Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

η Little Miss Navy εχει ωραια τζιμποροκομματια και χαμηλα μεταφορικα

Για μενα ειναι λιγο τσιμπημενα, πχ το παντελονακι μεχρι 9 λιρες ΟΚ

Αμα σαρεσει ομως το χτυπας ανετα!

μου μπηκαν στο ματι τωρα θα τα παρω..(θελω να παρω κι αλλα δωρακια τωρα γιατι εχει καλα μεταφορικα για πανω απο 4 κομματια) Το θεμα ειναι η φορμα τους πως ειναι; δηλ λεει οτι 3-4 χρ. ειναι για υψος 92-107cms, απο φαρδος; Ειναι στενη/κανονικη γραμμη γενικα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου μπηκαν στο ματι τωρα θα τα παρω..(θελω να παρω κι αλλα δωρακια τωρα γιατι εχει καλα μεταφορικα για πανω απο 4 κομματια) Το θεμα ειναι η φορμα τους πως ειναι; δηλ λεει οτι 3-4 χρ. ειναι για υψος 92-107cms, απο φαρδος; Ειναι στενη/κανονικη γραμμη γενικα;

Εξαρτάται από το παιδί (λεπτό, γεματούτσικο) και από το ρούχο (αν είναι σλιμ φιτ, αν είναι κανονική γραμμή). Γενικά θα έλεγα κανονική γραμμή.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εξαρτάται από το παιδί (λεπτό, γεματούτσικο) και από το ρούχο (αν είναι σλιμ φιτ, αν είναι κανονική γραμμή). Γενικά θα έλεγα κανονική γραμμή.

α, ωραία ευχαριστω. Θέλω να πάρω (και) για την ανηψια μου. Κλεινει τα 3 σε 10 μερες, ειναι λεπτούλα λιγο, γύρω στα 99εκ υψος, το 3-4 θα της ειναι καλό ετσι; (δε γραφει για σλιμ φιτ τα ρουχα που εχω δει).

κορίτσια sos θυμάται κάποια να μου πει πως το κάνουμε αυτό με τις δυο διευθύνσεις στο ebay????

άκυρο κορίτσια το βρήκα από το παλιό θέμα ευχαριστώ...

Η απόλυτη αηδία !!!!!!!!!

Τα έχω δεί από τον Μάρτιο, τώρα έβαλαν και έκπτωση και 0 μεταφορικά !!!!!!!

Ήμαρτον :shock::shock::shock::shock::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μηπως ξερετε κανενα κωδικο εκπτωσης για το littlewoodEurope.com??????

Εψαξα και βρηκα ενα αλλα δεν το δεχετε.....ZXSU3

ούτε σε εμένα το πήρε άρα μαζί :cry:

:lol::lol::lol: μάλλον θα κολακεύουν τις γάμπες

πάντως είναι πιο λάιτ από μια αηδία που είδα εγώ που θ έπαιρνε και σήμα ακατάλληλο εκεί να δεις σοκ :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω εν τω μεταξυ στην αρχη δεν καταλαβα γιατι τα λες αηδια....κ σκεφτομουν....μα γιατι,δεν ειναι ασχημα σα σχεδιακι,μα τοοοοοση διαφορα στο γουστο?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εν τω μεταξυ εγω ακοοοοοομα περιμενω απο ebay(απο 24/9) κ απο feelunique(απο 27/9)

νομιζω τα ελτα εχουν βαλει το χερακι τους ειδικα στο πρωτο....

αγχωωωνομαι...

μηπως θυμαστε με τι στελνει το feelunique?γιατι στο μεηλ τους οτι εφυγαν,δεν αναφερεται...

επισης....επειδη εσχατως μου χετε δημιουργησει μια επιθυμια να διευρυνω το σοι μου:rolleyes: στας ανγκλετερας;) , μηπως μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?

καααατι για κατερινα διαβαζω,κατι για mum αλλα ακρη δεν εχω βγαλει ακομα....βλπεπετε διαβαζω το παλιο θεμα(ναιαιαιαιαι ναιαιαιαιααι,ακοοοοομα μελεταω:shock::shock::shock:) κ ταυτοχρονα κ το τωρινο κ τα χω μπλεξει.....πχ τωρα διαβαζω περι σαλοπετας κλπ,που απ οτι εχει παρει το ματι μου (αλλα που?:confused::confused::confused:τα χω μπλεξει)δεν υφισταται πια....

