Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!

Recommended Posts

καλα βρε Δημητρα τι σχεση εχει ο 1ος με τον 3ο οροφο?????????????

τοσο καλη ακουστικη εχει ο παππους???????

ελα ντε?τι στο καλο νυχτεριδα ειναι κ πιανει κ τους υπερηχους???:shock:

τα παιδια κανουν φασαρια για αυτο και λεγονται παιδια!αν δεν του αρεσει τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια γιατι τετοια περιπτωση ειναι ο παππους!κακια ψυχη φαινεται οτι εχει οποτε και εσυ στα οπλα για να υπερασπιστεις τα παιδακια σου!!!!!

ε ναι πλεον τοσα χρονια σαν χαζη ακουγα τον αντρα μου κ δε του εκανα τιποτα.τωρα ομως κ ο αντρας μου ειπε οτι συμφωνει γιατι αυτο που εκανε να μου φερει κοιν.λειτουργο ηταν μεγαλη προσβολη για μας

τον σεβασμο δεν τον απαιτεις απλα τον κερδιζεις με τις πραξεις σου...

100% σωστο κ να συμπληρωσω κ αυτο που ειπε μια κοπελα πιο πανω

κ τον συντροφο μας πρεπει να τον σεβομαστε αλλα αν μας βριζει η μας κακοποιει πρεπει να τον στειλουμε απο κει που ρθε:evil:

το οτι ειναι 65-66 χρ δε του δινει το δικαιωμα να μου κανει ολα αυτα κ εγω να τον σεβομαι κιολας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Παρακολουθούσα το θέμα από το πρωί, αλλά δεν προλάβαινα να γράψω.

Βασικά, έχεις δίκιο στο ότι ο κύριος αυτός φαίνεται ότι δεν είναι κάποιος καλόπιστος άνθρωπος, αν είναι πράγματι αυτός που σπάει πράγματα δικά σας, ρίχνει ψίχουλα κλπ. Ξέρεις όμως ότι είναι αυτός; Αυτός ό,τι είχε να πει το είπε ευθέως και μπορεί άλλος να έχει σχέση με τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα υπόλοιπα. Ο τίτλος του μηνύματός σου είναι στον πληθυντικό. Βέβαια έχεις βάσιμες υποψίες να λες ότι είναι αυτός.

Σίγουρα δεν είναι και οι καλυτερες συνθήκες με έναν γείτονα. Από την άλλη λες ότι τα παιδιά σου πράγματι κάνουν φασαρία. Στο σημείο αυτό να πω ότι και εμείς μέχρι κάποια ηλικία είχαμε θεματάκια με τους γείτονες επειδή τα δικά μου παιδιά έκαναν φασαρία. Και μέναμε σε πολυκατοικία στην Ελλάδα, όπου υπήρχαν 5-6 άλλες οικογένειες με παιδιά και πράγματι δεν άκουγε κανείς αυτά τα παιδιά.

Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά καταπιέζονται αν δεν φωνάζουν. Αντίθετα, επειδή το έχω ζήσει σπίτι μου μέσα, οι γονείς είναι οι πρώτοι που "καταπιέζονται" όταν τα παιδιά εκφράζονται με φωνές. Δυο-τρία παιδιά που φωνάζουν δυνατά, ανεβάζουν πιο πολλά ντεσιμπέλ από αυτά που ακούει κανείς σε μια συνηθισμένη παιδική χαρά ή σε ένα προαύλιο σχολειου. Οι μεγάλοι "όταν βάζουν μια φωνή", συνήθως έχουν μεγαλίστικους λόγους που το κάνουν, τα παιδιά το κάνουν για παιδιάστικους λόγους και αυτό είναι πιο εκνευριστικό.

