Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ


Recommended Posts

Κορίτσια εγώ για τα πιάτα βρέχω την πλάκα του σαπουνιού και την τρίβω με το βρεγμένο σφουγγάρι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρειάζεται πιο συχνά να ''ανανεώνω'' το σαπούνι αλλά οκ:cool:

697577wcowvfyq3s.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως βρε κορίτσια δεν μπορώ να το βολευτώ με τίποτα

το πράσινο σαπούνι στο πλύσιμο των πιάτων....:(

 

Μένει μια λίγδα πάνω τους απο τα λίπη του φαγητού...

Πως να το πω...

...δεν "τρίζουν" απο καθαριότητα. :roll:

 

 

 

κι εγώ έχω ακούσει οτι το bluetooth έχει σήμα τόσο ισχυρό όσο αυτό του ραδιοφώνου (σχετικά αδύναμο δηλ) ενώ το καλώδιο μεταφέρει την ακτινοβολία σαν κεραία ... γενικά όμως θα πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση των κινητών και διαίτερα όταν είμαστε εν κινήσει!

 

Αυτό έχω ακούσει και εγώ για το bluetooth

και πήγα και το πήρα.

 

Μου μπήκαν όμως ιδέες μετά....

Link to comment
Share on other sites

soevan07, ποιό σαπούνι έχεις; το πράσινο αρκάδι; εγώ έχω ένα χειροποίητο ελαιόλαδου και ξεβγάζεται πολύ πιο εύκολα και καλύτερα από τα του σ/μ (δεν έχω δοκιμάσει οικο-βιολογικά ή άλλα σπιτικά).

697577wcowvfyq3s.gif
Link to comment
Share on other sites

Σας βάζω θεϊκή και εύκολη συνταγή για σαπούνη σώματος από θεϊκό site. Η γυναίκα κάνει κάτι απίθανα πράγματα...

 

Σαπούνι λεβάντας

Μια εύκολη παλιομοδίτικη συνταγή. Στο παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου προσθέτουμε γάλα, μέλι και βούτυρο κακάο που περιποιούνται την επιδερμίδα καθώς κάνουμε μπάνιο. Τα άνθη και το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχουν αντισηπτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες.

Ιδού τα υλικά:

 

- 2 κούπες (500 ml) φυσικό άσπρο σαπούνι ελαιολάδου (κομμένο σε μικρά κομμάτια και τριμμένο στον τρίφτη ή σε ένα δυνατό μπλέντερ)

- ½ κούπα αποσταγμένο νερό

- 4 κουταλιές γάλα σε σκόνη

- 2 κουταλιές βούτυρο κακάο (λιωμένο σε μπαίν-μαρί)

- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

- ½ κούπα αποξηραμένα άνθη λεβάντας

- 50 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

- Προαιρετικά: 1-2 σταγόνες μοβ χρώμα ζαχαροπλαστικής

- Φόρμες για το σαπούνι (μπορεί να είναι μικρές σαπουνοθήκες, μικρές φόρμες γλυκών ή ένα ορθογώνιο τάπερ)

Περνάμε από το μπλέντερ τη μισή ποσότητα από τα αποξηραμένα άνθη λεβάντας μέχρι να πάρουμε μια πολύ λεπτή πούδρα. Την υπόλοιπη ποσότητα την αλέθουμε σε μεγαλύτερα κομμάτια που να «στέκονται» στην υφή.

Βάζουμε το τριμμένο σαπούνι, το νερό, το γάλα, το μέλι και το βούτυρο κακάο σε ένα βαθύ πυρέξ ή ανοξείδωτο σκεύος και το τοποθετούμε με μπαίν-μαρί. Αφήνουμε τα υλικά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 1 ώρα τουλάχιστον ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο ομοιογενές μείγμα.

Αποσύρουμε το μείγμα και ρίχνουμε αμέσως (προαιρετικά) το χρώμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύοντας σχολαστικά για να έχουμε ομοιόμορφο χρώμα.

Προσθέτουμε τα αποξηραμένα άνθη και το αιθέριο έλαιο, ανακατεύουμε το μείγμα ώσπου το αιθέριο έλαιο να αναμιχθεί ομοιόμορφα παντού, και τοποθετούμε το μείγμα στις φόρμες.