χιλια συγνωμη αν επαναλαμβανομαι,αλλα μηπως μπορειτε να μου κανετε ενα briefing γιατι μεχρι να ολοκληρωσω τη μελετη ,θα χουν οοοολα τα περισσευουμενα καλοκαιρινα που θελω να παρω για του χρονου?(κ ααααν βρω κιολας...)

γιατι βρε φιλεναδα λιγη βρωμιτσα ειναι!!!!!!!σκεψου το ομως ειναι dkny δεν ειναι απο οποιοδηποτε ποδι!!!! μιλαμε για high society κυρια!!!!!

:lol::lol::lol: μάλλον θα κολακεύουν τις γάμπες

πάντως είναι πιο λάιτ από μια αηδία που είδα εγώ που θ έπαιρνε και σήμα ακατάλληλο εκεί να δεις σοκ :shock:

Τα συγκεκριμένα με τον εσωτερικό πάτο από φελό τα φοράω αρκετά χρόνια, είτε σε χαμηλό είτε σε ψηλότερο, τρέχω λοιπόν την έρευνα από την άνοιξη και :shock::shock::shock: από τότε.

εγω εν τω μεταξυ στην αρχη δεν καταλαβα γιατι τα λες αηδια....κ σκεφτομουν....μα γιατι,δεν ειναι ασχημα σα σχεδιακι,μα τοοοοοση διαφορα στο γουστο?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εν τω μεταξυ εγω ακοοοοοομα περιμενω απο ebay(απο 24/9) κ απο feelunique(απο 27/9)

νομιζω τα ελτα εχουν βαλει το χερακι τους ειδικα στο πρωτο....

αγχωωωνομαι...

μηπως θυμαστε με τι στελνει το feelunique?γιατι στο μεηλ τους οτι εφυγαν,δεν αναφερεται...

επισης....επειδη εσχατως μου χετε δημιουργησει μια επιθυμια να διευρυνω το σοι μου:rolleyes: στας ανγκλετερας;) , μηπως μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?

καααατι για κατερινα διαβαζω,κατι για mum αλλα ακρη δεν εχω βγαλει ακομα....βλπεπετε διαβαζω το παλιο θεμα(ναιαιαιαιαι ναιαιαιαιααι,ακοοοοομα μελεταω:shock::shock::shock:) κ ταυτοχρονα κ το τωρινο κ τα χω μπλεξει.....πχ τωρα διαβαζω περι σαλοπετας κλπ,που απ οτι εχει παρει το ματι μου (αλλα που?:confused::confused::confused:τα χω μπλεξει)δεν υφισταται πια....

χιλια συγνωμη αν επαναλαμβανομαι,αλλα μηπως μπορειτε να μου κανετε ενα briefing γιατι μεχρι να ολοκληρωσω τη μελετη ,θα χουν οοοολα τα περισσευουμενα καλοκαιρινα που θελω να παρω για του χρονου?(κ ααααν βρω κιολας...)

Το feelunique αν θυμάμαι καλά απλό ταχυδρομείο αν είναι μικρή παραγγελία και με χαρτάκι ΕΛΤΑ αν είναι μεγαλούτσικο κουτί.

Την σαλοπέτα ξέχνα την, έχει σταματήσει. Η Κατερίνα (dream shopping) είναι πέρσοναλ σόπερ, αναλαμβάνει δηλαδή να κάνει ψώνια για λογαριασμό σου έναντι αμοιβής (10% επί της αγοράς σου) και σου αποστέλλει (μεταφορικά της πάρσελφορς). Π.χ. για κούτα 12 κιλών 30 λίρες.

Για το MUM, έχει λεπτομέρειες στην υπογραφή του καλαμαρακίου, εκεί που λέει οδηγίες για ΑΜΑΖΟΝ, ΕΒΑΥ κλπ. Σου στέλνω και πμ.

ναι αλλα ξεπουλησαν ηδη!!!!!!snif

Σιγά μην έμεναν !!!!!! Αν κάποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να κοιτάει 2-3 μέρες πριν, πότε είναι το event για να είναι προετοιμασμένος και να είναι γρήγορο πιστόλι ...

