Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια φυσικής σύλληψης με αλλαγή διατροφής

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας βοηθά κι ο καύσωνας στη διατροφή. Μόνο φρούτα και σαλάτες θέλω να τρώω!

Τώρα περιμένω περίοδο κανονικά στο τέλος του μηνός. Να δούμε, θα με επισκεφθεί; Αν και ξέρω ότι δεν πρέπει να περιμένω αποτελέσματα αμέσως, μια σκέψη την έχω:cool:!Τις γόνιμες μέρες τις εκμεταλλεύτηκα πάντως!

Ελπίζω τουλάχιστον να μην πονάω, αν και το στήθος πρήστηκε από τώρα το άτιμο. Πέρυσι με τη διατροφή είχε ρυθμιστεί η περίοδος και ήταν η πρώτη φορά που δεν πονούσα (από τότε που μου ήρθε πονάω η έρημη!).

κοριτσια τι πολυβιταμινες περνετε? ο γιατρος σας τις δινει η μονες σας?

Οι βιταμίνες, και καλό να μην κάνουν (που δεν το πιστεύω), κακό δεν κάνουν σίγουρα!! Από ότι ξέρω, αυτές που πουλάνε στα φαρμακεία φόρα παρτίδα, δε χρειάζεται να στις γράψει γιατρός, όπως και αυτές που διαφημίζουν στην τιβι. Τώρα, αν υπάρχουν και κάποιες που οι γιατροί τις συνιστούν ειδικά σε κάποιους, δεν το ξέρω. πάντως εγώ έπαιρνα σπιρουλίνα και ήμουν ντούρασελ και τώρα παίρνο φολικό οξύ και βιταμίνη Β12!! Από το φαρμακείο τα πήρα χωρίς να μου τα γράψει κανείς!

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Τα δικά μου σκευάσματα λένε Mexican yam, True food Wise Woman, Omega 3, 6, 9 balance oil, true food soyagen όλα από την Higher nature. Παίρνω από ένα την ημέρα στο πλαίσιο πάντα ισορροπημένης διατροφής και παίρνω και τα ferofolic για την αναιμία που έχουν και φολικό ή φυλλικό οξύ. Αυτά όλα τα σύστησε γιατρός και τα παραγγέλνω από κατάστημα ειδών υγιεινής διατροφής (εκτός από τα ferofolic).

Διαφημίσεις

σπιρουλινες αμα παρω θα βαραω 48ωρα χωρις υπνο χαχαχαχα

Αλλα για απλες πολυβιταμινες το συζηταμε αν κανουν καλο!

Εννοείται καλέ! Παράδειγμα σου έφερα!!!!!;)

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Λοιπον πηρα κατι βιταμινες που λενε οτι εχουν : ασβεστιο,μαγνησιο,βιταμινη c, σιδηρο,βιταμινη Ε, ψευδαργυρος, νιασσινη, παντοθενικο οξυ, βιταμινη Α, βιταμινη Β2, βιταμινη Β6,βιταμινη Β1,βιταμινη Β12,βιταμινη D, φολικο οξυ, βιοτινη, ιωδιο.

Επιδι τα περισοτερα δεν τα ξερω, σε γενικες γραμμες μου κανουν αυτες οι βιταμινες? Πως τις κοβετε?:confused::confused:

Λοιπον πηρα κατι βιταμινες που λενε οτι εχουν : ασβεστιο,μαγνησιο,βιταμινη c, σιδηρο,βιταμινη Ε, ψευδαργυρος, νιασσινη, παντοθενικο οξυ, βιταμινη Α, βιταμινη Β2, βιταμινη Β6,βιταμινη Β1,βιταμινη Β12,βιταμινη D, φολικο οξυ, βιοτινη, ιωδιο.

Επιδι τα περισοτερα δεν τα ξερω, σε γενικες γραμμες μου κανουν αυτες οι βιταμινες? Πως τις κοβετε?:confused::confused:

Eγώ γενικά είμαι κατά του να παίρνουμε βιταμίνες αέρα-πατέρα χωρίς πρώτα να ελέγξουμε αν έχουμε έλλειψη σε κάτι. πχ η υπερκατανάλωση βιταμίνης Α μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει (μέχρι και δυσπλασία στο έμβρυο) γιατί είναι βιταμινη που συσσωρεύεται στον οργανισμό σε αντίθεση με τις υπόλοιπες. Αν λοιπον παίρνεις την απαραίτητη δοσολογία μέσω της διατροφής, γιατί να πάρεις συμπλήρωμα; Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες φυσικά. Προσωπικά θεωρώ πιο σωστό να κάνεις σωστή διατροφή, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και ψάρια που δίνουν Ω λιπαρά, ώστε να προετοιμάσεις καλύτερα το σώμα σου για την επερχόμενη εγκυμοσύνη και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης κόψτε τα πολλά γλυκά, τα αναψυκτικά, το τσιγάρο και το αλκοόλ (ή έστω ελαττώστε τα)

• 3 εβδομάδες μετά...
πάντως εγώ έπαιρνα σπιρουλίνα και ήμουν ντούρασελ και τώρα παίρνο φολικό οξύ και βιταμίνη Β12!! Από το φαρμακείο τα πήρα χωρίς να μου τα γράψει κανείς!

