Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια κανένα κωδικό για crazy 8 ξέρουμε? θα βάλουν αυτοί 30% άραγε? ή να ψωνίσω κανένα κουπόνι από εβαυ?

Θα έχουν -25%. Aρχίζει 8 Σεπτεμβρίου. Ο κωδικός είναι C8FAMILY.

Για το ΒΟΟΗΟΟ λέμε τώρα ? Νο μεταφορικά άνω των 50 λιρών ? Δεν το είχα προσέξει, αξίζει για χειμωνιάτικα !!!!!!

τα ψωνια μου ηταν 49 λιρες :evil:

εκτος του οτι την επομενη μερα ανακαλυψα οτι δεν δεχτηκε το -10% παρα μονο το 15% ... ποιος ξερει τι βλακεια εκανα?

και δεν καταλαβα κοριτσια, κανεις την παραγγελια και μετα απο καμια βδομαδα σου ερχεται επιβεβαιωση και μετα περιμενεις 5-10 εργασιμες να ερθουν τα ρουχα????

F2ETp3.png

ποσο ειναι το παιδακι σου? ωραια αυτο το διαστημικο σχεδιακι που βρηκες παντως...

επι της ευκαιριας ηθελα να πω, δεν εχουμε πουθενα συγκεντρωμενα τα πρωτα πραγματα του μωρου ε???? εννοω πχ παντα, σεντονακια, σετ δωματιου και θυμαμαι κατι λικνα απο γερμανια.... κλπ

οποτε αν θελει καποιος να τα βρει πρεπει να δει οοοοοοοολα τα λινκς που εχουμε στη λιστα?????

Ειναι στην ενότητα Προικα μωρού για οποιον θελει να τα βρει και να τα ψάξει ;)

Καλημέρα και από εμένα!

Σχετικά με το http://www.pharmacy4u.gr ναι μεν τα προιόντα του είναι σε καλές τιμές και έρχονται σχετικά γρήγορα, αλλά επειδή ήμουν πελάτισσα περίπου 2 χρόνια παρατήρησα κάποια μειονεκτήματα, όπως: δεν στέλνει ΠΟΤΕ δωράκια, εννοώ έστω 1-2 δειγματάκια.

Επίσης, υπάρχουν ιντερνετικά άλλα φαρμακεία με καλύτερες τιμές.

Και 2 φορές δεν έλαβα απόδειξη για τα προιόντα που πλήρωσα.

Πλέον, επιλέγω το http://www.parapharmacie.gr

Για τον ίδιο λόγο δεν ξαναπαρήγγειλα, οταν τον πηρα τηλέφωνο ρωτώντας τον που ειναι η απόδειξη, μου τα μάσησε κ ταχα μου οτι το χαρτι της κουριερ ειναι η αποδειξη.....μπαρούφες!

το ύψος που αναφέρει στο σαιζ τσαρτ το μετράνε από άκρη σε άκρη ή από τη βάση του λαιμού μέχρι το πάτωμα όπως η μπενετον;

α στο καλο!!! χε χε αυτό ειλικρινά δεν το ήξερα χαχαχαχα

Α....και σήμερα μου ήρθαν απο το αμαζον οι αποδείξεις ολων αυτών που εχω αγοράσει το 2011 , τις ειχα πετάξει τους εστειλα ενα μειλ ζητώντας κοπιες τους και μου ειπαν οκ θα στα στειλουμε βεβαια ήρθαν μετά απο ενα μήνα κοντά , για να τις βάλω στην επομενη φορολογική μου δήλωση!!:wink::wink:

Διαφημίσεις

από ebay ε; έχεις κανένα πωλητή να προτείνεις;

ειχα παρει απ αυτον....

http://myworld.ebay.com/buabuos_deals/?_trksid=p4340.l2559

για ριξε μια ματια.......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Α....και σήμερα μου ήρθαν απο το αμαζον οι αποδείξεις ολων αυτών που εχω αγοράσει το 2011 , τις ειχα πετάξει τους εστειλα ενα μειλ ζητώντας κοπιες τους και μου ειπαν οκ θα στα στειλουμε βεβαια ήρθαν μετά απο ενα μήνα κοντά , για να τις βάλω στην επομενη φορολογική μου δήλωση!!:wink::wink:

Για πες,για πες γιατι κι εγω τις πεταω.....μπορουμε να τις βαλουμε?να τις ζητησω κι εγω? ακου βρε παιδι μου τι μαθαινουμε απ εδω...γι αυτο δε σας αλλαζω με τιποτα!!!:-D

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Για πες,για πες γιατι κι εγω τις πεταω.....μπορουμε να τις βαλουμε?να τις ζητησω κι εγω? ακου βρε παιδι μου τι μαθαινουμε απ εδω...γι αυτο δε σας αλλαζω με τιποτα!!!:-D

Κοιτα ο αντρας μου δεν ήθελε....ελεγε θα τις βγάλουν του 2010....

