Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sos...τα χέρια του μικρού έχουν ξεραθεί πολύ από το κρύο...τι προτείνετε; έχετε κάτι, αλλά κάτι hardcore και από την άλλη κατάλληλο για την ηλικία του (5χρ.) Αν παρεμπιπτόντως έχετε να μου προτείνετε και κάποια ενυδατική για το σωματάκι του...έχει πολύ ξηρό δέρμα, απλώς τα χεράκια αποτελούν προτεραιότητα τώρα, γιατί είναι χάλια.

Ευχαριστώ

Nα γραψω κι εγω μια κριτικη για ενα προιον απο το iherb........προκειται γι αυτο...

http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Rescue-Remedy-Natural-Stress-Relief-20-ml-0-7-fl-oz/3523?at=0

αχρειαστο ναναι βεβαια...αλλα μπορει να σε καποιον να φανει χρησιμο...ειναι για καταστασεις εντονου στρες και για τραυματικα σοκ......

εμενα με βοηθησε παρα πολυ...και η κατασταση που βιωνω ειναι απο τις πιο δυσκολες.....

και αυτο που ειναι για τον υπνο...

http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Rescue-Sleep-Natural-Sleep-Aid-20-ml-0-7-fl-oz-Spray/13754?at=0

μπορειτε να τα βρειτε σε μεγαλη ποικιλια στο parapharmacie.gr ,εχει ενα για καθε περιπτωση,για ψυχολογικα προβληματα εννοω,λεγονται ανθοιαματα...ειναι ομως τσουχτερα σε σχεση με το iherb.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Μάσκα με φύκια και άργιλο κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης

Υλικά:

4 κουταλιές της σουπας πράσινα φύκια σε σκόνη

3 κουταλιές της σούπας λευκό αργιλο σε σκόνη

μεταλλικο νερο (τόσο ώστε να μην ''τρέχει'' κατά την εφαρμογή στο δέρμα)

Εκτέλεση:

Ρίχνεις τα φύκια και τον άργιλο σε κεραμικό/πήλινο μπολ. Προσθέτεις λίγο-λίγο το νερό και συγχρόνως ανακατεύεις καλά. Απλώνεις στα σημεία που θέλεις και τυλίγεις(-γεσαι :)) με διαφανή μεμβράνη (που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα). Η παραπάνω ποσότητα καλύπτει από τη μέση της γάμπας ως κάτω από το στήθος. Το ξεπλένεις μετά από 30ʼ-40ʼ.

Τις πρώτες 3 μέρες θα κάνεις καθημερινά από μία επάλειψη. Μετά ανά 2 ή 3 μερες. Μην κάνεις συχνότερα για να μην έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα! Επίσης, το μέγιστο διάστημα που μπορείς να την εφαρμόσεις είναι 3 μήνες.

Μετά τις πρώτες επαλείψεις το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο..! Συνεχίζοντας θα δεις βελτίωση. Ορατά αποτελέσματα μετά την 3η—4η εβδομάδα.

Τέλος, εννοείται ότι μπορεί να γίνει και με σκέτα φύκια, δηλ. χωρίς τον άργιλο.

σ ευχαριστώ πολύ φαινεται πολύ καλή συνταγή και μετά τη γέννα μια χαλάρωση όσο να πεις ... την έχουμε...;)

Με πρηζώσατε τώρα !!!!!!

Κανένα λίνκ για φύκια και άργιλο έχουμε ?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα φύκια τα θέλει σε σκόνη. αυτά που είχα πάρει εγώ είναι ακριβώς (απλώς μυρίζουν ψαρίλα :mrgreen:) : Starwest Botanicals, Kelp Powder, Organic, 1 lb

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Nα γραψω κι εγω μια κριτικη για ενα προιον απο το iherb........προκειται γι αυτο...

http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Rescue-Remedy-Natural-Stress-Relief-20-ml-0-7-fl-oz/3523?at=0

αχρειαστο ναναι βεβαια...αλλα μπορει να σε καποιον να φανει χρησιμο...ειναι για καταστασεις εντονου στρες και για τραυματικα σοκ......

εμενα με βοηθησε παρα πολυ...και η κατασταση που βιωνω ειναι απο τις πιο δυσκολες.....

Απλά σωτήριο!!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

dari μου, αν σε απασχολεί η χαλάρωση καλύτερα να πάρεις και άργιλο, είναι αυτός που συσφίγγει! Κορίτσια τι είναι αυτά τα ανθοϊάματα; Πώς τα χρησιμοποιείτε;

697577wcowvfyq3s.gif

...