Πιστεύω το κλειδί είναι ότι αρκετοί Έλληνες εκφραζόμαστε με φωνές (όπως γράφεις παραπάνω, απαντώντας στη φίλη που παραπονιέται ότι το ένα παιδί χτυπάει το άλλο στο κεφάλι με διάφορα αντικείμενα), όπως κάνει ο άντρας μου σπίτι και όπως μου βγαίνει και εμένα καμιά φορά, αλλά το ελέγχω πλέον. Και το ότι τα παιδιά άλλων λαών (και των περισσότερων Ελλήνων, σήμερα) δεν εκφράζονται έτσι δεν σημαίνει ότι είναι καταπιεσμένα. Σε αυτό το φόρουμ υπάρχει τόπικ με τίτλο οι φωνές είναι η νέα βία!

Τελικά δεν πιστεύω ότι η μικρή ηλικία των παιδιών δικαιολογεί τα πάντα. Καλό είναι για την ηρεμία όλων να μπαίνουν κάποια όρια και αυτά δεν είναι καλό να μπαίνουν με φωνές από μέρους μας.

Αν περπατήσεις στους δρόμους της Αθήνας, σήμερα, δεν ακούς πολλές παιδικές φωνές, μέσα από τα σπίτια και τα διαμερίσματα. Καλώς, κακώς... Οι σημερινοί εργαζόμενοι έχουν ανάγκη την ησυχία τους όχι 2-5, γιατί τότε είναι όλοι στο γραφείο...

Τέλος πάντων, για το γέρο δεν ξέρω και τι να πω... Αλλά απάντησα πιο πολύ για να μην περνάει η εικόνα ότι τα παιδιά μπορούν πχ να πετάνε πράγματα στο αδερφάκι τους κατακέφαλα και εμείς δεν έχουμε ρόλο σε αυτό γιατί είναι παιδιά.

Οτι καποιος εχει το δικαιωμα ή την αναγκη να μην ακουει φωνες περα απο καποιες ωρες κοινης ησυχιας, το κατανοω και το σεβομαι απολυτα. Το εζησα εγω η ιδια με τους απο πανω μου που 8 το πρωι ξεκινουσαν και γκρεμιζαν τοιχους για να αλλαξουν την εσωτερικη διαρρυθμιση του σπιτιου. Ωρα κοινης ησυχιας δεν ηταν, αλλα εγω ηθελα 5 λεπτα (5 παλιο-λεπτα) ηρεμιας ακομα. ΩΣ ΕΔΩ τον καταλαβαινω τον κυριο.

Δεν ανεχομαι ομως:

1)Να μου στελνουν την κοινωνικη υπηρεσια υπονοωντας ξεκαθαρα πως δεν ειμαι σωστη μανα

2)Να μου κανουν τη διαμονη στην πολυκατοικια κολαστηριο με ολες αυτες τις ενεργειες που -η Δημητρα λεει πως- κανουν κατα καιρους

3)Να μου υποδυκνειουν ποτε και που θα παω το παιδι μου να παιξει

4)Να μου φερονται ρατσιστικα

Τα παραπανω δεν τα ανεχομαι οχι 65 χρονων να ειναι ο αλλος... 100 μπορει να ειναι? Φυσικα και κανεις ο,τι περνα απο το χερι σου να προσπαθησεις να κανεις τα παιδια να μενουν ησυχα τις ωρες κοινης ησυχιας τουλαχιστον, αλλα τι λεμε τωρα ρε 'σεις? Θυμαστε εσεις τον εαυτο σας 2 - 3 - 5 χρονων? Εγω προσωπικα ρωτουσα ολη την ωρα αν τελειωσε το μεσημερι για να μπορεσω να παιξω με την ησυχια μου και δεν ημουν απο τα παιδια που εκαναν φασαρια. Παρολαυτα δεν μπορουσα να περιοριστω στο "τωρα κανουμε ησυχια". Ο σεβασμος καλο ειναι να υπαρχει, αλλα να υπαρχει απο ολες τις πλευρες.