Αλλά μετά μιλώντας με τον λογιστή μας ειπε εφοσον αποδίδει το αμαζον φπα κ εχει εδρα και αφμ ελληνικό δεν μπορεί να στις ακυρώσει τις αποδείξεις σου.

Τις βαλαμε στην φετινή δήλωση εννοειτε, καναμε την δήλωση οκ , μας φώναξαν για ελεγχο λόγω μεγάλης επιστροφής χρημάτων, ζητησαν τις αποδειξεις , τα ειχα ολα καταχωρυμένα ανά μηνα, συνολα κτλπ ειχα χώρια τα φαρμακεία κ τους γιατρους κ το αμαζον χωρια. Τα ειδε στα πεταχτά έλεγξε όλα τα χαρτιά μου...και δεν τα έβγαλε.....!!

Τωρα αναμένω την επιστροφή μας.....κοντά στον Νοέμβρη!

Και για αυτό τους ζήτησα του 2011 γιατί τις ειχα πετάξει τις μισές ....και εννοειτε αν το συνεχίσουν το συστημα αυτό με τις αποδείξεις, που δεν νομιζω....δεν τους βγήκε σε καλό γιατι φετος θα δώσουν σε 60% παραπάνω κόσμο επιστροφές...., θα τις ξαναβάλω εννοείτε!!

Διαφημίσεις

κοριτσούδια ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τους φακούς έριξα μια ματιά στο site τους να ήξερα και πως να τους παραγγείλω καλά θα ήταν :oops::oops: μέχρι τώρα απλά έδινα το χαρτί από τους παλιούς :lol::lol:

θέλω να πάρω αυτούς http://www.alfalens.gr/product_info.php?cPath=61_78&products_id=9

στο κουτί π.χ από τον δεξιό γράφει

BC 8,5

SPH -4.00

CYL -1.75

AX 180

να υποθέσω ότι το ax είναι ο άξονας το sph η διόπτρα και το cyl ο κύλινδρος ??? και το bc που γράφει πάνω πάνω τι είναι :shock::shock:

Φλόρα μου το είχαμε συζητήσει και παλιότερα, εννοείται ότι τις έβαλα τις αποδείξεις από το αμαζον δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους... εφόρους ... και μάλιστα να συμπληρώσω στο φίλτατο καλαμαράκι:D ότι κάτω κάτω γράφει και την ισοτιμία λίρας ευρώ εκείνη την ημέρα και με αυτό υπολογίζεις το ποσό σε κάθε απόδειξη

κοριτσούδια ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τους φακούς έριξα μια ματιά στο site τους να ήξερα και πως να τους παραγγείλω καλά θα ήταν :oops::oops: μέχρι τώρα απλά έδινα το χαρτί από τους παλιούς :lol::lol:

θέλω να πάρω αυτούς http://www.alfalens.gr/product_info.php?cPath=61_78&products_id=9

στο κουτί π.χ από τον δεξιό γράφει

BC 8,5

SPH -4.00

CYL -1.75

AX 180

να υποθέσω ότι το ax είναι ο άξονας το sph η διόπτρα και το cyl ο κύλινδρος ??? και το bc που γράφει πάνω πάνω τι είναι :shock::shock:

http://www.lenscatcher.com/EN/kontaktlinsen-produktdetail/618-soflens-daily-disposable-for-astigmatism.ql5t6evoi0sfo4gdp1j30d0bnmtaf42f

εδώ είναι πιο κατανοητά...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

1. to benetton μετρα απο ωμους????????

και μετα λεω εγω γιατι ολα της μπαινουν 2-3 χρονια μετα χαχαχχαχχαχχαχαχα

2.αποδειξεις κραταμε εννοειται

θα ζητηθουν το 25% επι του ακαθαριστου ποσου μας για να μπορεσουμε να διασφαλισουμε το κουτσουρεμενο αφορολογητο μας

εννοειται επιστροφες χρηματων με αποδειξεις γιοκ

επαθαν και εμαθαν!

2.παραγγελιες τζιμπορυ εχει μεχρι και σημερα και το promocode 20% που....δε θυμαμαι απο που το τσιμπησαμε (σορυ μαριω) πας γραφεσαι εκει τσιμπας και το προμο

δε ξερω αν ισοφαριζει το αλλο που σας εγραψα παραπανω

αυτα

kKZUp2.png

1. to benetton μετρα απο ωμους????????

