Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αυτο εννοεις

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF602-12-Trainer/dp/B000B77EEM/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1314736394&sr=1-2

εαν ναι μπορεις να το παραγγειλεις και εαν συμπληρωσεις 25 λιρες και με κατι αλλο που θελεις δεν εχει μεταφορικα

oxi auto, einai mikro kai to 8elw gia gala. ena pio megalo psaxnw.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλους!!

παρέλαβα μόλις παραγγελία από www.pharmacy4u.gr και όλα καλά!

iridaki, εμένα τα kickers ήρθαν με ACS στην πόρτα μου, είσαι σίγουρη για τα ελτα??

τη 1η φορα ετσι παρελαβα και τη 2η παλι το ιδιο, πηρα χτες τηλ στα ελτα και το βρηκα το πακετακι μου.... με περιμενει στα καλα ελτα της πολης μου!

δε ξερω αν εχει σημασια η περιοχη που μενεις.......... προφανως ομως, για να λες οτι παρελαβες με acs....

WLFfp2.png XI11p2.png

kai ta metaforika kale kyria posa einai? ka8ws kai ta noumerakia tous? eida kai egw kana 2 pragmatakia alla .... as perimenw na akousw ta metaforika. kataramenh krish

τη 1η φορα ετσι παρελαβα και τη 2η παλι το ιδιο, πηρα χτες τηλ στα ελτα και το βρηκα το πακετακι μου.... με περιμενει στα καλα ελτα της πολης μου!

δε ξερω αν εχει σημασια η περιοχη που μενεις.......... προφανως ομως, για να λες οτι παρελαβες με acs....

λες??? τί να πω, μπορεί................όπως και να έχει καλή παραλαβή!!

Διαφημίσεις

προτεινω να κανουμε την φιλεναδα chatziko προεδρο μας!!!!!!!

οσο για τα gymboree εγω την εχω πατησει εδω και χρονια αρχικα επαιρνα απο εβαυ μεχρι που ανακαλυψα το μαγαζι και φαληρησα!!!!!

ετσι φετος εχω ρουχα που τα φορεσαμε μονο μια η και καμια φορα με το κολλημα μου μαλλον με βλεπω για αποτοξινωση!!!!

προς το παρον συγκρατουμαι και δεν ανοιγω να δω τι εχει!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

λοιπον εχουμε και λεμε...σκουπα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002L16PJ6/ref=oss_product

μπαρμπεκιου...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001VQI2M/ref=oss_product

τηγανι...το βολευτηκα πολυ...η μαμα οχι..γιατι..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9BA1O/ref=oss_product

και τελος λιπ γκλος.....

http://www.ebay.com/itm/180674429994?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλε κοριτσια χιλια συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει και 8ελω καιρο να το ρωτησω. Το αμαζον ειναι σαν το ebay? δηλαδη αγοραζεις και μεταχειρισμενα απο κανονικο κοσμο και οχι μονο μαγαζια? Για παραδειγμα η σκουπα που αγορασες καλη μου ειναι απο απλο ανθρωπο ( ναι με 2 ματια και 1 μυτη ¨)))))) και τα μεταφορικα αυτης που τα ειδες?

Σας ευχαριστω

Καλημέρα! Παρέλαβα το σουτιενάκι fantasie από e-bay και είμαι ενθουσιασμένη. Άψογη ποιότητα και εφαρμογή, ιδανικό για μεγάλο στήθος! Ευχαριστώ κορίτσια για την παρακίνηση. Ωστόσο πέτυχα και το νούμερο και λέω να χτυπήσω 1-2 ακόμη!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Μαλλον ναι αυτο. Με συμφερει ομως ? εδω το εχουν 9,5 ευρω τα μαδερκεαρ

σε συμφερει μονο εαν συνδυασεις και κατι αλλο που χρειαζεσαι απο αμαζον για να μην πληρωσεις μεταφορικα...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Μολις πηρα μαιλ απο boohoo! επιτελους την εστειλαν τη παραγγελια και μου βαλαν και το τρακινγκ κατευθειαν! Μα καλα απο τις 27 τι κανουν? Τοσο πολυ αργουν να κανουν ντισπατς? εγω νομιζα οτι ειχε φυγει ηδη....

