Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Tα τζίμπακς τί είναι;

Δες εδώ. Για κάθε 50 δολλάρια που αγοράζεις, σου στέλνουν δωροεπιταγή με την μορφή κωδικού για 25 δολλάρια. Για 200 δολλάρια, σου δίνουν 100 κοκ.

Υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι που μπορείς να τα εξαργυρώσεις, η επόμενη είναι 26 Σεπτέμβρη μέχρι 9 Οκτώβρη. Μπορείς σε μια παραγγελία να εξαργυρώσεις πολλά τζίμπακς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαίρετε, χαίρετε!!

για να είμαι ειλικρινής και εγώ μέχρι στιγμής αντιστέκομαι σθεναρά στις συζητήσεις σας για τα gymboree......πάντως χτες έκανα μια βόλτα στο site και έφυγα με τα μάτια στο πάτωμα........αντιστέεεεεκομαι λέω....

φοβάμαι όμως ότι έκανα πατάτα με fragrancex.....έμαθαν συγγενείς για τις τιμές και αναγκάστικα να τους εξυπηρετήσω.....αποτέλεσμα?? παραγγελία $200+.......αχ θεουλι μου, μακριά τα τελωνεία............μήπως όμως εάν έρθει και αρνηθώ να το πληρώσω (τα έξοδα τελωνείου εννοώ) να την γλιτώσω? λογικά δεν θα γυρίσουν πίσω?? τί να κάνω η γυναίκα?? σκέφτομαι τα πάντα....

26/9? τοσο συντομα? αντε ναρθουνε να τα ακουμπησω

λεω και καλα μονο τα 50 και τελος

για να δω!!!!!

Αν τα gymbucks αρχήσουν και δεν έχεις λάβει την παραγγελία σου, μπορείς να στειλεις e-mail και θα σου στείλουν τους κωδικούς . :wink:

Το έχω κυαλάρει αυτό, αλλά μέσω αμερικάνου ξάδερφου λέω.

Είναι το γκρούπ ΓΚΑΠ, ΟΛΝΤ ΝΕΙΒΙ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΕΠΑΜΠΛΙΚ, πολύ καλά ρούχα και καλές εκπτώσεις.

Στέλνει Ελλάδα, πάνω δεξιά γράφει shipping destination, επιλέγεις Ελλάδα και σου δίνει και τις τιμές σε ευρώ.

Τα μεταφορικά νομίζω πάνε ανάλογα με την παραγγελία. Για μέχρι 100 ευρώ είναι νομίζω 30 ευρώ.

Ευχαριστώ:D. Θα κάνω εγγραφή και αν και όποτε στείλουν καμμιά καλή προσφορά θα παραγγείλω από το OLDNAVY αφού έχει αρκετά καλές τιμές (θα ενημερώσω).

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!

Ψαχνω ενα παπουτσακι για την μεγαλη μου. Μπαλαρινες ασπρες αλλα οικονομικες το θελω για ενα φορεμα που θα βαλουμε για 1 ωρα. Εχετε τιποτα υποψιν?

q1kup2.pngza5op2.png

Δες εδώ. Για κάθε 50 δολλάρια που αγοράζεις, σου στέλνουν δωροεπιταγή με την μορφή κωδικού για 25 δολλάρια. Για 200 δολλάρια, σου δίνουν 100 κοκ.

Υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι που μπορείς να τα εξαργυρώσεις, η επόμενη είναι 26 Σεπτέμβρη μέχρι 9 Οκτώβρη. Μπορείς σε μια παραγγελία να εξαργυρώσεις πολλά τζίμπακς.

Συν κωδικό εκπτωσης; Δηλαδή με το που θα παραλαβω τωρα μπορω να παρω κι αλλα μειον 25 δολλάρια και μείον τον κωδικό για τα καινούρια ρούχα; ΤΕΛΕΙΑ :!::!::!::!::!:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαλημερα κοριτσια!

Ψαχνω ενα παπουτσακι για την μεγαλη μου. Μπαλαρινες ασπρες αλλα οικονομικες το θελω για ενα φορεμα που θα βαλουμε για 1 ωρα. Εχετε τιποτα υποψιν?

