Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει αγορασει καμια γυναικεια geox απο amazon ή javari?

Μπηκα στο αμαζον και βρηκα αυτο που θελω ομως δε ξερω τι νουμερο να παρω. Μπαινω μετα στο javari να δω και λεει στις πληροφοριες:

Geox Women's Sizing Information : Please be aware that the women's Geox UK size is very a tight fit. For this reason we would advise you purchase two sizes larger than you normally would. If your regular shoe size were a UK 5 then please purchase your Geox shoe in a UK

ενω στο αμαζον λεει στις πληροφοριες:

Geox Women's Sizing Chart

UK Size Euro Size cm

5 38 25.4

5.5 38.5 25.7

6 39 26.0

κανονικα τα βλεπω τα νουμερα........

Εγω σε αυτα φοραω 38, uk 5 (πηγα και το δοκιμασα σε μαγαζι-τιμη? απο 115 τα ειχε 75-ευκαιρια!) και λεω αντε να παρω uk 6. Επρεπε λετε να εμπιστευτω το τζαβαρι? Εν τω μεταξυ η παραγγελια μου εφυγε ηδη απο κει, οποτε δε ξερω τωρα τι πρεπει να κανω.... Μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια κ τωρα? Αν παραλαβω κ τελικα δε μου κανουν? Ποσα θα χρεωθω για επιστροφη?

Αααααχ ειστε και ολες διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!! πλιιιιιιιιιιιιζ χελπππππππ!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλημερα κοριτσια θελω να παραγγειλω ενα καθισματακι αυτοκινητου απο το pramworld εστειλα μειλ για τα μεταφορικα και μουν απαντησαν αλλα που θα το βαλω στην κρατηση μηπως εχει αγορασει καμμια προσφατα?

9newp3.png8dIOp3.png

Γειά σε όλες!!!

Κοριτσάρα το αμαζον από ότι ξέρω δε στέλνει παπούτσια στο... γκρις. Ψαξτο λίγο για να μην κάνεις τζάμπα όρεξη και πες να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε!

Φιλάκια!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια θελω να παραγγειλω ενα καθισματακι αυτοκινητου απο το pramworld εστειλα μειλ για τα μεταφορικα και μουν απαντησαν αλλα που θα το βαλω στην κρατηση μηπως εχει αγορασει καμμια προσφατα?

λοιπον εγω εχω αγορασει και το περιμενω ,τι εννοεις που να το βαλεις στην κρατηση?:confused:

Jt63p2.png

Το amazon οπως και το javari (θυγατρικη του αμαζονου) δεν στελνουν ΠΑΙΔΙΚΑ παπουτσια στο Ελλαδισταν...για ενηλικες μια χαρα στελνουν!;)

Κάποια παιδικά παπούτσια τα στέλνουν. Καλύτερα να τα βάζεις όλα στο καλάθι σου και να δοκιμάζεις. Πρόσφατα αγόρασα αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043EVYYU/ref=ox_sc_sfl_title_8?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE για τον μικρό μου γιο. Θέλει προσοχή όμως γιατί το ένα πέδιλο είχε διαφορετικό νούμερο από το άλλο. Οι σόλες φαινόντουσαν ίδιες αλλά τα λουράκια ήταν διαφορετικά. Τους το είπα και μου έστειλαν άλλο ζευγάρι. Πάντως έχω προβληματιστεί λίγο, λέτε να αγοράζουν " δεύτερης ποιότητας" και να τα πουλάν σε χαμηλές τιμές; Είχε καμιά σας κάποια ανάλογη εμπειρία;

κι εγω πηρα αυτα και λεει dispatched

https://www.amazon.co.uk/gp/css/history/orders/view.html/ref=ohsearch1_C?opt=ab&groupID=0&search=&x=52&y=19

......πλακα θα εχει και το παιδι τα περιμενει πως και πως!

Εχει αγορασει καμια γυναικεια geox απο amazon ή javari?