επισης πηρα και κικερς τηλεφωνο να ζητησω το τρακινγκ, μου το δωσαν και ανακαλυψα οτι ειναι ηδη εδω τα παπα μας γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

πηρα τηλ ελτα και λεει, ναι εδω ειναι αν δε σας ερθει χαρτακι περαστε να τα παρετε... ξανα γκρρρρρρρρ!

Ώστε δίνει τράκινγκ νάμπερ το ΒΟΟΗΟΟ, μμμμ, ενδιαφέρον !!!!

kai ta metaforika kale kyria posa einai? ka8ws kai ta noumerakia tous? eida kai egw kana 2 pragmatakia alla .... as perimenw na akousw ta metaforika. kataramenh krish

7 λίρες το ΒΟΟΗΟΟ.

Καλά έκανες και σταμάτησες τα γκρίκλις, αφενός κουραστικά για τους υπόλοιπους αφετέρου επίφοβο για καρτούλα:rolleyes:

προτεινω να κανουμε την φιλεναδα chatziko προεδρο μας!!!!!!!

οσο για τα gymboree εγω την εχω πατησει εδω και χρονια αρχικα επαιρνα απο εβαυ μεχρι που ανακαλυψα το μαγαζι και φαληρησα!!!!!

ετσι φετος εχω ρουχα που τα φορεσαμε μονο μια η και καμια φορα με το κολλημα μου μαλλον με βλεπω για αποτοξινωση!!!!

προς το παρον συγκρατουμαι και δεν ανοιγω να δω τι εχει!!!!

Εσύ ήσουν λοιπόν !!!!!!!!!! Δεν το περίμενα φιλενάδα ......... έπαθες εσύ ζημιά και τώρα και εμείς !!!!!!!!! :lol::lol:

Καλε κοριτσια χιλια συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει και 8ελω καιρο να το ρωτησω. Το αμαζον ειναι σαν το ebay? δηλαδη αγοραζεις και μεταχειρισμενα απο κανονικο κοσμο και οχι μονο μαγαζια? Για παραδειγμα η σκουπα που αγορασες καλη μου ειναι απο απλο ανθρωπο ( ναι με 2 ματια και 1 μυτη ¨)))))) και τα μεταφορικα αυτης που τα ειδες? Σας ευχαριστω

Ναι μπορεί να γίνει και αυτό, αλλά θα χρεωθείς μεταφορικά σχεδόν σίγουρα. Λεπτομέρειες στην υπογραφή του γαστερόποδου.

Εξαρτάται, αν θές μόνο αυτό όχι, αλλά αν χρειάζεσαι :rolleyes::rolleyes: και κάτι ακόμα μέχρι τις 25 λίρες έχεις δωρεάν μεταφορικά. Τσεκάρισε μπας και στο στέλνει άνευ. Το συγκεκριμένο είναι μισή τιμή από τον ακατανόμαστο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΝΤΙΤ Γράφαμε μαζί dimitrab 8-):cool:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλε κοριτσια χιλια συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει και 8ελω καιρο να το ρωτησω. Το αμαζον ειναι σαν το ebay? δηλαδη αγοραζεις και μεταχειρισμενα απο κανονικο κοσμο και οχι μονο μαγαζια? Για παραδειγμα η σκουπα που αγορασες καλη μου ειναι απο απλο ανθρωπο ( ναι με 2 ματια και 1 μυτη ¨)))))) και τα μεταφορικα αυτης που τα ειδες?

