Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια φυσικής σύλληψης με αλλαγή διατροφής

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να αρχίσουμε μια προσπάθεια ενίσχυσης της γονιμότητάς μας με αλλαγή διατροφής και τρόπου ζωής. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Βέβαια θα κρατήσει πολύ καιρό, αλλά εδώ περίμενα 13 χρόνια, εκεί θα κολλήσω; :lol:

Τουλάχιστον θα ανανεώσουμε τον οργανισμό μας! Ρώτησα σε είδη υγιεινής διατροφής και αυτοί επικοινώνησαν με γιατρούς, με τους οποίους συνεργάζονται. Μου πρότειναν κάποιες φυτικές βιταμίνες και αλλαγή διατροφής. Δε χάνω τίποτε να τα δοκιμάσω κι αυτά. Κακό δεν θα πάθω!

Ευχηθείτε μου να τα καταφέρω η λιχούδω!

Διαφημίσεις

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!! Και, επειδή είμαι κι εγώ υπερβολικά λιχούδω, ποιές είναι οι αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις με το καλό; Εγώ αγαπώ ιδιαιτέρως τα γλυκά και προσπαθώ να είναι "υγιεινά" ή τουλάχιστον δικά μού: σπιτικό παγωτό (χωρίς αβγά!), ρυζογκοφρέτες με ταχίνι και μέλι, σπιτικές μπάρες δημητριακών (με βρώμη, ταχίνι, μέλι, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα υγείας), μέχρι και σπιτικό φυστικοβούτυρο! Όπως καταλαβαίνεις, είμαι πολύ λιχούδα, μάλλον πρέπει να τα κόψω και όλα αυτά! Πες εσύ καμιά ιδέα, μια που συμβουλεύτηκες ειδικούς (αν κατάλαβα καλά) ;)

Μόλις έφαγα το τελευταίο μου παγωτό!

Λοιπόν, μου είπανε καθόλου ζάχαρη, μόνο μέλι. Φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ψάρια, ελάχιστο κόκκινο κρέας, λίγα γαλακτοκομικά, κοτόπουλα κι αβγά βιολογικά (ευτυχώς έχω δικά μου), και μου έδωσαν κι ένα πρόγραμμα με συμπληρώματα διατροφής για μένα και τον άντρα μου. Επίσης περπάτημα, πολύ νερό. Αν πατήσεις natural conception θα σου βγάλει το ψαχτήρι φοβερά σάιτ με απίθανες συμβουλές.

Θα ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ. Δυστυχώς κάτι τέτοιο φανταζόμουν κι εγώ :( Κακά τα ψέμματα, όλοι ξέρουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να τρώμε, το δύσκολο είναι να τα εφαρμόσουμε... :rolleyes: Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!

Κορίτσια, μην τρελαίνεστε! Δεν είναι απολύτως τίποτα! Οι πρώτες μέρες είναι λιγάκι δύσκολες, και μετά, το συνηθίζεις και να μη σας πω ότι δεν σου κάνει όρεξη να φας σοκολάτες, παγωτά κτλ τκλ...!! Καλή επιτυχίααααα:-D

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Διαφημίσεις

Βρήκα πολλά χρήσιμα στοιχεία και αλλού. Είδα και κάποια βίντεο για μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε υπογόνιμα ζευγάρια μετά από φυτική δίαιτα. Ειδικά για το σπέρμα, τα πολλά φρούτα και λαχανικά είναι φοβερή ενίσχυση. Αλλά και για μας εξισσοροπούν φυσικά τις ορμόνες. Πέρυσι είχα την περίοδο χάλια, από τον Απρίλη και μετά μια ερχόταν μια δεν ερχόταν. Τον Αύγουστο έκανα 15 μέρες φρουτοφαγία και λαχανικά μόνο και αμέσως έφτιαξε! Αλλά άρχισα πάλι να γουρουνιάζω, η αναίσθητη! Τώρα όμως το πήρα ζεστά το θέμα. Στο κάτω κάτω την υγεία μου θα φτιάξω, ελάχιστα θα ξοδέψω και απ' ό,τι διάβασα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει από την εξωσωματική. Μπορεί να χρειάζονται μήνες, αλλά και στις άλλες θεραπείες το ίδιο δεν θέλει;

Άντε, να έρθουν οι βιταμίνες μας να αρχίσουμε! Ο καημένος ο άντρας μου, κοιτάει τη μπύρα κι αναστενάζει, αλλά το πήρε απόφαση. Τρεις μήνες μόνο χυμούς και νερό! Όσο για μένα, πήρα βάζα με μέλι και τα έβαλα παντού στην κουζίνα, και εξαφάνισα τον καφέ (αχχχχχ)!