Κορίτσια άσχετο και λίγο καθυστερημένο, Να πω όμως ότι η σπιρουλίνα αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη και ειδικά στο πρώτο τρίμηνο γιατί έχει πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α. Δυστυχώς η Βιτ Α προκαλεί τερατογένεση ειδικά όταν είναι ζωικής προέλευσης, γιαυτό και στην εγκυμοσύνη είναι απαγορευμένη τροφή το συκώτι. Μόνο κανένα καροτάκι επιτρέπεται, κι εκείνο όχι με τα κιλά....

Προσοχή λοιπόν με την διατροφή γιατί και οι πολλές βιταμίνες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό...

foxfoxard20110920_-6_My+child+is.png

Κορίτσια άσχετο και λίγο καθυστερημένο, Να πω όμως ότι η σπιρουλίνα αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη και ειδικά στο πρώτο τρίμηνο γιατί έχει πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α. Δυστυχώς η Βιτ Α προκαλεί τερατογένεση ειδικά όταν είναι ζωικής προέλευσης, γιαυτό και στην εγκυμοσύνη είναι απαγορευμένη τροφή το συκώτι. Μόνο κανένα καροτάκι επιτρέπεται, κι εκείνο όχι με τα κιλά....

Προσοχή λοιπόν με την διατροφή γιατί και οι πολλές βιταμίνες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό...

Καλά που μας το'πες!!! Και τη ρώτησα τη χαμένη στο φαρμακείο "μπορώ να το πάρω όσο προσπαθώ να μείνω έγκυος;" και μου λέει "ναι, άφοβα και στην εγκυμοσύνη ακόμα" :evil:

Διαφημίσεις

η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία γενικότερα και εχώ διαβάσει και γώ τα σχετικά με natural fertility και πολλά πολλά άρθρα ή γενικότερα site για τα τι και πώς του θέματος.

αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι το πάν. είμαι χορτοφάγος από τα 15.

-δεν τρώω κρέατα, κόκκινα, χοιρινά, πουλερικά κτλ

-τρώω όμως τα τελευταία 6 χρόνια ψάρι και αυγό

-δεν πολυ τρώω γλυκά

-έκοψα το κάπνισμα πριν σχεδόν 3 χρόνια

-παίρνω συμπληρώματα: ενα σύμπλεγμα Β, Eviol (βιταμίνη Ε) και φολικό (τα δυο τελευταία τα πέρνει και ο άντρας μου - ολα συμβουλές γιατρών)

-ρυθμίζω το θυροειδή μου με Τ4,

-καφέδες... από τότε που παρουσιάστηκε προβλήμα καρδιάς στον άντρα μου τους κόψαμε. άντε από έναν ελληνικό να πιούμε μια στο τόσο.

το γυρίσαμε στο decaf για λίγο αλλά μέτα διάβασα πώς βάζουν τόσα χημικά για να αφαιρέσουν την καφεϊνη που κόψαμε και αυτό.

by the way είναι μια χαρά τώρα από καρδιά. πριν από αυτό έπινε ενα φραπέ την ημέρα!

ο άντρας μου τρώει κρέας αλλά επιδη δεν τρώω εγω σπάνια το μαγειρεύουμε δηλαδή το πολύ μια φορά την εβδομάδα. το πολύ.

και οι δυο περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο...

...αλλά εμείς μπεμπάκι δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ακόμα. :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

πρέπει να φταίει και το αγχος και οι στεναχώριες.

αν έχετε κάποια ιδέα πείτε μου. ίσως κάνω κάτι λάθος ή μπορεί να χρειάζομαι κάποιο επιπλέων συμπλήρωμα.

πάντως κρέας θα φάω ΜΟΝΟ αν μου μυρίσει όταν (να λέμε όλες ΟΤΑΝ και ΟΧΙ ΑΝ!!! ) μείνω εγκυος. ή αν μου το επιβάλει ο γιατρός. προς το παρόν λένε πως οσο τρώω ψαράκι, αυγό, όσπρια και γιαουρτάκι δεν χρειάζομαι να φάω τσιτσί.