Σας ευχαριστω

Χα χα....μ εκανες και γελασα....λοιπον εγω παντα παιρνω προιοντα με πωλητη το αμαζον..για να εχω δωρεαν μεταφορικα(για αγορες πανω απο 20 λιρες)και εγγυηση αν συμβει οτιδηποτε......ολα αυτα τα πηρα χωρις μεταφορικα......εχει και μεταχειρισμενα...ας πουμε καποτε πηρα ενα παιχνιδι πλει στεισιον...αν θελεις να δεις μεταφορικα προχωρας την παραγγελια σου ενα βημα πριν να πληρωσεις(σ αφηνει να την δεις)και ...αυτα....:D:D

Καλημερα δεν ειπα....ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

καλημέρα σε όλους!!

παρέλαβα μόλις παραγγελία από www.pharmacy4u.gr και όλα καλά!

iridaki, εμένα τα kickers ήρθαν με ACS στην πόρτα μου, είσαι σίγουρη για τα ελτα??

Καλημέρα ΚΑΡΔΙΑ!Σε πόσες μέρες παρέλαβες από pharmacy4u;Σου είχαν στείλει SMS στο κινητό;Εγώ παρήγγειλα πριν 3 μέρες και δεν έχω καμμία ενημέρωση.

Εγω μ αυτα τα χρηματα πηρα 3 ποτηρακια της ιδιας εταιριας απο ebay....εν το ψαχνεις λιγο....:rolleyes:

Χα χα....μ εκανες και γελασα....λοιπον εγω παντα παιρνω προιοντα με πωλητη το αμαζον..για να εχω δωρεαν μεταφορικα(για αγορες πανω απο 20 λιρες)και εγγυηση αν συμβει οτιδηποτε......ολα αυτα τα πηρα χωρις μεταφορικα......εχει και μεταχειρισμενα...ας πουμε καποτε πηρα ενα παιχνιδι πλει στεισιον...αν θελεις να δεις μεταφορικα προχωρας την παραγγελια σου ενα βημα πριν να πληρωσεις(σ αφηνει να την δεις)και ...αυτα....:D:D

Καλημερα δεν ειπα....ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις. Οποτε για το αμαζον 8α ξερω οτι απαξ και ειναι πωλητης το αμαζον απο 20 η 25 λιρες τα στελνει δωρεαν ακομα και αν κανει 300 που λεει ο λογος?

Και για να δω τα μεταφορικα πρεπει να παω στο καλαθι της νυκοκοιρας και να πατησω check out για να τα δω σωστα?

Ε τοτε πιο καλο το εbay που στα λεει απο την αρχη ολα!:lol:

Διαφημίσεις

Εγω μ αυτα τα χρηματα πηρα 3 ποτηρακια της ιδιας εταιριας απο ebay....εν το ψαχνεις λιγο....:rolleyes:

Θα το ξαναδω αλλα απο οσο ειδα δεν τα βρηκα πιο φτηνα. Σας βολεψαν τα ποτηρακια? :wink:

Καλημέρα ΚΑΡΔΙΑ!Σε πόσες μέρες παρέλαβες από pharmacy4u;Σου είχαν στείλει SMS στο κινητό;Εγώ παρήγγειλα πριν 3 μέρες και δεν έχω καμμία ενημέρωση.

Ειχα παραγγειλει στο παρελθον και εγω απο εκει μερικες φορες. Αλλα οταν ξεκινησαν το συστηματακι οτι δεν ειχαν το προιον στην αποθηκη τους και απλα καθηστερουσαν να μου στειλουν χωρις καν μια ειδοποιηση δεν ξαναπαραγγειλα. ΑΑΑΑ και οταν ειχαν ψωνισει απο αυτους ηταν εντελως δωρεαν τα μεταφορικα ακομα και για ενα πραγματακι!! Τωρα το αλλαξαν.

οχι οχι δεν ημουν εγω μην παρω το βραβειο

εγω απλα ειχα δει μια ερωτηση και απαντησα οτι εχω αγορασει χωρις τελωνειο σε μια κοπελα που ρωταγε!!!!!!