Κατα τα αλλα Δημητρα, χαιρομαι πολυ που μενεις Γερμανια γιατι στην Ελλαδα ακρη δεν θα εβγαζες ποτε. Εκει εχεις και μια ελπιδα. Απλα θα σου ελεγα να μην παιρνεις τα παντα τοις μετρητοις και προσπαθησε να μην δινεις σημασια.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αθηνα

θα σου απαντησω σε ολα αυτα

τον πλυθηντικο τον εβαλα γιατι αφορα και αυτον και τη γυναικα του.απλα αυτος ειναι που κανει ολα αυτα.η γυναικα του μαλλον δε θελει να φαινεται αλλα οταν με βλεπει δε μου μιλαει.της εχω πει καλημερα αλλα αυτη καθεται μουγκη.και τα παιδια της λενε ''γεια'' αλλα δε τα μιλαει ουτε αυτα.

2ον δεν ειπε κανεις οτι αφηνουμε τα παιδια μας να ουρλιαζουν για να μην νιωσουν καταπιεση.λεμε οτι ειναι αδυνατον σε ενα παιδι 3 ετων να επιβληθεις στο να μη παιξει αυτη την ωρα με το αυτοκινητακι που κανει θορυβο επειδη ο παππους που μενει 2 πατωματα πιο κατω ενοχλειται και μαλιστα σε ωρα μη κοινης ησυχιας.

ειναι αδυνατον ενα 3χρονο παιδι να μπορεσει να κρατηθει και να μη χοροπηδηξει .η μεγαλη μου οταν μενουμε οι 2 μας (τα 2 μικροτερα κοιμουνται πιο νωρις) δεν ακουγεται καθολου.παρολα αυτα οταν ειναι με τον αδερφο της παρασσυρεται και φυσικα οσες φορες της ειπα να μη βαραει να μη χοροπηδαει κλπ μου απανταει''γιατι ο αλεξανδρος να το κανει και εγω οχι?''

αυτο θελω να πω.οτι δηλαδη δεν μπορει ενα 3χρονο να κατανοησει για πιο λογο δε μπορει να παιξει ΤΩΡΑ κυνηγητο η να χοροπηδαει

για τις φωνες που λες καταλαβες λαθος.δεν ουρλιαζουμε στα παιδια μας.οι φωνες που ενοχλουν τον παππου δεν ειναι οι δικες μου αλλα των παιδιων επειδη τα δικα μου μαλωνουν αλλες φορες λιγο αλλες φορες πολυ αλλα παντως σε καθημερινη βαση.

και φυσικα δεν ειπα οτι οταν τα παιδια μου μαλωνουν και χτυπιουνται τα αφηνω και αδιαφορω.εννοειται οτι τρεχω αμεσως γιατι ο μικρος δε ξερει και που βαραει και μπορει να την χτυπησει ασχημα τη μεγαλη.

σε 3-4 μηνες η μπεμπα μου θα περπαταει αργοτερα τι θα λεω σε ενα μωρο 18 μηνων (πχ) μη τρεχεις γιατι 2 οροφους πιο κατω ενας παππους ενοχλειται?

δε νομιζω οτι θα με καταλαβει!θα κανει καμια ζημια πχ μπορει να ριξει κατω κατι και να σπασει και να ακουστει θορυβος.μωρο ειναι δε μπορω να κανω κατι.

τα ορια δε μπαινουν σαν νομοθεσιες σε τοσο μικρα παιδια.εγω βλεπω τρομερη αλλαγη στη μεγαλη μου απο περσι που ηταν 4.πιστευω οτι μετα τα 5 κατανοουν ποτε γινονται φορτικα.ενα 3χρονο ομως δε μπορει