Άρχισα και ηλιόλουτρα και θα βάλω και λεκάνη με ατμό, που μου είπαν ότι ανοίγουν τις σάλπιγγες. Ελπίζω να μη βγει κανά δρακουλάκι που να βγάζει ατμό απ΄τα ρουθούνια!:lol:

Αυτό με τα λουτρά μου το έλεγε η μάνα μου χρόνια, που είναι απ΄τις παλιές μαμές και δεν την άκουγα. Αλλά δεν θα της πω ότι το κάνω, γιατί θα με φάει. "Στα' λεγα εγώ! Μόνο τους γιατρούς ακούς!":shock:

Βρήκα πολλά χρήσιμα στοιχεία και αλλού. Είδα και κάποια βίντεο για μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε υπογόνιμα ζευγάρια μετά από φυτική δίαιτα. Ειδικά για το σπέρμα, τα πολλά φρούτα και λαχανικά είναι φοβερή ενίσχυση. Αλλά και για μας εξισσοροπούν φυσικά τις ορμόνες. Πέρυσι είχα την περίοδο χάλια, από τον Απρίλη και μετά μια ερχόταν μια δεν ερχόταν. Τον Αύγουστο έκανα 15 μέρες φρουτοφαγία και λαχανικά μόνο και αμέσως έφτιαξε! Αλλά άρχισα πάλι να γουρουνιάζω, η αναίσθητη! Τώρα όμως το πήρα ζεστά το θέμα. Στο κάτω κάτω την υγεία μου θα φτιάξω, ελάχιστα θα ξοδέψω και απ' ό,τι διάβασα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει από την εξωσωματική. Μπορεί να χρειάζονται μήνες, αλλά και στις άλλες θεραπείες το ίδιο δεν θέλει;

Άντε, να έρθουν οι βιταμίνες μας να αρχίσουμε! Ο καημένος ο άντρας μου, κοιτάει τη μπύρα κι αναστενάζει, αλλά το πήρε απόφαση. Τρεις μήνες μόνο χυμούς και νερό! Όσο για μένα, πήρα βάζα με μέλι και τα έβαλα παντού στην κουζίνα, και εξαφάνισα τον καφέ (αχχχχχ)!

Άρχισα και ηλιόλουτρα και θα βάλω και λεκάνη με ατμό, που μου είπαν ότι ανοίγουν τις σάλπιγγες. Ελπίζω να μη βγει κανά δρακουλάκι που να βγάζει ατμό απ΄τα ρουθούνια!:lol:

Αυτό με τα λουτρά μου το έλεγε η μάνα μου χρόνια, που είναι απ΄τις παλιές μαμές και δεν την άκουγα. Αλλά δεν θα της πω ότι το κάνω, γιατί θα με φάει. "Στα' λεγα εγώ! Μόνο τους γιατρούς ακούς!":shock:

καλημέρα ευχομαι να καταφέρεις ότι ποθείς όσο πιο άμεσα γίνεται??

διαβασα απο χθες τα ηλιολουτρα και τη λεκάνη με τον ατμό αλλά δεν κατάλαβα και πολλα. αν δεν βαριεσαι μπορείς να μου γράψεις τι ακριβώς θα κάνεις? σε ευχαριστώ

παιδια μη το γελατε και μεις κανα 2μηνο πριν την εξωσωματικη αλλαξαμε πολλα πραγματα στη διατροφη

καταρχην ο αντρος μου επεινε συνεχεια κοκα κολα, αντι για νερο ενα πραγμα, με το που ου ειπα κομμενα ολα υγιεινη διατροφη για να δυναμωσει το σπερμα, την εκοψε μαχαιρι μονο χυμους

