Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Το φορεματάκι το χτύπησα μιας και ήταν τελευταίο κομμάτι!Ελπίζω να έρθει πριν τη βάφτιση!

Κορσέ θέλω βασικά για να καλύψω λίγο την κοιλίτσα που μου έμεινε από τη γέννα. Γενικά 3 κιλά θέλω να πέσω,αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ενώ με στενά ρούχα δεν έχω πρόβλημα, έχω με τα πιο αεράτα!:confused:

Από το http://www.undercoverexperience.co.uk έχουμε ψωνίσει?

82nop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το φορεματάκι το χτύπησα μιας και ήταν τελευταίο κομμάτι!Ελπίζω να έρθει πριν τη βάφτιση!

Κορσέ θέλω βασικά για να καλύψω λίγο την κοιλίτσα που μου έμεινε από τη γέννα. Γενικά 3 κιλά θέλω να πέσω,αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ενώ με στενά ρούχα δεν έχω πρόβλημα, έχω με τα πιο αεράτα!:confused:

Από το http://www.undercoverexperience.co.uk έχουμε ψωνίσει?

Έχει ψωνίσει η Κορνηλία. Το σάιτ έχει πέιπαλ και 0 μεταφορικά για αγορές άνω των 50 λιρών, μου φαίνεται μόνο λίγο σπαστικό στο να βρείς τις προσφορές. Πάντως έχει πολλά !!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

γιουπι μολισ ελαβα mail απο mum οτι εφτασαν τα πακετακια μου!!!!!! τωρα τι κανω ζηταω να με ενημερωσουν για τα εξοδα ωστε να πληρωσω και να τα στειλουν?

απο από gymboree τίποτα ακομα σνιφ.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Επίσης, θα κάνουμε τα βαφτίσια της μπέμπας μας μία μέρα πριν τα γενέθλια της και θα κόψουμε και τούρτα στην εκκλησια. Επειδή τα βαφτιστικά μας είναι πολύ ρομαντικά & baby chic, είπα να πάμε στην εκκλησία με κάτι πιο παιχνιδιάρικο, όπως αυτο: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310328422362&ssPageName=STRK:MEWAX:IT. Να το χτυπήσω ή δε λέει?

ειναι τελειο!!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

γιουπι μολισ ελαβα mail απο mum οτι εφτασαν τα πακετακια μου!!!!!! τωρα τι κανω ζηταω να με ενημερωσουν για τα εξοδα ωστε να πληρωσω και να τα στειλουν?

απο από gymboree τίποτα ακομα σνιφ.

Είναι όλα τα ψώνια σου ? Εννοώ από ένα πωλητή ψώνισες ή από περισσότερους ? Αν ναι και είσαι σίγουρη ότι δεν περιμένεις κάτι ακόμα, κάνε το εξής. Εγώ αυτό κάνω και δεν το έχω μετανοιώσει μέχρι τώρα. Δεν τους ρωτάω πόσα χρήματα να κάνω top up, κάνω μόνη μου top up 37,5 λίρες και τους λέω ότι έκανα top up και στείλτε μου τα πράγματα. Στην αρχή, κάνα δύο φορές τους ρώτησα και το ψιλομετάνοιωσα. Από τότε που κάνω μόνη μου την διαδικασία, σταθερά 37,5 λίρες έξοδα αποστολής.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

...

Κορσέ θέλω βασικά για να καλύψω λίγο την κοιλίτσα που μου έμεινε από τη γέννα....

Κοριτσια επειδη ειμαι αφρατουλα :D αν θελετε να κρυψετε κοιλιτσα, μπουτακια πωπο και γενικα να κανετε ενα remodelling στα κορμακια σας μια ειναι ηλυση:

Gok Wan! Εγω τα ειχα παρει απο Λονδινο αλλα εχει και στο ebay και προφανως και στα διαφορα e-shops.

Ακριβα αλλα ειναι τα μονα που αξιζουν τα λεφτα τους! (και εχω δοκιμασει τα παντα)

Οποτε φοραω τον κορσε ολοι με ρωτανε ποσα κιλα εχω χασει! :D

Κοριτσια επειδη ειμαι αφρατουλα :D αν θελετε να κρυψετε κοιλιτσα, μπουτακια πωπο και γενικα να κανετε ενα remodelling στα κορμακια σας μια ειναι ηλυση:

Gok Wan! Εγω τα ειχα παρει απο Λονδινο αλλα εχει και στο ebay και προφανως και στα διαφορα e-shops.