Καλημέρα. Όταν λες μεγάλη, πόσο χρόνων εννοείς;; Κοιτα στο bozikis.gr

Πιστεύω Ότι όλο κ κάτι θα βρεις. Εγώ είχα πάρει τον Ιανουάριο μπαλαρινες απο κει. Υπάρχουν και καταστήματα για να πας αλλα Επίσης μπορείς και να τις παραγγειλεις τηλεφωνικά. Φιλακια!!

Το έχω κυαλάρει αυτό, αλλά μέσω αμερικάνου ξάδερφου λέω.

Είναι το γκρούπ ΓΚΑΠ, ΟΛΝΤ ΝΕΙΒΙ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΕΠΑΜΠΛΙΚ, πολύ καλά ρούχα και καλές εκπτώσεις.

Στέλνει Ελλάδα, πάνω δεξιά γράφει shipping destination, επιλέγεις Ελλάδα και σου δίνει και τις τιμές σε ευρώ.

Τα μεταφορικά νομίζω πάνε ανάλογα με την παραγγελία. Για μέχρι 100 ευρώ είναι νομίζω 30 ευρώ.

Δεν δεχεται ελληνικό Τ.Κ

Από schuh έχει παραγγείλει καμία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα! Να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου για τα νούμερα του Τζιμπορί. Συμφωνώ ό,τι οι βερμούδες είναι λίγο μακριές αλλά προσοχή. Τα slim fit ρουχαλάκια είναι πολύ σλιμ. Έχω πάρει 2άρα βερμούδα στον πιτσιρίκο μου και ίσα που χωράει μέσα και έχω πάρει και άλλη 2άρα που θα είναι άνετη και για του χρόνου.

Μαράκι τα 2άρια μπλουζάκια εμάς μας πέφτουν κοντά πλέον, ο Πρίγκηψ πάντα βάζει ένα νούμερα παραπάνω από πάνω. Όλα του τα μπλουζάκια σχεδόν είναι 3άρια, οπότε αν ο Νικόλας βάζει πάνω κάτω το 2άρι, αυτό θα του είναι οκ για φέτος (εκτός τα σλιμ φιτ βεβαίως). Αν θες για του χρόνου πάρε 3άρι. Αν θες χειμωνιάτικα χμ να σκεφτώ...3άρι θα έπαιρνα εγώ για τις αναλογίες του Νικόλα, το ύψος φοβάμαι λίγο ιδίως στα μπλουζάκια!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Αχ χρονια σας πολλα να τον χαιρεσαι!!!Τωρα ειδα το τικερακι σου:):)

Ευχαριστώ :lol::lol::lol:

Επειδή ετοιμάζω το πάρτυ τους ξέρουμε κανένα ονλαιν με μπογιές για face painting οικολογικές;

Συν κωδικό εκπτωσης; Δηλαδή με το που θα παραλαβω τωρα μπορω να παρω κι αλλα μειον 25 δολλάρια και μείον τον κωδικό για τα καινούρια ρούχα; ΤΕΛΕΙΑ :!::!::!::!::!:

Τα τζίμπακς εξαργυρώνονται συγκεκριμένες περιόδους, έγραψα πιο πάνω ποιά είναι η επόμενη. Καταχωρούνται σε συγκεκριμένο κουτάκι. Αν έχεις και εκπτωτικό κωδικό (π.χ. σου έστειλαν στο μέιλ σου ή αγόρασες από το ΕΒΑΥ), αυτός καταχωρείται στο κουτάκι που λέει κάτι σαν enter promotional code.

Στην ουσία, σου κάνουν δώρο το κόστος της μισής σου αγοράς σε συγκεκριμένες περιόδους όμως.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημέρα! Να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου για τα νούμερα του Τζιμπορί. Συμφωνώ ό,τι οι βερμούδες είναι λίγο μακριές αλλά προσοχή. Τα slim fit ρουχαλάκια είναι πολύ σλιμ. Έχω πάρει 2άρα βερμούδα στον πιτσιρίκο μου και ίσα που χωράει μέσα και έχω πάρει και άλλη 2άρα που θα είναι άνετη και για του χρόνου.

Μαράκι τα 2άρια μπλουζάκια εμάς μας πέφτουν κοντά πλέον, ο Πρίγκηψ πάντα βάζει ένα νούμερα παραπάνω από πάνω. Όλα του τα μπλουζάκια σχεδόν είναι 3άρια, οπότε αν ο Νικόλας βάζει πάνω κάτω το 2άρι, αυτό θα του είναι οκ για φέτος (εκτός τα σλιμ φιτ βεβαίως). Αν θες για του χρόνου πάρε 3άρι. Αν θες χειμωνιάτικα χμ να σκεφτώ...3άρι θα έπαιρνα εγώ για τις αναλογίες του Νικόλα, το ύψος φοβάμαι λίγο ιδίως στα μπλουζάκια!