Μπηκα στο αμαζον και βρηκα αυτο που θελω ομως δε ξερω τι νουμερο να παρω. Μπαινω μετα στο javari να δω και λεει στις πληροφοριες:

Geox Women's Sizing Information : Please be aware that the women's Geox UK size is very a tight fit. For this reason we would advise you purchase two sizes larger than you normally would. If your regular shoe size were a UK 5 then please purchase your Geox shoe in a UK

ενω στο αμαζον λεει στις πληροφοριες:

Geox Women's Sizing Chart

UK Size Euro Size cm

5 38 25.4

5.5 38.5 25.7

6 39 26.0

κανονικα τα βλεπω τα νουμερα........

Εγω σε αυτα φοραω 38, uk 5 (πηγα και το δοκιμασα σε μαγαζι-τιμη? απο 115 τα ειχε 75-ευκαιρια!) και λεω αντε να παρω uk 6. Επρεπε λετε να εμπιστευτω το τζαβαρι? Εν τω μεταξυ η παραγγελια μου εφυγε ηδη απο κει, οποτε δε ξερω τωρα τι πρεπει να κανω.... Μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια κ τωρα? Αν παραλαβω κ τελικα δε μου κανουν? Ποσα θα χρεωθω για επιστροφη?

Αααααχ ειστε και ολες διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!! πλιιιιιιιιιιιιζ χελπππππππ!!!!!!!

iridaki μην αγχωνεσαι......νομιζω καλα εκανες και πηρες μεγαλυτερο...μ ενα πατο φοριεται ανετα....αφου τα δοκιμασες κιολας.....τα μεταφορικα παντως για κατι παπουτσια του συζυγου που επεστεψα μου βγηκαν στα 7 ευρω....προκειμενου να μην τα φορεσεις ε δεν ειναι και πολλα....λεω εγω...δεν ξερω και ποσο τα πηρες....:wink:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

iridaki μην αγχωνεσαι......νομιζω καλα εκανες και πηρες μεγαλυτερο...μ ενα πατο φοριεται ανετα....αφου τα δοκιμασες κιολας.....τα μεταφορικα παντως για κατι παπουτσια του συζυγου που επεστεψα μου βγηκαν στα 7 ευρω....προκειμενου να μην τα φορεσεις ε δεν ειναι και πολλα....λεω εγω...δεν ξερω και ποσο τα πηρες....:wink:

ευχαριστω για την απαντηση! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0040JHC6M/ref=oss_product

αυτο εδω πηρα... 28.40 λιρες! δυστυχως με πατο δεν το φορας.... αλλα και 7 ευρω που λες οκ... λογικη τιμη!

μετα τι γινεται? απλα σου επιστρεφουν τα χρηματα πισω? ή παιρνεις κατι αλλο?

WLFfp2.png XI11p2.png

δυστυχως πηρα μαιλ απο κικερς οτι δε βρηκαν τη παραγγελια μου!!!!!!!!!!! ομως πηρα στη τραπεζα και εχω χρεωθει το ποσο κανονικα!!! αυριο πρωι θα παρω τηλεφωνο κικερς να δω..... το ενα σχεδιο ομως εχει εξανλτηθει τελειως.... τι θα γινει τωρα οεο????????

WLFfp2.png XI11p2.png

ευχαριστω για την απαντηση! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0040JHC6M/ref=oss_product

αυτο εδω πηρα... 28.40 λιρες! δυστυχως με πατο δεν το φορας.... αλλα και 7 ευρω που λες οκ... λογικη τιμη!

μετα τι γινεται? απλα σου επιστρεφουν τα χρηματα πισω? ή παιρνεις κατι αλλο?

Σου κανουν ριφαντ τα χρηματα μεσα σε 14 εργασιμες αν θυμαμαι καλα......αν θελεις βεβαια παιρνεις κατι αλλο......αν παλι δεν θελεις....καλη καρδια που λενε!!:lol:

Υ.Γ πολυ ομορφο το πεδιλακι!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Κορίτσια έχει ψωνίσει κάποια ρούχα desigual???

