Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

BODEN :arrow:-12%

EVANS (παρόμοιο με το YOURSCLOTHING) :arrow:-15% για αγορές άνω των 40 λιρών

GAP (μέσω personal shopper) :arrow:-20% & δωρεάν μεταφορικά

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.pediped.com/Products/Flex-br-Bella---Berry__RS1682.aspx

http://www.pediped.com/Products/Flex-br-Caleb---Brown__RS1581.aspx

πηρα αυτα και εχει δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα κωδικος FALLSTYLE μεχρι 4 του μηνα,

επισης εκανα και μια καταθεση στα gym, και εδωσα και μια παραγγελια για πανες και κατι αλλα στο αμαζον, οποτε 1 του μηνα και παει το 15νθημερο το φαγαμε φιλεναδες!!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Καλώστην !!!

Λοιπόν, πριν από κάθε αγορά σε κάθε κατάστημα, δεν χάνεις τίποτα να βάζεις στο γκούγκλ το όνομα του μαγαζιού και voucher (codes) ή discount codes. Δες εδώ τι δίνει για το ΜΑΝΤΚΟ.

Δοκίμασε και ότι πιάνει και ότι σε συμφέρει !!!!

FREE15 :arrow: -15% για αγορές άνω των 120 λιρών (λήγει σήμερα)

FREE20 :arrow: -20% για αγορές άνω των 100 λιρών (λήγει 31 Οκτώβρη)

BABY10 :arrow: -10% για αγορές παιδικών (λήγει 12 Σεπτέμβρη)

AW10 :arrow: -10% στην πρώτη σου αγορά (λήγει 31 Δεκέμβρη)

AW15 :arrow: -15% στην πρώτη σου αγορά (λήγει 12 Σεπτέμβρη)

BABY10 :arrow: -10% για αγορές παιδικών (λήγει 12 Σεπτέμβρη)

Γράψου στο newsletter τους για να σου στέλνουν ενημερώσεις και κωδικούς στο μέιλ σου.

Άντε καλές αγορές !!!!!!!!

Για schuh τί δίνει; Δεν βρίσκω τίποτα...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Eνα νουμερο μικροτερο. Εχουν πιο στενη φορμα.

αν έχουν πιο στενή φόρμα μήπως να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο? είμαι και ... ξανθιά.. :))

εγω μετρηθηκα ειδα μετρησεις τους και ημουν οκ

Tα M&S εχουν ανετη φορμα. Τα γυναικεια νεξτ πιο στενη. Στις περισσοτερες μαρκες (Μ&S, Agenda, F+F, Asos) φοραω 18. Στα νεξτ φοραω παντα 20.

Ελπιζω να σε βοηθησα. Δεν κοιταω ποτε τα chart size γιατι συχνα ειναι αλλ'αντ'άλλων. Επειδη εχω δοκιμασει τις πιο πολλες μαρκες ξερω τις φορμες.

Διαφημίσεις

Για schuh τί δίνει; Δεν βρίσκω τίποτα...

Eδώ βλέπω έναν για -15%, ψάξε λίγο και εδώ.

αααα εστειλα χθες και mail στο iherb και μολις ειδα στο mail μου οτι θα μου γινει refund αψογοι!!!!!

:wink:;-):wink:;-):wink: Εφάμιλλοι του ΑΜΑΖΟΝ, σε customer service και σε μεταφορικά (4 και 6 δολλάρια από ΗΠΑ, δεν το λες και πολύ:wink:).

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Tα M&S εχουν ανετη φορμα. Τα γυναικεια νεξτ πιο στενη. Στις περισσοτερες μαρκες (Μ&S, Agenda, F+F, Asos) φοραω 18. Στα νεξτ φοραω παντα 20.

Ελπιζω να σε βοηθησα. Δεν κοιταω ποτε τα chart size γιατι συχνα ειναι αλλ'αντ'άλλων. Επειδη εχω δοκιμασει τις πιο πολλες μαρκες ξερω τις φορμες.

ευχαριστώ κορίτσια .. είσαστε κατατοπιστικότατες

..

Για όσες ενδιαφέρονται στο fatsulesmoda.gr θα βρείτε το καινούργιο καροτσι της peg perego pliko p3. Είναι 3 σε 1. Έχει το πορτ μπαμπε το καθισματακι του αυτοκινήτου, το καροτσι για μεγαλύτερα παιδια και τσάντα. Εγώ το παρειγγειλα και θα το Έχω σε ένα μήνα περίπου γιατί ερχετε απο θεσαλλονικη και Εγώ μένω Παρο. Λοιπόν παιδια η τιμη είναι φοβερή. 509 κάνει όλο και τα μεταφορικά θα είναι Μόνο 20? όπου κ να μένετε. Κοιταχτε την ιστιοσελιδα. Έχει κ φοβερά ολοκληρωμένα δωμάτια σε φοβερές τιμές. Κάντε ένα κλικ

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Ηθελα μια βοηθεια απο καποιον που εχει ψωνισει προσφατα απο pramworld κ ειναι απο Αθηνα.

