Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Είναι η άτιμη φοβερή εφεύρεση...

Να της φτιάξεις τηγανίτες και να τις τηγανίσεις σε λάδι καρύδας εγώ βάζω αλεύρι ολικής και κάνω διπλή δόση...από πάνω κόβω φρέσκα φρούτα ρίχνω μέλι και κανέλα...όνειρο σου λέω

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites-me-mpanana.html

Μμ, τηγανίτες.....θα τις κάνω οπωσδήποτε!

Thank you!

Δεν είναι πολύ ακριβά μόνο για την μπουγάδα? πόσο σου κρατάει το μπουκαλάκι θυμάσαι? πόσο βάζεις στη θήκη του μαλακτικού? αδιάλυτο δεν το βάζεις?

Λίγες σταγόνες βάζω στη θήκη του μαλακτικού μαζί με λευκό ξύδι.

Πήρα τα 30 ml για να τα δοκιμάσω τώρα, πρώτη φορά.

Το μεγαλύτερο μπουκάλι σίγουρα συμφέρει περισσότερο.

Αυτά τα χρησιμοποιώ στο καθάρισμα, όπως επίσης και στο πλυντήριο των πιάτων.

Μου αρέσουνε και το grapefruit και το λεμόνι.

Στο πλυντήριο ρούχων μόνο λεβάντα!

[Το sandalwood είναι πολύ ωραίο να το κάψεις σ' ένα diffuser τώρα που άρχισαν να πιάνουνε τα κρύα. Όπως επίσης και το πεύκο και το κέδρο (cedarwood)]

Τhank you! ;) ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να σας πω:

Πήρα αυτό το μολύβι ματιών και αυτό

και είναι και τα δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! :D

Είναι πολύ σταθερά και κρατάνε αρκετές ώρες!

Ο,τι ακριβώς ήθελα για το γραφείο.

Επίσης πήρα και αυτή τη μάσκαρα την οποία όμως

δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να σας πω εντυπώσεις...:mrgreen:

Για ξεβαφτικό πήρα αυτό. Επίσης πολύ καλό! ;)

Ξένια,

σαμπουάν χρησιμοποιώ διάφορα τώρα τελευταία (όλα απο iherb :mrgreen:):

stony brook botanical

giovanni smooth as silk και

faith in nature απο τον Κυριακίδη

Αποσμητικό χρησιμοποιούμε της lavera που το παίρνουμε και αυτό

απο τον Κυριακίδη

Ξέχασα να σας πω:

Πήρα αυτό το μολύβι ματιών και αυτό

και είναι και τα δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! :D

Είναι πολύ σταθερά και κρατάνε αρκετές ώρες!

Ο,τι ακριβώς ήθελα για το γραφείο.

Επίσης πήρα και αυτή τη μάσκαρα την οποία όμως

δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να σας πω εντυπώσεις...:mrgreen:

Για ξεβαφτικό πήρα αυτό. Επίσης πολύ καλό! ;)

Ξένια,

σαμπουάν χρησιμοποιώ διάφορα τώρα τελευταία (όλα απο iherb :mrgreen:):

stony brook botanical

giovanni smooth as silk και

faith in nature απο τον Κυριακίδη

Αποσμητικό χρησιμοποιούμε της lavera που το παίρνουμε και αυτό

απο τον Κυριακίδη

Έχεις να μου προτείνεις κάποια κρέμα ματιών;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

soevan07, είσαι ευχαριστημένη από το αποσμητικό της lavera; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμάσει: 1.της weleda, 2.αποσμητικό κρύσταλλο και 3.σκέτη σόδα φαγητού και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη με κανένα!:-( Έκτοτε είπα να μην ξαναγοράσω άλλο ''αγνό'' χωρίς να ακούσω καλά λόγια πρώτα...γιατί είναι και πανάκριβα! Ξέχασα να προσθέσω ότι δοκίμασα και ένα της Avene (μου φαίνεται ήταν για ευαίσθητες επιδερμίδες, 12 ευρώ παρακαλώ!!!) και επίσης δε με κάλυψε. Γενικά στο θέμα ''ήπια'' αποσμητικά έχω απογοητευτεί πολύ!