Σκεπάζουμε τις φόρμες με ένα βαμβακερό πανί και περιμένουμε αρκετές μέρες μέχρι να στερεοποιηθούν τα υλικά. Αν χρησιμοποιήσουμε μια μεγάλη φόρμα, δεν πρέπει να αφήσουμε το μείγμα να σκληρύνει πολύ. Το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια με τη βοήθεια ενός χάρακα. Αν χρησιμοποιήσουμε μικρές φόρμες αφήνουμε το μείγμα να σκληρύνει περισσότερο για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα χάσει το σχήμα του.

Και στις δύο περιπτώσεις, αφού ξεφορμάρουμε τα σαπούνια, τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με ένα βαμβακερό πανί. Με ένα άλλο πανί τα σκεπάζουμε και τα τοποθετούμε σε μέρος ζεστό και ξηρό, για 4-6 εβδομάδες. Είναι σημαντικό να γυρίζουμε την κάτω πλευρά προς τα πάνω καθημερινά, για να σκληρύνουν ομοιόμορφα και για να μη χάσουν το σχήμα τους.

 

Από http://beautyelixirs.blogspot.com/

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια επειδή δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ καθημερινά το θέμα αυτό συγχωρέστε με αν το έχετε ξανασυζητήσει πρόσφατα :oops::oops:

 

Για πλυντήριο πιάτων τί απορρυπαντικό χρησιμοπιούμε?? Εννοείται οτί τα παιδικά δεν τα βάζω ποτέ μέσα αλλα τώρα έχει αρχίσει κ πίνει από τα ποτήρια μας κ θέλω να πάρω οικολογικό ή να φτιάξω αν δεν υπάρχει κάτι... Τί προτείνετε??

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δυστυχως για το πλυντηριο πιατων δεν ξερω...(πειτε βρε κοριτσακια)...για το πλυντηριο ρουχων ομως.....ΣΩ-ΘΗ-ΚΑ !!!!

 

1 πλακα πρασσινο σαπουνι

1 κουπα σοδα

1 κουπα βορακα

16 κουπες νερο

2 κουπες λευκο ξυδι

 

 

στην μιση ποσοτητα νερου τριβεις το πρασσινο σαπουνι και το βαζεις σε χαμηλη φωτια μεχρι να διαλυθει εντελως.Μετα το ριχνεις σε ενα κουβα η αλλο δοχειο και ριχνεις την σοδα και το βορακα ανακατεβοντας πολυ καλα μεχρι να λιωσουν καλα.Τελος ριχνεις το υπολοιπο νερο (κρυο) και το ξυδι.

Βαζουμε το υγρο απορρυπαντικο μας σε ενα δοχειο και πριν την χρηση ανακινουμε γιατι τα υλικα διαχωριζονται οταν μενει στασιμο.

 

Ειναι εντελος αοσμο και δεν χρειαζετε να βαζετε μαλακτικο....το ποσο απαλα γινονται τα ρουχα δεν θα το πιστεψετε !!!!

 

Βορακα και σοδα βρισκουμε στα καταστηματα χημικων !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως βρε κορίτσια δεν μπορώ να το βολευτώ με τίποτα

το πράσινο σαπούνι στο πλύσιμο των πιάτων....:(

 

Μένει μια λίγδα πάνω τους απο τα λίπη του φαγητού...

Πως να το πω...

...δεν "τρίζουν" απο καθαριότητα. :roll:

 

 

 

 

 

Αυτό έχω ακούσει και εγώ για το bluetooth

και πήγα και το πήρα.

 

Μου μπήκαν όμως ιδέες μετά....

Και ποιο υγρό πιάτων χρησιμοποιείς;Τώρα και με τα σκεύη του μωρού είμαι προβληματισμένη γι'αυτό και επιχείρησα αυτό με το πράσινο σαπούνι.Είχα πάρει μερικές φορές και ένα σονετ αλλά δεν φτουράει-ειναι ακριβό!:(

3ltxp3.png?NMdWW70Y

 

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια μου χάλασε το τηγάνι. Τι προτείνετε;

 

Τα green pan ειναι πολυ καλα.

http://www.greenpan.gr/index.php

1Xckp3.png

 

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια μου χάλασε το τηγάνι. Τι προτείνετε;

 

Τα green pan ειναι πολυ καλα.

http://www.greenpan.gr/index.php

 

Δεν το βγάζει.