Ακριβα αλλα ειναι τα μονα που αξιζουν τα λεφτα τους! (και εχω δοκιμασει τα παντα)

Α! Ο Gok Wan ηταν ο τυπακος που παρουσιαζε την εκπομπη "how to look good naked" που ειχε πιο παλια στο sky.

Δηλαδή βάζω Gok Wan στο ebay ?:confused::confused::confused:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοριτσια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;

Θελω να αγορασω απο αυτα που βαζουν κατω στους παιδοτοπους και στις παιδικες χαρες ωστε να μην χτυπανε τα παιδια οταν πεφτουν. Στην Ελλαδα το τετραγωνικο παει περιπου στα 25 ευρω.

Μηπως εχετε κατι στο μυαλο σας που εμενα μου διαφευγει; Στο Amazon δε βρηκα. Rubber tiles τα λενε και θελω για εξωτερικο χωρο, οχι αυτα που βαζουν σε εσωτερικους χωρους οπως γυμναστηρια κλπ

Διαφημίσεις

Eγω εχω κατι σαν αυτο (που ειναι και ο μοναδικος κορσες που δειχνει τοσο σεξυ χωρις να μοιαζει της γιαγιας)

http://www.ebay.co.uk/itm/GOK-WAN-Balconette-Curve-Controller-Multisizes-VAMP-/250753324560?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item8010226729

και εναν παρομοιο που εχει και ποδαρακια.

Θελω να αγορασω απο αυτα που βαζουν κατω στους παιδοτοπους και στις παιδικες χαρες ωστε να μην χτυπανε τα παιδια οταν πεφτουν. Στην Ελλαδα το τετραγωνικο παει περιπου στα 25 ευρω.

Μηπως εχετε κατι στο μυαλο σας που εμενα μου διαφευγει; Στο Amazon δε βρηκα. Rubber tiles τα λενε και θελω για εξωτερικο χωρο, οχι αυτα που βαζουν σε εσωτερικους χωρους οπως γυμναστηρια κλπ

Ρίξε μια ματιά στο google.

Yeap καλο μου chatzikaki! :D

ΤΗΑΝΚ ΥΟU, θα μελετήσω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Έχει ψωνίσει η Κορνηλία. Το σάιτ έχει πέιπαλ και 0 μεταφορικά για αγορές άνω των 50 λιρών, μου φαίνεται μόνο λίγο σπαστικό στο να βρείς τις προσφορές. Πάντως έχει πολλά !!!!!!!!!!!

οντως, το συγκεκριμενο site το εχω χρυσωσει! εχω μεγαλη δυσαναλογια μεταξυ πλατης και cup και μ' εχει βολεψει γιατι εχει ο,τι νουμερο θελεις. ειναι λιγο δυσκολο βεβαια να προλαβεις τις προσφορες, αλλα βαζει συνεχως. επισης εχω γλιτωσει πολλα λεφτα γιατι ενα σουτιεν για μενα εδω κοστιζει το λιγοτερο 45 ευρω κι εκει δινω 55-60 και παιρνω δυο.

XI64p2.pngtk60p2.png

ποια μπορει να μου εξηγησει κατι σχετικο με το αμαζον?

εβαλα μια παραγγελια με διαφορα πραγματα....ολα με free super saver delivery, politi to amazon, και κοστος συνολικα 90 λιρες

μεταξυ αλλων κ αυτο...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004A8R26S/ref=oss_product

το οποιο ειναι fullfiled by amazon

ζητησα να μου τα στειλει ολα μαζι (εκει που εχει την επιλογη) κ στο τελος μου στελνει χωριστα το αντικειμενο που παρεθεσα κ με χρεωνει για αυτο 5 λιρες μεταφορικα...γιατι?? τι δεν καταλαβαινω??

μηπως τελικα ειναι μονο για uk fullfilled by amazon??ή να τους στειλω κανενα μειλ?

Διαφημίσεις

ποια μπορει να μου εξηγησει κατι σχετικο με το αμαζον?

εβαλα μια παραγγελια με διαφορα πραγματα....ολα με free super saver delivery, politi to amazon, και κοστος συνολικα 90 λιρες

μεταξυ αλλων κ αυτο...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004A8R26S/ref=oss_product

το οποιο ειναι fullfiled by amazon

ζητησα να μου τα στειλει ολα μαζι (εκει που εχει την επιλογη) κ στο τελος μου στελνει χωριστα το αντικειμενο που παρεθεσα κ με χρεωνει για αυτο 5 λιρες μεταφορικα...γιατι?? τι δεν καταλαβαινω??

μηπως τελικα ειναι μονο για uk fullfilled by amazon??ή να τους στειλω κανενα μειλ?

