Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Οι κωδικοί από το συγκεκριμένο σάιτ δεν δουλεύουν πάντα με αντιγραφή. Στην σελίδα που σου έδωσα πρίν, το -15% είναι ο δεύτερος κωδικός που αναφέρει μετά από εκεί που λέει Schuh Vouchers (1).

Οι κωδικοί αυτοί δεν πιάνουν πάντα, ειδικά όταν υπάρχουν και εκπτώσεις. Πήγαινε εκεί που έχει το πράσινο βέλος που λέει reveal code and visit site, πάτα το και κάνε την παραγγελία σου από εκεί. Μπορεί και να τον πιάσει.

Δυστυχώς δεν το παίρνει...Δεν πειράζει.Θα ψάξω μπας και βρω τα timberland πιο φτηνά κι αν δεν θα τα πάρω από εκεί

Thanks πάντως.

Άσχετο, αλλά περιττό να σας πω οτι χθες κιόλας έστειλαν την παραγγελία από Gymboree και ανυπομονώ για την επόμενη. Απο τα καινούρια σχέδια αυτή τη φορά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει ψωνίσει και από το crazy8 και από το gymboree για να μπορεί να τα συγκρίνει; Είναι ίδια η ποιότητα τους;

Μαράκι αν τα παντελονάκια που θα αγοράσεις έχουν μέσα λάστιχο (τα σορτσάκια της σουρλουλούς μου το καλοκαίρι είχαν) δε θα έχει πρόβλημα ο Νικολιός στη μέση....

την εκανες τελικα τη παραγγελια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

όχι κούκλα μου! στο τσακ ήμουν, αλλά με σταμάτησε το στεφάνι μου! Να δούμε λέει πρώτα τι δώρα θα του φέρουν στα γενέθλιά του την άλλη βδομάδα, να μας δώσουν και λεφτά οι παππουδογιαγιάδες και θα κάνουμε μετά παραγγελία με ότι μας λείπει να συμπληρώσουμε την γκαρνταρόμπα του :rolleyes:

Λογικό το βρήκα, αλλά με τρώει το χέρι μου :lol::lol::lol::lol:

ρε κόρες είναι καμιά σας που τους έχει πάρει και τζιμπορι και γκαπ να μου συγκρίνετε τα μεταξύ τους μεγέθη;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Καλημέρα!Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει ψωνίσει και από το crazy8 και από το gymboree για να μπορεί να τα συγκρίνει; Είναι ίδια η ποιότητα τους;

Μαράκι αν τα παντελονάκια που θα αγοράσεις έχουν μέσα λάστιχο (τα σορτσάκια της σουρλουλούς μου το καλοκαίρι είχαν) δε θα έχει πρόβλημα ο Νικολιός στη μέση....

Γεια σου Μαριτάκι μου!!! Προσπαθούσα να καταλάβω ποια παντελόνια έχουν λάστιχο αλλά δεν τα κατάφερα...

τελικά ο γιατρός μας έβγαλε 92 πόντους και 12300...για το ύψος θέλω το 3 αλλά για το βάρος το 2...ΟΥΦ!

Διαφημίσεις

Βρε ζουζούνα, το χειμώνα και λίγο άνετα να είναι τα μπλουζάκια δε πειράζει...φοράνε και φανελάκι οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...για μενα πάρε το 3 γιατί είναι ψηλούλης ο μικρός σου...αν και ο μπαμπάς σας έχει δίκιο...έτσι και αλλιώς μπορούμε να βρούμε εκπτωτικό κουπόνο και στο εμπέι όταν το χρειαστείς!

Όσο για τη σύγκριση, νομίζω πως τα gap είναι λίιιιγο πιο στενά....

Το infant size 2 στα παπούτσια για πόσο μηνών είναι; Ξέρετε;

Βρε ταμαρακι....δεν έχει διπλα sizing guide?

Σε ποιο κατάστημα ψάχνεις, παει αναλογα το μαγαζι/μάρκα καποιες φορές πχ του μοδερκερ εχουν μεγάλη φορμα τα παπά του.

Βρε ζουζούνα, το χειμώνα και λίγο άνετα να είναι τα μπλουζάκια δε πειράζει...φοράνε και φανελάκι οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...για μενα πάρε το 3 γιατί είναι ψηλούλης ο μικρός σου...αν και ο μπαμπάς σας έχει δίκιο...έτσι και αλλιώς μπορούμε να βρούμε εκπτωτικό κουπόνο και στο εμπέι όταν το χρειαστείς!

Όσο για τη σύγκριση, νομίζω πως τα gap είναι λίιιιγο πιο στενά....

χαχαχαχαχα τα γκαπ είναι λίγο πιο στενά;;;; χαχαχαχαχα το 2Τ του γκαπ του είναι τεράστιο! είχα πάρει φέτος και τα κράτησα τελικά για του χρόνου...

Βρε ταμαρακι....δεν έχει διπλα sizing guide?