Αυτο http://www.green-pan.com/en/ δες

1Xckp3.png

 

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια μου χάλασε το τηγάνι. Τι προτείνετε;

 

ειχα παρει αυτο (το ειχα παρει με εκπτωση στα 30ε περιπου) αλλα ειναι μικρο..εχει και τα μεγαλυτερα. Ειναι ασηκωτο!

 

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Satin-Interior-Omelette-Volcanic/dp/B0000DINTW/ref=sr_1_19?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331121140&sr=1-19

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια κάπου έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά δεν βρίσκω κάτι. Θέλω να πάρω μαξιλάρι για τον σχεδόν 2 χρονών γιό μου. Τι προτείνετε; Υπάρχουν κ ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να παραγγείλεις άραγε;

Link to comment
Share on other sites

ειχα παρει αυτο (το ειχα παρει με εκπτωση στα 30ε περιπου) αλλα ειναι μικρο..εχει και τα μεγαλυτερα. Ειναι ασηκωτο!

 

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Satin-Interior-Omelette-Volcanic/dp/B0000DINTW/ref=sr_1_19?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331121140&sr=1-19

 

Ωχ δε λέει ασήκωτο, θα πάρουμε φωτιά με το γκάζι και τα δυνατά μου μπράτσα....

Μπορείτε να μου πείτε τι κοιτάμε στην όποια επίστρωση;

FLcUp3.png0BQfp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ειχα παρει αυτο (το ειχα παρει με εκπτωση στα 30ε περιπου) αλλα ειναι μικρο..εχει και τα μεγαλυτερα. Ειναι ασηκωτο!

 

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Satin-Interior-Omelette-Volcanic/dp/B0000DINTW/ref=sr_1_19?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331121140&sr=1-19

 

Αυτό το έχω εγώ, είναι τέλειο, δεν κολλάει καθόλου και καθαρίζει εύκολα.

Δεν το βρίσκω όμως βαρύ... μήπως δεν λέμε για το ίδιο, ένα κόκκινο omelette pan έχω, μικρό.

Έχω και ένα μεγαλύτερο, αλλά καμία σχέση, κολλάει και είναι πραγματικά βαρύ, καθώς και ένα grillit που είναι ιδανικό για μπριζόλες:

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Square-Grillit-Volcanic/dp/B00004SBI4/ref=pd_sim_kh_3

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια καλησπέρα!

Μήπως μπορείτε να μου λύσετε μία απορία που έχω με τα τηγάνια le creuset; Γιατί το τηγάνι 20 cm (για παράδειγμα) στο amazon έχει άλλη τιμή σε κόκκινο, άλλη τιμή σε μπλέ, άλλη σε μαύρο κλπ... ενώ είναι όλα cast iron (=μαντέμι) .Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση τηγανιού και έχω μπερδευτεί!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα το εξής:Εχινάκια μέσα στο φαγητό σαν μπαχαρικό στο τέλος του βρασμού για να παίρνουμε βιταμίνη C (σαν 30 πορτοκάλια) και ενισχύει τον μεταβολισμό.

 

Ισχύει; Αν ναι; Παίρνει καμιά κοπέλα από iherb?

qc40p3.png

 

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το έχω εγώ, είναι τέλειο, δεν κολλάει καθόλου και καθαρίζει εύκολα.

Δεν το βρίσκω όμως βαρύ... μήπως δεν λέμε για το ίδιο, ένα κόκκινο omelette pan έχω, μικρό.

Έχω και ένα μεγαλύτερο, αλλά καμία σχέση, κολλάει και είναι πραγματικά βαρύ, καθώς και ένα grillit που είναι ιδανικό για μπριζόλες:

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Square-Grillit-Volcanic/dp/B00004SBI4/ref=pd_sim_kh_3

 

το ιδιο πρεπει να λεμε..ειναι πολυ βαρυ σε σχεση με ενα τεφαλ που εχω...οποτε ειναι σχετικο!

τα μεγαλυτερα creuset δεν ειναι το ιδιο καλα; γιατι ηθελα να παρω και ενα μεγαλυτερο..Καλυτερο το grillit? (για μεγαλες ομελετες το θελω και για τις μπριζολες)

 

εντιτ

αυτο ειχα δει και ελεγα να παρω

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Satin-Interior-Frying-Cerise/dp/B0000DIO17/ref=sr_1_10?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331214514&sr=1-10

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια καλησπέρα!

