Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κορίτσια απλά να σας ρωτήσω πληροφοριακά: mothercare Αγγλίας δεν μπορούμε να παραγγείλουμε, έτσι?? Είδα σήμερα κάτι ωραία φανελάκια, αλλά δεν υπήρχαν νούμερα!!:(

Γενικά ρουχάκια-εσωρουχάκια για νεογέννητα έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό site??

A1WSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

chatzikouliiiiiii

θελω να παρω εναν ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ για το γιο μου, μεγαλουτσικο να τον βαλουμε στον τοιχο, θα φτιαξουμε ενα δωματιο σα σχολειο με θρανιο κλπ εχεις καμια ιδεα απο που???

κορίτσια απλά να σας ρωτήσω πληροφοριακά: mothercare Αγγλίας δεν μπορούμε να παραγγείλουμε, έτσι?? Είδα σήμερα κάτι ωραία φανελάκια, αλλά δεν υπήρχαν νούμερα!!:(

Γενικά ρουχάκια-εσωρουχάκια για νεογέννητα έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό site??

Συγχωρείσαι γιατί είσαι πολύ καινούρια :wink::wink::wink:

Λοιπόν, το αγαπητό ΜΑΔΕΡΚΕΑΡ ΔΕΝ στέλνει στην Ελλάδα. Αν θες να ψωνίσεις, μπορείς είτε με πέρσοναλ σόπερ (να της πεις τι θέλεις, να της στείλεις τα χρήματα, να τα αγοράσει για σένα και να στα στείλει), είτε μέσω My Uk Mail (φτιάχνεις μια αγγλική διεύθυνση, ψωνίζεις εσύ κανονικά με την πιστωτική σου, κατά προτίμηση προπληρωμένη, τα πράγματα στέλνονται στην αγγλική σου διεύθυνση και μετά στα στέλνουν εδώ).

Για εσωρουχάκια και ρουχαλάκια για νεογέννητα, ρίξε μια ματιά στην λίστα με τα eshops που έχει το αξιότιμο μέλος καλαμαράκι (και η marilia12, maria s κλπ.) στην υπογραφή της. Έχει πολλά !!!! Επίσης, πάρα πολλά θα βρεις και στο www.ebay.co.uk.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τις ονλάιν αγορές, διάβασε πρώτα τις οδηγίες που έχει το καλαμαράκι στην υπογραφή του.

Ότι θες, πες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

chatzikouliiiiiii

θελω να παρω εναν ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ για το γιο μου, μεγαλουτσικο να τον βαλουμε στον τοιχο, θα φτιαξουμε ενα δωματιο σα σχολειο με θρανιο κλπ εχεις καμια ιδεα απο που???

mytoys ? ebay ? ikea ? στην υπογραφή του καλαμαρακίου ?

Έχω βρεί και ένα αμερικάνικο σάιτ που έχει ΠΑΠΑΔΕΣ αλλά δεν έχω ψωνίσει ακόμα. Αν θες, δες www.toysrus.com .

ΕΝΤΙΤ Τονίζω το αμερικάνικο ε ? Τελωνείο, μεταφορικά κλπ.

Το ΤΖΑΜΠΟ το σκέφτηκες ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

το ηξερα οτι θα με σωσεις ΠΑΛΙ!!!!!!!!!! thanx!!!!!!!!!!!!

Αει μαρή :lol::lol::lol: Θα ψωνιστούμε και μόνες μας στο τέλος .........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Συγχωρείσαι γιατί είσαι πολύ καινούρια :wink::wink::wink:

Λοιπόν, το αγαπητό ΜΑΔΕΡΚΕΑΡ ΔΕΝ στέλνει στην Ελλάδα. Αν θες να ψωνίσεις, μπορείς είτε με πέρσοναλ σόπερ (να της πεις τι θέλεις, να της στείλεις τα χρήματα, να τα αγοράσει για σένα και να στα στείλει), είτε μέσω My Uk Mail (φτιάχνεις μια αγγλική διεύθυνση, ψωνίζεις εσύ κανονικά με την πιστωτική σου, κατά προτίμηση προπληρωμένη, τα πράγματα στέλνονται στην αγγλική σου διεύθυνση και μετά στα στέλνουν εδώ).