καθολου αλκοολ, και ελλαττωσε και το κοκκινο κρεας,

καθε μερα περνουμε στη δουλεια 2 φρουτα κομμενα σε μικρα κομματακια σε ταπερ, και παντα σαλατα με το γευμα

το καφε δεν μπορει να τον κοψει αλλα σταματησε το νες καφε, και πινει ή ελληνικο ή εσπρεσσο, χωρις ζαχαρη σκετα (μπλιαχ)

εγω ουτως η αλλως κρεας κοκκινο δεν τρωω, εκοψα το καφε, τρωμε και οι 2 μια φορα την ημερα οπωσδηποτε γιαουρτι με μελι, ή πρωι ή βραδυ, και επισης καπου διαβασα οτι πρεπει να τρωμε 5 αμυγδαλα ωμα καθε μερα. Οποτε εχουμε ενα βαζακι στη κουζινα και μετραμε και οι 2 :wink:

σταματησαν οι γυροι, οι πιτσες και οι τηγανιτες πατατες

και δεν ξερω εαν εχει σχεση, αλλα τον πετυχαμε το στοχο μας :-)

οποτε καλο θα μας κανει κακο αποκλειεται!

γεια σας κοριτσια εχω αρχισει κ εγω διατροφη σε διαιτολογο!!!με κανε κατι εντυπωση ομως λετε κομμενο το κοκκινο κρεας ενω εμενα οτι κρεας μου βαζει ειναι τετοιο γιατι???σε τι εμποδιζει το κοκκινο κρεας?:confused:

Διαφημίσεις

Αλήθεια ο καφές σε τι πειράζει; Πάντα επινα και πίνω νες ή φραπέ, όχι τρελές ποσότητες, συνήθως ένα με δύο την ημέρα, και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Αρα γιατί κάποιος να τον κόψει; Ασε που δεν θα μπορούσα γιατί αν δεν πιω καφέ το πρωί, με πιανει πονοκέφαλος που δεν περνάει με τίποτα. Πάντως κορίτσια καλή επιτυχία σας εύχομαι. Κανονικά είτε θέλεις να μείνεις έγκος, είτε όχι η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο παντού.:wink:

s-age.pngs-age.png

Αυτό με την λεκάνη ατμού μπορεί να το εξηγήσει κάποιος?

το εχω κανει κ εγω αυτο αν κ δεν ηρθε το πολιποθετο αποτελεσμα!!!το εχω κανει κ με γαλα κ με νερο!!:shock: βραζεισ νερο κ μετα σκεπαζεσαι απο κατω με μια κουβερτα ωστε να μην βγαινει ο ατμος κ με αυτο τον τροπο βοηθαει η ζεστη να αναιβει πιο γρηγορα το σπερμα!!(μετα την λεκανη καλο θα ειναι να ρθειτε σε επαφη) κ ανοιγει τισ σαλπιγγες!!!δεν εχεις να χασεις κατι κ εμενα μια γιαγια μου το ειπε,φευγουν κ τα κρυωματα,αλλα σε μενα δεν επιασε!!!:cry:

ο καφες δεν νομιζω ότι είναι τόσο τραγικός, απλά η υπερκατανάλωση πειράζει. μου έχει πει γιατρος ένας φραπέ την ημέρα ή δυο ελληνικούς ειναι οκ. βρήκα κι αυτό:https://www.pfizernutrition.gr/tabid/307/Default.aspx

καλημέρα ευχομαι να καταφέρεις ότι ποθείς όσο πιο άμεσα γίνεται??

διαβασα απο χθες τα ηλιολουτρα και τη λεκάνη με τον ατμό αλλά δεν κατάλαβα και πολλα. αν δεν βαριεσαι μπορείς να μου γράψεις τι ακριβώς θα κάνεις? σε ευχαριστώ

Το ηλιόλουτρο μου το είχε πει υγιεινιστής παλιά. Δέκα λεπτά κάθε μέρα να βλέπει την κοιλιά ο ήλιος. Σήμερα παραλίγο να πάθω έγκαυμα!:lol:

Το ατμόλουτρο γίνεται με λεκάνη με βραστό νερό. Ανοιχτά τα πόδια και σκέπασμα με πετσέτα. Κάθε μέρα. Καλό κάνει, διευκολύνει τις σάλπιγγες.