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Κοριτσια, αν σας αρεσει ο καφες κοιταξτε τι σας εχω!

http://coffeepod-shop.co.uk/index.php, στελνει στην Ελλαδα χωρις εξοδα μεταφορας.

Επισης βρηκα Γερμανικο super market που και αυτο στελνει Ελλαδα,με κοστος 9,90, αρκει το δεμα να ειναι το μεγιστο, 25kg βαρος. Αν ειναι περισσοτερο το βαρος υπαρχει καποια προσαυξηση ανα κιλο. https://www.lebensmittel.de/

Εχει και πανες για τις μανουλες που ενδιαφερονται.

Ηδη εβαλα και απο τα δυο σαιτ παραγγελια. Μολις παραλαβω, θα σας ενημερωσω.

Και τα δυο εχουν pay pal.

Xatzikaki αυτα ακριβως τα ειχα κι'εγω αλλα σε ασημι.

Οσο κι'αν σου φαινεται περιεργο, δεν ειναι βρωμικα. Μενει το αποτυπωμα του ποδιου και σκουραινει ο φελος. :(:(:(

Εγω που εχω απιστευτη λοξα με την καθαριοτητα και τα παπουτσακια τα χαλαω τελικα οχι απο τη χρηση αλλα απο το καθαρισμα :shock:, αυτες τις αηδιες κοντεψα να τις λιωσω απο το τριψιμο αλλα δεν ειναι βρωμικα!!!

Τελικα επειδη σιχαθηκα να τα βλεπω και να φαινονται ετσι χαλια τα πεταξα.

Να μη σου πω ποσο τα ειχα παρει!!! :evil::evil::evil::evil:

Xatzikaki αυτα ακριβως τα ειχα κι'εγω αλλα σε ασημι.

Οσο κι'αν σου φαινεται περιεργο, δεν ειναι βρωμικα. Μενει το αποτυπωμα του ποδιου και σκουραινει ο φελος. :(:(:(

Εγω που εχω απιστευτη λοξα με την καθαριοτητα και τα παπουτσακια τα χαλαω τελικα οχι απο τη χρηση αλλα απο το καθαρισμα :shock:, αυτες τις αηδιες κοντεψα να τις λιωσω απο το τριψιμο αλλα δεν ειναι βρωμικα!!!

Τελικα επειδη σιχαθηκα να τα βλεπω και να φαινονται ετσι χαλια τα πεταξα.

Να μη σου πω ποσο τα ειχα παρει!!! :evil::evil::evil::evil:

ANNA το λέω παραπάνω, τα ίδια είτε σε χαμηλά είτε σε ψηλά τα παίρνω πολλά χρόνια. Έχω εντρυφήσει στο είδος και αν θες να σου πω και πόσο διακυμάνθηκε η τιμή στα χρόνια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αποτύπωμα αφήνει το πόδι από τον ιδρώτα, στον οποίο κολλάει και βρωμιά.:wink:;-) Πέδιλο είναι άλλωστε.

Εξακολουθώ να το θεωρώ αηδία αυτό που πουλιέται !!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Συνήθως κάθε 2-3 εβδομάδες. Η επόμενη θα είναι πριν από την εξαργυρώσει των gymbucks.

Super!

Αν θέλεις μακρυμάνικα ρούχα, είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι 7 Σεπτεμβρίου. Τα ρούχα για τα μωρά θα έχουν έκπτωση (θα ειναι $20.99 και κάτω) και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κουπόνι -20%. Αν θέλεις να παραγγείλεις τώρα, είναι όλα -30%, βάλε τον κωδικό GYMCIRCLE όπου λέει promo code.

Έκπτωση στα βρεφικα; Ενδιαφέρον! Κρίμα όμως που θα έχει τα παλιά σχέδια. Εγώ περιμένω τα καινούρια για να πάρω...Όχι οτι δεν θα βρω, αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας.