Για εσωρουχάκια και ρουχαλάκια για νεογέννητα, ρίξε μια ματιά στην λίστα με τα eshops που έχει το αξιότιμο μέλος καλαμαράκι (και η marilia12, maria s κλπ.) στην υπογραφή της. Έχει πολλά !!!! Επίσης, πάρα πολλά θα βρεις και στο www.ebay.co.uk.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τις ονλάιν αγορές, διάβασε πρώτα τις οδηγίες που έχει το καλαμαράκι στην υπογραφή του.

Ότι θες, πες.

χαχα!! Όντως είμαι πρωτάρα! Ευχαριστώ πολύ chatzico για τις πληροφορίες! Πού θα πάει θα τα μάθω σιγά σιγά! Είστε φοβερό σχολείο!! :)

A1WSp2.png

χαχα!! Όντως είμαι πρωτάρα! Ευχαριστώ πολύ chatzico για τις πληροφορίες! Πού θα πάει θα τα μάθω σιγά σιγά! Είστε φοβερό σχολείο!! :)

Νιέντε !!! Όλα μαθαίνονται. Πάρε το λίγο προσεκτικά στην αρχή, διάβασε καλά και ρώτα εδώ πριν προχωρήσεις. Όλο και κάποια θα σου πεί. Οι διαφορές τιμών είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ναι, έλαβα μύνημα επιβεβαίωσης της παραγγελίας αμέσως. Αν δεν σου έστειλαν, μπες στο σάιτ και δες, στείλε τους και εσύ κανένα μύνημα.

Τα πέδιλα που παρήγγειλες εσύ τα έχω παραγγείλει και εγώ από τον Κάρολο !!!! 20 λίρες παρακαλώ !!!

Για την φόρμα, τι να σου πώ, η ANNAGRIG μου είπε ότι είναι κανονική. Η Δανάη έχει βάλει κίκερς όταν ήταν πολύ μικρή, οπότε δεν θυμάμαι.

Για τα νούμερα που πήρες, θεωρώ ότι το κλειστό θα το βάλει τον χειμώνα/άνοιξη. Το πέδιλο αν είναι 25 και το 23άρι της είναι πολύ μικρό, πιστεύω ότι θα της είναι ΟΚ, λίγο άνετο αλλά ΟΚ.

Αλήθεια, έχεις κανένα νέο από την ΛΙΣΑ ? Κοιτάω το σάιτ και δεν έχει βάλει κάτι καινούριο. Λες να μην φέρει ΑΓΚΑΘΑ/ΓΚΑΡΒΑΛΙΝ ? Ελπίζω να έχει, γιατί ποντάρω επάνω της:rolleyes::rolleyes: Λέω να της στείλω κανένα μέιλ.

εστειλα μαιλ να δω τι θα μου πουν... ακομα εμαιλ επιβεβαιωσης δε πηρα... ουτε και στο σαιτ τους εχει να κανεις λογκιν ή κατι για να δεις τι παραγγελια σου... εσυ που τη βλεπεις? μηπως δεν το βλεπω????? :shock:

οσο για τη ΛΙΣΑ στειλε μαιλ. θα στειλω κι εγω οταν μπορεσω...

WLFfp2.png XI11p2.png

εστειλα μαιλ να δω τι θα μου πουν... ακομα εμαιλ επιβεβαιωσης δε πηρα... ουτε και στο σαιτ τους εχει να κανεις λογκιν ή κατι για να δεις τι παραγγελια σου... εσυ που τη βλεπεις? μηπως δεν το βλεπω????? :shock:

οσο για τη ΛΙΣΑ στειλε μαιλ. θα στειλω κι εγω οταν μπορεσω...

Ιριδάκι, δεν βλέπω κάτι στο σάιτ τους. Μου έστειλαν μέιλ

Your order ............... has been received.

You have ordered the following 3 items

(Ακολουθεί περιγραφή των ειδών και ανάλυση της πληρωμής)

Your order is being processed and we will email you when it has been despatched.

If you have any questions about your order, please email us or call 0845 603 7151.

Τα χρήματα έφυγαν από την κάρτα σου ?

Έστειλα μέιλ στην ΛΙΣΑ, όταν απαντήσει, θα σας πω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

χατζικουλι για δωσε το εμαιλ που λεει αν θελετε να επικοινωνησετε μαζι μας καλεστε ή στειλτε μαιλ

ειναι το [email protected]

εγω εκει εστειλα... τωρα λογικα απο δευτερα θα απαντησουν.... αλλιως θα παρω τηλεφωνο..