Συμφωνώ ότι το πρόβλημα του δεν είναι τόσο τα παιδιά όσο η εθνικότητα σας.Αν είναι όντως ναζιστής,βλέπει τα γερμανάκια σαν τους απογόνους της ''άριας φυλης'' και ένα παιδάκι από άλλη χώρα τον ενοχλεί ό,τι και να κάνει!Μεγάλο λάθος αλλά δεν μπορείς να του αλλάξεις πεποιθήσεις τώρα στα πίσω πίσω,και δεν έχεις και δουλειά να το κάνεις.Εις γνώση του κάθε λογικούς ανθρώπου πως σε ένα σπίτι με μικρά παιδιά υπάρχει φασαρία.Αν η υποψία σου ότι κάλεσε εκείνος την κοινωνική λειτουργό και έκανε όλες τις άλλες ενοχλητικές ενέργειες,αληθεύει τότε πρόκεται για ένα άτομο με πολλά ψυχολογικά προβλήματα.Όσο και να σε ενοχλούν τρία μικρά παιδιά δεν βάζεις άσκοπα τις κοινωνικές υπηρεσίες της χώρας στη διαδικασία διερεύνησης μιας κατάστασης που δεν υφίσταται.Πρώτον,πανικοβάλλεις αυτούς τους γονείς που δίνουν όλη τους την ενέργεια στα παιδιά (και ξαφνικά βρίσκεται ένας άγνωστος να τους κατηγορήσει για ανεπάρκεια φροντίδας και να τους δώσεις ''συμβουλές'' για το πού και πότε θα τα βγάλουν βόλτα).Δεύτερον καθυστερείς τις κοινωνικές υπηρεσίες από την εύρεση πραγματικά προβληματικών οικογενειών.Θυμάμαι στο σπίτι μου είχαμε πάντα φασαρία και πρέπει να ήμασταν πραγματικά ενοχλητικοί.Δεν μας έφερε ποτέ κανένας την αστυνομία,και δεν λέω κοινωνική λειτουργό γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτά.Δήμητρα πιστεύω πως ξόδεψες αρκετό πολύτιμο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί του.Να δει καλύτερα έναν ψυχίατρο ή αν τον ενοχλεί τόσο η φασαρία να πάει εκείνος μια βόλτα στα εγγόνια του να δει πόσο ήσυχα είναι τα μικρά παιδιά :wink: Ο γεροπαράξενος!

[/url]

Διαφημίσεις

Φυσικα και κανεις ο,τι περνα απο το χερι σου να προσπαθησεις να κανεις τα παιδια να μενουν ησυχα τις ωρες κοινης ησυχιας τουλαχιστον, αλλα τι λεμε τωρα ρε 'σεις? Θυμαστε εσεις τον εαυτο σας 2 - 3 - 5 χρονων?

εγω οταν ημουν 5 χρονων και ο αδερφος μου ηταν 3.5 ξυπνουσαμε 6-7 το πρωι και παιζαμε κυνηγητο γυρω γυρω απο το τραπεζι.

θυμαμαι τη μανα μου που μας ελεγε να σταματησουμε και καμια φορα υψωνε και τη φωνη(δεν ουρλιαζε) αλλα εμεις τον χαβα μας

Συμφωνώ ότι το πρόβλημα του δεν είναι τόσο τα παιδιά όσο η εθνικότητα σας.Αν είναι όντως ναζιστής,βλέπει τα γερμανάκια σαν τους απογόνους της ''άριας φυλης'' και ένα παιδάκι από άλλη χώρα τον ενοχλεί ό,τι και να κάνει!Μεγάλο λάθος αλλά δεν μπορείς να του αλλάξεις πεποιθήσεις τώρα στα πίσω πίσω,και δεν έχεις και δουλειά να το κάνεις.Εις γνώση του κάθε λογικούς ανθρώπου πως σε ένα σπίτι με μικρά παιδιά υπάρχει φασαρία.Αν η υποψία σου ότι κάλεσε εκείνος την κοινωνική λειτουργό και έκανε όλες τις άλλες ενοχλητικές ενέργειες,αληθεύει τότε πρόκεται για ένα άτομο με πολλά ψυχολογικά προβλήματα.Όσο και να σε ενοχλούν τρία μικρά παιδιά δεν βάζεις άσκοπα τις κοινωνικές υπηρεσίες της χώρας στη διαδικασία διερεύνησης μιας κατάστασης που δεν υφίσταται.Πρώτον,πανικοβάλλεις αυτούς τους γονείς που δίνουν όλη τους την ενέργεια στα παιδιά (και ξαφνικά βρίσκεται ένας άγνωστος να τους κατηγορήσει για ανεπάρκεια φροντίδας και να τους δώσεις ''συμβουλές'' για το πού και πότε θα τα βγάλουν βόλτα).Δεύτερον καθυστερείς τις κοινωνικές υπηρεσίες από την εύρεση πραγματικά προβληματικών οικογενειών.Θυμάμαι στο σπίτι μου είχαμε πάντα φασαρία και πρέπει να ήμασταν πραγματικά ενοχλητικοί.Δεν μας έφερε ποτέ κανένας την αστυνομία,και δεν λέω κοινωνική λειτουργό γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτά.Δήμητρα πιστεύω πως ξόδεψες αρκετό πολύτιμο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί του.Να δει καλύτερα έναν ψυχίατρο ή αν τον ενοχλεί τόσο η φασαρία να πάει εκείνος μια βόλτα στα εγγόνια του να δει πόσο ήσυχα είναι τα μικρά παιδιά :wink: Ο γεροπαράξενος!