Και ΠΟΤΕ να μη μένετε με βρεγμένο μαγιώ. Πάντα αλλαγή με στεγνό.

Διαφημίσεις

Το κόκκινο κρέας δημιουργεί τοξίνες στον οργανισμό και αυτό δεν το θέλουμε για μας τις γυναίκες. Βέβαια, αν φας μια φορά στις 15 δεν χάθηκε ο κόσμος. Εξαρτάται και από το πώς θα το μαγειρέψεις και από πού θα το προμηθευτείς.

Πάντως από τότε που εφάρμοσα τις συμβουλές του υγιεινιστή για τη βρογχίτιδα, δεν χρειάστηκα ξανά αντιβίωση και περνάω τη γρίππη σε δύο μέρες χωρίς καμία επιπλοκή. Μου έχει πει να πίνω μόνο νερό και πορτοκαλάδα χυμό μέχρι να πέσει ο πυρετός και να μην τρώω τίποτε. Ε, σε δύο μέρες είμαι περδίκι. Παλιά ήθελα μήνες να συνέλθω κι ένα κάρο φάρμακα.

Όταν όμως μου είχε πει για το θέμα της υπογονιμότητας, δεν τον άκουσα η χαζή. Έκανα όλα τα αντίθετα. Μέχρι που πέρυσι τον Αύγουστο με τη φρουτοφαγία ρύθμισα την περίοδό μου. Άρα επηρεάζονται θετικά οι ορμόνες μας από τη διατροφή. Τώρα άνοιξαν τα μάτια μου!

Τα αμύγδαλα μου είπε να τα τρώμε κάθε μέρα απαραιτήτως. Επίσης ταχίνι πολύ. Για τον άντρα μου μού έδωσαν σελήνιο, ψευδάργυρο, αργινίνη και μια πολυβιταμίνη όλα φυτικής προέλευσης. Σε μένα έδωσε και ωμέγα λιπαρά και κάτι άλλα.Μόλις τα πάρω θα σας γράψω.

Η μητέρα φίλης μου ρύθμισε την πίεσή της και γλύτωσε το εγκεφαλικό με διατροφή και φυτικά συμπληρώματα. Αυτή μου έδωσε και το τηλέφωνο της κυρίας που τα εισάγει. Η ίδια όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί είχε συνεχείς εμετούς. Ο υγιεινιστής αυτός της είπε να τρώει μόνο φρούτα και χυμούς, για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός, γιατί αντιδρούσε το έμβρυο. Είχε μια τέλεια εγκυμοσύνη, πήρε μόλις 9,5 κιλά και το παιδί βγήκε 3,5 κιλά!

Εγω ξεκινησα πριν 1 βδομαδα μια διατροφη που πιο πολυ καταστροφικη ηταν....

τρωω απο ολα αλλα ελαχιστη ποσοτητα για χασιμο βαρους μηπως και....

Δεν αργησαν να ερθουν οι ασχημες παρενεργιες... αυτη τη φορα το αποφασισα ομως, ουτε συμπληρωματα ουτε βοηθιτικα ουτε τπτ. Θα ακολουθισω μια σωστη διατροφη οπως γραφετε κι εσεις παραπανω και Ο Θεος βοηθος.....!

Εγω ξεκινησα πριν 1 βδομαδα μια διατροφη που πιο πολυ καταστροφικη ηταν....

τρωω απο ολα αλλα ελαχιστη ποσοτητα για χασιμο βαρους μηπως και....

Δεν αργησαν να ερθουν οι ασχημες παρενεργιες... αυτη τη φορα το αποφασισα ομως, ουτε συμπληρωματα ουτε βοηθιτικα ουτε τπτ. Θα ακολουθισω μια σωστη διατροφη οπως γραφετε κι εσεις παραπανω και Ο Θεος βοηθος.....!