WLFfp2.png XI11p2.png

χατζικουλι για δωσε το εμαιλ που λεει αν θελετε να επικοινωνησετε μαζι μας καλεστε ή στειλτε μαιλ

ειναι το [email protected] ?

εγω εκει εστειλα... τωρα λογικα απο δευτερα θα απαντησουν.... αλλιως θα παρω τηλεφωνο..

Ναι αυτό είναι το μέιλ. Τι ώρα έκανες την παραγγελία ? Αν και αυτά τα μυνήματα, θα είναι automated.

Στείλε μέιλ ή τηλεφώνησε. Στην πιστωτική σου κοίταξες ? Δεν θα φαίνεται η συναλλαγή ακόμα, φαίνεται όμως το ποσό που είχες μειωμένο κατά το ποσό της παραγγελίας σου ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοριτσια επειδη ειμαι αφρατουλα :D αν θελετε να κρυψετε κοιλιτσα, μπουτακια πωπο και γενικα να κανετε ενα remodelling στα κορμακια σας μια ειναι ηλυση:

Gok Wan! Εγω τα ειχα παρει απο Λονδινο αλλα εχει και στο ebay και προφανως και στα διαφορα e-shops.

Ακριβα αλλα ειναι τα μονα που αξιζουν τα λεφτα τους! (και εχω δοκιμασει τα παντα)

Οποτε φοραω τον κορσε ολοι με ρωτανε ποσα κιλα εχω χασει! :D

Yeap καλο μου chatzikaki! :D

Ψιτ Άννα !!!!!! Πήρα αυτό εδώ, πρώτη φορά που αγοράζω κάτι τέτοιο, άντε να δούμε !!!

Ο συζυγάτος μου πάντως επικροτεί !!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ψιτ Άννα !!!!!! Πήρα αυτό εδώ, πρώτη φορά που αγοράζω κάτι τέτοιο, άντε να δούμε !!!

Ο συζυγάτος μου πάντως επικροτεί !!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με γειες, με γειες!!! :D

Δεν θα σχολιασω την τιμη!!! Σκοτωμα!!!

Χατζικακι εισαι σιγουρη για το νουμερο; :confused:

42 ειναι πολυυυυυυυυυυυ μεγαλο και cup Α για στηθος πλάκα. :?:

42 φοραω κι'εγω που ειμαι 54αρι αλλα με cup E και βαλε!!! :(

Βεβαια αυτα ειναι πολυ σφικτα και ελαστικα οποτε το πολυ πολυ να μη σφιγγει πολυ, αλλα το cup ειναι οκ;

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με γειες, με γειες!!! :D

Δεν θα σχολιασω την τιμη!!! Σκοτωμα!!!

Χατζικακι εισαι σιγουρη για το νουμερο; :confused:

42 ειναι πολυυυυυυυυυυυ μεγαλο και cup Α για στηθος πλάκα. :?:

42 φοραω κι'εγω που ειμαι 54αρι αλλα με cup E και βαλε!!! :(

Βεβαια αυτα ειναι πολυ σφικτα και ελαστικα οποτε το πολυ πολυ να μη σφιγγει πολυ, αλλα το cup ειναι οκ;

Να σου πώ και εμένα μεγάλο μου φάνηκε αλλά έκανα μετρήσεις από εδώ και έβγαλα το νούμερο. Είδα τα νούμερα σε αυτά που φοράω και είναι βαριά βαριά 95Β. Τέσπα, το πολύ πολύ να το βάλω για πώληση στο φόρουμ :rolleyes::rolleyes:

ΑΚΤΙΒ ΜΕΜΠΕΡ άπαιχτο το μπουφανάκι !!!!!!!! Με γιές σας !!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπέρα και απο μένα! Έχω καιρο να σας γράψω μιας και λόγω βαπτισης πρώτον ξεπαραδιαστηκαμε και δεύτερον γεμίσαμε απο όλα ! Σας διαβάζω όμως καθημερινά! ! Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι ψάχνω να βρω πόρτες για να κλείσω την σκάλα που έχω στο ΣΠΙΤΙ γιατί η μικρη άρχισε να μπουσουλαει! Που να ψάξω για πείτε καμία ιδέα!