Μήπως μπορείτε να μου λύσετε μία απορία που έχω με τα τηγάνια le creuset; Γιατί το τηγάνι 20 cm (για παράδειγμα) στο amazon έχει άλλη τιμή σε κόκκινο, άλλη τιμή σε μπλέ, άλλη σε μαύρο κλπ... ενώ είναι όλα cast iron (=μαντέμι) .Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση τηγανιού και έχω μπερδευτεί!

 

και εγω οταν τα εψαχνα το ειχα δει, τελικα πηρα το πιο φθηνο το πορτοκαλι...υπεθεσα οτι αλλαζει η τιμή απο τη ζητηση καθε χρωματος..

Link to comment
Share on other sites

βαζω αυτο μηπως ενδιαφερει καποιες (κ καποιον, να πω την αληθεια θυμηθηκα τον mesastoura:p)για τα μετα τη gaps σταδια η για οσους δεν την ακολουθουν πιστα.

 

Το Σάββατο, 10 Μάρτη, φιλοξενούμε στο χώρο του Συν-Αλλοις (Νηλέως 35 - Θησείο, χάρτης) δύο εκδηλώσεις σχετικές με τη διατροφή. Στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί πρακτικό εργαστήριο παρασκευής ψωμιού, από τη Νέα Γουινέα. Στις 6 το απόγευμα, ο βιοκαλλιεργητής Γιώργος Αντωνόπουλος θα μας μιλήσει για τις παραδοσιακές ποικιλίες σιτηρών που καλλιεργεί, αλλά και για τη γενικότερη πρακτική και φιλοσοφία του στο χώρο της βιολογικής καλλιέργειας.

Η “Νέα Γουινέα” είναι ένα εγχείρημα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009, με βασικό στόχο την επανάκτηση του ελέγχου πάνω στα απαραίτητα για την διαβίωση, και την αυτοδιαχείριση των βασικών μας αναγκών. Βασικό αντικείμενο του εγχειρήματος είναι η αναζήτηση και ανάπτυξης εναλλακτικής τεχνογνωσίας σε μια ποικιλία αξόνων (τροφή, ενέργεια, υγεία, δόμηση, ένδυση κ.α.), και η διάδοσή της μέσα από πρακτικά εργαστήρια και σεμινάρια αυτομόρφωσης.

Το αγρόκτημα Αντωνόπουλου είναι μία από τις παλαιότερες προσπάθειες βιολογικής καλλιέργειας στην Ελλάδα, χρονολογούμενη από το 1985. Στα χωράφια που διαθέτουν στο Δίλοφο Φαρσάλων, οι αδελφοί Αντωνόπουλου καλλιεργούν δεκάδες γηγενείς ποικιλίες οσπρίων, σιτηρών και κηπευτικών. Ειδικά στον τομέα των σιτηρών, έχουν διασώσει μια σειρά "ξεχασμένων" ποικιλιών (ζέα, μονόκοκκο,πτισάνη κ.α.), με ιδιαίτερη διατροφική και θεραπευτική αξία, που θεωρούνται "μη-αποδοτικές" από τη συμβατική γεωργία. Παράλληλα διαχειρίζονται αυτόνομα την συσκευασία, τη μεταποίηση και τη διακίνηση των προϊόντων τους σε όλη την Ελλάδα, πολλά από τα οποία μπορείτε να βρείτε και στο χώρο του Συν-Αλλοις. Συμμετέχουν, επίσης, ενεργά στις προσπάθειες οργάνωσης εναλλακτικών δικτύων στον αγροτικό τομέα, όντας από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Οικοινότητα.

Σας περιμένουμε!

 

http://synallois.org/

Αντιγράφω και τα λόγια μιας φίλης σχετικά

Το μόνο που έχω να προσθέσω αν δεν το ξέρεις ήδη, είναι ότι υπάρχει ένας πολύ αξιόλογος Έλληνας παραγωγός. Ονομάζεται Αντωνόπουλος, τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Καλλιεργεί ζέα, μονόκοκκο, πτισάνη, κριθάρι και όσπρια. Είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας, από αρχαίους σπόρους που έχει φυλάξει από τον παππού του. Είναι ο ίδιος και η γυναίκα του στα χωράφια και κατά την άποψή μου κάνει μία πραγματική επανάσταση!!!

