Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ......

neta37

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ανατρίχιασα! Αυτή η μάνα τί θα κάνει?Θα πεθάνει από τις τύψεις! ασ την βοηθήσει ο Θεός για το καλό του άλλου παιδιού της και μακάρι να της σταθούν οι δικοί της χωρίς να της ρίξουν ευθύνες.

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

Δε ξερω αν πρεπει να ριξει καποιος ευθυνες σε αυτη την μανα..ή να δικαιολογησει την απροσεξια της..που ειχε αυτο το τραγικο τελος..Θα το παω λιγο πιο μακρυα...για την κουραση των μητερών..για το ποσο βαρυ ειναι το επαγγελμα να εισαι μητερα...για το αγχος που εχουμε να τα προλαβουμε ολα,για τα λαθη που πιθανων κανουμε μεσα στο πανικό μας να τα προλαβουμε ολα...να τα διεκπαιρεωσουμε ολα...ειδικα με 2 ή και παραπανω παιδια...ισως να ειναι μια εξηγηση κι αυτη..που φυσικα δεν αρκει να εξηγησει...να δικαιολογησει..ή να απαλυνει τον πονο αυτων των ανθρωπων...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ...

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Τι να πω....

Σκέφτομαι ότι αντιμετωπίζω καθημερινά το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή η μία πόρτα δεν ανοίγει, είναι τοίχος κοντά της. Αλλά πάντα βάζω και τις 2 μέσα στο αυτοκίνητο και μετά κάνω όπισθεν και κατεβαίνω απλώς να την δέσω στο καρεκλάκι.

Χριστέ μου, κουράγιο στην μανούλα..:cry:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Τι να πει κανείς τώρα :(:(:(.....δεν βγαίνουν λόγια από το στόμα με τιποτα ....παρακολουθούμε μια τραγωδία ασύλληπτη. Πουθενά δεν μπορεί να ρίξεις ευθύνες , προσοχή όμως στην μάνα αυτή γιατί η ψυχολογία της μέρα με την μέρα θα κλονίζεται και μπορεί να φτάσει στα άκρα.....ελπίζω οι συγγενείς να το νιώθου αυτό!!!! Κρίμα.....

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Είναι ασύλληπτη τραγωδία να χάνεις το μωρό σου και ιδίως με δική σου ευθύνη! Δεν ξέρω πώς μπορεί μια μάνα να συνεχίσει να ζει μετά από αυτό... Πραγματικά, κοιτώντας τον μικρούλη μου -ένα αθώο αγγελάκι σαν όλα τα μωράκια, που μου χαμογελάει ανυποψίαστο για την τραγικότητα και την αδικία της ζωής- δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω, έστω και λίγο, κάτι τέτοιο.

Ο μόνος δρόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν αυτοκτονήσεις, νομίζω είναι να δοθείς σε άλλα παιδιά. Με οποιονδήποτε τρόπο. Όπως ο κύριος από το Χαμόγελο του Παιδιού.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Διαφημίσεις

Ανατριχιασα,παναγια μου,κριμα κριμα κριμα...πραγματικα λυπαμαι πολυ για το παιδακι αλλα και για την μανα που απο της τυψεις της δεν ξερω αν θα αντεξει....ο θεος να της δωσει δυναμη....τραγικο

Διαφημίσεις

Αλίμονο σ' αυτή τη μανούλα που η μοίρα της φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο :cry::cry::cry:. Ασύληπτη τραγωδία :cry::cry::cry::cry:. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της :cry::cry::cry:.

Κρίμα, κρίμα για το παιδάκι, κρίμα για την μάνα. Κρίμα, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς.... Ας βοηθήσει ο Θεός πραγματικά αυτή την μάνα να μην τρελαθεί, ας τους βοηθησει όλους. Ας βοηθήσει ο Θεός να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν μας. Καλό ταξίδι.:cry::cry:

s-age.pngs-age.png

πέρυσι τέτοια εποχή σε παραδιπλανό χωριό μια άλλη μάνα θρηνούσε τον χαμό των 2 αγοριών της που επέβαιναν στην μηχανή που τους είχε αγοράσει ο πατέρας τους μιας και οι 2 είχαν περάσει στο πολυτεχνείο.Πρίν λίγες μέρες η ίδια μάνα γέννησε ένα κοριτσάκι.Ο θεός να δίνει δύναμη, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.κρίμα κρίμα κρίμα.