Να σου πώ και εμένα μεγάλο μου φάνηκε αλλά έκανα μετρήσεις από εδώ και έβγαλα το νούμερο. Είδα τα νούμερα σε αυτά που φοράω και είναι βαριά βαριά 95Β. Τέσπα, το πολύ πολύ να το βάλω για πώληση στο φόρουμ :rolleyes::rolleyes:

Αν εισαι ευρωπαίκο 95 Β θα σου ειναι μια χαρα! :D

Το πολυ πολυ να τονιζει λιγο παραπανω το μπουστο οποτε ο συζυγος θα κανει τρελες χαρες. :D

Με γεια!

Καλησπέρα και απο μένα! Έχω καιρο να σας γράψω μιας και λόγω βαπτισης πρώτον ξεπαραδιαστηκαμε και δεύτερον γεμίσαμε απο όλα ! Σας διαβάζω όμως καθημερινά! ! Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι ψάχνω να βρω πόρτες για να κλείσω την σκάλα που έχω στο ΣΠΙΤΙ γιατί η μικρη άρχισε να μπουσουλαει! Που να ψάξω για πείτε καμία ιδέα!

Δεν είναι καλή εποχή τώρα που ρωτάς, λείπουν οι περισσότερες !!!

Από την λίστα του καλαμαρακίου, βρήκα τα παρακάτω.

Στο BIMBOMARKET, στο PRAMWORLD (επικοινώνησε όμως μαζί τους για τα μεταφορικά), στο KIDSROOM.DE, στο ebay .

Ψάξε και δες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Είδα στο καινούριο φυλλάδιο του LIDL. Δεν ρίχνεις και εκεί μια ματιά?

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

http://www.amazon.co.uk/Lindam-44341-Extending-Metal-Safety/dp/B002GKC0L4/ref=sr_1_43?s=baby&ie=UTF8&qid=1312780847&sr=1-43

http://www.amazon.co.uk/Lindam-Easy-Plus-Safety-Gate/dp/B000S5L5TC/ref=sr_1_48?s=baby&ie=UTF8&qid=1312780847&sr=1-48

Εγω επειδη ειχα τεραστιο ανοιγμα αναγκάστηκα και πήρα μια αλλη πανακριβη αλλα αυτες ειναι πολυ οικονομικες και σου ερχονται στην πορτα σου. :D

Edit!!! Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα το αμαζον σταματησε να τις στελνει!!!

τις εβαλα στο καλαθι μου και δεν προχωραει ενω εγω ειχα παραγγειλει κανονικοτατα (πριν καμποσο καιρο ομως) ! :(

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

La Redoute :arrow: 8318 στην πρώτη σας παραγγελία πάνω από 30 λίρες -15 λίρες έκπτωση

La Redoute :arrow: 8322 σε παραγγελία πάνω από 75 λίρες -30 λίρες έκπτωση

Marks and Spencer :arrow: UNIFORMS για -20% σε φόρμες

Yours Clothing :arrow: MVC10TEN σε παραγγελία πάνω από 50λίρες -10 λίρες έκπτωση

Να ρωτήσω για τα Marks and Spencer, τώρα είδα ότι στέλνουν και international αλλά όχι Ελλάδα...έχει κάνει μήπως κάποια σας επικοινωνία μαζί τους για το αν και πότε θα στέλνουν και Ελλάδα? (...έλεος, δηλαδή...στέλνουν Αλβανία, Μογγολία, Καμπότζη.....και όχι εδώ... Παίζει μήπως το ίδιο έργο με τα Mothercare?)

Γνωστά πράγματα αυτά για marks κ.λπ.

Μην ασχολείστε... Δεν θέλουν τα χρήματά μας, δεν τους τα δίνουμε...

Πορτάκι σκάλας από jumbo. Δεν συμφέρουν οικονομικά τα του internet. Το χουμε ψάξει πολλές.

Δες όμως και αυτό του lidl. Είναι πολύ καλή η τιμή του. Τις διαστάσεις εννοώ δες.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημέρα,

Ενημέρωσα και το καλαμαράκι...

Είναι η 2η-3η φορά που παραγγέλνουμε μαζικά από το γραφείο φακούς επαφής εδώ:

http://www.lenscatcher.com/EU/

Εχει γνωστες μαρκες(Ciba Vision,Zeiss,Bausch & Lomb,Johnson), πακετάκια τεστ ,σε πολύ καλές τιμές,και στελνει Ελλάδα με μεταφορικα 4.80€ .Γραφει για παραλαβή σε 1-2 εβδομαδες ,εμεις παραλάβαμε περίπου σε 5 εργασιμες.

QqmLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...