Θα βαλω παραγγελια τις επομενες μερες αλλα επειδη δε μενω Αθηνα, κ δε στελνουν στη Μυτιληνη που μενω, θα βαλω να μου τα στειλουν στην αδερφη του αντρα μου.

Ηθελα να μου πει καποιος που εχει ψωνισει με τι κουριερ τα στελνουν, ποσο καιρο κανουν κ αν τα φερνουν στο σπιτι σου.

Δε θελω να βαζω τωρα αλλους ανθρωπους να τρεχουν στα ταχυδρομια....:cool:

GYMBORιτισες μια βοηθεια. Γιατι δεν βγαζω ακρη με το sizechart

Αγορι `11 μηνων 80 εκ και 12 κιλα τι νουμερα περνω σε μπλουζακια και τι σε παντελονια?

και ποτε τελειωνει το 30%?

Ελεγα να μην μπλεξω με Αμερικη αλλα ειστε μεγαλες αναφτρες...

q1kup2.pngza5op2.png

Καλησπερα!

Ηθελα μια βοηθεια απο καποιον που εχει ψωνισει προσφατα απο pramworld κ ειναι απο Αθηνα.

Θα βαλω παραγγελια τις επομενες μερες αλλα επειδη δε μενω Αθηνα, κ δε στελνουν στη Μυτιληνη που μενω, θα βαλω να μου τα στειλουν στην αδερφη του αντρα μου.

Ηθελα να μου πει καποιος που εχει ψωνισει με τι κουριερ τα στελνουν, ποσο καιρο κανουν κ αν τα φερνουν στο σπιτι σου.

Δε θελω να βαζω τωρα αλλους ανθρωπους να τρεχουν στα ταχυδρομια....:cool:

Τον Δεκέμβρη που αγόρασα καροτσάκι, το έστειλαν σε 7-10 ημέρες με acs.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

πωπωπω γκαπ και μπένετον λατρεμένα!!!

μόνο τα νούμερα με κρατάν σας λέω!

την εκανες τελικα τη παραγγελια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ax το διαβασα αλλα δεν τα θεωρησα και πολυ οικονομικα για μια ωρα που τα θελω σε ενα γαμο να τα βαλει. Αντε και να ερχοταν καλοκαιρι μπορει να τα ξαναεβαζε χειμωνιατικα που να το βαλουμε ασπρο παπουτσι:(. Toυ χρονου αποκλειεται να την κανουν...

Παντως πες μας απο ποιοτητα πως ειναι και ποσες μερες εκανες να παραλαβεις γιατι μου φαινετε αρχες Αυγουστου ειχα διαβασει για το φορεμα και τα παπουτσακια που εψαχνες...

βρε μακαρι να βρισκα και γω φθηνοτερα.... αν βρεις καπου ονλαιν σε παρακαλω πολυ να μου πεις... OK???? εγω ψαχνω χρωμα ivory size 24-uk 7 για ρνα γαμο τα θελω και οπως λες κι εσυ χειμωνας ειναι μετα δε προκειται αν τα ξαναβαλει....

λοιπον εγω παρελαβα... τα παπουτσακια ειναι παρα πολυ ομορφα ομως δεν ειναι με τη καμια δερματινα.... οχι ομως οτι στο ματι φαινονται φτηνιαρικα, καμια σχεση... για τη δουλεια που τα θελω ειναι οτι πρεπει αλλα δυστυχως οταν μου εδωσε τις μετρησεις απο το 23, 24 και το 25 φοβηθηκα το 24 και το 25 που μου στειλε ειναι τερααααστιο.... κριμα... οπως το βλεπω ισως το βαλει το πασχα..... πολυ κριμα.... ταιριαζαν τελεια με το φορεμα... κ τωρα που να βρω αλλα? εχω ενα μηνα ακομα οποτε εχω περιθωριο παντως............. φιουυ

WLFfp2.png XI11p2.png

την εκανες τελικα τη παραγγελια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε μακαρι να βρισκα και γω φθηνοτερα.... αν βρεις καπου ονλαιν σε παρακαλω πολυ να μου πεις... OK???? εγω ψαχνω χρωμα ivory size 24-uk 7 για ρνα γαμο τα θελω και οπως λες κι εσυ χειμωνας ειναι μετα δε προκειται αν τα ξαναβαλει....

λοιπον εγω παρελαβα... τα παπουτσακια ειναι παρα πολυ ομορφα ομως δεν ειναι με τη καμια δερματινα.... οχι ομως οτι στο ματι φαινονται φτηνιαρικα, καμια σχεση... για τη δουλεια που τα θελω ειναι οτι πρεπει αλλα δυστυχως οταν μου εδωσε τις μετρησεις απο το 23, 24 και το 25 φοβηθηκα το 24 και το 25 που μου στειλε ειναι τερααααστιο.... κριμα... οπως το βλεπω ισως το βαλει το πασχα..... πολυ κριμα.... ταιριαζαν τελεια με το φορεμα... κ τωρα που να βρω αλλα? εχω ενα μηνα ακομα οποτε εχω περιθωριο παντως............. φιουυ

Για δες

http://www.ebay.co.uk/itm/Childrens-brand-new-party-bridesmaid-shoes-size-7-Ivory-/220843306791?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item336b496f27

πολυ τζερτζελεδικα?

http://www.ebay.co.uk/itm/Kids-infant-girl-party-CHAMP-shoe-size-7-7-99-/130352346513?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item1e599af591

Ο μαυρος πατος λιγο με χαλαει αλλα λεει χρωμα σαμπανιζε το ιδιο δεν ειναι με ivory?

