Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σαλατες με μαγιονεζα.γινεται;;

Recommended Posts

μολις εφαγα δαλατα του κηπουρου που περιεχει και μαγιονεζα.αφου τη χλαπακιασα θυμηθηκα τα ωμα αυγα τησ μαγιονεζας..εσεις τρωτε καμια φορα μαγιονεζα του εμποριου;

wMpkp2.png

tUiRp2.png

Διαφημίσεις

μολις εφαγα δαλατα του κηπουρου που περιεχει και μαγιονεζα.αφου τη χλαπακιασα θυμηθηκα τα ωμα αυγα τησ μαγιονεζας..εσεις τρωτε καμια φορα μαγιονεζα του εμποριου;

Η μαγιονεζα εμποριου γνωστής μαρκας δεν απαγορευεται, τις σπιτικές πρεπει να αποφευγουμε, λογω των ωμών αυγών.

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Η μαγιονεζα εμποριου γνωστής μαρκας δεν απαγορευεται, τις σπιτικές πρεπει να αποφευγουμε, λογω των ωμών αυγών.

και σε μενα αυτο ειπε ο γιατρος στην εγκυμοσυνη να μην φτιαχνω μονη μου μαγιονεζα και να μην τρωω εξω που δεν ξερω την προελευση της μονο τυποποιημενη απο γνωστες εταιριες

Υπάρχει μαγιονέζα στα βιολογικά καταστήματα χωρίς αυγά. Εγώ από τότε που την δοκίμασα δεν την αλλάζω!!!

Εγώ έκανα τη βλακεία και έφαγα παγωτό που φτιάχνω μόνη μου (έχει ωμά αυγά) και μετά το θυμήθηκα... Τώρα έχω αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις κυταρομεγαλοϊου και τοξοπλάσμωσης...

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα τη βλακεία και έφαγα παγωτό που φτιάχνω μόνη μου (έχει ωμά αυγά) και μετά το θυμήθηκα... Τώρα έχω αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις κυταρομεγαλοϊου και τοξοπλάσμωσης...

Αν τα αυγά είναι του εμπορίου μην φοβάσαι. Περνάνε από πολλούς ελέγχους. Τα φρέσκα να φοβάσαι που ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να νοσήσει η κότα και πότε μπορεί να εκδηλωθεί η ασθένεια.

• 2 εβδομάδες μετά...

μπα μην ανησυχεις συνηθως σαλμονελα κολλας απο ωμα αυγα, αν η κοτα εχει τον ιο, και δινει συμπτωματα αμεσως. αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να επηρρεασει το εμβρυο.

• 3 εβδομάδες μετά...

Ναι, είχες δίκιο, το τοξόπλασμα και ο κυτταρομεγαλοϊός δεν έχουν σχέση με αυτό. Αλλά την περασμένη εβδομάδα το είπα στον γιατρό που είχα ραντεβού και μου φώναξε. Ναι, μπορεί να γίνει ζημιά σε εμένα και το έμβρυο. Δεν ζήτησα λεπτομέρειες.

Μου είπε μόνο τυποποιημένα προϊόντα να χρησιμοποιώ όπου γράφουν ότι προέρχονται από παστεριωμένα γαλακτοκομικά και αυγά. Με την τυποποιημένη μαγιονέζα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μακάρι margiota μου... να ησυχάσω λίγο.. Πες μου και για αυτή την μαγιονέζα χωρίς αυγά: Απο τι φτιάχνεται;

για μαγιονέζα χωρίς αβγά δοκιμάστε αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/magioneza-xoris-aygo.html

αλλά κατα την γνώμη μου βάλε λιγότερο μουστάρδα. ίσως και την μισή ποσότητα από αυτή που γράφει.

Διαφημίσεις

τη μαγιονεζα καλο ειναι να την εποφευγουμε λογω του λιπους που περιεχει. και ξερετε,αυξημενη εναποθεση λιπους+μη καλη αιματωση οδηγει σε αυξηση της κυτταριτιδας που τοσο μισουμε εμεις οι γυναικες.

:))))

Εδώ που τα λέμε μαρουλίτα έχεις δίκιο, με το που έμεινα έγκυος σε δύο μήνες μέσα ήμουν σαγρέ. Ελπίζω να διορθωθεί μόλις γεννήσω...

Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι γιατί ενώ τα αγγεία διαστέλλονται τόσο πολύ, δεν έχουμε καλή αιμάτωση;; οεο?? είναι αντίθετο απ' ότι θα περίμενα.

Και καλό είναι να ξέρουμε ότι ανεβαίνει και η χοληστερίνη μας, έτσι; αλλο που δεν προσμετράται από τον γιατρό διότι είναι σύνηθες...

Εδώ που τα λέμε μαρουλίτα έχεις δίκιο, με το που έμεινα έγκυος σε δύο μήνες μέσα ήμουν σαγρέ. Ελπίζω να διορθωθεί μόλις γεννήσω...

Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι γιατί ενώ τα αγγεία διαστέλλονται τόσο πολύ, δεν έχουμε καλή αιμάτωση;; οεο?? είναι αντίθετο απ' ότι θα περίμενα.

Και καλό είναι να ξέρουμε ότι ανεβαίνει και η χοληστερίνη μας, έτσι; αλλο που δεν προσμετράται από τον γιατρό διότι είναι σύνηθες...

αγαπητη xena. Τα αίτια για την κυτταρίτιδα μπορεί να είναι πολλά όπως η καθιστική ζωή, η μειωμένη κίνηση και φυσική δραστηριότητα, η κληρονομικότητα, η διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, κάποιες ορμονικές διαταραχές, η ύπαρξη παχυσαρκίας και κακής διατροφής, το κάπνισμα, η συχνή και υψηλή κατανάλωση αλκοόλ, η δυσκοιλιότητα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εγγυμοσύνη εκτος απο τα προσθετα κιλά-άρα και λίπος-ιδιαίτερα αν δεν τρεφεσαι σωστα και υγιεινα. δεν ειναι τυχαιο που κατα την εγγυμοσύνη προτείνεται μια μικρή μείωση του λίπους εφόσον μειώνονται αισθητά οι δραστηριότητες μας εκεινη τη περιοδο.

Δεν χρειαζεται αγχος ομως. Μπορεις να εισαγεις τωρα στη καθημερινοτητα σου τη γυμναστικη,να τρεφεσαι με πολλα φρουτα και λαχανικα κατα τη διαρκεια της ημερας,να μειωσεις το προσλαμβανομενο λιπος.

Ποιο λίπος να μειώσεις όμως. Προσοχή. μειωνουμε το λιπος απο πηγες οπως η μαγιονεζα,τα τηγανητά λαδια,το βουτυρο κλπ

Ναι, ήμουν πολύ γυμνασμένη αλλά δυστυχώς σταμάτησα όταν έμεινα έγκυος λόγω μικρής αποκόλλησης. Τώρα μόνο περπατάω πολύ. ΔΜΣ πάντα 18-19 και πάντα καλή διατροφή. Τρέφομαι σωστά και ποτέ μου δεν έτρωγα τηγανητά ή πολύ λιπαρά.

Απλά με το που έμεινα έγκυος στον 2ο μήνα με 1 κιλό μόνο που πήρα, έκανα κυτταρίτιδα, αυτό λέω.

Πολυ χαιρομαι που τα διαβαζω αυτα.

Μην ξεχναμε οτι η εγκυμοσυνη εμπεριεχει και καποιες κατακρατησεις,λαβε το και αυτο υποψην σου, και μην σε παραξενευει καθολου η εμφανιση της. Με υπομονη γυμναστικη και καλη διατροφη θα μειωθει αισθητα σε διαβεβαιω.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...