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

Καλά που μας το'πες!!! Και τη ρώτησα τη χαμένη στο φαρμακείο "μπορώ να το πάρω όσο προσπαθώ να μείνω έγκυος;" και μου λέει "ναι, άφοβα και στην εγκυμοσύνη ακόμα" :evil:

μην τους εμπιστεύεσαι. πάντα να ρώτας τον/την γιατρό σου. ο κάθενας να λεει το μακρύ και το κοντό του! και για μια κρέμα κυτταρίτιδας έιχα ρωτήσει μια φορα- ναι εχω υπερθυροειδισμο και προσπαθουμε για παιδι, κανει αυτο; ΝΑΙ ΝΑΙ βεβαια ειναι φυτικα!

αμα δεν ξερεις κορίτσι μου μην μιλας!

τελος παντων... τον/την γιατρο να ρωτάμε πάντα. μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας άδικα.

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

τωρα που λεμε για διατροφικες συνηθειες,αλλαγες κλπ κλπ μπορειτε να μου πειτε γτ εχω κολλησει μεροικες μερες τωρα και πινω 1λιτρο γαλα στην καθησια μου ενω εχω να πιω απο τοτε που με θυλαζε η μανα μου?χαχαχαχα Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου τελικα! :P

τωρα που λεμε για διατροφικες συνηθειες,αλλαγες κλπ κλπ μπορειτε να μου πειτε γτ εχω κολλησει μεροικες μερες τωρα και πινω 1λιτρο γαλα στην καθησια μου ενω εχω να πιω απο τοτε που με θυλαζε η μανα μου?χαχαχαχα Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου τελικα! :P

LENAKI δεν μας τα λές καλά ...πολλά συμπτώματα μαζί ....:lol: :lol:

χαχαχα :lol::lol::lol::lol: είδες καμιά φορά όταν ζητάει ο οργανισμός κάτι....

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

Διαφημίσεις

χαχαχα :lol::lol::lol::lol: είδες καμιά φορά όταν ζητάει ο οργανισμός κάτι....

Ναι ρε παιδακι μου, ειμαι διακοπες στη μανα μου τωρα με εχει χαζεψει η γυναικα, κανει σταβρους ετοιμαζει να μου κανει ξορκισμο μου λεει κατι εχεις παθει εσυ για να πινεις γαλα χαχαχαχα

Ναι ρε παιδακι μου, ειμαι διακοπες στη μανα μου τωρα με εχει χαζεψει η γυναικα, κανει σταβρους ετοιμαζει να μου κανει ξορκισμο μου λεει κατι εχεις παθει εσυ για να πινεις γαλα χαχαχαχα

αυτό λέω και εγώ ανέφερες σε άλλα post οτι έχεις και άλλα συμπτώματα και απο οτι κατάλαβα δεν είχες κανονική περίοδο μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ?:lol:

αυτό λέω και εγώ ανέφερες σε άλλα post οτι έχεις και άλλα συμπτώματα και απο οτι κατάλαβα δεν είχες κανονική περίοδο μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ?:lol:

Δεν ξερεις ποσο θα το ηθελα...η μαλλον ξερεις... οσο κι εσεις φανταζομαι:rolleyes:

Το θεμα ειναι πως το θεωρω αρκετα απιθανο και πιστευω πως το θεμα περιοδου ειναι αλλη μια διαμαρτυρια των πολυκυστικων μου. Ειμαι στο 99% σιγουρη πως δεν τιθετε θεμα εγκυμωσινης αλλα το σαββατο το πρωι θα φροντισω να κανω ενα τεστακι προλιπτικα για να φυγω ησυχη για τις διακοπες μου...!:wink:

η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία γενικότερα και εχώ διαβάσει και γώ τα σχετικά με natural fertility και πολλά πολλά άρθρα ή γενικότερα site για τα τι και πώς του θέματος.

αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι το πάν. είμαι χορτοφάγος από τα 15.

-δεν τρώω κρέατα, κόκκινα, χοιρινά, πουλερικά κτλ

-τρώω όμως τα τελευταία 6 χρόνια ψάρι και αυγό

-δεν πολυ τρώω γλυκά

-έκοψα το κάπνισμα πριν σχεδόν 3 χρόνια

-παίρνω συμπληρώματα: ενα σύμπλεγμα Β, Eviol (βιταμίνη Ε) και φολικό (τα δυο τελευταία τα πέρνει και ο άντρας μου - ολα συμβουλές γιατρών)

-ρυθμίζω το θυροειδή μου με Τ4,

-καφέδες... από τότε που παρουσιάστηκε προβλήμα καρδιάς στον άντρα μου τους κόψαμε. άντε από έναν ελληνικό να πιούμε μια στο τόσο.