Θα το χρειαζόμουν συνέχεια

γιατί το στρες και το άγχος για εμένα

είναι μόνιμη κατάσταση! :mrgreen::roll:

Προς το παρόν θα κοιτάξω μήπως και ηρεμήσω

με ομοιοπαθητική θεραπεία....

...καλό πάντως να το έχουμε και αυτό υπόψη μας!

δεν το ήξερα ότι πρεπει το κινόα να ξεπλένεται...μήπως ισχύει το ίδιο και για το λιναρόσπορο?

Το κινόα δεν το μαγειρεύουμε ποτέ απευθείας. Αν το μουλιάσουμε αρκετές ώρες σε νερό με λίγο ξύδι και το ξεβγάλουμε καλά, η σαπονίνη απομακρύας;2νεται.

Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω αυτό από το iherb για το άγχος κυρίως για τη μητέρα μου και τον σύζυγό μου. Η μεν μητέρα μου ανεβάζει πίεση στον ύπνο της λόγω άγχους και της πρότεινε ο παθολόγος μισό αγχολυτικό πριν τον ύπνο, όμως επειδή ήδη παίρνει χάπι για χοληστερίνη και για υπέρταση με ενοχλεί που επιβαρύνει τον οργανισμό της και με άλλο ένα (έστω μισό...). Ο δε σύζυγος λόγω άγχους έχει ξηροδερμία στο πρόσωπο και στο κεφάλι ενώ πρόσφατα μας προέκυψε και μια κύστη πίσω από την ωχρά κηλίδα στο μάτι, πάλι λόγω άγχους...Σκέφτομαι λοιπόν μήπως τους κάνει καλό αυτό, τι λέτε όσες το έχετε δοκιμάσει;

ΥΓ. Κάτι για ξηρά χέρια ή κρέμα σώματος ενυδατικότατη όμως για τον μικρό βρε παιδιά;βλ.πιο πάνω το πόστ μου

Θα το χρειαζόμουν συνέχεια

γιατί το στρες και το άγχος για εμένα

είναι μόνιμη κατάσταση! :mrgreen::roll:

Προς το παρόν θα κοιτάξω μήπως και ηρεμήσω

με ομοιοπαθητική θεραπεία....

...καλό πάντως να το έχουμε και αυτό υπόψη μας!

Σοφία καλή η ομοιο αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα! Είναι για τις καταστάσεις που σε πιανει τρελό άγχος ή τόσα νεύρα που λες τώρα έρχεται το εγκεφαλικό και με 2 σπρέι έχεις ηρεμήσει στο λεπτό!

Εμένα δεν λείπει ποτέ από το σπίτι μου! Με έχει σωσει πολλές φορές! Και επιτρέπεται και στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία καλή η ομοιο αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα! Είναι για τις καταστάσεις που σε πιανει τρελό άγχος ή τόσα νεύρα που λες τώρα έρχεται το εγκεφαλικό και με 2 σπρέι έχεις ηρεμήσει στο λεπτό!

Εμένα δεν λείπει ποτέ από το σπίτι μου! Με έχει σωσει πολλές φορές! Και επιτρέπεται και στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό.

Εγώ γι' αυτό παίρνω το Cherry Plum σχεδόν σε μόνιμη βάση! :mrgreen:

http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Cherry-Plum-20-ml-0-7-fl-oz/3485?at=0

Helps you act rationally and think clearly with a calm and balanced mind when you fear losing control

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Cherry-Plum-20-ml-0-7-fl-oz/3485?at=0

Αυτα ειναι για σοβαρες ή εκτακτες περιπτωσεις αγχους , πχ χανεις προθεσμιες, την ιδια στιγμη τα παιδια ειναι αρρωστα, εχεις μαλωσει με ολους κλπκλπ, ή γενικα βοηθαει να εχεις ισορροπια ψυχολογική; Γιατι συνηθως τα καθημερινα νευρα/αγχος προερχονται απο κουραση/ελλειψη υπνου κλπ (για μενα), κατι για αυτην την περιπτωση εχουμε;

Όχι δεν είναι για έκτακτες περιπτώσεις όπως το Rescue Remedy, το παίρνεις σε μόνιμη βάση και σε βοηθάει να μην χάνεις εύκολα τον έλεγχο, πχ όταν είσαι κουρασμένη και στεσαρισμένη και τα παιδιά είναι δύσκολα, τότε είναι "εύκολο" να ξεσπάσεις σ' αυτά χάνοντας τον έλεγχο της γλώσσας και των πράξεών σου...

