Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενεργειακό βραχιόλι

Recommended Posts

Είναι της μόδας απ'ότι βλέπω γύρω μου... Έχετε αγοράσει? Κάνει τίποτα? Υπάρχουν ακριβά με 30 ευρώ, αλλά θα βρεις και στους πλανόδιους πωλητές με 3-5 ευρώ. Είναι τα ίδια? Για πείτε εντυπώσεις...

Ελπίζω να άνοιξα το θέμα στη σωστή θέση...

Διαφημίσεις

Δεν έχω, αλλά θελω να παρω.

Οι κουμπαροι μου εχουν παρει. Ο κουμπαρος αυθεντικό από το φαρμακείο, η κουμπάρα από πλανόδιο πωλητη. Η κουμπαρα δε βλεπει διαφορά, ο κουμπαρος βλεπει, τον βοηθησε λεει στην ισορροπία και του μειωσε και την πίεση. Να ειναι placebo? Δεν ξερω.

Εχω και φίλη που δουλεύει σε φαρμακείο, τους έκανε επιδειξη ο πωλητής, κάπως την έσπρωξε καθως το φόραγε και ειχε κλειστά τα ματια και δεν κουνήθηκε (κατι τετοιο τεσπα), δε χανεις λεει την ισορροπία σου εύκολα.

Κανείς με προσωπική εμπειρία?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εικονικό φάρμακο

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη, άρθρο ή πείραμα, ότι αυτά τα βραχιολάκια κάνουν κάτι.

Τι να κάνουν δηλαδή, σκέτο πλαστικό είναι... :D

Άσε που έχω ακούσει για μαγνητισμό και βιοενέργεια!! :shock:

Μην δίνετε τα χρήματα σας στους επιτήδειους του marketing.

Διατροφή και άσκηση χρειάζεται και όχι βραχιολάκια...

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

• 2 months later...

Η εταιρία που τα ανακάλυψε στην Αυστραλία βγήκε επίσημα και δήλωσε -κατόπιν πιέσεων- ότι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.. Μάπα το καρπούζι παιδιά :)

Διαφημίσεις

Η κολλητή μου είναι φυσικοθεραπεύτρια, ένα ςοικογενειακός φίλος καθηγήτής στη Γερμανία, τους ρ'ώτησα.

Η απάντηση τους ήταν "καλό δεν ξέρουμε αν κάνει, κακό μάλλον δεν κάνει, αλλά αν πάρεις θα πάρεις το ακριβό γιατί αν έχει αποτέλεσμα θα έχει αυτό"

Οι ίδοι πάντως δεν φοράνε και ούτε και εγώ πήρα!

Λέξη κλειδί είναι το "μάλλον" γιατί ακόμα δεν ξέρουν τι μπορεί να παρουσίασει!

Δε θέλω να το πάρετε στραβά γιατί δε μου αρέσει να προκαλώ κιόλας, αλλά ανήκει στην ίδια κατηγορία με εκείνα τα ... μαγικά μήλα για την διευκόλυνση της σύλληψης. placebo

This is a man's world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...