Εγω κανω ακριβως αυτο: ψωνιζω ετσι ωστε τα μεταφορικα για Αγγλια να ειναι δωρεαν και συμφερει παρα πολυ. Εχει οντως paypal αλλα με συμφερει να πληρωνω μεσω ebanking με εμβασμα που στοιχιζει μονο 50λεπτα ενω στο paypal χρεωνει και κατι αλλα. Θα στα εξηγησει η Κατερινα. Εγω κοντευω να την κανω πρωτη μου ξαδερφη :-D

H dreaming κατι δεν είναι αυτή η Κατερίνα; Θέλω κι εγώ 2-3 πραγματάκια. Ποιο ακριβώς είναι το mail της για να επικοινωνήσω μαζί της; Την παραγγελία φαντάζομαι την κάνω εγώ και τα στέλνουν σπίτι της;...

επίσης αυτό http://shooshoosusa.com/

έβγαλε την καινούργια σειρά για τον χειμώνα , με τη αγορά δύο ζευγαριών υπάρχει σχετική έκπτωση και τα μεταφορικά καλά.

Δεν είναι διόλου άσχημα...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

...

Αποτύπωμα αφήνει το πόδι από τον ιδρώτα, στον οποίο κολλάει και βρωμιά.:wink:;-) Πέδιλο είναι άλλωστε.

Εξακολουθώ να το θεωρώ αηδία αυτό που πουλιέται !!!!!

Καλα για της κοπελας δεν παιρνω ορκο! :lol::lol:

Αλλα τα δικα μου τα φορεσα πρωτη φορα καλεσμενη σε σπιτι (εννοω οχι σε εξωτερικο χωρο με σκονες κλπ) και οταν τα εβγαλα ηταν καπως ετσι!

Το ποδι μου δε, απο κατω πεντακαθαρο :evil:

Τα ετριβα με σαπουνι και βουρτσακι και το νερο εβγαινε πεντακαθαρο και αυτα ηταν μεσ'στη μαυριλα! :mad:

Μετα απο 2-3 φορες πηγαν για ανακυκλωση! :?:cry:

Διαφημίσεις

A, Xatzikaki ηθελα να σε ρωτησω. Για 3 κιλα πραγματα ποσα μεταφορικα εχει απο Αμερικη η εταιρια που εχεις συνδρομη;

Σου ειναι ευκολο να βαλεις λινκ;

Ευχαριστωωωωωωω :D

http://www.endless.com/

Ριξτε μια ματιά.... Λέει οτι για αγορές πάνω των 100$ δεν έχει μτφ ενώ για λιγότερα έχει στάνταρ 10$

Δεν ξέρω αν το είχατε δει αλλά εμένα μου καλοφάνηκε!!!!

QsCvp2.png

Γεια σας και πάλι!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια παραγγελία που θέλω να κάνω στο javari.de βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου και από κάτω ζητάει έναν Κωδικό ασφαλείας (έτσι μου βγαίνει στη μετάφραση). Τι είναι αυτός;

κορίτσια σας χρειάζομαι ακόμα μία φορά.. καμία που να έχει πάρει κοριτσίστικα Agatha και Garvalin να μου κάνει μια συγκριση υπάρχει? λογικά το ίδιο θα είναι αφού τα φτιάχνει το ίδιο εργοστάσιο αλλά έτσι να μου φύγει η απορία.. έχουν την ίδια φόρμα?

Γεια σας και πάλι!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια παραγγελία που θέλω να κάνω στο javari.de βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου και από κάτω ζητάει έναν Κωδικό ασφαλείας (έτσι μου βγαίνει στη μετάφραση). Τι είναι αυτός;

τα τελευταία τρία ψηφία του αριθμού που υπάρχει στο ΠΙΣΩ μέρος της κάρτας σου..

Γεια σας και πάλι!!!

Αν ειναι τριψήφιος τότε είναι ο τριψήφιος αριθμός που βρίσκεται στην πισω μεριά της κάρτας σου κατω απο την μαγνητική ταινία.

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Κοριτσια, αν σας αρεσει ο καφες κοιταξτε τι σας εχω!

http://coffeepod-shop.co.uk/index.php, στελνει στην Ελλαδα χωρις εξοδα μεταφορας.