κοιταξε ειναι φως φαναρι οτι αυτος καλεσε τις κοιν.υπηρεσιες.

η κοιν.λειτουργος μου ειπε οτι καποιος την πειρε τηλ και της ειπε οτι εμεις δε βγαζουμε βολτα τα παιδια και τα εχουμε σπιτι και κανουν φασαρια(ασε που τον ειχα υποψιαστει απο τοτε οτι ειναι αυτος)

και μερικες μερες αργοτερα μου χτυπαει αυτος το κουδουνι και μου λεει τα παιδια σου να παιρνεις καθε μερα και να τα πηγαινεις σε ενα μερος εξω απο την πολη που εχει κουνιες γιατι κανουν φασαρια!!

τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια!!

για τα υπολοιπα που ειπα πχ το καροτσι αυτος το εκανε και μου ειπε οτι δε το πεταξε αλλα το αφησε(και η ροδα πως εσπασε?:evil:)

οσο για τα εγγονια του 7 χρονια μενω εδω και τα εχω δει ΜΟΝΟ 1 φορα.

φαντασου ουτε τα παιδια του δε τον θελουν

για μένα Δήμητρα είναι πρφανές ότι ο γέρος σας δημιουργεί πρόβλημα επειδή είσαστε Έλληνες, είναι ρατσιστής και ξενοφοβικός και δεν σας θέλει στην πολυκατοικία, είτε έχετε παιδάκια είτε όχι :(

Για κατι τετοιο δεν θα μπορούσες να αποταθείς στην αστυνομία?

Να πας δηλαδή να πεις ότι έχεις αρχίσει να φοβάσαι επείδη κάνει συνεχώς σχόλια που έχουν να κάνουν με την εθνικότητα σου - σου αποδιδει συνεχώς ευθύνες και κατήγορίες (πχ φασολια) απλά και μόνο λόγω εθνικότητας,

να πεις τα διάφορα που έκανε μεχρι σήμερα πχ καρότσι, τσιγαρα κλπ και ότι ήρθε και σου χτυπούσε την πόρτα και πως συμπεριφέρθηκε, και να πεις ότι έχεις αρχίσει να φοβάσαι για την ασφάλεια σας?

Εχω την εντυπωση ότι οι Γερμανοί τώρα "υποχρεωτικά" - επισήμως τουλάχιστον δείχνουν ευαισθησία σε αυτά τα θέματα.

Προσεξε - μην πεις είναι ρατσιτσής - ετσι εσύ τον κατηγορείς- πες με κατηγορεί για πράγματα μόνο και μόνο λόγω εθνικότητας μου (αυτό είναι απλα γεγονός το συμπερασμα θα το βγάλουν αυτοί)

πω πω......να ξερατε τι θορυβο κανουμε εμεις............................ 3,5 χρονων, 2,5 και 8 μηνων......και εγω να τσιριζω μαζι με αυτα απ την ταλαιπωρια και το χαμο ...............................θα με ειχαν δολοφονησει σε καμια γωνια οι γειτονες αν δεν ηταν αθηνα!

