Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Πήρα αυτό το κρύσταλλο από iherb αξίζει τον έχει πάρει καμιά σας?

http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Body-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705?at=0

Να ρωτήσω βρέχω τον κρύσταλλο και απλά το βάζω μετά στις μασχάλες?

Μετά από κάθε χρήση πρέπει να το ξεπλέονουμε?

Αντί να πάρω το roll on πήρα αυτό κατά λάθος...

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

εχω παρει αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...απο ενα μηνυμα εδω το ειχα δει (μαλλον στο παλιο τοπικ).

http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=494&category_id=125&keyword=ICE+GUARD&option=com_virtuemart&Itemid=442〈=en

ειναι ρολλ-ον. Εχει και ενα αλλο σαν κρυσταλλος το εχω παρει και δεν ειναι τοσο καλο (θελει να το βρεξεις πριν το βαλεις).

πολύ καλό το ρολ ον το έχω δοκιμάσει κι εγώ και πρέπει να μου κράτησε περίπου 1 χρόνο!!!

Για όσες θέλουνε τσαγάκια και καλλυντικά από το Wildroot, έχουνε 20% off στο Etsy shop αυτή τη βδομάδα!

http://www.etsy.com/shop/wildroot

ευχαριστούμε Rosie για την ενημέρωση... :wink: τι μεταφορικά έχει? .. δεν προλαβαίνω να ψάξω με το μικρό ....

Καλημέρα

Πήρα αυτό το κρύσταλλο από iherb αξίζει τον έχει πάρει καμιά σας?

http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Body-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705?at=0

Να ρωτήσω βρέχω τον κρύσταλλο και απλά το βάζω μετά στις μασχάλες?

Μετά από κάθε χρήση πρέπει να το ξεπλέονουμε?

Αντί να πάρω το roll on πήρα αυτό κατά λάθος...

αυτό έχω τώρα... πέρα του οτι δεν είναι πολύ πρακτικό καθώς πρέπει να το βρέχεις καλά γιατί σε γδέρνει εμένα με καλύπτει σαν αποσμητικό την επόμενη φορά θα πάρω το ρολ ον του... Το δοκίμασε και ο άντρας μου και ως προς την κάλυψη ήταν ευχαριστημένος αλλά επειδή κάθε φορά που προσπαθούσε να το χρησιμοποιήσει έκανε και αποτρίχωση :mrgreen: τα παράτησε .... Πάντως αυτή η εταιρεία μου άρεσε και θα πάρω ξανά αλλά όχι τη μορφή κρυστάλλου παρότι πρέπει να έχει τρελλή διάρκεια :wink:

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Για όσες θέλουνε τσαγάκια και καλλυντικά από το Wildroot, έχουνε 20% off στο Etsy shop αυτή τη βδομάδα!

http://www.etsy.com/shop/wildroot

Να σε ρωτήσω πιο φθηνά μεταφορικά έχει από το etsy ή από το σάιτ της?

FXWyp3.png

Αν πάρεις από το site της δεν θα πάρεις την έκπτωση.

Δεν ξέρω αν διαφέρουνε τα μεταφορικά, αυτό κάνω συνήθως εγώ (και άλλες κοπέλες εδώ): παραγγέλνω μεγαλύτερη ποσότητα από κάποιο τσαγάκι που μας αρέσει (πχ τελευταία πήρα αυτό για το κρύωμα, Cold Relief), πχ 250 γρ ακόμη και 500 πήρα για το Happy Tea και το Licorice Spice (μιλάμε για πολύ μεγάλες ποσότητες τσαγιού εδώ γιατί τα φύλλα δεν έχουνε ιδιαίτερο βάρος) και της λέω να μου τα βάζει σε χάρτινα σακουλάκια για να μειωθούνε τα μεταφορικά.

Θα σου κάνει δηλαδή custom order.

[Mην παραλείψεις να της πεις ότι είσαι φίλη μου, συνήθως όλο και κάποιο μικρό δωράκι βάζει για να δοκιμάσεις και άλλα προϊόντα της, μόνο μην της πεις Rosie :lol: ]

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Δεν ξέρω αν διαφέρουνε τα μεταφορικά, αυτό κάνω συνήθως εγώ (και άλλες κοπέλες εδώ): παραγγέλνω μεγαλύτερη ποσότητα από κάποιο τσαγάκι που μας αρέσει (πχ τελευταία πήρα αυτό για το κρύωμα, Cold Relief), πχ 250 γρ ακόμη και 500 πήρα για το Happy Tea και το Licorice Spice (μιλάμε για πολύ μεγάλες ποσότητες τσαγιού εδώ γιατί τα φύλλα δεν έχουνε ιδιαίτερο βάρος) και της λέω να μου τα βάζει σε χάρτινα σακουλάκια για να μειωθούνε τα μεταφορικά.