τι παρενεργειες επαθες αν επιτρεπετε??διατροφη σε διαιτολογο?γιατι ξεκινησα κ εγω κ μενα εχει τα παντα αλλα σε μικρες ποσοτητες!!:rolleyes:

τι παρενεργειες επαθες αν επιτρεπετε??διατροφη σε διαιτολογο?γιατι ξεκινησα κ εγω κ μενα εχει τα παντα αλλα σε μικρες ποσοτητες!!:rolleyes:

Κοιτα απο μικρη ημουν σε διαιτολογους διατροφολογους γτ παντα ειχα παραπανισια κιλα απο τοτε που σταματησα τον αθλητισμο. Παντα με "ξεκανουν" με εξαντλιτικες διαιτες και μια απο αυτες εκανα κι εγω τωρα. Οι παρενεργιες ειναι οι τασεις λυποθυμιας...βασικα τι τασεις? Σοριαζομουν κανονικοτατα. Η αδυναμια κλπ κλπ. Ναι δεν λεω μεσα σε 1 εβδομαδα εχασα 8κιλα αλλα καλυτερα να τα χασω σε ενα μηνα και να χω την υγεια μου παρα ετσι.

Θα προσπαθισω να ακολουθησω ΣΩΣΤΗ υγιεινη διατροφη, οσο για τα κοτοπουλα και τα αυγα ευτυχως εχουμε μπολικαααααααααααα!!!!!!!!:-P

Α, ξέχασα! Σημαντικό είναι να κοιμόμαστε πριν τις 12!

Ο ύπνος πριν τις 12 ξεκουράζει ,ανανεώνει και τακτοποιεί το ορμονικό σύστημα. Τέρμα οι καλοκαιρινές κραιπάλες!

Σε ζηλευω που το μπορεις...εγω πανω απο βδομαδα δεν αντεχω να κοιμαμαι τοσο νωρις... μου αρεσει να κοιμαμαι μερα και να περνω πρωινο στις 9 το βραδυ χαχαχα

Επιτέλους έφτασαν! Κάντε καμμιά προσευχή, παιδιά, να γίνει το θαύμα!

Αυτό που μου άρεσε είναι το σκεύασμα με το mexican yam, που βρήκα στο ίντερνετ ότι εξισορροπεί τις ορμόνες με σημαντικά αποτελέσματα.

5 διαφορετικά σκευάσματα εγώ, 5 ο άντρας μου. Από τη βιασύνη μου τα πήρα μαζεμένα, αλλά δεν με πείραξε το στομάχι. Έχει σελήνιο, αργινίνη, ψευδάργυρο, πολυβιταμίνη για άντρες, πολυβιταμίνη για γυναίκες, σύμπλεγμα ω3, muira burana, damiana aphrodisiaka, κι ένα σκεύασμα με φυτοορμόνες σόγιας για μένα.

Θα γίνουμε τούρμπο!

Δεν ξέρω αν ανέφερε κανείς κάτι γι' αυτό: καλό είναι να βάζεις και χαμομήλι μέσα στο βραστό νερό! και, αν έχετε καμιά γιαγιά μεγάλης ηλικίας, ρωτήστε την για τα "ζεστά"! Είναι διάφορα βότανα μαζί που ο υδρατμός τους, ανοίγει τις σάλπιγγες και κάνει τη σύλληψη πιό εύκολη!!!

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Εμενα η γιαγια μου αν και 85 δεν το κατεχει το θεμα με τα μαντζουνια αυτα, αφηστε που ντρεπεται και να μου απαντησει σε τετοια χαχαχα

Αν εσεις εχετε καμια πιο απελευθερομενη γιαγια και σας πει ενημερωστε μας και μας τις ντροπαλες του 1821!

Εγώ, κορίτσια, πάτησα natural conception tips και μου' βγαλε ένα σωρό σελίδες και φόρουμ και μπλογκς με ιστορίες και συμβουλές. Ό,τι μάθουμε καλό είναι. Το πληρώνουμε που το πληρώνουμε το ρημάδι το ίντερνετ, ας ωφεληθούμε. Επίσης ψάχνω και στο natural fertility, fertility . Εκεί βρήκα για το preseed, και να φανταστείτε τυχαία βρήκα και την εταιρεία που το εισάγει στη Θεσ/νίκη! Χτες το παρήγγειλα σήμερα ήρθε. Αύριο θα το δοκιμάσω! :rolleyes: Αρχίζουν οι γόνιμες μέρες και θα του δώσουμε να καταλάβει. :lol: