Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλημερα

σας ευχαριστω ολες για τη βοηθεια σας:)

η συνεχεια στα χθεσινα...

το αμαζον μου απαντησε, ελεγξε την παραγγελια κ επιστρεφει τα μεταφορικα που χρεωσε

ειναι πολυ καλοι τελικα, δεν ειναι τυχαιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπεμπούτσικο, όλα καλά !!!! Αν σου πώ ότι κόλλησα και το σκεφτόμουν όλο το βράδυ εχθές ............. Πρέπει να βρούμε μια δουλειά σχετική με το ονλάιν σόπινγκ, τόση γνώση να πάει χαμένη δεν λέει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όσες παραγγείλατε από ΒΟΟΗΟΟ, σε πόσες μέρες παραλάβατε ? Έρχονται δύο φορέματα και ένα μαγιώ, θα προλάβω να τα φορέσω στις διακοπές ? Φεύγω την επόμενη Δευτέρα.

Χθες το πρωί πήρα ένα μπουφανάκι ΝΕΧΤ της μικρής από ebay. Το μεσημέρι αργά έλαβα μύνημα από την πωλήτρια ότι το απέστειλε !!!! Ο πιο γρήγορος χρόνος για μένα, μέχρι τώρα. Προετοιμάζομαι να της δώσω....6 αστέρια..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημερούδια!

Πριν 2 μέρες παρήγγειλα αυτό το φορεμα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220783445067&ssPageName=STRK:MEWAX:IT για να έχω μία εναλλακτική για τη βάφτιση της μικρής μου. Πήρα ένα ήδη από φυσικό κατάστημα αλλά δεν τρελάθηκα.

καλε αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ

το παρελλαβες???

Μπεμπούτσικο, όλα καλά !!!! Αν σου πώ ότι κόλλησα και το σκεφτόμουν όλο το βράδυ εχθές ............. Πρέπει να βρούμε μια δουλειά σχετική με το ονλάιν σόπινγκ, τόση γνώση να πάει χαμένη δεν λέει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χθες το πρωί πήρα ένα μπουφανάκι ΝΕΧΤ της μικρής από ebay. Το μεσημέρι αργά έλαβα μύνημα από την πωλήτρια ότι το απέστειλε !!!! Ο πιο γρήγορος χρόνος για μένα, μέχρι τώρα. Προετοιμάζομαι να της δώσω....6 αστέρια..........

Μη το γελάς καθόλου!Μπορείς να αναλάβεις personal shopper για μας που κατεβαίνουμε Αθήνα 1-2 φορές το χρόνο πλέον!

Καλημερούδια!

καλε αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ

το παρελλαβες???

Όχι ακόμη!Βέβαια τα έσκασα για express delivery (και ο Θεός Βοηθός με τους τελώνες!!!), οπότε αναμένω γύρω στις 05/08 - 08/08. Βασικά αρχικά είχα βάλει στο μάτι αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BCBG-Lexie-White-Jersey-Cutout-Sequin-Gown-M-398-/190543118139?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item2c5d413f3b, αλλά ο πωλητής, παρόλο που δεν είχε εξαιρέσεις στις χώρες αποστολές, δε με άφηνε να το αγοράσω. :twisted::twisted::twisted:. Και είχα πάρει τέτοια χαρά... Anyway.

Πολλές καλημέρες!

82nop2.png

Διαφημίσεις

Τέλειο!!!!

Από νούμερα τι λένε?Βάσει size chart ήμουν ανάμεσα σε 6 και 8 και πήρα το μεγαλύτερο.

82nop2.png

Μη το γελάς καθόλου!Μπορείς να αναλάβεις personal shopper για μας που κατεβαίνουμε Αθήνα 1-2 φορές το χρόνο πλέον!

Το είχα πεί όταν η ΝΑΤΕΧΟ έβαλε τα στοκ των Άγκαθα στην Αθήνα, όποιος θέλει και μπορώ να εξυπηρετήσω, με χαρά !!!