697577wcowvfyq3s.gif

Έχεις να μου προτείνεις κάποια κρέμα ματιών;

Πολύ καλή αυτή της neals yard

http://www.feelunique.com/p/Neals-Yard-Remedies-Rose-Formula-Hydrating-Eye-Cream-10ml

Οι κρέμες όμως....είναι λίγο υποκειμενικό θέμα. :?

Εχει να κάνει με τον κάθε τύπο δέρματος!

soevan07, είσαι ευχαριστημένη από το αποσμητικό της lavera; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμάσει: 1.της weleda, 2.αποσμητικό κρύσταλλο και 3.σκέτη σόδα φαγητού και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη με κανένα!:-( Έκτοτε είπα να μην ξαναγοράσω άλλο ''αγνό'' χωρίς να ακούσω καλά λόγια πρώτα...γιατί είναι και πανάκριβα! Ξέχασα να προσθέσω ότι δοκίμασα και ένα της Avene (μου φαίνεται ήταν για ευαίσθητες επιδερμίδες, 12 ευρώ παρακαλώ!!!) και επίσης δε με κάλυψε. Γενικά στο θέμα ''ήπια'' αποσμητικά έχω απογοητευτεί πολύ!

Ναι είναι πολύ καλό της lavera.

Διαφημίσεις

Πάντως παιδιά....μου αρέσει που είμαστε λίγο στον κόσμο μας!! :mrgreen:

Εγώ χαλαρώνω όταν μπαίνω εδώ μέσα. :D

Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά

και οτι δεν θα μας πτωχεύσουν ως χώρα γιατί....

όχι βιολογικά δεν θα μπορούμε να πάρουμε....

...αλλά θα παρακαλάμε ακόμα και για τα χειρότερα συμβατικά!!! :roll:

Ο Θεός βοηθός!!!

Ποιό πήρες, αν επιτρέπεται;

Απο τον Κυριακίδη τα έχουμε πάρει.

Πήραμε το πορτοκάλι.

Το χρησιμοποιεί και ο άντρας μου.

Πολύ καλό....(αν και αυτό ψιλο-υποκειμενικό θα έλεγα οτι είναι)

Απο τον Κυριακίδη τα έχουμε πάρει.

Πήραμε το πορτοκάλι.

Το χρησιμοποιεί και ο άντρας μου.

Πολύ καλό....(αν και αυτό ψιλο-υποκειμενικό θα έλεγα οτι είναι)

χεχε!:) Σ' ευχαριστώ! Με ενδιαφέρει να ''καλύπτει'', όχι τόσο η μυρωδιά του.;)

697577wcowvfyq3s.gif

Πάντως παιδιά....μου αρέσει που είμαστε λίγο στον κόσμο μας!! :mrgreen:

Εγώ χαλαρώνω όταν μπαίνω εδώ μέσα. :D

:D

Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά

και οτι δεν θα μας πτωχεύσουν ως χώρα γιατί....

όχι βιολογικά δεν θα μπορούμε να πάρουμε....

...αλλά θα παρακαλάμε ακόμα και για τα χειρότερα συμβατικά!!! :roll:

Ο Θεός βοηθός!!!

αχ, σοφι κι εγω τις ίδιες σκέψεις κάνω

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ είχα πάρει αποσμητικά από το theallnaturalface αλλά μου προκαλούν τρελή φαγούρα!:(

Όποιες άλλες κοπέλες είστε ευχαριστημένες με τα αποσμητικά σας μπορείτε να τα προτείνετε Please??:D

Κι εγώ είχα πάρει αποσμητικά από το theallnaturalface αλλά μου προκαλούν τρελή φαγούρα!:(

Όποιες άλλες κοπέλες είστε ευχαριστημένες με τα αποσμητικά σας μπορείτε να τα προτείνετε Please??:D

εχω παρει αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...απο ενα μηνυμα εδω το ειχα δει (μαλλον στο παλιο τοπικ).

http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=494&category_id=125&keyword=ICE+GUARD&option=com_virtuemart&Itemid=442〈=en

ειναι ρολλ-ον. Εχει και ενα αλλο σαν κρυσταλλος το εχω παρει και δεν ειναι τοσο καλο (θελει να το βρεξεις πριν το βαλεις).

paraggelia apo iherb shipped out 13 oct

ακομα δεν εχω παραλαβει...λετε να ειμαι η πρωτη γκαντεμω και να το κρατησουν τελωνείο?

φφφφφφφ θα σκασω λεμε 50 φπορες εχω παρει ποτε τετοια καθυστερηση...

eNeap2.pngNziDp2.png

paraggelia apo iherb shipped out 13 oct

ακομα δεν εχω παραλαβει...λετε να ειμαι η πρωτη γκαντεμω και να το κρατησουν τελωνείο?

φφφφφφφ θα σκασω λεμε 50 φπορες εχω παρει ποτε τετοια καθυστερηση...

Όχι μην ανησυχείς! Έτυχαν πολλές απεργίες από τότε, τελωνειακών, ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΕ. Σε πολλά σημεία θα έχει μπλοκάρει το πακετάκι σου!

Κ μένα μου άργησε αυτή την φορά, από 14 Οκτωβρίου που παρήγγειλα (βράδυ όμως, ξημερώματα) χθες πήρα το χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ. Τα οποία φρόντισαν να μου το επιδόσουν 2-3 ημέρες μετά.

Γι' αυτό σου λέω, μην ανησυχείς, σε λίγες μέρες θα το παραλάβεις!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

γεια σου fairy's mom..στην ζαχαροπλαστικη δεν εχω δοκιμασει να το χρησιμοποιησω διοτι η μικρη μου ειναι ακομη σε φαση που δεν τρωει γλυκα κι ετσι δεν φτιαχνω στο σπιτι για εμας...

εγω δεν το εχω ανοιξει καν...ειχα παρει σε πρωτη φαση ενα μικρο κουτακι και παραλληλα ετρεχε και η παραγγελια του γαλλονιου αλλα βλεπεις το μικρο εφτασε και ακομη εχω για τις φορες που εδινα μια κουταλια στις κρεμες του παιδιου..Οταν το δοκιμασα και σε εμας και δεν μας αρεσε πολυ ηταν πλεον αργα..ειχε ηδη φτασει και το μεγαλο το οποιο ευτυχως ληγει το 2025:rolleyes:

Βρε συ Σοφια...να το χαλαλισω σε διαλυμα για τα επιπλα??Δεν ξερω μου κακοφαινεται...Καλυτερα να το δωσω καπου που να το απολαυσουν και να μπει σε στομαχακια που θα τους κανει καλο...Για το σωμα μου,ολο και κατι αλλο θα βρω..

Ζυμαρουλη,αν ακομη ενδιαφερεσαι να το αγορασεις μιας και εκδηλωθηκες πρωτη:)στειλε μου πμ να τα πουμε μιας κι εγω ειμαι επαρχια αλλα δεν εχω προβλημα κανενα στο να στο στειλω(Ελλαδα φανταζομαι μενεις!!)

Μαρσολάν μου χίλια συγνώμη δεν είχα δει το μήνυμά σου, έψαχνα κάτι στις προηγούμενες σελίδες και το είδα σήμερα, τι κρίμα μόλις εχθές έβαλα παραγγελία από το iherb βέβαια αυτό που πήρα είναι μόλις 500 γρ. αλλά τώρα χάλασα όλα μου τα χρήματα στις παραγγελίες..πότε λήγει αυτό που έχεις?

FXWyp3.png

Εγώ παρέλαβα όλες τις παραγγελίες μου εχθές, πήγα δηλαδή μόνη μου στο ταχυδρομείο να αναζητήσω τα δεματάκια μου και ήταν εκεί εδώ και μέρες...το κορυφαίο ήταν ότι αφού τα πήρα πήγα σπίτι και είδα το χαρτάκι του ταχυδρόμου....

Λοιπόν είχα παραγγείλει το παρακάτω και θέλω να σας πω ότι είναι απλά θεικό...τα μαλλιά μου είναι πολύ ξηρά αφυδατωμένα και φριζάρουν ένα μάτσο χάλια, λοιπόν το έβαλα μετά το λούσιμο και έπαθα πλάκα, τα μαλάκια μου είναι μεταξένια

http://www.iherb.com/Giovanni-Direct-Leave-In-Weightless-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6414?at=0

Επίσης πήρα και το αυτό το ζελέ που είχε προτείνει κάποια άλλη κοπέλα και είναι επίσης θεικό

http://www.iherb.com/Beautiful-Curls-Shea-Butter-Curl-Defining-Gel-8-oz-235-ml/29761?at=0