Sos...τα χέρια του μικρού έχουν ξεραθεί πολύ από το κρύο...τι προτείνετε; έχετε κάτι, αλλά κάτι hardcore και από την άλλη κατάλληλο για την ηλικία του (5χρ.) Αν παρεμπιπτόντως έχετε να μου προτείνετε και κάποια ενυδατική για το σωματάκι του...έχει πολύ ξηρό δέρμα, απλώς τα χεράκια αποτελούν προτεραιότητα τώρα, γιατί είναι χάλια.

Ευχαριστώ

Κεραλοιφή. Άμα βάλεις και λίγη μαστίχα μέσα να μη μυρίζει το ελαιόλαδο είναι τέλεια. Εμείς με αυτή καταπραϋνουμε το έκζεμα για να καταλάβεις.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ψαχνω να βρω τη σειρα με τα σαμπουαν Urtekram. Ειναι σουηδικα νορβηγικα κατι βορειο τελος παντων και εινα απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Δυστυχως δεν μπορω να ρα βρω ευκολα. Μονο τις οδοντοκρεμες βρισκω αλλα το μωρο μου δεν εχει ακομα δοντια... Θελω και το σαμπουαν και το bath και την κρεμα για το συγκαμα. Καμια προταση?

Όχι δεν είναι για έκτακτες περιπτώσεις όπως το Rescue Remedy, το παίρνεις σε μόνιμη βάση και σε βοηθάει να μην χάνεις εύκολα τον έλεγχο, πχ όταν είσαι κουρασμένη και στεσαρισμένη και τα παιδιά είναι δύσκολα, τότε είναι "εύκολο" να ξεσπάσεις σ' αυτά χάνοντας τον έλεγχο της γλώσσας και των πράξεών σου...

:eek: με σωζεις! :)

εκτος απο κρεμα ημερας κατι αλλο καλο και δοκιμασμενο απο neals yeard εχετε παρει;

Παραγγελα απο iherb και στις 17 μου το έστειλαν. Δεν ήταν μεγάλη παραγγελεια και ούτε βαριά (4 δολάρια μεταφορικά) και δεν μου έχει έρθει ακόμα! Μέχρι πόσες μέρες καθυστέρηση μπορεί να φτάσει;

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Καλησπέρα Babakoita

Εχεις δίκιο είναι πολύ ωραία αυτά τα Urtekram τα χρησιμοποίησα στη κόρη μου που είχε μία δερματίτιδα στα μπουτακια και πράγματι ήταν τα μόνα που δεν την έτσουξαν και δεν την πείραξαν. Το τί κλάμα είχα τραβήξει με κάτι άλλες μπούρδες που της είχα βάλει δε λέγεται. Περα από τα φαρμακευτικά που δεν τα θέλω καθόλου γι αυτες τις αηδίες που βάζουν μέσα (βλ paraben) κι εγω δυσκολευόμουν να τα βρω και πήγαινα από φαρμακείο σε φαρμακείο. Πήγα όμως να ψωνίσω στο ursafe για το μωρό που περιμένω γιατί μου είπαν ότι έχει ένα φοβερό ξύλινο, ντιζαΙνάτο, πράγμα που είναι 3 σε 1, πορτ μπεμπε-κούνια, ρηλάξ και υπερυψωμένο κάθισμα παιδιού μαζί, (γιατί όλα τα άλλα τα έχω λόγω πρώτου παιδιού) και τα είδα όλα εκει. Εχει όλη τη σιερά της Urtekram και για μωρά και για παιδιά!! Aσε που ήταν και σε καλή τιμή!!

Κοριτσια ψαχνω να βρω τη σειρα με τα σαμπουαν Urtekram. Ειναι σουηδικα νορβηγικα κατι βορειο τελος παντων και εινα απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Δυστυχως δεν μπορω να ρα βρω ευκολα. Μονο τις οδοντοκρεμες βρισκω αλλα το μωρο μου δεν εχει ακομα δοντια... Θελω και το σαμπουαν και το bath και την κρεμα για το συγκαμα. Καμια προταση?

Τα έχει το Lovelula τα σαμπουάν. Αυτά εδώ έχει, αυτά ήθελες?

http://www.lovelula.com/search1.cfm?Search_Term=urtekram

it's never too late to start all over again

A Θα το δοκιμασω και αυτό για τα...καθημερινά μας σκασίματα.