εκεινη την εποχη δεν ημουν τοσο επιμελης στο forum!!!!!!

τωρα πια δεν παιρνω απουσια ουτε μια μερα

και απο εδω αποτοξινωση χρειαζομαι αλλα μην χασουμε και ολες τις απολαυσεις εε :-)

επι του θεματος τωρα πηρα κατι πραγματακια απο iherb και ενα τσαι!!!!! που ειπα να δοκιμασουμε και ηταν ανοιγμενη η συσκευασια να τους στειλω μειλ ή να το αγνοησω?

l86Tp3.png d6AUp3.png

Θα το ξαναδω αλλα απο οσο ειδα δεν τα βρηκα πιο φτηνα. Σας βολεψαν τα ποτηρακια? :wink:

Εμας αρχισε νωρις παιδικο οποτε εκει του εμαθαν να πινει απο ποτηρι......αλλα τα χρησιμοποιησαμε αρκετα τον πρωτο καιρο μεχρι ενος ετους.....εξαρταται απο το παιδι καθαρα....

οχι οχι δεν ημουν εγω μην παρω το βραβειο

εγω απλα ειχα δει μια ερωτηση και απαντησα οτι εχω αγορασει χωρις τελωνειο σε μια κοπελα που ρωταγε!!!!!!

εκεινη την εποχη δεν ημουν τοσο επιμελης στο forum!!!!!!

τωρα πια δεν παιρνω απουσια ουτε μια μερα

και απο εδω αποτοξινωση χρειαζομαι αλλα μην χασουμε και ολες τις απολαυσεις εε :-)

επι του θεματος τωρα πηρα κατι πραγματακια απο iherb και ενα τσαι!!!!! που ειπα να δοκιμασουμε και ηταν ανοιγμενη η συσκευασια να τους στειλω μειλ ή να το αγνοησω?

Καλά καλά ................. Δεν το σώνεις λέμεεεεεεεεεεεε

Για το iherb, εγώ θα το έκανα το παραπονάκι μου και ότι γίνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημέρα και από εμένα!

Σχετικά με το http://www.pharmacy4u.gr ναι μεν τα προιόντα του είναι σε καλές τιμές και έρχονται σχετικά γρήγορα, αλλά επειδή ήμουν πελάτισσα περίπου 2 χρόνια παρατήρησα κάποια μειονεκτήματα, όπως: δεν στέλνει ΠΟΤΕ δωράκια, εννοώ έστω 1-2 δειγματάκια.

Επίσης, υπάρχουν ιντερνετικά άλλα φαρμακεία με καλύτερες τιμές.

Και 2 φορές δεν έλαβα απόδειξη για τα προιόντα που πλήρωσα.

Πλέον, επιλέγω το http://www.parapharmacie.gr

ποσο ειναι το παιδακι σου? ωραια αυτο το διαστημικο σχεδιακι που βρηκες παντως...

επι της ευκαιριας ηθελα να πω, δεν εχουμε πουθενα συγκεντρωμενα τα πρωτα πραγματα του μωρου ε???? εννοω πχ παντα, σεντονακια, σετ δωματιου και θυμαμαι κατι λικνα απο γερμανια.... κλπ

οποτε αν θελει καποιος να τα βρει πρεπει να δει οοοοοοοολα τα λινκς που εχουμε στη λιστα?????

Ειναι 5 χρονων. Ψαχνω κατι που να μην το βαρεθει τα επομενα 4-5 χρονια.Και μαλιστα πρωτα να αγορασω αυτα πριν αποφασισω για τα χρωματα του δωματιου.Επομενως καθε προταση για αγορα μεσω ιντερνετ σετ σεντονια, παπλωματοθηκη, διακοσμητικα μαξιλαρια δεχτη!!! ευχαριστω

Στειλε τους e-mail, ευγενικο βεβαια!

Μολις το δουν (εχουμε κ διαφορα ωρας) θα σου κξανουν refund την αξια απο το τσαγακι!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...