Νομιζω οτι το χοντρενετε το θεμα βαζοντας την πτυχη του ρατσισμου. Τους περισσοτερους ντοπιου σε καθε χωρα, της Ελλαδας μη εξαιρουμενης, τους ενοχλουν οι ξενοι... Πιθανοτατα ο ανθρωπος ειναι γενικοτερα παραξενος, πιθανοτατα γινεται θορυβος, δικαιολογημενος ή αδικαιολογητος δεν εχει σημασια και δεν ειναι θεμα μονο οι ωρες κοινης ησυχιας... Για δειτε το θεμα με το πιανο...

Εγω ζω με εναν παραξενο που και τα παιδια του τον ενοχλουν οταν φωναζουν στις 10 το πρωι και το πλυντηριο που πλενει τα πιατα...

Διαφημίσεις

ο ρατσισμός είναι βαριά κατηγορία - δεν θα την χρησιμοποιούσα - αλλά τα γεγονότα παραμενουν ανησυχητικά.

Δηλαδή ο γείτονας σου κτυπάει την πόρτα να σου πει που να πας τα παιδιά σου?

Ο γειτονας να σου λεέι αυτό το έκανες εσύ επειδή έτσι κανετε οι Ελληνες

Και τα "βιαια" γεγονότα το ποδήλατο και το καρότσι που εσπασε.

(Τα τελευταία τα βρίσκω ιδιαίτερα ανησυχήτικά είναι κακόβουλα- αν ο γείτονας κανει συνειδιτά βλάβη στην περιουσία σου λόγω αντιπάθειας/διαφωνείας/κλπ νομίζω αποτελεί βάση και για άλλες ανησυχίες...)

Νομίζω τα παραπανω μπορούν να αναφερθούν - επώνυμα πολύ πιο εγκυρα από την ανώνυμη καταγγελία που έκανε στην κοινωνική υπηρεσία για καταπίεση παιδιών.

για μένα Δήμητρα είναι πρφανές ότι ο γέρος σας δημιουργεί πρόβλημα επειδή είσαστε Έλληνες, είναι ρατσιστής και ξενοφοβικός και δεν σας θέλει στην πολυκατοικία, είτε έχετε παιδάκια είτε όχι :(

Δήμητρα ακριβώς αυτό συμβαίνει! Απλά τα παιδιά είναι ο πιο εύκολος στόχος! Προφανώς θέλει να σας διώξει!

Αφηστε και εγω εχω μεγαλο προβλημα και δυστυχως μενω με το προβλημα που ειναι η πεθερα μου , αχ μετα τις δεκα κιχ να μην ακουγετε και αφηστε το τι γινετε αν ειναι αναμενα τα φωτα ξεχασμενα χαμος , ακουστε την ενοχλει το φως που περναει κατω απο την πορτα της , που κοιματε και δεν μπορει να κοιμηθει , και γενικως την ενοχλουν τα παντα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ........

Αφηστε και εγω εχω μεγαλο προβλημα και δυστυχως μενω με το προβλημα που ειναι η πεθερα μου , αχ μετα τις δεκα κιχ να μην ακουγετε και αφηστε το τι γινετε αν ειναι αναμενα τα φωτα ξεχασμενα χαμος , ακουστε την ενοχλει το φως που περναει κατω απο την πορτα της , που κοιματε και δεν μπορει να κοιμηθει , και γενικως την ενοχλουν τα παντα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ........

Πήγε στην ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί ότι η λάμπα στον δρόμο φωτίζει και το φως περνά από τις χαραμάδες και την ενοχλεί?

Τι άλλο θα διαβάσω....Κουράγιο γιατί φαντάζομαι πως αυτό που περιγράφεις είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα.

Δήμητρα τι έκανες τελικά?

Διαφημίσεις

καλημερα σας μπηκα για να σας πω οτι με το που ανοιξα το ματι μου περιμενα ποτε θα παει 8 το πρωι για να παρω τηλ!:rolleyes:

πηρα τελικα και ευτυχως ηταν η σωστη υπηρεσια.τους ειπα ολα αυτα που ειπα και εσας(δεν ειπα δηλαδη ψεματα.ουτε ανεφερα οτι ειναι ρατσιστης)

και τους λεω πιστευω οτι πρεπει να ερθετε να τον δειτε γιατι ισως εχει καποιο προβλημα !!