Τα προϊόντα του μπορείς να τα βρεις στα περισσότερα βιολογικά μαγαζιά.

Υπάρχει αλεύρι και ζυμαρικά ζέας, κους κους κλπ, από πτισάνη ολόκληρος ο καρπός.

Πολύ θρεπτικό είναι να βάζεις από βραδύς 2 κουταλιές σούπας πτισάνη σε ένα θερμός κανάτα με καυτό νερό και το πρωί να πίνεις το ζουμί. Το αναφέρουν όλοι οι γιατροί της αρχαιότητας (με πρώτο τον Ιπποκράτη). Το πίνουμε με τον γιο μου κάθε πρωί εδώ και αρκετό καιρό... Τη μουλιασμένη πτισάνη μπορείς να την τρως σαν πρωινό, συνδυασμένο και με άλλα πράγματα... ταχίνι, goji berries, κολοκυθόσπορο, ηλιόσπορο, λιναρόσπορο, μέλι κλπ

πᾶν μέτρον ἄριστον

Link to comment
Share on other sites

εχει δοκιμασει καμια το ecover multi surface cleaner? λεει για κουζινα κλπ, ειναι αποτελεσματικο;

νομιζω ειναι καλη τιμη

http://www.amazon.co.uk/Ecover-Multi-Surface-Spray-Pack/dp/B006ISVOH6/ref=sr_1_14?s=grocery&ie=UTF8&qid=1331215054&sr=1-14

Link to comment
Share on other sites

ψαχνω κ εγω εχινακεα για το μικρο και πολυβιταμινες για μενα απο το iherb

αν εχετε δοκιμασει κατι και ειναι καλο ,παρακαλω πειτε μου

να ρωτησω κ τη φιλη που εβαλε τη "συνταγη" για το απορυπαντικο πλυντηριου λιγο πιο πανω, ποση ποσοτητα απο το ετοιμο μειγμα βαζεις σε καθε πλυση? σκεφτομαι να το δοκιμασω

Link to comment
Share on other sites

τα μεγαλυτερα creuset δεν ειναι το ιδιο καλα; γιατι ηθελα να παρω και ενα μεγαλυτερο..Καλυτερο το grillit? (για μεγαλες ομελετες το θελω και για τις μπριζολες)

 

εντιτ

αυτο ειχα δει και ελεγα να παρω

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Satin-Interior-Frying-Cerise/dp/B0000DIO17/ref=sr_1_10?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331214514&sr=1-10

 

 

Ναι, αυτό έχω σε κόκκινο.

Είναι πολύ βαρύ και κολλάει, ειδικά στα αυγά.

Γενικά δεν είναι και πολύ καλό για τηγάνισμα, προτιμώ να κάνω 2 μικρές ομελέττες για παράδειγμα ή 2 μικρά pancakes με το μικρό τηγανάκι παρά μ΄αυτό.

Το χρησιμοποιώ για μαγείρεμα, πχ κιμάς με σάλτσα ντομάτας, κάρυ κτλ.

Edit: καλό είναι να πάρετε και το καπάκι του, διαφορετικά οι χρήσεις του θα είναι περιορισμένες:

http://www.amazon.co.uk/Master-Class-Glass-Saucepan-Lid/dp/B00429PQE0/ref=pd_cp_kh_0

 

Για μπριζόλες σίγουρα το grillit είναι πολύ καλύτερο, όπως και για σωταρισμένα λαχανικά.

 

Οι τιμές φαντάζομαι διαφέρουνε λόγω ζήτησης, πχ τα κόκκινα συνήθως είναι πιο ακριβά γιατί είναι πιο δημοφιλή.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

ψαχνω κ εγω εχινακεα για το μικρο και πολυβιταμινες για μενα απο το iherb

αν εχετε δοκιμασει κατι και ειναι καλο ,παρακαλω πειτε μου

να ρωτησω κ τη φιλη που εβαλε τη "συνταγη" για το απορυπαντικο πλυντηριου λιγο πιο πανω, ποση ποσοτητα απο το ετοιμο μειγμα βαζεις σε καθε πλυση? σκεφτομαι να το δοκιμασω

2 καπακια....120 μλ μετρημενο στη μεζουρα.

Εγω τωρα ξαναεφτιαξα για 3η φορα....μα πόσο απαλα ειναι τα ρουχα ...

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...