απο ποιότητα πως είναι??? τα μεγέθη???

δεν τα ήξερα καθόλου σαν μάρκα και τωρα που τα είδα τα ερωτεύτηκα!!!

είναι πανακρίβου γωνία αλλά το αμαζον έχει κάτι καλές προσφορές και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

είναι πανακρίβου γωνία αλλά το αμαζον έχει κάτι καλές προσφορές και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι πολυ ωραια

τα μεγεθη ειναι λιγοοο μεγαλα..οχι πολυ ομως

Διαφημίσεις

δυστυχως πηρα μαιλ απο κικερς οτι δε βρηκαν τη παραγγελια μου!!!!!!!!!!! ομως πηρα στη τραπεζα και εχω χρεωθει το ποσο κανονικα!!! αυριο πρωι θα παρω τηλεφωνο κικερς να δω..... το ενα σχεδιο ομως εχει εξανλτηθει τελειως.... τι θα γινει τωρα οεο????????

Κρίμα !!!!!! Τουλάχιστον το έμαθες έγκαιρα, όχι μετά από 10 μέρες, όπως εγώ με τον Κάρολο ........ Μίλα μαζί τους αλλά αν δεν βρείς κάτι άλλο, θα δεις τα χρήματα στην κάρτα σου σε 3-4 μέρες. Το πεδιλάκι πάντως το έχει και ο Κάρολος, 20 λίρες, αλλά στείλε μέιλ πρώτα, να σιγουρευτείς αν έχει νούμερο.

Ποιότητα άπαιχτη, σχέδια σούπερ, φόρμες κανονικές θα έλεγα. Αξίζει και παρααξίζει τον κόπο. Δες και στο ebay, έχει πολλά. Γιατί μου τα θύμισες τώρα ....... καλά τα είχα ξεχάσει ..........

Σας ευχαριστώ όλες για τη βοήθεια σας θα δω και του λιντλ αν και στο φυλλάδιο δεν γράφει διαστάσεις αλλιώς αυτές του e bay είναι σούπερ

Έχει και στο ΙΚΕΑ, την είδα εχθές, γύρω στα 60 ευρώ νομίζω, αλλά δεν είδα διαστάσεις. Μπες στον κατάλογό τους να δεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Να ρωτήσω για τα Marks and Spencer, τώρα είδα ότι στέλνουν και international αλλά όχι Ελλάδα...έχει κάνει μήπως κάποια σας επικοινωνία μαζί τους για το αν και πότε θα στέλνουν και Ελλάδα? (...έλεος, δηλαδή...στέλνουν Αλβανία, Μογγολία, Καμπότζη.....και όχι εδώ... Παίζει μήπως το ίδιο έργο με τα Mothercare?)

Όπως τα λές, εδώ και κάτι χρόνια, λένε ότι θα μας βάλουν στο delivery list αλλά τζίφος ...........

Εγώ παρήγγειλα μέσω άγγλου ξάδερφου, εσώρουχα και φανελάκια για τα μικρά από εκεί. Η ποιότητα σε αυτά τα είδη είναι εξαιρετική. Τιμές στο 1/3 από εδώ. Π.χ. τα σλιπάκια της μικρής εδώ 11 ευρώ, στην Αγγλετέρα 3,5 λίρες ..............

Στα παιδικά ρούχα, δεν είμαι φαν ιδιαίτερα. Δεν κόβομαι πολύ. Έχω ψωνίσει κατά καιρούς σε εκπτώσεις αλλά δεν παθιάζομαι. Π.χ. τα ΝΕΧΤ είναι σκάλες ανώτερα, από σχέδια. Η ποιότητα είναι εφάμιλλη.