το γυρίσαμε στο decaf για λίγο αλλά μέτα διάβασα πώς βάζουν τόσα χημικά για να αφαιρέσουν την καφεϊνη που κόψαμε και αυτό.

by the way είναι μια χαρά τώρα από καρδιά. πριν από αυτό έπινε ενα φραπέ την ημέρα!

ο άντρας μου τρώει κρέας αλλά επιδη δεν τρώω εγω σπάνια το μαγειρεύουμε δηλαδή το πολύ μια φορά την εβδομάδα. το πολύ.

και οι δυο περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο...

...αλλά εμείς μπεμπάκι δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ακόμα. :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

πρέπει να φταίει και το αγχος και οι στεναχώριες.

αν έχετε κάποια ιδέα πείτε μου. ίσως κάνω κάτι λάθος ή μπορεί να χρειάζομαι κάποιο επιπλέων συμπλήρωμα.

πάντως κρέας θα φάω ΜΟΝΟ αν μου μυρίσει όταν (να λέμε όλες ΟΤΑΝ και ΟΧΙ ΑΝ!!! ) μείνω εγκυος. ή αν μου το επιβάλει ο γιατρός. προς το παρόν λένε πως οσο τρώω ψαράκι, αυγό, όσπρια και γιαουρτάκι δεν χρειάζομαι να φάω τσιτσί.

Παιδιά, μην κοροιδευόμαστε, και μην αναλλωνομαστε με τέτοια τα οποία μόνο περισσότερο άγχος μπορεί να μας προσφέρουν. Κανείς δεν αντιλέγει ότι η υγιεινή και προσεκτική διατροφή και άσκηση είναι το παν για μια καλή υγεία, για τον έλεγχο της χοληστερόλης και του διαβήτη, για την παχυσαρκία, για την καρδιά κλπ κλπ, ποιος έχει αποδείξει ότι η υγιεινή διατροφή αποφέρει μωρά??? Όλα αυτά είναι εικασίες, και καλά κάνετε όσες τα διαβάζετε και τα ακολουθείτε γιατί σίγουρα θα σας βοηθήσει στην υγεία σας γενικά, μην περιμένετε όμως ότι αυτό χρειαζόταν ο οργανισμός σας για να ξεμπλοκάρει και να συλλάβει! Ξέρω κοπέλες που η ζωή τους ήταν όνομα και μη χωριό: με τσιγάρα, αλκοόλ, ξενύχτια, παχυσαρκία φουλ, κακός τρόπος διατροφής, έτοιμο φαγητό κλπ, και συνέλαβαν μέσα στους πρώτους μήνες προσπαθειών. Ε, μην τρελλαθούμε λοιπόν και τα κόψουμε όλα για να συλλάβουμε! Άλλο αν θέλουμε να προσέξουμε την υγεία μας, αν θέλουμε να χάσουμε κιλά που ούτως ή άλλως είναι καλό, όχι όμως για μια ενδεχόμενη σύλληψη.

Προσωπικά δεν τρώω σχεδόν ποτέ έξω, φτιάχνω τα πάντα εγώ (από κανονικό φαγητό μέχρι παγωτό, γιαουρτι, τυρί, ψωμί) με υλικά που προσέχω να διαλέγω πάντα σωστά! Γυμνάζομαι (κολύμβηση, ποδήλατο, περπάτημα), δεν πίνω (αλκοόλ, καφέδες σπάνια), δεν ξενυχτάω σχεδόν ποτέ και προσπαθούμε για μπεμπέ εδώ και 4 χρόνια! Ε, μη μου πείτε ότι πρέπει ν'αλλάξω τρόπο ζωής! Εντάξει, ίσως καμιά δεκαριά παραπανίσια κιλάκια που έχω να πρέπει να τα χάσω άλλα όχι ότι αυτό θα μου επιτρέψει να συλλάβω!

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, αλλά τα λέω αυτά για να αποβάλλουμε απ'τη ζωή μας οτιδήποτε μας αγχώνει, και το κηνύγι αυτό της τελειομανίας στον τρόπο ζωής και διατροφής, είναι τελικά αγχωτικό!

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Το κόκκινο κρέας δημιουργεί τοξίνες στον οργανισμό και αυτό δεν το θέλουμε για μας τις γυναίκες. Βέβαια, αν φας μια φορά στις 15 δεν χάθηκε ο κόσμος. Εξαρτάται και από το πώς θα το μαγειρέψεις και από πού θα το προμηθευτείς.

