-gel

ξέρετε που μπορώ να βρώ μαπστουνάκια βανίλιας πιο οικονομικά απο το σοπερμαρκετ?

Εστω και μη οργανικά...

Που μένεις?

Υπάρχει στον Πειραιά η "Αναγέννηση" και η "Πάπρικα"

στην οδό Νικήτα στον πεζόδρομο.

Καλησπέρα σε όλες. Κάποτε είχατε αναφερθεί στο παλιό θέμα για ροφήματα κ τροφές που δίνουν ενέργεια κυρίως σε περιόδους εγκυμοσύνης κ θηλασμού. Θα μπορούσατε να μου πειτε περισσότερα; Εχω ήδη ενα αγοράκι σχεδόν 2 χρονών κ είμαι έγκυος στον 6ο. Μέχρι το μεσημέρι αντέχω, μετά το απόγευμα καταρρέω. Δεν έχω διάθεση για τίποτα ούτε για βόλτα ούτε για σπίτι. Το κρεβάτι μου ονειρεύομαι κ κοιτάω όλο το ρολόι να περάσει η ώρα.

Τη βοήθειά σας εσείς οι παλιότερες.

Καμία άλλη κοπέλα για συμβουλή.

Διαφημίσεις

εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα αν κατι δεν θυμαμαι καλα διορθωστε με...

θελω αμμεσα για δωρακι ενα παγουρινο ( μαλλον sigg γιατι το θελω με παιδικα σχεδια) αλλα να κραταει και δροσερο το νερο...

αυτο γινεται μονο με ισοθερμικη θηκη σαν αυτη

http://www.ebay.co.uk/itm/Sigg-Bottle-Designer-Insulating-Pouch-Animals-/200738565747?pt=UK_SportingGoods_HikingEquipment_RL&hash=item2ebcf36e73

...σωστα?>

αυτος βεβαια δεν στελνει...

κοιταξα αμαζον αλλα το σχεδιο που θελω δεν το στελνει...

κοιταξα και εβαυ αλλα τα εχει φωτια και επισης δεν βρηκα το σχεδιο...

εδω ποσο εχουν περιπου...ξερετε?

εριξα μια μια ματια κι εδω αλλα στα παιδικα εχει πολυ λιγα και οχι το σχεδιο που θελω http://www.sigg-aluminium.co.uk/sigg-accessories/

εκτος αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε που να εχει αυτα που ζηταω..

ευχαριστω!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα αν κατι δεν θυμαμαι καλα διορθωστε με...

θελω αμμεσα για δωρακι ενα παγουρινο ( μαλλον sigg γιατι το θελω με παιδικα σχεδια) αλλα να κραταει και δροσερο το νερο...

αυτο γινεται μονο με ισοθερμικη θηκη σαν αυτη

http://www.ebay.co.uk/itm/Sigg-Bottle-Designer-Insulating-Pouch-Animals-/200738565747?pt=UK_SportingGoods_HikingEquipment_RL&hash=item2ebcf36e73

...σωστα?>

αυτος βεβαια δεν στελνει...

κοιταξα αμαζον αλλα το σχεδιο που θελω δεν το στελνει...

κοιταξα και εβαυ αλλα τα εχει φωτια και επισης δεν βρηκα το σχεδιο...

εδω ποσο εχουν περιπου...ξερετε?

εριξα μια μια ματια κι εδω αλλα στα παιδικα εχει πολυ λιγα και οχι το σχεδιο που θελω http://www.sigg-aluminium.co.uk/sigg-accessories/

εκτος αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε που να εχει αυτα που ζηταω..

ευχαριστω!

γυρω στα 20 ευρω τα εχουν εδω τα παγουρια

αλλα δε ξερω αν εχουν το καλυμμα...

ρωτησες τον πωλητη αν το στελνει Ελλαδα αυτο; Εγω συνηθως ρωταω και αν ειναι καποιος που εχει πολλες πωλησεις μου απανταει οτι θα το στειλει. Ε γραψε και οτι δε το βρισκεις πουθενα και μπλα μπλα μπλα

κοίτα κι εδώ, αλλα μονο αν θες κι άλλα πραγματα εχει μεταφορικα νομίζω 14 ευρω

http://www.mytoys.de/catalog/search?query=sigg&submit.x=0&submit.y=0&productsPerPage=40&sugg=false

υπαρχει και σαιτ με αγγλικα mytoys.com

eNeap2.pngNziDp2.png

Genikvw omvw ta sigg δεν εχουν βγει καλά, εγω ειψα 4 δυστυχως και τωρα πλεον δεν τα χρησιμοποιω επιαναν μούχλα στην τρύπα του στομιου...

Τελικά κατεληξα σε ενα γυαλινο μπουκαλακι για τα παιδιά(το κραταμε εμείς και πινει ο μικρός με καλαμάκι) μονο για εξω δεν βολεύει αλλα τοτε η θα πιουν απο ποτήρι ή και απο μπουκαλάκι εμφιαλωμενο, δεν πειράζει 1 φορα στα 2 χρόνια χαχαχαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

Κορίτσια πείτε μου λίγο,για τα ανθοιάματα bach, κάθε εταιρία βγάζει τα δικά της ή από όπου και να πάρω είναι το ίδιο? Αν πάρω της power health είμαι εντάξει?

Please απαντήστε όσες ξέρετε είναι επείγον!

θελω να παρω ενα ταψακι ορθογωνιο (φορμα) για κεικ. Τι ειναι πιο ασφαλες υλικο το ανοξειδωτο ή η σιλικόνη; Εχω βρει πχ αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180752904440&var=480044658950#ht_1742wt_989

και μου φαινεται πολυ φτηνο

Μηπως σιλικονη απο σιλικονη διαφερει;

θελω να παρω ενα ταψακι ορθογωνιο (φορμα) για κεικ. Τι ειναι πιο ασφαλες υλικο το ανοξειδωτο ή η σιλικόνη; Εχω βρει πχ αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180752904440&var=480044658950#ht_1742wt_989

και μου φαινεται πολυ φτηνο

Μηπως σιλικονη απο σιλικονη διαφερει;

Χμ, πολύ φθηνό φαίνεται όντως.

Κι εγώ τα ταψάκια σιλικόνης έχω αλλά της Le Creuset, τελευταία πήρα και από την Παρουσίαση σε πολύ καλή τιμή.

Αλλά δεν έχω ιδέα αν η σιλικόνη μπορεί να διαφέρει ποιοτικά.

Κορίτσια πείτε μου λίγο,για τα ανθοιάματα bach, κάθε εταιρία βγάζει τα δικά της ή από όπου και να πάρω είναι το ίδιο? Αν πάρω της power health είμαι εντάξει?

Please απαντήστε όσες ξέρετε είναι επείγον!

Για να είμαι σίγουρη εγώ πάντα παίρνω τα original του Dr Bach.

Χμ, πολύ φθηνό φαίνεται όντως.

Κι εγώ τα ταψάκια σιλικόνης έχω αλλά της Le Creuset, τελευταία πήρα και από την Παρουσίαση σε πολύ καλή τιμή.

Αλλά δεν έχω ιδέα αν η σιλικόνη μπορεί να διαφέρει ποιοτικά.

οκ! ευχαριστω!

το αμαζον δεν εχει πια φορμα σιλικονης της le creuset..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...