Σε γυναικεία τζιν που παίρνω συχνά, εδώ παίζουν στα 50 ευρώ και στην Αγγλία γύρω στις 20-25 λίρες, παίζουν και προσφορές στα 10-15 ευρώ. Αν και πλέον, χτυπάω ΜΠΟΝΤΕΝ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Γιατί τα παπούτσια κάνουν το γύρω της Γερμανίας???:confused:

Garching,Germany 09.08.2011 3:45 Arrival Scan

Nurnberg,Germany 09.08.2011 1:07 Departure Scan

Nurnberg,Germany 08.08.2011 16:31 Arrival Scan

Langenhagen,Germany 05.08.2011 23:30 Departure Scan

05.08.2011 19:41

Origin Scan Germany 05.08.2011 10:15 Order Processed: Ready for UPS

Καλημέρα κορίτσια, ριχτε μια ματια στα prenatal έχουν -80% σε ότι έχει απομεινει. χτες πήρα τζην για τον γιο μου απο 26,00 ευρώ στα 5,20 ?

έχει ακόμα κάποια πραγματάκια και χειμωνιάτικα. Βερμουδα απο 20,00 ευρώ στα 4 ευρώ!!!

1gGKp3.png

Κρίμα !!!!!! Τουλάχιστον το έμαθες έγκαιρα, όχι μετά από 10 μέρες, όπως εγώ με τον Κάρολο ........ Μίλα μαζί τους αλλά αν δεν βρείς κάτι άλλο, θα δεις τα χρήματα στην κάρτα σου σε 3-4 μέρες. Το πεδιλάκι πάντως το έχει και ο Κάρολος, 20 λίρες, αλλά στείλε μέιλ πρώτα, να σιγουρευτείς αν έχει νούμερο.

:lol::lol::lol::lol: μολις μιλησα με κικερς! η παραγγελια μου εχει καταχωρηθει κανονικα!!!!!!!!!!! ηταν λαθος στο εμαιλ που εδωσα τελικα.... κατι με το συμβολο @........ τελος καλο ολα καλα! λεει δεν εχει φυγει ακομα η παραγγελια γιατι εχουν παρα πολυ δουλεια αλλα δυστυχως δε θα παρω μαιλ οτι εσταλει...θα ξαναπαρω τηλ πααρασκευη για να μου πουν οτι εφυγε και να μου δωσουν το τρακινγκ ναμπερ.........!

χατζικουλι το ηξερες οτι τα στελνουν με τρακινγκ? αααα αψογοι!!!!

ΥΓ για τα μεγεθη των GEOX δεν απαντησε καμια........... καλα καμια δεν εχει αγορασει??????

ΥΓ2 εκπτωσεις -50% εχουν βαλει κ τα MEXX ωραια ρουχαλακια! πηρα φορεμα τζιν, 2 μακρυμανικα, 1 κολαν 36 ευρω... καλουτσικες τιμες......

WLFfp2.png XI11p2.png

κορίτσια παρέλαβα σήμερα απο το http://www.next.co.uk/boys μέσω της Dream Shopping <[email protected]> χειμερινά ρούχα για τον γιό μου.Εμεινα πολύ ευχαριστημένη κ από τις τιμές αλλά κ από την εξυπηρέτηση της Κατερίνας.Ευγενικότατη και απαντά άμεσα σε καθε τι που χρειάζεται:!:

9Onsp3.png

κορίτσια παρέλαβα σήμερα απο το http://www.next.co.uk/boys μέσω της Dream Shopping <[email protected]> χειμερινά ρούχα για τον γιό μου.Εμεινα πολύ ευχαριστημένη κ από τις τιμές αλλά καπό την εξυπηρέτηση της Κατερίνας.Ευγενικότατη και απαντά άμεσα σε καθε τι που χρειάζεται:!:

θα συμφωνησω για την Κατερινα!!!αψογη σε ολα!!και εγω λεω για χειμωνιατικα να τη χρησιμοποιησω παλι....

αυτό γιατι μας το εκανες:?::lol::lol:

τελεια φαινονται!!!

κοριτσια εσεις που αγορασατε απο next πως ειναι η φορμα τους?

φαρδια, στενη? θελω χειμωνιατικα για τον μικρο μου και ψαχνω απο που με συμφερει καλυτερα, αλλα δε μπορω να αποφασισω :D

τα θελω ολα!!!!!

wn7Rp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...