[Mην παραλείψεις να της πεις ότι είσαι φίλη μου, συνήθως όλο και κάποιο μικρό δωράκι βάζει για να δοκιμάσεις και άλλα προϊόντα της, μόνο μην της πεις Rosie :lol: ]

Μα τι άνθρωπος είσαι μπερδεύτηκα κι εγώ μια φορά και το κάνεις θέμα..

Λοιπόν εγώ θα παραγγείλω το cold relief, το vitamin και το happy tea για αρχή. Πολύ ωραία η ιδέα σου με τα χάρτινα σακουλάκια

Επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω μια ωραία κρέμα που έχει για τα χέρια και μία μάσκα, θέλω όμως να της γράψω να μην μου βάλει μέντα στα τσαγάκια λόγω ομοιοπαθητικής, ελπίζω να μην το ξεχάσει

FXWyp3.png

Μα τι άνθρωπος είσαι μπερδεύτηκα κι εγώ μια φορά και το κάνεις θέμα..

Λοιπόν εγώ θα παραγγείλω το cold relief, το vitamin και το happy tea για αρχή. Πολύ ωραία η ιδέα σου με τα χάρτινα σακουλάκια

Επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω μια ωραία κρέμα που έχει για τα χέρια και μία μάσκα, θέλω όμως να της γράψω να μην μου βάλει μέντα στα τσαγάκια λόγω ομοιοπαθητικής, ελπίζω να μην το ξεχάσει

Επειδή το έχασα το θέμα που στέλνετε αυτές τις παραγγελίες σας;

Διαφημίσεις

Εγώ παράγγειλα απο το etsy κ για κάθε ένα μου χρέωνε μεταφορικά ξεχωριστά, δεν κατάλαβα γιατι , κ μετα είδα ότι στο σαιτ της τα μεταφορικά ήταν πολύ λιγότερα, συνολικα είχε μια διαφορά περίπου 10 $ :confused:

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

απ ότι είδα βγαίνει περίπου το ίδιο είτε παρει κανείς απο ετσι με έκπτωση είτε απο το σαιτ της χωρις έκπτωση... θα πρέπει να ομολογήσω οτι είναι λιγάκι ακριβά και τα μεταφορικά και τα τσάγια..:( μάλλον θα πάρω το happy μιας και το αναφέρατε για να δοκιμάσω... Rosie πως να σε πουμε δηλ? θέλω να δηλώσω κι εγώ φίλη σου... :oops:... επίσης θέλω να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, στο clipper θα βάλει καμια εκπτωση? να περιμένω ή να παραγγείλω τώρα που θέλω μερικά?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Εγώ παράγγειλα απο το etsy κ για κάθε ένα μου χρέωνε μεταφορικά ξεχωριστά, δεν κατάλαβα γιατι , κ μετα είδα ότι στο σαιτ της τα μεταφορικά ήταν πολύ λιγότερα, συνολικα είχε μια διαφορά περίπου 10 $ :confused:

Aυτό συμβαίνει γιατί στο Εtsy τα μεταφορικά είναι κατά προσέγγιση για όλους τους προορισμούς εκτός Αμερικής.

Αν όμως κάνετε ειδική παραγγελία τότε θα πληρώσετε τα ακριβή μεταφορικά.

Aυτό συμβαίνει γιατί στο Εtsy τα μεταφορικά είναι κατά προσέγγιση για όλους τους προορισμούς εκτός Αμερικής.

Αν όμως κάνετε ειδική παραγγελία τότε θα πληρώσετε τα ακριβή μεταφορικά.

Δεν το πολυκαταλαβα ομολογω, κατω απο το κάθε προϊον εχει δυο τιμες για μεταφορικα, μια αν παρεις το προίον μόνο του κ μια αν το πάρεις με κάτι άλλο. Εγω πήρα 3 πράγματα για το κάθενα μου χρεωνε κ μεταφορικα, για το πρωτο μου χρεωσε 5,25 σαν να το πήρα μόνο του κ στα άλλα δύο 3,50$. Οτι ακριβώς δηλαδή λέει κ κατω απο το κάθε προϊον. Ετσι τα μεταφορικα ειναι διπλάσια στο etsy. Εμένα για 3 πραγματακια με χρεωσε 12,25 $ ενω για τα ίδια ακριβως πραγματα στο σαιτ της με χρεωνει 6,75$. Και η τιμή των προϊόντων είναι ίδια 6,75$, Τελικά πλήρωσα 5,5$ παραπάνω.:(

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Δεν το πολυκαταλαβα ομολογω, κατω απο το κάθε προϊον εχει δυο τιμες για μεταφορικα, μια αν παρεις το προίον μόνο του κ μια αν το πάρεις με κάτι άλλο. Εγω πήρα 3 πράγματα για το κάθενα μου χρεωνε κ μεταφορικα, για το πρωτο μου χρεωσε 5,25 σαν να το πήρα μόνο του κ στα άλλα δύο 3,50$. Οτι ακριβώς δηλαδή λέει κ κατω απο το κάθε προϊον. Ετσι τα μεταφορικα ειναι διπλάσια στο etsy. Εμένα για 3 πραγματακια με χρεωσε 12,25 $ ενω για τα ίδια ακριβως πραγματα στο σαιτ της με χρεωνει 6,75$. Και η τιμή των προϊόντων είναι ίδια 6,75$, Τελικά πλήρωσα 5,5$ παραπάνω.:(

Στείλε της μήνυμα στο Etsy και πες της το, είναι πολύ ευγενική κοπέλα, σίγουρα θα το λάβει υπόψη της και θα σου απαντήσει.

Πάντως να γνωρίζεις ότι σχεδόν σ' όλα τα Etsy shops αυτό συμβαίνει με τα μεταφορικά γιατί είναι υποχρεωμένοι να βάλουνε ένα ποσό στο περίπου που να καλύπτει όλες τις χώρες εκτός Αμερικής και Καναδά.

Διαφημίσεις

Στείλε της μήνυμα στο Etsy και πες της το, είναι πολύ ευγενική κοπέλα, σίγουρα θα το λάβει υπόψη της και θα σου απαντήσει.

Πάντως να γνωρίζεις ότι σχεδόν σ' όλα τα Etsy shops αυτό συμβαίνει με τα μεταφορικά γιατί είναι υποχρεωμένοι να βάλουνε ένα ποσό στο περίπου που να καλύπτει όλες τις χώρες εκτός Αμερικής και Καναδά.

Συμφωνώ μαζι σου , θα της το γράψω κ όταν λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω ;)

iTLNp3.pnguQzNp3.png

Επίσης πήρα και το αυτό το ζελέ που είχε προτείνει κάποια άλλη κοπέλα και είναι επίσης θεικό

http://www.iherb.com/Beautiful-Curls-Shea-Butter-Curl-Defining-Gel-8-oz-235-ml/29761?at=0

ZIMAROULIS, το ζελέ ''κοκκαλώνει'' τις μπούκλες;

697577wcowvfyq3s.gif

Χρησιμοποίησε καμία το σαπούνι Rose Geranium της Badger για καθαρισμό προσώπου; Ή γενικά στερεό σαπούνι στο πρόσωπο; Τι γνώμη έχετε; Σας δημιούργησε ξηρότητα;

697577wcowvfyq3s.gif

Eίναι όντως ευγενέστατη, μάλιστα ο άντρας της είναι Έλληνας, χημικός, κι έχουν κάνει ολόκληρο αποστακτήριο! Εγώ πήρα μια κρέμα Rose-geranium, και ένα baby hair-body wash, για να το χρησιμοποιήσω ως αφρόλουτρο για μένα. Θα σας πω εντυπώσεις όταν τα παραλάβω.

it's never too late to start all over again

Tην κρέμα Rose Geranium τη δοκίμασα αλλά δεν ταίριαξε στο πρόσωπό μου, προτιμώ αυτή με το τριαντάφυλλο.

Julianna σκέφτομαι να πάρω το σαπούνι της Badger για πρόσωπο, μου τελείωσε το Neal's Yard και η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη.

ZIMAROULIS, το ζελέ ''κοκκαλώνει'' τις μπούκλες;

Το χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι. Δεν τις κοκκαλώνει, κρατάνε το σχήμα τους και δεν κολλάνε. Μου αρέσει πολύ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

paraggelia apo iherb shipped out 13 oct

ακομα δεν εχω παραλαβει...λετε να ειμαι η πρωτη γκαντεμω και να το κρατησουν τελωνείο?

φφφφφφφ θα σκασω λεμε 50 φπορες εχω παρει ποτε τετοια καθυστερηση...

H πρώτη μου παραγγελία είχε κάνει 2 μήνες να φτάσει... σας είχα ζαλίσει τότε αν θυμάστε! μάλιστα είχα κάνει πιο μετά και δεύτερη παραγγελία, η δεύτερη έφτασε και η πρώτη ήταν άφαντη... αλλά τελικά έφτασε κ αυτή!

Θα πάει καμια απο δω αύριο στο Ζαπειο για το δημόσιο θηλασμό?

εγω με τα μπουμπουκια θα παμε , δεν ξερω αν ο μπεμπης θα θελει εκεινη την ωρα να θηλασει αλλα παμε βολτιτσα, θα κανει ο μεγαλος ποδηλατο, θα δω και εγω καποιες φιλεναδίτσες μου.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...