Σε ποιο κατάστημα ψάχνεις, παει αναλογα το μαγαζι/μάρκα καποιες φορές πχ του μοδερκερ εχουν μεγάλη φορμα τα παπά του.

Μη με μαλώνεις. Θα μάθω...Σήμερα γίναμε 2 μηνών. Μέχρι να χρονίσει θα είμαι αστέρι.

http://www.ebay.co.uk/itm/250874906944?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_800wt_905

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Μη με μαλώνεις. Θα μάθω...Σήμερα γίναμε 2 μηνών. Μέχρι να χρονίσει θα είμαι αστέρι.

http://www.ebay.co.uk/itm/250874906944?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_800wt_905

Δεν σε μαλώνω βρε....ωραια!

το βρήκες στο εμπευ.

Αφου ειναι μάρκας , πας στο αντιντας βλεπεις το sizing guide εκει για το νουμερο που σε ενδιαφέρει και διαλέγεις. Ή του στελνεις μυνημα του πωλητη να σου πει τι γραφει στο κουτάκι πανω πχ παντα λεει στα κουτιά των αντιντας το size ταδε που αντιστοιχει σε 17, σε 18 κτλπ κ αν δεν εχει του λες να μετρησει την εξωτερική σολα.

Μαριω, η Α ειναι 93 ορθια και 13 κιλα (ΝΑΙ τα πατησαμεεεεεεε) (κλεινουμε τα 4 σνιφ)

3αρια παιρνω

ενα σορτσακι με ελαφρυ λαστιχο 3 δε της καθεται παει για του χρονου

μια φουστιτσα χειμωνιατικη 4αρι με σουρα απο πισω οχι λαστιχο της κανει ηδη

οποτε 2 δε θα στο ελεγα ρε κοριτσακι

kKZUp2.png

Αν και ψωνίζω συνχά μεσω άμαζον, συνήθως δεν τολμάω να ψωνίσω από αλλού. Μπάινοντας χτες να σας διαβάσω μου ανάψατε φωτιές με τα τζιμπορι. Εϊμαι στο τσακ να παραγείλλω και 1 και 2 και 3 και αχ, όλη τη χειμωνιάτική γκαρνταρόμπα του μικρού. Υπάρχει ένα ποσό κάτω από το οποιο έχουμε λιγότερες πιθανότητες να πληρώσουμε τελωνείο; Ξέρετε αν ισχύει αυτό με τη συσκευασία δώρου. Μου είχαν πει ότι αν είναι για δώρο δεν σταματάνε τελωνείο. Να το ρισκάρω;

Διαφημίσεις

MANDCO

VIP event 1-4/9 25%

596914

Οχι ρε γμτο! Πριν μιση ωρα εβαλα παραγγελια!!! :evil::shock:

Εβαλα τον αλλο κωδικο για 20% βεβαια, αν κ δε ξερω τι παιχτηκε γιατι 20% δεν αφαιρεσε..... πιο λιγο ηταν! Μηπως αφαιρει το ποσο πριν το ΦΠΑ σκεφτηκα...

Μαράκι ακόμη ταλανίζεσαι παιδί μου με τα τζιμπορί. Εγώ πάλι σε σχέση με τα GAP που έχουμε μπόλικα θα πω το εξής. Τα πόλο μπουζάκια του GAP είναι πιο στενά αλλά πιο μακριά από του Τζιμπορί. Τα απλά μπλουζάκια νομίζω είναι περίπου το ίδιο. Είστε ανάμεσα στ 2 και το 3 λοιπόν. Ε βάλε πως θα τα βάλει σε 2 μήνες το παιδί, άρα το 3άρι είναι το νούμερό σας βρε ψυχή!

Κορίτσια παρέλαβα προστατευτικό στρώματος από το άμαζον που παρήγγειλα πριν 2 μέρες. Άψογο, όπως το ήθελα μόνο που μου έπεσε λίγο στενό γμτ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

ποσο πιο λιγο?

αμα σου εκανε κοντα στο 20% καλα ειναι γιατι το σορρυ ειναι για ολα

Η παραγγελια χωρις τα μεταφορικα ηταν 80.50 λιρες κ μου αφαιρεσαν 11,60.

Τωρα που το βλεπω επρεπε κανονικα να αφαιρεσουν 16 λιρες.....

Τι να πω, αν τους στειλω μειλ τωρα ειναι μαλλον αργα!

Κορίτσια παρέλαβα προστατευτικό στρώματος από το άμαζον που παρήγγειλα πριν 2 μέρες. Άψογο, όπως το ήθελα μόνο που μου έπεσε λίγο στενό γμτ.

ποιο πηρες; εγω ειχα παρει τo hippychick

Κοριτσομανουλες εμπειρες του εμπει, τι να παρω δωρο στη βαφτιστικια μου 4 χρ; θελω κατι σε ζακετουλα, που να δω;(η μαμα της μου ειπε να της παρω το 5 νουμερο).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...