Πάντως από τότε που εφάρμοσα τις συμβουλές του υγιεινιστή για τη βρογχίτιδα, δεν χρειάστηκα ξανά αντιβίωση και περνάω τη γρίππη σε δύο μέρες χωρίς καμία επιπλοκή. Μου έχει πει να πίνω μόνο νερό και πορτοκαλάδα χυμό μέχρι να πέσει ο πυρετός και να μην τρώω τίποτε. Ε, σε δύο μέρες είμαι περδίκι. Παλιά ήθελα μήνες να συνέλθω κι ένα κάρο φάρμακα.

Όταν όμως μου είχε πει για το θέμα της υπογονιμότητας, δεν τον άκουσα η χαζή. Έκανα όλα τα αντίθετα. Μέχρι που πέρυσι τον Αύγουστο με τη φρουτοφαγία ρύθμισα την περίοδό μου. Άρα επηρεάζονται θετικά οι ορμόνες μας από τη διατροφή. Τώρα άνοιξαν τα μάτια μου!

Τα αμύγδαλα μου είπε να τα τρώμε κάθε μέρα απαραιτήτως. Επίσης ταχίνι πολύ. Για τον άντρα μου μού έδωσαν σελήνιο, ψευδάργυρο, αργινίνη και μια πολυβιταμίνη όλα φυτικής προέλευσης. Σε μένα έδωσε και ωμέγα λιπαρά και κάτι άλλα.Μόλις τα πάρω θα σας γράψω.

Η μητέρα φίλης μου ρύθμισε την πίεσή της και γλύτωσε το εγκεφαλικό με διατροφή και φυτικά συμπληρώματα. Αυτή μου έδωσε και το τηλέφωνο της κυρίας που τα εισάγει. Η ίδια όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί είχε συνεχείς εμετούς. Ο υγιεινιστής αυτός της είπε να τρώει μόνο φρούτα και χυμούς, για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός, γιατί αντιδρούσε το έμβρυο. Είχε μια τέλεια εγκυμοσύνη, πήρε μόλις 9,5 κιλά και το παιδί βγήκε 3,5 κιλά!

Καλημέρα

Αν διαβασα καλά κάπου είπες ότι βρίσκεσαι θεσσαλονίκη

θα ήθελα σε παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες γι αυτόν το υγιεινιστή που λες αν είναι κι αυτός στη θεσσαλονίκη

Ασχολούμαστε κι εμείς αρκετά με την υγιεινή διατροφή αλλά θα ήθελα να βρω και κάποιον για συμβουλές. Ευχαριστώ!!!

Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη. Πάντως ο υγιεινιστής λέγεται Κουμεντάκης κι έχει και σάιτ στο ίντερνετ. Εκεί έχει τα πάντα για να επικοινωνήσετε. Η κυρία με τα συμπληρώματα έχει και τηλέφωνα γιατρών που συμβουλεύουν για την διατροφή. Λέγεται Λάζαρη και το τηλέφωνό της είναι 210 7018153. Μπορεί να ξέρει κάποιους στην περιοχή σας.

Πάντως, η διατροφή και τα συμπληρώματα βοήθησαν ήδη στη ρύθμιση της περιόδου μου. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν έχω αιμορραγία, πόνο και πρήξιμο. Ούτε την κατάλαβα. Και ήρθε ακριβώς 14 μέρες μετά την ωορρηξία.

ρε παιδια γτ ειμαι τετοια? εκει που μια χαρα εκανα υγειινη διατροφη εχω μια βδομαδα τωρα το χω σκοτωσει το θεμα...τι το σκοτωσα? το βαλα στον τοιχο και το εκτελω χωρις ιχνος ανθρωπιας.... αφου ο αντρας μου αρχισε να με λεει μικρο βουδα παλι χαχαχαχα

ρε παιδια γτ ειμαι τετοια? εκει που μια χαρα εκανα υγειινη διατροφη εχω μια βδομαδα τωρα το χω σκοτωσει το θεμα...τι το σκοτωσα? το βαλα στον τοιχο και το εκτελω χωρις ιχνος ανθρωπιας.... αφου ο αντρας μου αρχισε να με λεει μικρο βουδα παλι χαχαχαχα

Ε, ξεκίνα πάλι. Μια βδομάδα γουρουνιάς είναι αρκετή και δεν σου έκανε καμιά ζημιά:cool:. Ο οργανισμός μας έχει τρόπους να επανέρχεται σε ισορροπία, μη φοβάσαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...