Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας..ειχα ξαναρωτησει..μηπως εχει παρει καμια πυτσαμες gap?

μου αρεσουν αυτες

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330584265640&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1697wt_905

ειναι μεγαλες/μικρες σε φορμα; και σε παχος; χοντρες-λεπτές; ξερει καμιαα;;

τελειες ειναι αυτες που βρηκες! λιγο ακριβουτσικες δεν ειναι?

εγω εχω παρει αρκετες φορες. οπως ολα τα γκαπ εχουν μεγαλη φορμα και ειναι ψιλοχοντρες. α! το παντελονι ειναι κολαν ετσι? δεν ειναι το κλασσικο παντελονι πυζαμας, το φαρδυ. τουλαχιστον οσες εχω παρει ετσι ηταν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ μαζί ....... ακόμα κλαίω τα λεφτά για το σέτ τρίο καρότσι που είχα δώσει προ 4ετίας........

:cry::cry::cry::cry::cry::cry: ακόμα περιμένω τον κάρολο.......

Δηλαδή, όταν τα στέλνει ο Κάρολος, σας ενημερώνει ότι απέστειλε ? Γιατί εμένα μέχρι σήμερα, έχει ακυρώσει εντελώς 2 παραγγελίες, στην 3η μου είπε ότι δεν έχει τελικά τα 2 από τα 4 ζευγάρια και στην 4η δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα........

Παρέλαβα τυριέρα από ebay, πολύ σένια !!!!!!!!!!!

Περιμένω αρκετά και διάφορα, και έχω ένα χαρτάκι ΕΛΤΑ, αλλά δεν παίζει να το πάρω αύριο, θα είναι διαθέσιμο μετά τις 9.30, οπότε την Πέμπτη ......

Εμένα λεει η παραγγελια dispatched λέτε να μην έρθει!!!

1gGKp3.png

κορίτσια χτες πέρασα απο prenatal εχει έως -80%

πήρα πιτζαμουλες 7,00 ευρώ τζηνάκι με 7,00 ευρώ φουτεράκι με 8 ευρώ... έχουν μείνει πολύ λίγα αλλα αξιζει να περάσετε καλτσάκια με 0,90 ?.....

για να δω σήμερα θα έρθει ο ταχυδρόμος γιατι εμάς δεν περνάει καθε μέρα λες και είμαστε άγωνη γραμμη... η πλάκα είναι πολλές φορές αφήνει 2η ειδοποίηση ενώ δεν έχει αφήσει καν την 1η... ???

1gGKp3.png

δε το εχεις παραλαβει να μας πεις εντυπωσεις εεεεε?

του αρεσε του Β πολυ

ξερεις απο ποιοτητα αυτων των παπουτσιων?

οχι χτες τα πηρα

θα ενημερωσω μολις ερθουν

μου αρεσουν αυτες

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330584265640&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1697wt_905

Gap έχει ανοιξει outlet πάνω απο τα starbucks στο Μοναστηράκι (δεν πολυφαινεται από τον δρόμο ) με πολύ καλές τιμές τα ρουχαλάκια ξεκινουν απο 3,00 ευρώ...

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι το συστημα στο μπενετον. τις πρωτες 15 μερες βαζουν -30, τις επομενες -50 και μεχρι τελους -70. Στο -70 βαζουν ο,τι εχουν στις αποθηκες τους. καλοκαιρινα και χειμερινα ανεξαρτητως αν ειναι οι χειμερινες ή οι θερινες εκπτωσεις. πηγα προχτες απο ενα καταστημα και μου ειπαν οτι μαλλον απο δευτερα -70 (αλλιως την αλλη δευτερα) και θα βγαλουν ο,τι εχουν και δεν εχουν στις αποθηκες τους.

τελικα ρουχα για το παιδι δε ξαναπαιρνω μεσω MUM (εκτος αν δω καποιο κομματι που θα το ερωτευτω) γιατι με το μπενετον συμφερει πολυ.

Και κατι αλλο ρε κοριτσια....

ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ??????????

Ποσο εχει αυτος ο καναπες?

Ναι ..και εγώ δεν το πιστευω αλλα το θέμα ειναι πόσο θα έχει να το στείλει...

1gGKp3.png

κορίτσια χτες πέρασα απο prenatal εχει έως -80%

πήρα πιτζαμουλες 7,00 ευρώ τζηνάκι με 7,00 ευρώ φουτεράκι με 8 ευρώ... έχουν μείνει πολύ λίγα αλλα αξιζει να περάσετε καλτσάκια με 0,90 ?.....