και μετα λεω εγω γιατι ολα της μπαινουν 2-3 χρονια μετα χαχαχχαχχαχχαχαχα

2.παραγγελιες τζιμπορυ εχει μεχρι και σημερα και το promocode 20% που....δε θυμαμαι απο που το τσιμπησαμε (σορυ μαριω) πας γραφεσαι εκει τσιμπας και το προμο

δε ξερω αν ισοφαριζει το αλλο που σας εγραψα παραπανω

αυτα

καρατσεκαρισμένο με το μπενετον!

ρε χαζό για τα νούμερα του τζιμπορυ πες μου! ή άσε τα λέμε από κοντά...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

ααααα ειχανε πει οτι το σαιζ του τζιμπορυ ειναι στενο-κανονικο

τι να σας πω

εχω ενα φυσιολογικο αγορακι 3,8 που μπαινει ανετοτατα στο 3 και ανετα στο 4

και ενα σκατουλακι κοριτσακι 3,8 που μπαινει σε μερικα 3αρακια, καποια αλλα της πεφτουν (χοχο)

τωρα τυχη ξερω γω, μια φουστιτσα απο εμβαυ νο 4 (σλουρπ απιθανη ειναι) της μπαινει καλα (θα μας μπαινει και του χρονου εννοειται)

γενικα νομιζω οτι πεφτουν καλα σε ψηλολιγνα παιδακια γιατι τα παντελονακια ειναι ολιγον μακρουλα (θα δω οταν ερθουν οι φορμες του Β και θα σας ματαπω)

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

Μετά από ερωτήσεις μελών σχετικά με την ανανέωση της λίστας με τα on line καταστήματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν υπάρχει κάποια πρόταση για εμπλουτισμό της λίστας μπορείτε να απευθύνεστε στον Συντονιστή ΛΑ .

Ευχαριστούμε από την Συντονιστική ομάδα

κουκλίτσα αν δεν κάνω λάθος στο νησί, η acs είναι μαζί με τις ταχυμεταφορές ελτα...κάτι τέτοιο θυμάμαι που έψαχνα τον χειμώνα κάτι πράγματα που είχα παραγγείλει για τους δικούς μου...

δε το ξερω μαρακι μου... αλλα ετσι κι αλλιως με απλα ελτα ερχονται τα κικερς συστημενο βεβαια με τρακινγκ, οχι ταχυμεταφορες...... το εχω επιβεβαιωσει δις γιαυτο το λεω με σιγουρια.... :lol:

WLFfp2.png XI11p2.png

δε το ξερω μαρακι μου... αλλα ετσι κι αλλιως με απλα ελτα ερχονται τα κικερς συστημενο βεβαια με τρακινγκ, οχι ταχυμεταφορες...... το εχω επιβεβαιωσει δις γιαυτο το λεω με σιγουρια.... :lol:

Kαι στην θεσσαλονικη επίσης :wink:

θα ομολογήσω την αμαρτία μου...

τόσο καιρό που συζητάτε για τα τζιμποράκια, σας αγνοώ επιδεικτικά...

αλλά...αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία...

και ερωτώ...για το σουργελάκι που γίνεται 2 νεξτ γουικ αλλά είναι σαν κολογιάννος, ύψος 92 αλλά βάρος σκάρτα 13, τι νούμερο να κοιτάξω; του πέφτουν τα παντελόνια ρε γμτ!!!

κι εγω ετσι τη πατησα.... αγνοουσα καθε συζτηση για τζιμπορι, ωσπου λεω δε παει αλλο θα ψωνισω... ε αυτο ηταν! αν θες να μη τη πατησεις αστο... μπουχαχαχαχα

απο τα ψωνια μου ως τωρα θα σου λεγα να παρεις 2 νουμερο τα κατω παντελονια κλπ αφου λες οτι γενικα του "πεφτουν" και 3 το πανω... εγω ετσι θα κανω και η μικρη μου ειναι 12.5 κιλα και 80ποσο δε θυμαμαι ακριβως υψος... γιατι τα 2αρια καλοκαιρινα μπλουζακια που εχω ειναι οκ αλλα για οοολο το χειμωνα ως το μαρτη-απριλη πιστευω θα της ερθουν κοντα... αντιθετα 3αρια φουστες που της πηρα για του χρονου το καλοκαιρι ειναι οντως για του χρονου.... της πεφτουν....

ελπιζω να βοηθησα....

WLFfp2.png XI11p2.png

http://www.ebay.co.uk/itm/Panache-Eliza-Balconette-Bra-Baby-Pink-NEW-Select-Size-/300531240288?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item8bb37917f7#ht_2114wt_905

κορίτσια θέλω να αγοράσω αυτό, έχετε ψωνίσει από αυτόν τον πωλητή;;; τα νούμερα ταιριάζουν με τις venusvictoria;;;

σε πόσες μέρες στέλνει;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...