Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχουφ ειχα κανει λογκ ιν και ποσο πιθανο ηταν να εξαντληθηκαν 20 διαφορετικά σχέδια; :confused::confused::confused:

Δυστυχώς για την τσέπη σου, θα τα βρείς !!!!

Ξέρεις πόσες φορές τα έχω κάνει για πλάκα και μετά τα ξαναβλέπω και αγοράζω ........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ειστε μεγαλες αναφτρες!!!!

Εχω να ψωνισω ενα μηνα (ναι ναι τα καταφερα!!!!) μεσω Internet αλλα δεν βλεπω να το γλυτωνω το απονενοημενο!!!! Θα gymborοενδωσω!!!!!

Τελικα εχει καταλαβει καμια τι γινεται με το Myhabit ή μονο εμενα εστειλε mail ο αμαζονος?????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μαράκι το απόγευμα θα τσεκάρω χειμωνιάτικα αν θες να σου πω αν και δεν νομίζω να πήρα καθόλου 2άρια χειμερινά. Έχω πάρει όλες τις βερμούδες και τα καλοκαιρινά τοπάκια όμως, τα έχω βαρεθεί πια!

Από buldoza παρέλαβα χθες. Ωραίες ποιότητες και πραγματάκια. Είδη για την κουζίνα πήρα κυρίως.

Περιμένω παραγγελία από άμαζον με υπόστρωμα και ανταλλακτικά για την κανάτα μου!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

και γω πήρα μαιλ από το myhabit αλλά δεν ασχολήθηκα...

και συνεχίζω το πρήξιμο με τα τζιμπορί...από ποιότητα με ποια συγκρίνονται; γκαπ, μπενετον, μαδερ, h&m, ζαρα;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Εχω να ψωνισω ενα μηνα (ναι ναι τα καταφερα!!!!) μεσω Internet αλλα δεν βλεπω να το γλυτωνω το απονενοημενο!!!! Θα gymborοενδωσω!!!!!

Τελικα εχει καταλαβει καμια τι γινεται με το Myhabit ή μονο εμενα εστειλε mail ο αμαζονος?????

Το είδα και εγώ. Βάζει νέες προσφορές καθημερινά. Στέλνουν Ελλάδα, μόνο $15. Βρήκα πολλά ωραία πράγματα, αλλά δεν έχω παραγγείλει λόγω κινδύνου τελωνείo.

Και εγω παιρνω μειλ και απ οτι καταλαβα μπορεις να ψωνισεις,σου χρεωνει ομως προκαταβολικα το τελωνειο......μερικες προσφορες μαλιστα αξιζουν παρ ολο που πληρωνεις και το τελωνειο....;)

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

Το είδα και εγώ. Βάζει νέες προσφορές καθημερινά. Στέλνουν Ελλάδα, μόνο $15. Βρήκα πολλά ωραία πράγματα, αλλά δεν έχω παραγγείλει λόγω κινδύνου τελωνείo.

αν προχωρησεις την παραγγελια σου θα δεις οτι χρεωνει και κατι παραπανω.......

αν προχωρησεις την παραγγελια σου θα δεις οτι χρεωνει και κατι παραπανω.......

Χμμ ..... Έβαλα ένα φόρεμα στο καλάθι μου και προχώρησα ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, αλλά ο φόρος ήταν ακόμα στο μηδέν. Κάνω κάτι λάθος?

δε ξερω αν εχεις διαβασει τα προηγουμενα....

τα βιαζεσαι πολυ τα παπουτσακια? πριν μερικες μερες αγορασα απο αμερικη ενα ζευγαρι για τη μικρη μου για τον ιδιο ακριβως λογο, φανταζομαι κανα γαμο καμια εξοδο θα χεις και συ...

σου ξαναβαζω το λινκ για να μη ψαχνεις! http://stores.ebay.co.uk/ShoesPal

σημερα θα παω ελτα να παραλαβω...

Ax το διαβασα αλλα δεν τα θεωρησα και πολυ οικονομικα για μια ωρα που τα θελω σε ενα γαμο να τα βαλει. Αντε και να ερχοταν καλοκαιρι μπορει να τα ξαναεβαζε χειμωνιατικα που να το βαλουμε ασπρο παπουτσι:(. Toυ χρονου αποκλειεται να την κανουν...

Παντως πες μας απο ποιοτητα πως ειναι και ποσες μερες εκανες να παραλαβεις γιατι μου φαινετε αρχες Αυγουστου ειχα διαβασει για το φορεμα και τα παπουτσακια που εψαχνες...

q1kup2.pngza5op2.png

Χμμ ..... Έβαλα ένα φόρεμα στο καλάθι μου και προχώρησα ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, αλλά ο φόρος ήταν ακόμα στο μηδέν. Κάνω κάτι λάθος?

Eχεις δικιο...εβαλα κι εγω ενα φορεματακι και δεν μου χρεωνει τιποτα αλλο περα απο τα 15$,ειχα ειχα βαλει παπουτσια ισως γι αυτο...τοχα ξανακουσει για τα παπουτσια οτι περνανε τελωνειο και δεν το πιστευα.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

κορίτσια τα φώτα σας παρακαλώ.. γυναικεία next έχει ψωνίσει καμιά να μου πει πως είναι τα νούμερα? σε σχέση με m&s ας πούμε?

Eνα νουμερο μικροτερο. Εχουν πιο στενη φορμα.

ειναι ομως αμερικη, δεν πληρωνουμε τελωνιο? (crazy 8 )

μέχρι τώρα την έχω γλυτώσει και εγώ και πολλές άλλες.. ο κίνδυνος πάντα υπάρχει όμως :) κάνω μικρές παραγγελίες και.. το σταυρό μου..

αγχωθηκα παλι με το τελωνειο! αιντε ξανα μανα! εχτες εφυγαν!!!

μην αγχωνεσαι.. δες το θετικά.. ας πούμε ότι μας πιανει το τελωνείο ... θα τα πληρώσουμε όσο θα αγοράζαμε εδώ ρούχα της σειράς που θα χαλούσαν αμέσως.. άλλωστε σκέψου πόσα έχουμε γλυτώσει από τις αγορές ήδη που και ένα στραπάτσο να φάμε το αντέχουμε.. και σου μιλάω εγώ που πλήρωσα τελωνείο 120 ευρώ για την victoria secret.. lol

εγω μετρηθηκα ειδα μετρησεις τους και ημουν οκ

σε σχέση με άλλα αγγλικά καταστήματα μπορείς να συγκρίνεις? πήρες το συνηθισμένο σου νούεμερο ή μεγαλύτερο στα next? επιμένω γιατι με τις μετρήσεις δεν τα πάω καλά.. όλο έξω πέφτω..χιχι

μην αγχωνεσαι.. δες το θετικά.. ας πούμε ότι μας πιανει το τελωνείο ... θα τα πληρώσουμε όσο θα αγοράζαμε εδώ ρούχα της σειράς που θα χαλούσαν αμέσως.. άλλωστε σκέψου πόσα έχουμε γλυτώσει από τις αγορές ήδη που και ένα στραπάτσο να φάμε το αντέχουμε.. και σου μιλάω εγώ που πλήρωσα τελωνείο 120 ευρώ για την victoria secret.. lol

Συμφωνώ. Πλήρωσα τελωνειο μία φορά στην αρχή, όταν επέλεξα express, και παλι μου βγήκε φθηνότερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...