για να δω σήμερα θα έρθει ο ταχυδρόμος γιατι εμάς δεν περνάει καθε μέρα λες και είμαστε άγωνη γραμμη... η πλάκα είναι πολλές φορές αφήνει 2η ειδοποίηση ενώ δεν έχει αφήσει καν την 1η... ???

Που ειναι το Πρεναταλ?? Ενα που εχει ανοιξει στην Πειραιως ή εχει στον Πειραια??

oaiqp2.pngm9YLp2.png

τελειες ειναι αυτες που βρηκες! λιγο ακριβουτσικες δεν ειναι?

εγω εχω παρει αρκετες φορες. οπως ολα τα γκαπ εχουν μεγαλη φορμα και ειναι ψιλοχοντρες. α! το παντελονι ειναι κολαν ετσι? δεν ειναι το κλασσικο παντελονι πυζαμας, το φαρδυ. τουλαχιστον οσες εχω παρει ετσι ηταν.

α, ευχαριστώ! 19ευρω πολλά ειναι ε; μου αρεσουν ομως! το παντελονι ειναι πολυ κολλητο δηλ; εχουμε και πολυ λεπτα ποδαράκια..

το βρηκα και σε καλοκαιρινο :)

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-CLASSIC-BABY-GAP-PIRATE-PETE-BOYS-PYJAMA-SLEEP-SETS-/130542243222?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item641f6872fd

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!Ζηταω και εγω τη βοήθειά σας!Γίνομαι νονά και ψαχνω φορεματακι απλό και σικατο αλλά όχι στυλ μπουμπουνιερας για τη μικρή .Είδε πουθενα το ματι σας γιατι όλο σε ταφταδες και τουλινα πέφτω και εχω σκάσει!Κάπου είχαμε και λίστα με τα βαφτιστικα καταστηματα του εξωτερικου αλλά δεν τη βρισκω.Μπορει καποια να με βοηθησει?Χιλια ευχαριστω!!

ετσι ειναι το συστημα στο μπενετον. τις πρωτες 15 μερες βαζουν -30, τις επομενες -50 και μεχρι τελους -70. Στο -70 βαζουν ο,τι εχουν στις αποθηκες τους. καλοκαιρινα και χειμερινα ανεξαρτητως αν ειναι οι χειμερινες ή οι θερινες εκπτωσεις. πηγα προχτες απο ενα καταστημα και μου ειπαν οτι μαλλον απο δευτερα -70 (αλλιως την αλλη δευτερα) και θα βγαλουν ο,τι εχουν και δεν εχουν στις αποθηκες τους.

τελικα ρουχα για το παιδι δε ξαναπαιρνω μεσω MUM (εκτος αν δω καποιο κομματι που θα το ερωτευτω) γιατι με το μπενετον συμφερει πολυ.

Και κατι αλλο ρε κοριτσια....

ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ??????????

Ποσο εχει αυτος ο καναπες?

http://demoen.ergosshop.gr/about-us αυτην ειναι η εταιρεία??? Πήρα τηλέφωνο για να το επιβεβαιωσω και το σήκωσε μια ηλικιωμένη και δεν ηξερε τι της ελεγα? Λαθος τηλέφωνο έχουν βάλει....Έχεις ξανα αγορασει απο κει???

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ξέρω....Να μου πεις 30 ευρω ειναι αλλά γιατι να τα χάσεις ???

Καλημερα κορίτσια!!!Ζηταω και εγω τη βοήθειά σας!Γίνομαι νονά και ψαχνω φορεματακι απλό και σικατο αλλά όχι στυλ μπουμπουνιερας για τη μικρή .Είδε πουθενα το ματι σας γιατι όλο σε ταφταδες και τουλινα πέφτω και εχω σκάσει!Κάπου είχαμε και λίστα με τα βαφτιστικα καταστηματα του εξωτερικου αλλά δεν τη βρισκω.Μπορει καποια να με βοηθησει?Χιλια ευχαριστω!!

Τσεκαρε εδω αν σου αρεσει κατι

http://stores.ebay.co.uk/Playmates-Traditional-Childrenswear/_i.html?rt=nc&_sid=107024449&_trksid=p4634.c0.m14.l1581&_pgn=2

http://stores.ebay.co.uk/A-Cute-Children-Clothing-Store/Infant-12M-18M-24M-/_i.html?_fsub=13583882&_sid=208860116&_trksid=p4634.c0.m322

kKZUp2.png

α, ευχαριστώ! 19ευρω πολλά ειναι ε; μου αρεσουν ομως! το παντελονι ειναι πολυ κολλητο δηλ; εχουμε και πολυ λεπτα ποδαράκια..