ευχαριστώ ελευθεράκι μου! το ύψος σκέφτομαι και γω, αλλά από την άλλη είναι πολύ αδύνατος και ίσως πλέουν επάνω του :?

επίσης ο κούκλος σας είναι παίδαρος και όχι σαμιαμίδι σαν το δικό μου! :lol::lol::lol:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Καλημέρα. Όταν λες μεγάλη, πόσο χρόνων εννοείς;; Κοιτα στο bozikis.gr

Πιστεύω Ότι όλο κ κάτι θα βρεις. Εγώ είχα πάρει τον Ιανουάριο μπαλαρινες απο κει. Υπάρχουν και καταστήματα για να πας αλλα Επίσης μπορείς και να τις παραγγειλεις τηλεφωνικά. Φιλακια!!

Eυχαριστω πολυ, ψαχνω σε 27αρι....

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ ελευθεράκι μου! το ύψος σκέφτομαι και γω, αλλά από την άλλη είναι πολύ αδύνατος και ίσως πλέουν επάνω του :?

επίσης ο κούκλος σας είναι παίδαρος και όχι σαμιαμίδι σαν το δικό μου! :lol::lol::lol:

Μην λες σαμιαμίδι τον σοκολατούλι!:twisted:

Το ό,τι θα πλέουν πάνω του δεν γλιτώνεις πολύ σε ύψος μην νομίζεις. Για πότε τα θες δεν μου είπες!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ειναι στην ενότητα Προικα μωρού για οποιον θελει να τα βρει και να τα ψάξει ;)

δε ξερω.... ή εγω στραβωθηκα ή κατι δε παει καλα........... μπορει καποια να μου το βρει αυτο το θεμα? απο χτες ψαχνω......!

WLFfp2.png XI11p2.png

Μην λες σαμιαμίδι τον σοκολατούλι!:twisted:

Το ό,τι θα πλέουν πάνω του δεν γλιτώνεις πολύ σε ύψος μην νομίζεις. Για πότε τα θες δεν μου είπες!

για χειμώνα μανάρι μου...δηλ. 2-2.5 ετών...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα το τέλειο τζιμπορι σας δεν σώζει τα καλάθια;;;;;;;;

χθες ειχα φτιαξει ενα στο σπιτι και απο το γραφειο δεν το βλεπω παρολο που εκανα λογκ ιν :(

κλαψ! κλαψ! κλαψ!

Kαλημερα κοριτσια!

Eυχαριστω πολυ, ψαχνω σε 27αρι....

δε ξερω αν εχεις διαβασει τα προηγουμενα....

τα βιαζεσαι πολυ τα παπουτσακια? πριν μερικες μερες αγορασα απο αμερικη ενα ζευγαρι για τη μικρη μου για τον ιδιο ακριβως λογο, φανταζομαι κανα γαμο καμια εξοδο θα χεις και συ...

σου ξαναβαζω το λινκ για να μη ψαχνεις! http://stores.ebay.co.uk/ShoesPal

σημερα θα παω ελτα να παραλαβω...

WLFfp2.png XI11p2.png

Μαρακι τα καλαθια τα σωζει μονο οταν εχεις κανει Log in και εφοσον βεβαια δεν εχουν εξαντληθει αυτα που ειχες βαλει μεσα!

αχουφ ειχα κανει λογκ ιν και ποσο πιθανο ηταν να εξαντληθηκαν 20 διαφορετικά σχέδια; :confused::confused::confused:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα το τέλειο τζιμπορι σας δεν σώζει τα καλάθια;;;;;;;;

χθες ειχα φτιαξει ενα στο σπιτι και απο το γραφειο δεν το βλεπω παρολο που εκανα λογκ ιν :(

κλαψ! κλαψ! κλαψ!

αυτο ειναι δυστυχως το μονο σπαστικο τους!!!!!!!!!!!!!

ομως αν μπεις απο το σπιτι ξανα θα τα βρεις στο καλαθι σου!!!!!!!!! το εχω παθει πολλες φορες!!!!!!!! αν το εχεις φτιαξει αφου εκανες λογκιν

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...