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

GYMBORιτισες μια βοηθεια. Γιατι δεν βγαζω ακρη με το sizechart

Αγορι `11 μηνων 80 εκ και 12 κιλα τι νουμερα περνω σε μπλουζακια και τι σε παντελονια?

και ποτε τελειωνει το 30%?

Ελεγα να μην μπλεξω με Αμερικη αλλα ειστε μεγαλες αναφτρες...

το 18-24 ειναι οτι πρεπει, ειναι για υψος 79-84 αλλα πρεπει να ξερεις οτι σε κανενα τριμηνο θα θες το επομενο μεγεθος.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Κορίτσια μου να μαι και εγώ πάλι!

Το καλοκαίρι πέρασε ζόρικα για εμένα φέτος και δεν κατάφερα να σας παρακολουθήσω καθόλου.

Εύχομαι καλό χειμώνα σε όλες.

Είπα κι εγώ λοιπόν να ψωνίσω και να σου το pay pal να κάνει νερά έτσι έκανα την προσπάθεια να ανεβάσω λίμιτ και πέρασα δεύτερη κάρτα .... με ξεκλείδωσε προσωρινά και τώρα μου ζητάει κωδικό pay pal!!

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς που θα τον βρω.:?

Δέχτηκε πάντως τη δεύτερη κάρτα αλλά όταν προσπαθώ να κάνω βεριφάιντ

μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Το έχετε αντιμετωπίσει... τι να κάνω...παρακάτω κόλλησα εδώ για 2 μέρες φοβάμαι πως θα είναι παντοτινό και τέρμα τα όνειρα μου για τα χειμερινά μας;:oops:

Raise your account limits and get Verified

We made a ?1.50 EUR or equivalent charge to your card on Aug 30, 2011.

Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

Card to confirm

Visa X-3082

Enter PayPal code (4 numbers)

We'll refund the ?1.50 EUR or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.

Ακόμα μια ερωτησούλα..

Η μικρούλα μου είναι 10 μηνών και τα χειμωνιάτικα που θέλω να της παραγγείλω απο το mandco είναι 12-18 μηνών.

Σωστό ή όχι το νουμεράκι? Η Ζετούλα μου είναι 76εκ και 9 κιλά σχεδόν.

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

το 18-24 ειναι οτι πρεπει, ειναι για υψος 79-84 αλλα πρεπει να ξερεις οτι σε κανενα τριμηνο θα θες το επομενο μεγεθος.

Eυχαριστω Μαρια ,αυτο λεω και εγω για τωρα ειμαστε σε αυτο το μεγεθος...

q1kup2.pngza5op2.png

Πώς το βρήκες; Δεν καταλαβαίνω....

Εκτός αυτού δεν τον δέχεται. Βγάζει Sorry, no products in your basket are applicable for this discount.

Οι κωδικοί από το συγκεκριμένο σάιτ δεν δουλεύουν πάντα με αντιγραφή. Στην σελίδα που σου έδωσα πρίν, το -15% είναι ο δεύτερος κωδικός που αναφέρει μετά από εκεί που λέει Schuh Vouchers (1).

Οι κωδικοί αυτοί δεν πιάνουν πάντα, ειδικά όταν υπάρχουν και εκπτώσεις. Πήγαινε εκεί που έχει το πράσινο βέλος που λέει reveal code and visit site, πάτα το και κάνε την παραγγελία σου από εκεί. Μπορεί και να τον πιάσει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ζου ζηταει ενα τετραψηφιο κωδικο που θα τον παρεις απο την τραπεζα σου

τηλεφωνησε τους

το 1,5 το επιστρεφουν στην πρωτη σου αγορα

Καλημέρα, ευχαριστώ γατούλα μου κι είχα σπάσει το κεφάλι μου, κοιτούσα αποδείξεις λογαριασμών αλλά δεν το έβλεπα πουθενά γραμμένο όπως το περιγράφει και λέω δε θα εννοούν τελικά κάτι τέτοιο. Θα περάσω το συντομότερο να το πάρω.

Καλημέρα, ευχαριστώ γατούλα μου κι είχα σπάσει το κεφάλι μου, κοιτούσα αποδείξεις λογαριασμών αλλά δεν το έβλεπα πουθενά γραμμένο όπως το περιγράφει και λέω δε θα εννοούν τελικά κάτι τέτοιο. Θα περάσω το συντομότερο να το πάρω.

Και απο το τηλέφωνο μπορουν να στο πουν ,αρκει η καρτα να ειναι στο ονομα σου γιατι για να ελέγξουν κινηση θα σου ζητησουν αριθμ. ταυτοτητας ονομα κτλπ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...