το βρηκα και σε καλοκαιρινο :)

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-CLASSIC-BABY-GAP-PIRATE-PETE-BOYS-PYJAMA-SLEEP-SETS-/130542243222?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item641f6872fd

τουλαχιστον οσες εχω παρει ετσι ηταν. αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! και η καλοκαιρινη ακομα καλυτερη! τωρα για την τιμη τι να σου πω. πηγες καμια βολτα απο τα καταστηματα να δεις τι παιζει, γιατι εχουν κατι εκπτωσεις μεχρι 70%. οχι σε ολα βεβαια, αλλα ποτε δε ξερεις. οσο για το αουτλετ κι εγω εχω παει. θελει ψαξιμο βεβαια, αλλα ολο και κατι βρισκεις

Ευχαριστώ Γατουλα αλλά αυτούς τους πωλητες τους έχω βρει και εγω και ήδη αποθήκευσα 2-3 φορεματάκια.Εσύ αλήθεια δεν είχες κάνει για τη μικρή σου ένα χειροποίητο φορεματάκι?Από που το έκανες?Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

Διαφημίσεις

τουλαχιστον οσες εχω παρει ετσι ηταν. αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! και η καλοκαιρινη ακομα καλυτερη! τωρα για την τιμη τι να σου πω. πηγες καμια βολτα απο τα καταστηματα να δεις τι παιζει, γιατι εχουν κατι εκπτωσεις μεχρι 70%. οχι σε ολα βεβαια, αλλα ποτε δε ξερεις. οσο για το αουτλετ κι εγω εχω παει. θελει ψαξιμο βεβαια, αλλα ολο και κατι βρισκεις

τωρα ειδα οτι παει αυτη με τον πειρατη :( αλλα εχει κι αλλες ωραιες αυτος ο πωλητης...Δε πηγα στα μαγαζια, μαλλον με 70% θα βρω καλυτερη τιμή..εχεις δικιο...(αλλα απο το πισι ειναι πιο ευκολο και γρηγορο ;)

και ναιιιιιιιιιιιιιιιιι 3 χαρτακια ταχυδρομειου!!!!!!!!!!

στοιχηματιζω lookfantastic, gymboree.... και ενα ακομα.... πιο να ναι......... κατι περιεργο συμβαινει, πρωτη φορα εχει διαφορετικη θυριδα γραμμενη.... βρε μπας και ειναι το χαμενο μου?!?!?! κοριτσια αν ειναι το χαμενο φορεμα θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!! το χαμενο φορεμα ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με ημερομηνια ρογιαλ μαιλ τυπωμενη 01/07 και αφιξη στο ελλαδισταν 28/07 ε αυτο πια.... απιστευτο! αφου δε χαθηκε τι να πω.... παντως το φορεματακι ειναι σουπερ! οποια θελει εχει νουμερα 12-16-18 να το παρει! πολυ οικονομικο και ομορφο!

καιιιιιι τζιμποριιιιι! μια κουτα ναααα! τελεια ρουχα!!! και το νουμερακι το πετυχα μια χαρα μου φαινεται για του χρονου....

ακομα ομως δε παρελαβα απο lookfantastic.... χμ περιεργο.... αργησαν.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Ιριδακι μεγεια

για ξαναβαλε το λινκ να το δω?

ποσα εσκασες τζιμπορυ? για πε?

σου στειλα πμ

εχμ εχμ τζιμπορι εδωσα 105 δολ!!!!! ευρω δε θυμαμαι... γιατι ειχα 75 δολ τζιμπακς.... αλλιως δε θα ψωνιζα.... αλλα παλι καλα που ψωνισα τελικα γιατι πηρα απιθανα κομματια για του χρονου!

και κατι φανταστικα κοκκαλακια!!!!!!!!!!

το μονο που μετανιωσα ειναι το καπελο.... πηρα ενα για να ολοκληρωσω το σετ flamingo αλλα πηρα 4-5 ετων και τωρα της κανει μετα βιας! βασικα δεν της κανει ουτε τωρα........... κριμα... και τα αλλα καπελα που ειχα παρει για φετος δε τα φορεσε καθολου... γενικα τα καπελα τους ειναι χαλια απο νουμερα......... πληροφοριακα για φιλες τζιμποριτσες!