Μακάρι να μην ξαναγινόταν ποτέ κάτι τέτοιο σε καμιά οικογένεια. Όμως... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, όσο περνά από το χέρι μας, ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, κι ας γινόμαστε και γραφικοί κι ας μας κοροϊδεύουν κάποιοι (γιατί υπάρχουν πολλοί "μάγκες" στην Ελλάδα που δε φοβούνται και δεν παθαίνουν τίποτα -γι' αυτό έχουμε τέτοια ποσοστά στα τροχαία). Καλύτερα να γίνεσαι σχολαστικός και "σπασικλάκι" παρά να το μετανιώσεις πολύ πικρά κάποια κακιά στιγμή.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

ας δωσει ο θεος κουραγιο σε αυτην την μανουλα να το αντεξει και αυτο!!και ενα μπραβο στον κοσμο και πιο πολυ στους δημοσιογραφους που δεν εκαναν επιθεση στην ατυχη μητερα....

καλο ταξίδι μικρούλη....

Μέσα στην κούραση με τα δίδυμα κάποια πράγματα που είναι πιο απλά μπορεί να διαφεύγουν. Και εγώ άργησα να καταλάβω κάποια πράγματα και έβαζα μέσα τα παιδιά στο αυτοκίνητο με ποντιακό τρόπο. Δεν τα άφηνα μόνα τους, γιατί ήμασταν πάντα με τον άντρα μου. Αλλά έβαζε ο καθένας το κάθε παιδί από τη "μεριά του". Αν είναι μόνος του κανείς, μπορεί να βάλει και τα δυο παιδιά στο αυτοκίνητο από τη μια πόρτα, όπως όπως, να μετακινήσει πρώτα το αυτοκίνητο και μετά να τα δέσει.

Αναφέρεται ότι πήγαινε τα παιδιά στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Οπότε ίσως να μην είχε συνηθίσει ή να το έβλεπε πολύ μπελά να μετακινήσει μόνη της τα παιδιά για βόλτα και να μην ειχε άνεση στις μετακινήσεις...

Αυτή τη μαμά πρέπει να την αφήσουν να το ξεπεράσει. Και αυτό το αδερφάκι το ίδιο. Όσο τραγικό και αν είναι το συμβάν. Και ταλαιπωρήθηκε το καημένο το παιδάκι.

Εγω κοριτσια και συγχωρεστε με, θα ειμαι πιο σκληρη......

Οσο κουρασμενη, οσο ταλαιπωρημενη, οσο ανιδεη και αν ηταν η μητερα αυτη, δε δικαιολογειται με τιποτα, να αφησει 2 χρονων παιδι στο δρομο, στο πεζοδρομιο, και να μπει στο αυτοκινητο, να κανει οπισθεν και να μην "εχει" τουλαχιστον το παιδι στον καθρεφτη.....

Εγω αν μπω να φυγω χωρις να παρω το σκυλακι μου μαζι κοιταω παντα τον καθρεφτη γιατι φοβαμαι πως θα ερθει απο κοντα για να την παρω μαζι....

Αν το παιδακι αυτο ηταν της αδερφης της, ή της γειτονισας δε θα ζητουσαν να τιμωρηθει? Και παλι καταλαθος θα ειχε γινει, αλλα αν ηταν δικο σας θα λεγατε, ενταξει, φτανουν οι τυψεις που θα την βασανιζουν?

Ναι, την λυπαμαι, ναι δεν ευχομαι να συμβει ουτε στο χειροτερο εχθρο μου, ναι ολα αυτα ΑΛΛΑ.....

Δεν μπορω να την δικαιολογησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

Που δεν καταφερε να κανει το αυτονοητο.....Να βαλει και τα δυο παιδια μεσα στο αυτοκινητο, εστω χωρις να τα δεσει για 2 μετρα ωσπου να το ξεπαρκαρει...

Οτι μπορει να συμβει στον καθενα το ξερω....Ακομα και σε μενα που γραφω αυτα τα λογια....Δεν θα την δικαιολογησω ομως ποτε...