Όχι ακόμη!Βέβαια τα έσκασα για express delivery (και ο Θεός Βοηθός με τους τελώνες!!!), οπότε αναμένω γύρω στις 05/08 - 08/08. Βασικά αρχικά είχα βάλει στο μάτι αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BCBG-Lexie-White-Jersey-Cutout-Sequin-Gown-M-398-/190543118139?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item2c5d413f3b, αλλά ο πωλητής, παρόλο που δεν είχε εξαιρέσεις στις χώρες αποστολές, δε με άφηνε να το αγοράσω. :twisted::twisted::twisted:. Και είχα πάρει τέτοια χαρά... Anyway.

Πολλές καλημέρες!

Ρε συ το θες πραγματικά ? Στείλε μου πμ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κοριτσια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα,θελω να αγορασω απο το pramworld ενα καροτσι μακλαρεν ,ξερετε πως ?με προπληρωμενη γινεται ?και πως θα βαλω τα χρηματα σε ευρω?μεταφορικα ποσο ειναι?πολλες αποριες αμα μπορει καμια εμπειρη σε αγορες να με βοηθησει.ευχαριστω

Jt63p2.png

loveboom

δεν εχω αγορασει απο εκει αλλα κανεις μια παραγγελια και μετα επικοινωνουν μαζι σου για τα μεταφορικα οποτε μπορει μαλλον καποια που εχει αγορασει να σου πει περισσοτερα.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικά θα τους στείλεις ένα mail και θα τους πεις τι θες να αγοράσεις και πόσα θα είναι τα μεταφορικά. Αν σε συμφέρει θα προχωρήσεις κανονικά με την παραγγελία βάζοντας πρώτα τα χρήματα στην προπληρωμένη σου εννοείται. Για το καρότσι πάντως υπολόγισε περίπου 40 λίρες μεταφορικά αν δεν πάρεις και κατι αλο. Θα σου έρθει με courier.

82nop2.png

Αρχικά θα τους στείλεις ένα mail και θα τους πεις τι θες να αγοράσεις και πόσα θα είναι τα μεταφορικά. Αν σε συμφέρει θα προχωρήσεις κανονικά με την παραγγελία βάζοντας πρώτα τα χρήματα στην προπληρωμένη σου εννοείται. Για το καρότσι πάντως υπολόγισε περίπου 40 λίρες μεταφορικά αν δεν πάρεις και κατι αλο. Θα σου έρθει με courier.

ευχαριστω κοριτσια!τελικα σε ευρω φορτωνω την καρτα?

Jt63p2.png

κοριτσια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα,θελω να αγορασω απο το pramworld ενα καροτσι μακλαρεν ,ξερετε πως ?με προπληρωμενη γινεται ?και πως θα βαλω τα χρηματα σε ευρω?μεταφορικα ποσο ειναι?πολλες αποριες αμα μπορει καμια εμπειρη σε αγορες να με βοηθησει.ευχαριστω

loveboom

δεν εχω αγορασει απο εκει αλλα κανεις μια παραγγελια και μετα επικοινωνουν μαζι σου για τα μεταφορικα οποτε μπορει μαλλον καποια που εχει αγορασει να σου πει περισσοτερα.

loveboom, όπως σου λένε τα κορίτσια παραπάνω. Εσύ θα βγάλεις μια προπληρωμένη αν δεν έχεις (μπορείς να βάλεις και κλασική πιστωτική αλλά το αποφεύγουμε για λόγους ασφαλείας), αφού συμφωνήσετε το ποσό και δεις ότι σε συμφέρει, θα βάλεις στην προπληρωμένη σου το ποσό σε ευρώ (δες εδώ για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες) συν κάτι παραπάνω π.χ. 15-20 ευρώ για να προλάβεις τίποτα μικροαλλαγές στην ισοτιμία και θα προχωρήσεις στην παραγγελία. Αν το σάιτ έχει paypal, καλύτερα θα είναι να εγγραφείς στο πειπαλ και να πληρώσεις μέσω αυτού.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Βρε κορίτσια θέλω τα φώτα σας.

Ρώτησα τις κουμπάρες μου τι θέλουν για δώρο βάφτισης και ενώ η μία με έβγαλε από το αδιέξοδο, η άλλη μου είπε ότι δε θέλει τίποτα. Ok!!!! Αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να μην πάρω κάτι. Αυτή έχει ψύχωση με φουλάρια & μαντήλια, τα οποία τα φοράει σχεδόν πάντα με μπουτονιέρες!!!!

Μεταξωτά φουλάρια βρήκα και στα burberry και στο forzieri.com, όπου τώρα τελευταία ψωνίζω συχνά. Μπουτονιέρα όμως που θα βρω?Κοίταξα στο ebay αλλά οι περισσότερες είναι china town, οπότε δεν παίζει. Προς τα που να στραφώ και πως να τις αναζητήσω???

82nop2.png

BITCHONI (αλήθεια τι είναι bitchoni ?), πως τις ψάχνεις τις μπουτονιέρες ? Εννοώ ποιά είναι η αγγλική λέξη ?

Να ρωτήσω κάτι, ΒΙΒΛΙΑ από την Πρωτοπορία κοιτάω ? Ή και κάπου αλλού ?

Όσες έχετε ψωνίσει από την Πρωτοπορία, σε πόσες μέρες παραλάβατε ? Έχει μεταφορικά ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια θέλω τα φώτα σας.

Ρώτησα τις κουμπάρες μου τι θέλουν για δώρο βάφτισης και ενώ η μία με έβγαλε από το αδιέξοδο, η άλλη μου είπε ότι δε θέλει τίποτα. Ok!!!! Αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να μην πάρω κάτι. Αυτή έχει ψύχωση με φουλάρια & μαντήλια, τα οποία τα φοράει σχεδόν πάντα με μπουτονιέρες!!!!

Μεταξωτά φουλάρια βρήκα και στα burberry και στο forzieri.com, όπου τώρα τελευταία ψωνίζω συχνά. Μπουτονιέρα όμως που θα βρω?Κοίταξα στο ebay αλλά οι περισσότερες είναι china town, οπότε δεν παίζει. Προς τα που να στραφώ και πως να τις αναζητήσω???

:shock::shock::shock::shock::shock:

http://www.ebay.co.uk/itm/Chanel-Camellia-Silk-Feather-Brooch-Black-Pin-Bag-New-/180694117426?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a12356c32

:shock::shock::shock::shock::shock:

BITCHONI (αλήθεια τι είναι bitchoni ?), πως τις ψάχνεις τις μπουτονιέρες ? Εννοώ ποιά είναι η αγγλική λέξη ?

Να ρωτήσω κάτι, ΒΙΒΛΙΑ από την Πρωτοπορία κοιτάω ? Ή και κάπου αλλού ?

Όσες έχετε ψωνίσει από την Πρωτοπορία, σε πόσες μέρες παραλάβατε ? Έχει μεταφορικά ?

it's my area again.

Λοιπον ψωνιζω απο την πρωτοπορια ισως και πανω απο 6 χρονια ( απο τις πρωτες ιντερνετικες αγορες).

εχει την ιδια ακριβως εκπτωση στα βιβλια οπως και ο Παπασωτηριου.

για να στα στειλει δωρεαν χωρις να πληρωσεις κουριερ θελει 60? αγορες σε βιβλια. Στα 80? σου κανει και ενα βιβλιο δωρο.

Αν διαλεξεις αντικαταβολη σε χρεωνει με 2?.

Εγω αγοραζω κυριως με αντικαταβολη και περιμενω αυριο μεθαυριο παραγγελια.

(Στα ξενογλωσσα προτιμω τον Παπασωτηριου)

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

it's my area again.

Λοιπον ψωνιζω απο την πρωτοπορια ισως και πανω απο 6 χρονια ( απο τις πρωτες ιντερνετικες αγορες).

εχει την ιδια ακριβως εκπτωση στα βιβλια οπως και ο Παπασωτηριου.

για να στα στειλει δωρεαν χωρις να πληρωσεις κουριερ θελει 60? αγορες σε βιβλια. Στα 80? σου κανει και ενα βιβλιο δωρο.

Αν διαλεξεις αντικαταβολη σε χρεωνει με 2?.

Εγω αγοραζω κυριως με αντικαταβολη και περιμενω αυριο μεθαυριο παραγγελια.

(Στα ξενογλωσσα προτιμω τον Παπασωτηριου)

Φιλενάδα, σε πόσες μέρες από την παραγγελία παραλαμβάνεις ? Να δω αν θα προλάβω για τις διακοπές. Αλλιώς να πω να τα στείλουν στο νησί.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Φιλενάδα, σε πόσες μέρες από την παραγγελία παραλαμβάνεις ? Να δω αν θα προλάβω για τις διακοπές. Αλλιώς να πω να τα στείλουν στο νησί.

συνηθως 4 με 5 ημερες( στην χειροτερη). Μου εχει τυχει να εχει κλεισει ο εκδοτικος οικος για διακοπες και να καθυστερησει πιο πολυ ή να στειλουν την παραγγελια χωρις ενα βιβλιο επειδη εξαντληθηκε ή ο εκδοτικος οικος ειναι κλειστος.

Σε καθε περιπτωση επικοινωνουν μαζι σου.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

συνηθως 4 με 5 ημερες( στην χειροτερη). Μου εχει τυχει να εχει κλεισει ο εκδοτικος οικος για διακοπες και να καθυστερησει πιο πολυ ή να στειλουν την παραγγελια χωρις ενα βιβλιο επειδη εξαντληθηκε ή ο εκδοτικος οικος ειναι κλειστος.

Σε καθε περιπτωση επικοινωνουν μαζι σου.

ΟΚ, αύριο παραγγελία τότε, ευχαριστώ πολύ.

Κωδικός ΜΑΝΤΚΟ -20% από 1-6 μμ σήμερα ώρα Αγγλίας :arrow: FLASH20

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κορίτσια ψάχνω all star για το γιό μου νο 33.

ξέρετε κανένα καλό site γιατί στο ebay δεν βγάζω άκρη:(

Ρίξε μια ματιά στα παπουτσομάγαζα στην υπογραφή μου.

Για το ebay, δες εδώ, έβαλα αγορίστικα παπούτσια ΚΟΝΒΕΡΣ 33 νούμερο διαθέσιμα στην Ελλάδα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρίξε μια ματιά στα παπουτσομάγαζα στην υπογραφή μου.

Για το ebay, δες εδώ, έβαλα αγορίστικα παπούτσια ΚΟΝΒΕΡΣ 33 νούμερο διαθέσιμα στην Ελλάδα.

σε ευχαριστώ χατζικάκι:lol::lol:

πολυ πολυ....

9Onsp3.png

Όσες παραγγείλατε από ΒΟΟΗΟΟ, σε πόσες μέρες παραλάβατε ? Έρχονται δύο φορέματα και ένα μαγιώ, θα προλάβω να τα φορέσω στις διακοπές ? Φεύγω την επόμενη Δευτέρα.

Αν δεν κάνω λάθος περίπου 7-10μέρες έκαναν να έρθουν απο boohoo:p

chatziko

αγοραζω κ εγω χρονια απο πρωτοπορια βιβλια, ειτε μεσω ιντερνετ, ειτε απο το φυσικο καταστημα

αν δεν σου ειναι κοπος να πας απο εκει, στα περισσοτερα βιβλια εχει στο καταστημα μεγαλυτερη εκπτωση απο οτι ονλαιν....διπλοτσεκαρισμενο, μου το ειπαν κ οι ιδιοι οι εργαζομενοι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...