Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νιώθετε τύψεις που θα πάτε διακοπές?

Stam

Recommended Posts

οταν ειδα τον τιτλο νομισα οτι λες τυψεις γιατι θα αφηνες τα παιδια σε καποιον...

ηρθα ακριβως στη θεση σου....

τι εγινε με λιγα λογια???

εκλεισα δυο φορες 5 ημερες διακοπες 4 ατομων στη χαλκιδικη

με 300 ευρω μονο δωματιο.....φθηνοτατο!!!

κι ομως......τα ακυρωσα και τις 2 φορες....

και πηγα στο εξοχικο με την πεθερα.....

γιατι????????

γιατι αν και τα λεφτα τα ειχα, σκεφτηκα οτι θελω αλλα τοσα για φαγητο

και αν και αυτα θα τα ειχα, δε θα μου περισσευανε...

ερχεται χειμωνας, πετρελαια, σχολικα, ρουχα παιδιων, παπουτσια και και και

και μαζευτηκα

και τι επεγινε???

μου ηρθε ξαφνικα ενα κτεο και ενα σερβις αυτοκινητου, μου ηρθε πρωτη δοση ημιυπαιθριοι, μου ηρθαν κατι εξτρα φαρμακα.....και ουτε ως το χειμωνα σε θα προφτασουν τα λεφτακια....

και ειχα κι εγω χειμωνα.....παραλυτη στο κρεβατι 6 μηνες.....

αντε του χρονου!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν όχι μόνο πήγαμε τελικά διακοπές αλλά το ευχαριστηθήκαμε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά!:lol: Οι δυο πρώτες μέρες ήταν "ημέρες προσαρμογής" και κουβαλούσαν όλα τα ανάμεικτα συναισθήματα που με βασάνιζαν από καιρό για το αν η απόφασή μας είναι σωστή. Από την τρίτη ημέρα όμως που χαλάρωσα κατάλαβα ότι κάναμε πολύ καλά και φύγαμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και των προβλημάτων. Απολαύσαμε, τη θάλασσα, τον ήλιο και κυρίως την επικοινωνία ανάμεσα μας. Ξαναβρεθήκαμε μαζί σαν οικογένεια, παίξαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε και γενικώς κάναμε πράγματα που δυστυχώς οι πολλές ώρες δουλειάς στη Θεσσαλονίκη δε μας τα επιτρέπουν.:-( Χαρήκαμε τα παιδάκια μας, αυτά εμάς και κυρίως χάρηκα τον άντρα μου που έχει την καταπληκτική ικανότητα να προσαρμόζεται και να μεταλλάσσεται, αναλόγως των συνθηκών προσφέροντας σε όλους μας χαρά κι ευτυχία!:P Καλές διακοπές σε όλους σας!

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

σε καταλαβαινω απόλυτα και εμεις πηγαμε διακοπες και το καταχαρηκαμε κυριως γιατι το νησι ηταν πηχτρα στον κοσμό κυριως με Ελληνες Λευκάδα πηγαμε και συνυδητοποιησαμε οτι πρωτον η ζωη συνεχιζεται δευτερον μας χρειαζότανε τριτον ενισχυουμε την χωρα μας και στο κατω κατω δεν τα κλέψαμε!

Τύψεις όχι... Ανασφάλεια ναι, γι΄αυτό και προσπαθούμε να συγκρατήσουμε το κόστος.

• ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩ

σε καταλαβαινω απόλυτα και εμεις πηγαμε διακοπες και το καταχαρηκαμε κυριως γιατι το νησι ηταν πηχτρα στον κοσμό κυριως με Ελληνες Λευκάδα πηγαμε και συνυδητοποιησαμε οτι πρωτον η ζωη συνεχιζεται δευτερον μας χρειαζότανε τριτον ενισχυουμε την χωρα μας και στο κατω κατω δεν τα κλέψαμε!

ΣΩΣΤΗ!!!!!Αυτά σκέφτομαι και εγώ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...