εντιτ!!! αυτα τα παπουτσακι δεν ειναι φανταστικα? http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445989731&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306246164&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1312366699581&productSizeSelected=0&fit_type=

WLFfp2.png XI11p2.png

χαχα και εγω πηρα σε δημοπρασια ενα καπελακι, 3,5 ευρω μονο, αλλα ακομα και η μινιατουρα δυσκολα μπαινει

εχουμε μια συλλογη απο καπελλα χαχχα, πηρα και μερικα απο νεξτ στις εκπτωσεις τωρα

μεγεια παντως

παντως......η μινιατουρα θα μπαινει καλα του χρονου στο ....3!

τι να πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

παπουτσακι καλο αλλα ...δε τρελαινομαι χιχιχιχι

εχετε καμια ιδεα οι τζιμποριτσες, σε αυτα που πουλανε στο εβαυ, πολλες φορες βλεπω σετακια αλλα με διαφορετικο νουμερο, πχ τοπ 4 παντελονι 3 η 5

υπαρχει λογος , τυχαιο? κακα νουμερα?

εμας παντως η σκορτ φλαμιγγο μας φευγει κατω χαχαχαχα

βρακακια δοκιμασες? πολυ ωραια

α και κοκαλακια, εχουμε κλιπακια 4 πεταλουδες και 4 φιογγους με τα πεταχτα τα στριφογυριστα, πολυ ομορφοι και σταθεροτατοι

kKZUp2.png

μου αρεσουν αυτες

εμένα μου είχαν φέρει από την αμερική αυθεντικές σιγουρα gap.. ήταν χονδρες, πολύ καλο μακό και είχαν σχετικά στενή γραμμή.. η κόρη μου είναι αδυνατούλα αλλά ψηλή και το κανονικο για την ηλικία της νούμερο της πήγαινε κανονικό προς στενο.. αυτά ισχύουν για τις αυθεντικές.. ίσως οι απομιμήσεις να έχουν διαφορετικές διαστάσεις.. πάντως νομίζω πως αυτές που πουλάει ο τύπος μπορεί και να είναι όντως αυθεντικές γιατι τις έχει σχετικά ακριβές.. ελπίζω να βοήθησα

εμένα μου είχαν φέρει από την αμερική αυθεντικές σιγουρα gap.. ήταν χονδρες, πολύ καλο μακό και είχαν σχετικά στενή γραμμή.. η κόρη μου είναι αδυνατούλα αλλά ψηλή και το κανονικο για την ηλικία της νούμερο της πήγαινε κανονικό προς στενο.. αυτά ισχύουν για τις αυθεντικές.. ίσως οι απομιμήσεις να έχουν διαφορετικές διαστάσεις.. πάντως νομίζω πως αυτές που πουλάει ο τύπος μπορεί και να είναι όντως αυθεντικές γιατι τις έχει σχετικά ακριβές.. ελπίζω να βοήθησα

ευχαριστώ, ναι μου φαινονται αυθεντικες και εμενα..ποσο ειναι η κορούλα σου; εμενα τα διδυμα ειναι 26 μηνων και 13 κιλα (ή μπορεί λιγο παραπάνω αλλα αδυνατα παντως) και 95εκ περιπου. Να πάρω το 2-3 ή το 3-4? Για το χειμωνα τα θελω, να ειναι χοντρα και να μη τους κοντυνουν αμέσως..

ευχαριστώ, ναι μου φαινονται αυθεντικες και εμενα..ποσο ειναι η κορούλα σου; εμενα τα διδυμα ειναι 26 μηνων και 13 κιλα (ή μπορεί λιγο παραπάνω αλλα αδυνατα παντως) και 95εκ περιπου. Να πάρω το 2-3 ή το 3-4? Για το χειμωνα τα θελω, να ειναι χοντρα και να μη τους κοντυνουν αμέσως..

είναι 25 μηνών, 11.700 και περίπου 95 εκατοστά.. θα της έπαιρνα το 3-4.. βέβαια ελπίζω να μην έχουν διαφορετική φόρμα τα κοριτσίστικα... να σημειώσω ότι στο μήκος δεν έχουν πρόβλημα είνα αρκετά μακριές.. απλώς είναι το κολάν και η μπλούζα σε στενή γραμμή.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...