Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ......

neta37

Recommended Posts

Τα συλλυπητήρια μου στην μητέρα. Φαντάζομαι πως ποτέ δεν περίμενε να της συμβεί κάτι τέτοιο. Κουράγιο της εύχομαι, αν και θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστεί κάτι τέτοιο. :(

Διαφημίσεις

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω...οποτε χανεται ενα παιδι χανεται και ακομα μια ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...κριμα! καλο ταξιδι στο αγγελουδι:(

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

καλό θα ειναι τετοιες στιγμες, σε τετοια θεματα, να μη ριχνουμε κατηγοριες κι ευθυνες σε κανεναν....

αρκει το κακο κι οι τυψεις.....

το θεμα ειναι από μόνο του τραγικο.....

Διαφημίσεις

Απο τη μέρα που το έμαθα δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι.Για το λάθος μιας στιγμής διαλύθηκαν ψυχές και σπίτια.Στενοχωριέμαι για το παιδάκι αλλά περισσότερο αυτή τη στιγμή για αυτή τη μαμά που δεν ξέρω πως θα το παλέψει.Εγώ στη θέση της θα είχα αυτοκτονήσει απο τις τύψεις. Μέσα στην κούραση και την εξάντληση της καθημερινότητας μπορεί να συμβεί στον καθένα όσο μακρινό κι αν σας φαίνεται.Διάβασα την είδηση της κηδείας και έκλαιγα μισή μέρα για αυτή την οικογένεια.Μακάρι ο άντρας της να δείξει κατανόηση η ίδια να συγχωρέσει τον εαυτό της και Ο Θεός να της δώσει πολύ σύντομα ένα μωράκι όχι για να αναπληρώσει το κενό του Γιαννάκη που δεν αναπληρώνεται, αλλά για να μην οδηγηθεί στην τρέλλα! Συλληπητήρια στους ανθρώπους...:(:(

Εγω κοριτσια και συγχωρεστε με, θα ειμαι πιο σκληρη......

Οσο κουρασμενη, οσο ταλαιπωρημενη, οσο ανιδεη και αν ηταν η μητερα αυτη, δε δικαιολογειται με τιποτα, να αφησει 2 χρονων παιδι στο δρομο, στο πεζοδρομιο, και να μπει στο αυτοκινητο, να κανει οπισθεν και να μην "εχει" τουλαχιστον το παιδι στον καθρεφτη.....

Εγω αν μπω να φυγω χωρις να παρω το σκυλακι μου μαζι κοιταω παντα τον καθρεφτη γιατι φοβαμαι πως θα ερθει απο κοντα για να την παρω μαζι....

Αν το παιδακι αυτο ηταν της αδερφης της, ή της γειτονισας δε θα ζητουσαν να τιμωρηθει? Και παλι καταλαθος θα ειχε γινει, αλλα αν ηταν δικο σας θα λεγατε, ενταξει, φτανουν οι τυψεις που θα την βασανιζουν?

Ναι, την λυπαμαι, ναι δεν ευχομαι να συμβει ουτε στο χειροτερο εχθρο μου, ναι ολα αυτα ΑΛΛΑ.....

Δεν μπορω να την δικαιολογησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

Που δεν καταφερε να κανει το αυτονοητο.....Να βαλει και τα δυο παιδια μεσα στο αυτοκινητο, εστω χωρις να τα δεσει για 2 μετρα ωσπου να το ξεπαρκαρει...

Οτι μπορει να συμβει στον καθενα το ξερω....Ακομα και σε μενα που γραφω αυτα τα λογια....Δεν θα την δικαιολογησω ομως ποτε...

Καλο ταξιδι στο ατυχο αγγελουδι, καλο κουραγιο στον πατερα που εχασε το μωρακι του και την γυναικα του, καλο κουραγιο στο διδυμο αδερφακι που αυριο θα ξυπνησει μονο του μεσα στο δωματιο του, χωρις το αλλο του μισο και καλη δυναμη σε αυτην την τραγικη μητερα, να μπορεσει να συγχωρησει τον εαυτο της καποια στιγμη για να μπορεσει να σταθει σωστη μανα στο αλλο αγγελουδι της..

:-(:-(:-(:-(

πολυ σκληρα λογια απο μια μανα..

αυτη η γυναικα θα τιμωρειτε καθε μερα που ανοιγει τα ματια της ως που να τα κλεισει και να φυγει απο την ζωη..Ο Θεος να φυλαει τα παιδια μας γιατι μας εχουν καταντησει μισοτρελους απο τα προβληματα να τρεχουμε ΟΛΗ ΜΕΡΑ και παλι να ειμαστε λιγες...

αυτη η γυναικα θα τιμωρειτε καθε μερα που ανοιγει τα ματια της ως που να τα κλεισει και να φυγει απο την ζωη..Ο Θεος να φυλαει τα παιδια μας γιατι μας εχουν καταντησει μισοτρελους απο τα προβληματα να τρεχουμε ΟΛΗ ΜΕΡΑ και παλι να ειμαστε λιγες...

Όσα ζω τους τελ.6 μήνες τα είπες σε 5γραμμές!!

Θα συμφωνήσω με τη βίλλυ... Αυτό που έκανε είναι αδικαιολόγητο. Και σε εμένα να συνέβαινε δεν θα δικαιολογούσα με τίποτα τον εαυτό μου... Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αφήνει κάποιος το 2χρονο έξω από το αυτοκίνητο μόνο του και βάζει μπρος...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την demi. Καλή μου βίλλυ, απέναντι σε τέτοια τραγικά γεγονότα, εμείς πρέπει να συμπάσχουμε ως συνάνθρωποι και ως μανούλες, όχι να κρίνουμε και μάλιστα τόσο σκληρά. Θρήνος για το αγοράκι αλλά ας σκεφτούμε και αυτή την μανούλα, να ξέρει πως έγινε αιτία να χαθεί το παιδί της. Φαντάζομαι πως αυτή η σκέψη κάθε μέρα να την τυραννάει είναι αρκετή τιμωρία, τα δικά μας σκληρά λόγια ας λείπουν:(:(:(

Qep5p3.pngrWtbp3.png

• 6 months later...

η μητερα αυτη εζησε ο,τι χειροτερο....ειμαι φιλη με τον κουνιαδο της.....εζησα την τραγωδια απο την δικη μου γωνια!!!!μην τυχει σε ανθρωπο....πως ζει????προσπαθοντας να μεγαλωσει το αλλο της παιδι....το μεσα της και τα του σπιτιου της τα ξερει μονο αυτη....μια γυναικα που ζουσε για τα παιδια της....δεν τα αφηνε απο τα ματια της....

και ο δικος μου προχτες τον εκαψα με το σιδερο στο μαγουλο....τι με κανει αυτο???κακη μανα???αδιαφορη???ανευθηνη??μην βαζετε τον εαυτο σας στην θεση της.....απλα ο θεος να συγχωρεσει αυτη την ψυχη.....

lazxsw9bsj1orr4c.pngospbsw9b4dcgit8c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...