Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπέρηχος καρδιάς εμβρύου στο Έλενα

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα,

έχει κάνει καμία σας υπέρηχο καρδιάς εμβρύου στο Έλενα με την κυρία Κομνού; Δεν έχω ακούσει κάτι για αυτήν, απλά μου τη σύστησε ο γιατρός και θα πάω σε λίγες μέρες. Θα εκτιμούσα αν έχετε κάποιο σχόλιο. Βλέπω ότι οι περισσότερες πήγατε στο Ωνάσειο και αναρωτιέμαι αν κάνω καλά που πάω στο Έλενα. Μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 130 ευρώ και μου φάνηκε εξωφρενικό για δημόσιο νοσοκομείο. Παρακαλώ τα φώτα σας.

Διαφημίσεις

Στην 30η εβδομάδα εμφάνιστηκαν αρρυθμίες στο έμβρυο και πήγαμε στην Κομνού. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Πολύ γλυκός άνθρωπος και ο γυναικολόγος μου τη θεωρεί πολύ , πολύ προσεχτική. Επίσης η γιατρός που μου έκανε τη β' επιπέδου με διαβεβαίωσε ότι είναι πολύ αξιόπιστη.

Τελικά όλα καλά με το δικό μας το μπεμπέ και εύχομαι το ίδιο και με το δικό σου!

NnQYp3.png

Επειδή είδα και σε άλλα topics ότι αρκετές κοπέλες έκαναν υπέρηχο καρδιάς , είναι κάτι που συνέστησε ο γιατρός σας; Στην κόρη μου που γεννήθηκε το 2007 δεν μου το πρότεινε καν ο γιατρός, τώρα είμαι στην 20η εβδμ, έχω αλλάξει γιατρό, αλλά και πάλι μου έχει προγραμματίσει τη Βʼ επιπέδου στις 21 τίποτα περισσότερο. Είναι εξέταση που πρέπει να γίνει στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου ή πρέπει να συντρέχει λόγος; Λόγω προβλήματος δεν μπορώ να κάνω αμνιοπαρακέντηση οπότε όποια επιπλέον εξέταση μπορεί να γίνει για την μπέμπα μου ευχαρίστως να την κάνω..

Aιτείτε και Δοθήσεται..

as1cA1R-O7-0000Nzc3MTIxZHwzMDY2MDBkfEVsbGllIGlz.gif

SSx4p2.png

Καλημέρα,

έκανα κι εγώ την β΄επιπέδου πριν λίγες μέρες και βγήκαν όλα καλά. Ο γυναικολόγος μου όμως μου είπε ότι καλώ είναι να κάνω κι έναν υπέρηχο καρδιάς εμβρύου γιατί στη β΄ επιπέδου, όπως γράφει και το χαρτί που σου δίνουν μετά το τέλος της εξέτασης, σε ό,τι αφορά σοβαρά καρδιακά προβλήματα ανιχνεύεται ένα σχετικά μικρό ποσοστό (20-50% νομίζω). Για αυτό μου συνέστησε να κάνω κι αυτό τον υπέρηχο καρδιάς για να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι είναι περιττή εξέταση. Εγώ επίσης έχω αγχωθεί γιατί δυστυχώς δουλεύω σε ένα γραφείο με καπνιστές που δεν το σβήνουν το τσιγάρο και φοβάμαι μήπως αυτό δημιουργήσει πρόβλημα στο μωρό. Πάντως εφόσον υπάρχουν δυνατότητες για την ανίχνευση κάποιων παραπάνω προβλημάτων, και οι εξετάσεις αυτές είναι ακίνδυνες νομίζω ότι καλό είναι να γίνονται.

κορίτσια καλησπέρα,

έχει κάνει καμία σας υπέρηχο καρδιάς εμβρύου στο Έλενα με την κυρία Κομνού; Δεν έχω ακούσει κάτι για αυτήν, απλά μου τη σύστησε ο γιατρός και θα πάω σε λίγες μέρες. Θα εκτιμούσα αν έχετε κάποιο σχόλιο. Βλέπω ότι οι περισσότερες πήγατε στο Ωνάσειο και αναρωτιέμαι αν κάνω καλά που πάω στο Έλενα. Μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 130 ευρώ και μου φάνηκε εξωφρενικό για δημόσιο νοσοκομείο. Παρακαλώ τα φώτα σας.

εγω την εκανα προχτες με την κυρια κομνου πολυ ευγενικη κυρια κ κοιταξε την καρδια του μωρου μεχρι την παραμικρη λεπτομερια κ εγω πληρωσα 135 ευρω αρκετα τα λεφτα αλλα πιστευω οτι αξιζει να τα δωσουμε εμενα μου εφυγε ενα μεγαλο αγχοσ κανοντασ αυτην την εξεταση

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα,

εμενα ο γιατρος μου (στο Ελενας επισης) μου εδωσε και την επιλογη του Ωνασειου, 75 ευρω. Και κατα συμπτωση αναγνωρισα και το ονομα της γιατρου που κανει τους υπερηχους εκει ως ενα απο τους συνεργατες του γιατρου που εργαζομαι! Οποτε σιγουρα θα παω εκει.

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

εμενα ο γιατρος μου (στο Ελενας επισης) μου εδωσε και την επιλογη του Ωνασειου, 75 ευρω. Και κατα συμπτωση αναγνωρισα και το ονομα της γιατρου που κανει τους υπερηχους εκει ως ενα απο τους συνεργατες του γιατρου που εργαζομαι! Οποτε σιγουρα θα παω εκει.

Καλημέρα κι από εμένα!

Σχετικά με την εξέταση στο Ωνάσειο. Εμένα η γιατρός μου, μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη, αλλά μάλλον δεν τη δικαιολογεί πλέον το ΙΚΑ (Στο Ωνάσειο). Τα 75€ που λες είναι η τιμή άσχετα με τον ασφαλιστικό φορέα?

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηρθες για να με τρελάνεις!!! 19/10/2011

Καλημέρα κι από εμένα!

Σχετικά με την εξέταση στο Ωνάσειο. Εμένα η γιατρός μου, μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη, αλλά μάλλον δεν τη δικαιολογεί πλέον το ΙΚΑ (Στο Ωνάσειο). Τα 75? που λες είναι η τιμή άσχετα με τον ασφαλιστικό φορέα?

Δεν ξερω καν η εξεταση δικαιολογειται απο το Ικα ειτε απο το Ελενας ειτε απο το Ωνασειο. Καποια κοπελα που το εχει κανει ισως μας βοηθησει να μαθουμε αν η εξεταση δικαιλογειται;;;

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...