FXWyp3.png

Κι εγώ παράγγειλα απ' το iherb κορίτσια, το έστειλαν σήμερα! Μου είπαν σε μια βδομάδα περίπου θα έχει φτάσει. Τι λέει η εμπειρία σας? Θα είναι λέτε σε μια βδομάδα εδώ? Και σε τι κατάσταση έρχονται τα πράγματα παιδιά, δεν πιστεύω να χτυπιόνται και να καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού... ???

it's never too late to start all over again

Για όσες θέλουνε τσαγάκια και καλλυντικά από το Wildroot, έχουνε 20% off στο Etsy shop αυτή τη βδομάδα!

http://www.etsy.com/shop/wildroot

Δεν το ήξερα το Wildroot, φαίνεται καλό, το μελετάω! Ευχαριστούμε! Τι έχεις πάρει από εκεί και έμεινες ευχαριστημένη?

Κι εγώ παράγγειλα απ' το iherb κορίτσια, το έστειλαν σήμερα! Μου είπαν σε μια βδομάδα περίπου θα έχει φτάσει. Τι λέει η εμπειρία σας? Θα είναι λέτε σε μια βδομάδα εδώ? Και σε τι κατάσταση έρχονται τα πράγματα παιδιά, δεν πιστεύω να χτυπιόνται και να καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού... ???

Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά γρήγορη. Συνήθως παραλαμβάνω σε 9-10 εργάσιμες από την ημέρα παραγγελίας.

Ότι έχω παραλάβει μέχρι τώρα ήταν άψογα συσκευασμένο, πλαστικά σακουλάκια, ασφαλισμένες συσκευασίες κλπ. Έχει αναφερθεί η περίπτωση να φθάσει αντικουνουπικό άδειο λόγω κακής συσκευασίας (άνοιξε και χύθηκε) αλλά επιστράφηκε η αξία του προιόντος.

Άψογο ονλάιν κατάστημα, με customer service εφάμιλλο του ΑΜΑΖΟΝ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά γρήγορη. Συνήθως παραλαμβάνω σε 9-10 εργάσιμες από την ημέρα παραγγελίας.

Ότι έχω παραλάβει μέχρι τώρα ήταν άψογα συσκευασμένο, πλαστικά σακουλάκια, ασφαλισμένες συσκευασίες κλπ. Έχει αναφερθεί η περίπτωση να φθάσει αντικουνουπικό άδειο λόγω κακής συσκευασίας (άνοιξε και χύθηκε) αλλά επιστράφηκε η αξία του προιόντος.

Άψογο ονλάιν κατάστημα, με customer service εφάμιλλο του ΑΜΑΖΟΝ.

Ευχαριστώ!:D

Λοιπόν είχα παραγγείλει το παρακάτω και θέλω να σας πω ότι είναι απλά θεικό...τα μαλλιά μου είναι πολύ ξηρά αφυδατωμένα και φριζάρουν ένα μάτσο χάλια, λοιπόν το έβαλα μετά το λούσιμο και έπαθα πλάκα, τα μαλάκια μου είναι μεταξένια

http://www.iherb.com/Giovanni-Direct-Leave-In-Weightless-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6414?at=0

Αυτό το έχω και γω (αγορασμένο από αλλο site) και είναι όντως θεϊκό!

Δεν το ήξερα το Wildroot, φαίνεται καλό, το μελετάω! Ευχαριστούμε! Τι έχεις πάρει από εκεί και έμεινες ευχαριστημένη?

Όλα τα τσαγάκια είναι καταπληκτικά - τα δοκίμασα σχεδόν όλα!

Επίσης χρησιμοποιώ αυτή ως κρέμα νυχτός μερικούς μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη, νομίζω ότι κατέληξα επιτέλους και δεν θ' αλλάξω ξανά:

http://www.etsy.com/listing/59222913/4-oz-rose-petal-lotion

Πήρα και τη μάσκα πρόσφατα αλλά δεν τη δοκίμασα:

http://www.etsy.com/listing/61904663/rose-honey-facial-mask

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Επίσης χρησιμοποιώ αυτή ως κρέμα νυχτός μερικούς μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη, νομίζω ότι κατέληξα επιτέλους και δεν θ' αλλάξω ξανά:

http://www.etsy.com/listing/59222913/4-oz-rose-petal-lotion

κι εγώ αυτή γλυκοκοιτάζω!;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...