ηταν ευγενικοτατη η γυναικα στο τηλ μιλαμε με σκλαβωσε ηθελα να τσατιστω που τα θυμηθηκα παλι και δε μπορουσα:shock:

πηρε το ονομα του τη διευθυνση και μου ειπε οτι θα τον επισκευθει αφου του στειλει ενα γραμμα να τον ενημερωσει πρωτα(και σε μενα ετσι εγινε)

οποτε απο βδομαδα θα παει!

κοριτσια αυτο το κανω μονο κ μονο για να δει τι ωραια που ειναι να σου στελνουν σπιτι σου κοιν.λειτουργους για να σε ελεγχουν!

και οταν με καβαλανε τοσο,εφαρμοζω στον μωσαικο νομο:twisted:

:shock::shock::shock::shock:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Με μια δόση χιούμορ έχω να πω ότι εδώ βλέπουμε την άλλη πλευρά του νομίσματος στις οργανωμένες χώρες που ζηλεύουμε. Άκου να έρθει η κοινωνική λειτουργός με ανώνυμη καταγγελία. Καλά τότε όποιον δεν χωνεύεις θα τον καταγγέλεις. Οι καταγγελίες πρέπει να είναι επώνυμες κι όταν μετά τον έλεγχο αποδιεκνύονται καταχρηστικές τις συνέπειες να τις υφίσταται ο αδίκως καταγγέλων.

Εμάς λοιπόν σίγουρα θα μας είχαν κλείσει φυλακή από τη φασάρία που κανουμε με ένα μόνο παιδί, τις μελανιές που είναι γεμάτα τα πόδια του γιατί όλη την ώρα κοπανιέται εδώ κι εκεί και να συμπληρώσω ότι χτυπάει και τα κουδούνια των γειτόνων, οι οποίοι βέβαια του ανόίγουν και οτν καλούν με χαρά στο σπίτι τους να τον κεράσουν. Όποτε συναντάω τον αποκάτω του ζητάω συγγνώμη για τη φασαρία που κάνουμε και μου λέει για όνομα του Θεού παιδί είναι ακίνητο θα κάθεται;

Πιστεύω κι εγώ ότι ο γείτονάς σας είναι μάλλον ρατσιστής και ίσως θα πρέπει κι εσείς να τον καταγγείλετε για ρατσισμό σε μια χώρα που πάνω σε αυτό το θέμα έχει τη φωλιά της πολύ λερωμένη. Κι όσο σκέφτομαι ότι κατηγορούν τους Έλληνές για ρατσιαστές εναντίον των Αλβανών. Στο εξοχικό της μαμάς μου που πάμε τα καλοκαίρια υπάρχουν αρκετές οικογένεις αλβανών που ζουν και εργάζονται στην περιοχή και τα παιδιά τους είναι καλεσμένα σε κάθε παιδικό πάρτυ που τυχαίνει να γίνεται την περίοδο των διακοπών. Τί να πω;

VASILIKI 40 ετσι κανει η ελληνιδα μανα χαχαχαχα...............καλοοο και ενα ταψι γεμιστα κακο δεν θα του καθοτανε και καμια σπανακοπιτα ....καθε βδομαδα και ενα ελληνικο φαγητο θα αλαζε γνωμη για τους ελληνες ....ή θα πεθαινε απο την χολυστερινη χιχιχιιχ............

το θεμα αν η υπηρεσιες στο εξωτερικο κινουντε τοσο γρηγορα ολα αυτα τα φρικιαστικα πραγματα που ακουμε για τα παιδια που τα κρατανε κλειδωμενα στα υπογεια για τις κακοποιοισεις που γινοντε και οι γειτονες δεν ενδιαφεροντε καθολου ...στο εξωτερικο τους ειχα πιο αναιστητους στο να καταγγηλουν κατι ..στο εξωτερικου τους ξενους οχι του μεταναστες τους ειχα πιο αδιαφορους για τον συνανθρωπο τους .....

οπως και για τα παιδια τους οι ξενοι δεν κανουν οτι οι ελληνες ...οτι ειμαστε διπλα τους μεχρι και μετα την ενηλικιωση τους ..στο εξωτερικα τα ξενα παιδια ειναι μονα του μετα τα 18 ....εμεις τα ελεγχουμε καλος ή κακος και μετα ...............

καλα δεν καταλαβα.....στη Γερμανια οποιανου του ερθει στελνει κοινωνικη υπηρεσια και αυτοι πανε??? πωπω αμα γινοτανε εδω αυτο δε θα ειχαμε ανεργια! θα ειχαμε 5 εκατομμυρια κοινωνικους λειτουργους....πως δεν το σκεφτηκαμε βρε!!!

Δημητρα τι να πω....κουφαθηκα τελειως.....

Εγώ θα του έφτιαχνα ένα μεγάλο ταψί μουσακά και θα τους το πήγαινα μαζί με τα πιτσιρίκια μου.

να του το φερω στο κεφαλι ναι!!σιγα μη του κανω και να φαει!

VASILIKI 40 ετσι κανει η ελληνιδα μανα χαχαχαχα...............καλοοο και ενα ταψι γεμιστα κακο δεν θα του καθοτανε και καμια σπανακοπιτα ....καθε βδομαδα και ενα ελληνικο φαγητο θα αλαζε γνωμη για τους ελληνες ....ή θα πεθαινε απο την χολυστερινη χιχιχιιχ............

...............

αυτο ακουγεται ενδιαφερον:twisted::twisted::twisted:

καλα δεν καταλαβα.....στη Γερμανια οποιανου του ερθει στελνει κοινωνικη υπηρεσια και αυτοι πανε??? πωπω αμα γινοτανε εδω αυτο δε θα ειχαμε ανεργια! θα ειχαμε 5 εκατομμυρια κοινωνικους λειτουργους....πως δεν το σκεφτηκαμε βρε!!!

Δημητρα τι να πω....κουφαθηκα τελειως.....

ναι ετσι ακριβως ειναι.εδω μπορεις να κανεις ανωνυμη καταγγελια αλλα οπως ειπε και η αλλη κοπελα εφοσον τα πραγματα ειναι οκ θα επρεπε ο καταγγελων να υποστει κυρωσεις

Εγώ θα του έφτιαχνα ένα μεγάλο ταψί μουσακά και θα τους το πήγαινα μαζί με τα πιτσιρίκια μου.

Συμφωνώ. Επίσης θα τους πήγαινα και δυο πιάτα φρεσκομαγειρεμένη φασολάδα να δουν την νοστιμιά της. :D Ετοιμάσου μετά Δήμητρα κάθε φορά που θα σου χτυπάει την πόρτα, θα είναι για να σου ζητήσει φασολάδα και μουσακά. :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Κοίτα ,έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία ,λείπω βέβαια 20 χρόνια από εκεί ,αλλά τους ξέρω καλά.Έχω άπειρα παραδείγματα στο μυαλό μου από τα χρόνια που πέρασα εκεί.

Ανοίγοντας πόλεμο μαζί τους χαλάς τα νεύρα σου και το χρονο σου ,στη συγκεκριμένη περίπτωση.¨Αν τους πας κόντρα ,όλο και πιο κακοί θα γίνονται ,όλο και κάποιον θα σου στέλνουνε για να σου χαλάνε τη μέρα .

Ειλικρινά ,εάν είχα τέτοιο πρόβλημα ,θα εμφανιζόμουνα με ένα ταψί μουσακά μπροστά στην πόρτα του.Οι γερμανοί θέλουνε πολύ την ευγένεια , το χαμόγελο και κάτιτις να τους δώσεις τζάμπα ,σαν καλόπιασμα ας πούμε ,χαλαρώνουνε λιγάκι ,τουλάχιστον έτσι τους θυμάμαι εγώ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...