Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

ΛΥΣΗ για τις ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΕΣ

που δεν θέλουν προίόντα styling!

Φυσικό κράτημα μπούκλας:

Μετά το συνηθισμένο σας λούσιμο

ξεπλυθείτε με ένα κουτάκι μπύρα !

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

(τσεκαρισμένο απο πρώτο χέρι! ;))

Η μπούκλα σας θα κρατηθεί "φυσικά" ελαστική!

Δείτε και το παρακάτω

http://kallyntikaapospiti.blogspot.gr/2012/05/blog-post_22.html

Μπύρα για τόνωση και φορμάρισμα μαλλιών

048_beer_1.jpg

Η μπύρα είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις πολύτιμες ιδιότητες της. Στην Αίγυπτο την χρησιμοποιούσαν για να φρεσκάρουν την επιδερμίδα τους. Βγαίνει από την βυνοποίηση του κριθαριού.

Μπορείτε όμως να την χρησιμοποιήσετε και σαν ένα πολύ καλό καλλυντικό.

Υλικά

• ½ της δοσομετρικής κούπας χλιαρό νερό
  • ½ της δοσομετρικής κούπας μπύρα
  • 1 κ.γ. καροτέλαιο

Παρασκευή

Για τόνωση

Ανακατέψτε τα υλικά και ξεβγάλτε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Η μπύρα εξαφανίζει τα κατάλοιπα σαμπουάν, μαλακτικής καθώς και όλων των προϊόντων styling.

Για φορμάρισμα

Αν βάλετε την μπύρα σε ένα μπουκάλι με σπρέι (αραιωμένη ή όχι, με νερό) θα έχετε ένα φυσικό προϊόν styling. Όσο λιγότερο νερωμένη είναι, τόσο πιο δυνατό κράτημα θα έχει. Πειραματιστείτε για να βρείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Μη ξεχνάτε, ότι εκτός από το φορμάρισμα, βοηθά συγχρόνως στην θρέψη και τόνωση των μαλλιών και κυρίως των βαμμένων. Δεν είναι τυχαίο που οι παλιότερες την χρησιμοποιούσαν κατά κόρον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι το καστανο βιολογικο απο τη λαικη θελει τουλαχιστον 1:3 και 40' βρασιμο. Πηρα εχτες απο τη λαικη για τη μαμα μου και μου το ειπε ο πωλητης.

Ξέρεις μήπως έχει par-boiled στην βιολογική λαϊκή;

Μπαμπουράκι βάλες όσους σπόρους σου έδωσα σ` ένα λίτρο γάλα.

Μετά από 24 περίπου ώρες σούρωσέ το και πιες το σκέτο αν σου αρέσει, διαφορετικά σε milk-shake πχ με μπανάνα.

Και ξανά η διαδικασία με φρέσκο γάλα ή τους βάζεις με λίγο γάλα στο ψυγείο για μια βδομάδα το πολύ.

Πάω, έχω τα παιδιά στο μπαλκόνι...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ξέρεις μήπως έχει par-boiled στην βιολογική λαϊκή;

Πρεπει να εχει, στο Ηρακλειο παω. Αν δεν κανω λαθος το ενα που εχει ειναι σουπε και το αλλο parboiled (αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι καθολου τι ηταν το καστανο που πηρα, νομιζω parboiled). Αλλα θα ρωτησω και τη μαμα μου σημερα και θα σου ξαναπω.

Διαφημίσεις

Ωραία, θα τα δοκιμάσουμε.

Είμαι πολύ διστακτική με το να αγοράζω καινούργια ρύζια

γιατί όσα έχω πάρει πέρα απο το συνηθισμένο μας

πάντα κάνω σε κάτι λάθος και μου βγαίνει λασπουριά!

Για να δούμε.

Μπαμπουράκι βάλες όσους σπόρους σου έδωσα σ` ένα λίτρο γάλα.

Μετά από 24 περίπου ώρες σούρωσέ το και πιες το σκέτο αν σου αρέσει, διαφορετικά σε milk-shake πχ με μπανάνα.

Και ξανά η διαδικασία με φρέσκο γάλα ή τους βάζεις με λίγο γάλα στο ψυγείο για μια βδομάδα το πολύ.

Πάω, έχω τα παιδιά στο μπαλκόνι...

Δηλαδή αυτό που θα βγει θα πρέπει να καταναλωθεί άμεσα ?

σε μία μέρα ?

μέχρι την ημερομηνία λήξης ?

αν ξέρει και καμιά άλλη κοπελιά ας μου πει η Rosie σήμερα τρέχει !!!!!!! :-)

ευχαριστώ, άντε να δούμε, κάθε αρχή και δύσκολη !!!!