Καλο ταξιδι στο ατυχο αγγελουδι, καλο κουραγιο στον πατερα που εχασε το μωρακι του και την γυναικα του, καλο κουραγιο στο διδυμο αδερφακι που αυριο θα ξυπνησει μονο του μεσα στο δωματιο του, χωρις το αλλο του μισο και καλη δυναμη σε αυτην την τραγικη μητερα, να μπορεσει να συγχωρησει τον εαυτο της καποια στιγμη για να μπορεσει να σταθει σωστη μανα στο αλλο αγγελουδι της..

:-(:-(:-(:-(

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Εγω κοριτσια και συγχωρεστε με, θα ειμαι πιο σκληρη......

Οσο κουρασμενη, οσο ταλαιπωρημενη, οσο ανιδεη και αν ηταν η μητερα αυτη, δε δικαιολογειται με τιποτα, να αφησει 2 χρονων παιδι στο δρομο, στο πεζοδρομιο, και να μπει στο αυτοκινητο, να κανει οπισθεν και να μην "εχει" τουλαχιστον το παιδι στον καθρεφτη.....

Εγω αν μπω να φυγω χωρις να παρω το σκυλακι μου μαζι κοιταω παντα τον καθρεφτη γιατι φοβαμαι πως θα ερθει απο κοντα για να την παρω μαζι....

Αν το παιδακι αυτο ηταν της αδερφης της, ή της γειτονισας δε θα ζητουσαν να τιμωρηθει? Και παλι καταλαθος θα ειχε γινει, αλλα αν ηταν δικο σας θα λεγατε, ενταξει, φτανουν οι τυψεις που θα την βασανιζουν?

Ναι, την λυπαμαι, ναι δεν ευχομαι να συμβει ουτε στο χειροτερο εχθρο μου, ναι ολα αυτα ΑΛΛΑ.....

Δεν μπορω να την δικαιολογησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

Που δεν καταφερε να κανει το αυτονοητο.....Να βαλει και τα δυο παιδια μεσα στο αυτοκινητο, εστω χωρις να τα δεσει για 2 μετρα ωσπου να το ξεπαρκαρει...

Οτι μπορει να συμβει στον καθενα το ξερω....Ακομα και σε μενα που γραφω αυτα τα λογια....Δεν θα την δικαιολογησω ομως ποτε...

Καλο ταξιδι στο ατυχο αγγελουδι, καλο κουραγιο στον πατερα που εχασε το μωρακι του και την γυναικα του, καλο κουραγιο στο διδυμο αδερφακι που αυριο θα ξυπνησει μονο του μεσα στο δωματιο του, χωρις το αλλο του μισο και καλη δυναμη σε αυτην την τραγικη μητερα, να μπορεσει να συγχωρησει τον εαυτο της καποια στιγμη για να μπορεσει να σταθει σωστη μανα στο αλλο αγγελουδι της..

:-(:-(:-(:-(

Ειναι ενα πολυ τραγικο συμβαν, αλλα ούτε και εγω θα μπορουσα να διακιολογήσω κάτι τέτοιο. Σύμφωνοι, στον καθενα μπορει να συμβει, πλην ομως, αυτο δεν αρκει για να δικαιολογήσει μαι τόσο σοβαρη αμελεια. Τα μετρα ασφαλείας είναι για να τηρούνται και η πράξη να αφήσεις ενα 2χρονο ΠΙΣΩ απο το αυτοκινητο και οχι μπροστά, σε σημειο που ελέγχεις οπτικα ειναι εξαιρετικα επικινδυνη εξαρχής. Δεν φταιει ούτε η κακια ώρα, ούτε η κούραση, ούτε το κακο ματι κοκ. Θεμελιωδεις κανόνες ασφαλείας που παραβιάζονται που οδηγούν;

Βλέπω και στο δρόμο μαμάδες με καροτσάκι να περνάνε με κόκκινο φανάρια τρέχοντας, άλλες με παιδιά από το χέρι να περνάνε ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκτός διάβασης και ανατριχιάζω με το θεαμα. πόσοι άνθρωποι πρέπει να χαθούν για να συνηδητοποιήσουμε τη σημασία της ασφάλειας στο δρόμο;