Επισης βρηκα Γερμανικο super market που και αυτο στελνει Ελλαδα,με κοστος 9,90, αρκει το δεμα να ειναι το μεγιστο, 25kg βαρος. Αν ειναι περισσοτερο το βαρος υπαρχει καποια προσαυξηση ανα κιλο. https://www.lebensmittel.de/

Εχει και πανες για τις μανουλες που ενδιαφερονται.

Ηδη εβαλα και απο τα δυο σαιτ παραγγελια. Μολις παραλαβω, θα σας ενημερωσω.

Και τα δυο εχουν pay pal.

Δεν πρόλαβα να τα δω, οι τιμές είναι καλές ?

Και ο πόνος μου, tdiscs για την TASSIMO εκτός από το σάιτ που έχεις βάλει στο ομώνυμο θέμα, έχουν ??????????

Αλλιώς, με βλέπω με άγγλο ξάδερφο από ΑΜΑΖΟΝ.

H dreaming κατι δεν είναι αυτή η Κατερίνα; Θέλω κι εγώ 2-3 πραγματάκια. Ποιο ακριβώς είναι το mail της για να επικοινωνήσω μαζί της; Την παραγγελία φαντάζομαι την κάνω εγώ και τα στέλνουν σπίτι της;...

dreamshopping.gr@gmail.com

A, Xatzikaki ηθελα να σε ρωτησω. Για 3 κιλα πραγματα ποσα μεταφορικα εχει απο Αμερικη η εταιρια που εχεις συνδρομη;

Σου ειναι ευκολο να βαλεις λινκ;

Ευχαριστωωωωωωω :D

www.myus.com

Για 2 κιλά :arrow: 54,62 δολλάρια

Για 3 κιλά :arrow: 69,68 δολλάρια

Ιστορικά, ο φυσικός φελλός είναι απορροφητικό υλικό που αναπνέει, συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και μέσα στο σπίτι να τα φοράς, να μην μαυρίσει μέσα, έστω και λίγο. Όσο και να πλύνεις, ποτίζει ο ιδρώτας και η οποιαδήποτε βρωμιά/σκόνη.:wink:

http://www.endless.com/

Ριξτε μια ματιά.... Λέει οτι για αγορές πάνω των 100$ δεν έχει μτφ ενώ για λιγότερα έχει στάνταρ 10$

Δεν ξέρω αν το είχατε δει αλλά εμένα μου καλοφάνηκε!!!!

Θα μελετήσω, σματς σμουτς, θα ενημερώσω, σματς σμουτς.

κορίτσια σας χρειάζομαι ακόμα μία φορά.. καμία που να έχει πάρει κοριτσίστικα Agatha και Garvalin να μου κάνει μια συγκριση υπάρχει? λογικά το ίδιο θα είναι αφού τα φτιάχνει το ίδιο εργοστάσιο αλλά έτσι να μου φύγει η απορία.. έχουν την ίδια φόρμα?

Ακριβώς η ίδια φόρμα. Ίδια ποιότητα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Χατζικακι t-disc tassimo εχει το Γερμανικο super market.

https://www.lebensmittel.de/?CatID=167&p=produktliste&CatLevel=3&MainCatID=3

Απο τιμες δεν ειδα γιτι εγω παρηγγειλα καφε φιλτρου, ο οποιος ειναι φυσικα πιο φτηνος απο οτι στην Ελλαδα.

Λοιπον ακουστε τι μου συνεβη και μενα με πωλητη του ebay.....απο Αμερικα παρακαλω....του στελνω μνμ να μου πει τα μεταφορικα για Ελλαδα...μου απανταει 8 εβρω...ολα καλα μεχρις εδω....το παιρνω,ζηταω να μου στειλει invoice και βλεπω 18 ντολλαρς......ειχε στειλει το μνμ απο το κινητο του και τι να πω...λαθος εκανε,εσκεμμενο να ηταν.......8,18....εχει και 100% feedback.....εστειλα μνμ και περιμενω να απαντησει...τι λετε να πραξω.....αν ανοιξω θεμα θα αργησουν τα πραγματα...και ειναι δωρακια για την κορη μου και μια φιλη της......εδω που τα λεμε και με τα 18 μεταφορικα παλι φτηνα μου ρχονται...αλλα ετσι μη του περασει κιολας.....τι λετε....:lol::lol::lol:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...