Όχι διατηρείται στο ψυγείο για καμιά βδομάδα.

Η ημερομηνία λήξεως του γάλακτος είναι άσχετη.

α πολύ ωραία, αυτό είχα άγχος

ευχαριστώ για χιλιοστή όγδοη φορά !!!!!!!!

υ.γ. τα μάζεψες απο το μπαλκόνι ???? !!! :)

κοριτσια καλημερα

επειδη με ενδιαφερει για αλοη,βρηκα χυμο σε ενα καταστημα βιολογικων δε θυμαμαι ονομασια,απο τη νεα ζηλανδια,πιστοποιημενο,να παρω αφοβα?

εχετε καποιον αλλο χυμο αλοης να προτεινετε?

επισης,ωμα αμυγδαλα κατα πριμηση βιολογικη,μπορω να βρω σε βιολογικη λαικη?(καθαρισμενα,μη με βαζετε να σπαω τσοφλια!!:oops:)

Διαφημίσεις

να ρωτήσω,τι σπορια είναι αυτά που λέτε γ το κεφιρ?εμένα αυτό που μου είχαν δώσει ήταν μύκητασ,λευκό γλιτσερο.ο σπόρος εξελίσσεται σ αυτό που σας λέω?κ τα αλλα κεφιρ φρούτων κ νερού νομίζω,τι είναι??

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Και όμως είναι κρέμα σώματος, που σου ανοίγει την...όρεξη!

http://www.holisticsquid.com/whipped-body-butter-homemade-lotion/

Whipped Body Butter Ingredients

Whipped Body Butter Method

1. Using a double boiler gently melt cocoa butter and coconut oil until completely liquid.
  2. Stir in jojoba or other liquid oil.
  3. Allow to chill in the refrigerator until the oil mixture begins to firm, but has not turned completely solid. This may take longer than you expect – several hours at least.
  4. Using a standing mixer or hand mixer, whip the semi-solid mixture until white peaks form.
  5. Scoop into glass jars and allow to chill for an hour in the fridge.

----------------------

κοριτσια καλημερα

επειδη με ενδιαφερει για αλοη,βρηκα χυμο σε ενα καταστημα βιολογικων δε θυμαμαι ονομασια,απο τη νεα ζηλανδια,πιστοποιημενο,να παρω αφοβα?

Πριν πάρεις τον χυμό αλόης

κοίταξε στα συστατικά τους εαν έχει συντηρητικά.

Εαν έχει (που είναι πολύ πιθανό)

καλύτερα να μην πάρεις.

Πάντως να ξέρεις οτι δεν συγκρίνεται με τον χυμό

που θα έφτιαχνες εσύ απο το ίδιο το φύλλο.

Είναι σαν να μου συγκρίνεις την amita

με τον φρεσκο-στημένο χυμό πορτοκάλι.

Δεν έχουν την ίδια διατροφική αξία.

να ρωτήσω,τι σπορια είναι αυτά που λέτε γ το κεφιρ?εμένα αυτό που μου είχαν δώσει ήταν μύκητασ,λευκό γλιτσερο.ο σπόρος εξελίσσεται σ αυτό που σας λέω?κ τα αλλα κεφιρ φρούτων κ νερού νομίζω,τι είναι??

τις προάλλες τα είδα και εγώ πρώτη φορά

λένε σπόρια αλλά δεν θυμίζουν σπόρια, δεν ξέρω πως είναι η αρχική τους κατάσταση!! :-)

υπάρχει νερού και γάλακτος

μικροοργανισμοί είναι, καλά το λες, λευκό γλιτσερό του γάλακτος..

Διαφημίσεις

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις λεπτομέρειες και να προμηθευτείς δωρεάν σπόρους κεφιρ όπως και κομπούχα, μπορείς να μπεις σε αυτή την σελίδα στο facebook, http://www.facebook.com/groups/kombucha.kefir/permalink/471770249515460/# επίσης υπάρχει λίστα με τους ενδιαφερόμενους και τις πόλεις η τα χωριά που αλληλοεξυπηρετούνται.:)

Μπαμπουράκι τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχή απόπειρα στην κουζίνα, βρε είναι να μην το πάρεις πατριωτικά εσύ το θέμα, αλλιώς, ποιος σε πιάνει! ;)

----------------------

κοριτσια καλημερα

επισης,ωμα αμυγδαλα κατα πριμηση βιολογικη,μπορω να βρω σε βιολογικη λαικη?(καθαρισμενα,μη με βαζετε να σπαω τσοφλια!!:oops:)

Αχ τι είπες τώρα, ακόμη τα έχω στον πάγκο της κουζίνας..."ντυμένα"... αλήθεια πόσο κρατάνε με το κέλυφος;

----------------------

Den θυμάμαι ποιά έψαχνε για ρυζιέρα? Θα βαλει τη Δευτερα 4/2 το λιντλ και απο ο,τι φαίενται ειναι ινοξ.

http://www.lidl-pageflip.com/grgr.html?kid=MYRAHe\ σελίδα 6

Το θεωρω πάντως περιττή αγορά, και φαίνεται να πιάνει χώρο.