Για τα έκτακτα :lol: θα κρατήσω το resque remedy

Καλησπέρα Babakoita

Εχεις δίκιο είναι πολύ ωραία αυτά τα Urtekram τα χρησιμοποίησα στη κόρη μου που είχε μία δερματίτιδα στα μπουτακια και πράγματι ήταν τα μόνα που δεν την έτσουξαν και δεν την πείραξαν. Το τί κλάμα είχα τραβήξει με κάτι άλλες μπούρδες που της είχα βάλει δε λέγεται. Περα από τα φαρμακευτικά που δεν τα θέλω καθόλου γι αυτες τις αηδίες που βάζουν μέσα (βλ paraben) κι εγω δυσκολευόμουν να τα βρω και πήγαινα από φαρμακείο σε φαρμακείο. Πήγα όμως να ψωνίσω στο ursafe για το μωρό που περιμένω γιατί μου είπαν ότι έχει ένα φοβερό ξύλινο, ντιζαΙνάτο, πράγμα που είναι 3 σε 1, πορτ μπεμπε-κούνια, ρηλάξ και υπερυψωμένο κάθισμα παιδιού μαζί, (γιατί όλα τα άλλα τα έχω λόγω πρώτου παιδιού) και τα είδα όλα εκει. Εχει όλη τη σιερά της Urtekram και για μωρά και για παιδιά!! Aσε που ήταν και σε καλή τιμή!!

:lol::lol::lol:

Συνηθως νευριαζω αν υποτιμουν την νοημοσυνη μου, αλλά εσύ με έκανες και γέλασα!

Kοιτα να δεις που και η babakoita πήρε ένα θερμομετρο από αυτό το μαγαζι και την εντυπωσιασε τόσο, που του κανει διαφημιση σε άλλο θέμα! :lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Όχι δεν είναι για έκτακτες περιπτώσεις όπως το Rescue Remedy' date=' το παίρνεις σε μόνιμη βάση και σε βοηθάει να μην χάνεις εύκολα τον έλεγχο, πχ όταν είσαι κουρασμένη και στεσαρισμένη και τα παιδιά είναι δύσκολα, τότε είναι "εύκολο" να ξεσπάσεις σ' αυτά χάνοντας τον έλεγχο της γλώσσας και των πράξεών σου...[/quote']

Τώρα με το δεύτερο παιδί είμαι συνέχεια σε υπερένταση

για να τα προλάβω όλα!

Θέλω να γίνονται όλα όπως πρέπει

και αυτό με κάνει να νιώθω απίστευτο στρες!

Μόνο την ώρα του θηλασμού ηρεμώ απίστευτα!!

(ευτυχώς που υπάρχει και αυτό!!!)

Υπάρχουν στιγμές που νιώθω να βγάζω καπνούς απο τα αυτιά.

Ιδίως τώρα με την ιδέα οτι σε 10 ημέρες

γυρνάω στη δουλειά έχω απίστευτο άγχος!!

Εγώ λέω να πάρω να έχω ένα cherry pulm

αλλά να δω και με την ομοιο εαν βγάλω άκρη....

Θέλω να χαρώ τα παιδιά μου, και το άγχος μου δεν με αφήνει!!

Δεν μπορώ να το ελέγξω...

.....και όταν ηρεμώ στεναχωριέμαι!! :(

Κάτι για ξηρά χέρια ή κρέμα σώματος ενυδατικότατη όμως για τον μικρό βρε παιδιά;βλ.πιο πάνω το πόστ μου

Βάλε σε βρεγμένο δέρμα λαδάκι

Badger baby oil

http://www.iherb.com/Baby-Oil-4-fl-oz-118-ml/21445?at=0

Θα γίνει απίστευτα βελούδινο το δερματάκι του!

Τώρα με το δεύτερο παιδί είμαι συνέχεια σε υπερένταση

για να τα προλάβω όλα!

Θέλω να γίνονται όλα όπως πρέπει

και αυτό με κάνει να νιώθω απίστευτο στρες!

Μόνο την ώρα του θηλασμού ηρεμώ απίστευτα!!

(ευτυχώς που υπάρχει και αυτό!!!)

Υπάρχουν στιγμές που νιώθω να βγάζω καπνούς απο τα αυτιά.

Ιδίως τώρα με την ιδέα οτι σε 10 ημέρες

γυρνάω στη δουλειά έχω απίστευτο άγχος!!

Σοφάκι εσένα σου ταιριάζει το Elm, αυτό έπαιρνα κι εγώ τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα και με βοήθησε πολύ.

Restores your normal strength and optimism when you are temporarily overwhelmed or burdened by responsibility

Παραγγελα απο iherb και στις 17 μου το έστειλαν. Δεν ήταν μεγάλη παραγγελεια και ούτε βαριά (4 δολάρια μεταφορικά) και δεν μου έχει έρθει ακόμα! Μέχρι πόσες μέρες καθυστέρηση μπορεί να φτάσει;

Από το iherb παραλαμβάνω σταθερά σε 9 εργάσιμες. Έχουν πέσει και κάτι απεργίες ενδιάμεσα, δεν νομίζω ότι θα αργήσουν να έρθουν.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...