Για ρυζι χωρίς μουλιασμα 2 προς ενα ειανι καλή αναλογία, προσοχη όμως το βραζουμε σε χαμληλη φωτια σκεπασμενο, αλλιως σε δυνατη φωτια και χωρις καπακι θα χρειαζεται συνεχεια νερό!

eNeap2.pngNziDp2.png

κοριτσια μια βοηθεια....

αυτο βιταμινες ειναι?

http://www.iherb.com/Now-Foods-Vita-Squenchers-Sugar-Free-Drink-Sticks-Acai-Lemonade-12-Sticks-4-g-Each/27477

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Θελω να κανω μια παραγγελία απο iherb γυρω στα 7 κιλα.σκεφτομαι να χρησιμοποιησω την διευθυνση στην αμερικη και αυτη να μου τα στείλουν εδω!

Λετε να περάσει τελωνείο?γυρω στα 100 ευρω θα ειναι ολα!

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα !!!

Μπαμπουράκι τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχή απόπειρα στην κουζίνα' date=' βρε είναι να μην το πάρεις πατριωτικά εσύ το θέμα, αλλιώς, ποιος σε πιάνει! ;)[/quote']

χεχε για να δούμε...

Γεια σας κορίτσια!

Θελω να κανω μια παραγγελία απο iherb γυρω στα 7 κιλα.σκεφτομαι να χρησιμοποιησω την διευθυνση στην αμερικη και αυτη να μου τα στείλουν εδω!

Λετε να περάσει τελωνείο?γυρω στα 100 ευρω θα ειναι ολα!

Δεν νομίζω να μπορεί να ξέρει κανείς αν θα περάσουν, 7 κιλά είναι πολλά νομίζω, το όριο που έχει βάλει το iherb 1,814 γρ. δεν είναι τυχαίο και αυτοί θα προτιμούσαν να μπορούσαμε να αγοράσουμε παραπάνω..

μήπως έχεις κανέναν τελωνειακό να του κάνεις τα γλυκά μάτια ???

:lol:

Είμαι πολύ στεναχωρημένη για το κεφίρ γάλακτος...

μα πως κατάφερα να το σκοτώσω ?

δεν έκανα τίποτα !!

εχτές αφού είχε συμπληρώσει 26 ώρες ζύμωσης πήγα να το σουρώσω αλλά δεν είχε πήξει, καθόλου, τίποτα, Rosie πως μου το έδωσες εσύ πηγμένο που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τους σπόρους?

καμία σχέση..

οπότε αφού δεν έπηξε φαντάζομαι ότι δεν....

το άφησα έτσι..

δεν το πέταξα είπα να πω πρώτα τον πονο μου εδώ...

μα τι έκανα ?

τι λάθος μπορείς να κάνεις με το κεφίρ γάλακτος που είναι τόσο εύκολο ?????

............................................................

κοριτσια μια βοηθεια....

αυτο βιταμινες ειναι?

http://www.iherb.com/Now-Foods-Vita-Squenchers-Sugar-Free-Drink-Sticks-Acai-Lemonade-12-Sticks-4-g-Each/27477

από ότι κατάλαβα το αραιώνεις σε νερό και το πίνεις

και έχει αρκετές βιταμίνες

Μπαμουράκι δεν χάλασε, απλά τώρα με το κρύο καμιά φορά πήζει μετά τις 24 ώρες, γι` αυτό το αφήνω 48 εγώ.

Φοβήθηκα όμως να σου πω 48 μήπως ξυνίσει πολύ και το σιχαθείς!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μπαμουράκι δεν χάλασε, απλά τώρα με το κρύο καμιά φορά πήζει μετά τις 24 ώρες, γι` αυτό το αφήνω 48 εγώ.

Φοβήθηκα όμως να σου πω 48 μήπως ξυνίσει πολύ και το σιχαθείς!

στην προσπάθειά μου να το σουρώσω έχυσα λίγο γάλα και μετά το άφησα ως είχε. Ας περιμένω λοιπόν, πάντως δεν ειχε καμία διαφορά... θα δούμε..

ευχαριστώ !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...