Έκανα εικονική παραγγελία, είτε 1 είτε 2 τεμάχια, και μου βγάζει και εμένα 5 λίρες μεταφορικά και στις δύο περιπτώσεις. Πρόσφατα που είχα παραγγείλει 2 μπωλ για το φαγητό της μικρής, ήταν η ίδια περίπτωση, sold by ..... and fulfilled by amazon, αλλά δεν έστελνε Ελλάδα και τα έστειλα στον Άγγλο ξάδελφο. Δεν μου χρέωσε μεταφορικά. Προφανώς αυτό γίνεται γιατί είναι sold by ..... and fulfilled by amazon και έχεις αποστολή εκτός Αγγλίας.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αυτα που ειναι σε εξωτερικο χωρο θελουν ειδικη τοποθετηση απο επαγγελματιες και ειδικες κολλες και υποβασεις κλπ κλπ. Στο λεω γιατι προσφατα εβαλα σε μια παιδικη χαρα βρεφονηπιακου σταθμου και σε εναν εξωτερικο χωρο παιδοτοπου. Για το κοστος, δε, ουτε να μαθεις δε θες! :P

Αν παρ' ολα αυτα σε ενδιαφερει, εγω τα πηρα απο εδω.

κοριτσια εχετε κανενα κωδικο για δωρεαν μεταφορικα ή/και δωρο για παραγγελιες απο το καλοκαιρινο καταλογο της laredoute???

Ψάξε λίγο εδώ, έχει διάφορα, δεν ξέρω τι δουλεύει όμως.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Έκανα εικονική παραγγελία, είτε 1 είτε 2 τεμάχια, και μου βγάζει και εμένα 5 λίρες μεταφορικά και στις δύο περιπτώσεις. Πρόσφατα που είχα παραγγείλει 2 μπωλ για το φαγητό της μικρής, ήταν η ίδια περίπτωση, sold by ..... and fulfilled by amazon, αλλά δεν έστελνε Ελλάδα και τα έστειλα στον Άγγλο ξάδελφο. Δεν μου χρέωσε μεταφορικά. Προφανώς αυτό γίνεται γιατί είναι sold by ..... and fulfilled by amazon και έχεις αποστολή εκτός Αγγλίας.

ευχαριστω χατζικο

εχω ξανααγορασει αντικειμενο που ηταν fullfiled by amazon κ δεν χρεωθηκα μεταφορικα

και στις πληροφοριες που δινει ...αυτο λεει, οτι ειναι οι χρεωσεις οπως αν ηταν πωλητης το αμαζον

δεν ειναι σημαντικο ποσο αλλα το μαμωτο

ξερει κανεις αλλος κατι σχετικο, ή να στειλω κανα μειλ? για να ξερουμε για το μελλον

εστειλα μειλ τελικα

πρεπει να μαθω, δεν μπορωωωωω

εστειλα μειλ τελικα

πρεπει να μαθω, δεν μπορωωωωω

το εχω παθει, ηταν ολα τα αντικειμενα απο τον ιδιο πωλητη; πρεπει να κανουν 25 λιρες για να ειναι δωρεαν τα μτφ στον καθε ξεχωριστο πωλητη. Ειχα παρει διαφορα απο αμαζον και ενα παιχνιδι απο αλλο πωλητη (fullfilled by amazon) κατι που εκανε 17λιρες. Μου χρεωνε για το παιχνιδι μτφ, οταν εβαλα παραγγελια ομως 25 λιρες στον αλλο πωλητη ηρθαν ολα με δωρεαν μτφ.

Ειναι ιδια περιπτωση;

το εχω παθει, ηταν ολα τα αντικειμενα απο τον ιδιο πωλητη; πρεπει να κανουν 25 λιρες για να ειναι δωρεαν τα μτφ στον καθε ξεχωριστο πωλητη. Ειχα παρει διαφορα απο αμαζον και ενα παιχνιδι απο αλλο πωλητη (fullfilled by amazon) κατι που εκανε 17λιρες. Μου χρεωνε για το παιχνιδι μτφ, οταν εβαλα παραγγελια ομως 25 λιρες στον αλλο πωλητη ηρθαν ολα με δωρεαν μτφ.

Ειναι ιδια περιπτωση;

Δεν νομίζω, δοκίμασα παραγγελία με 2 κομμάτια ίδια, άρα άνω των 25 λιρών και πάλι έβγαζε μεταφορικά 5 λίρες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κορσέ εννοείς για την περιφέρεια ή για το μπούστο ? Αν είναι για μπούστο, δες εδώ και εδώ. Αν θες για την περιφέρεια, δες εδώ και εδώ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ. Θα πέσει μελέτη Σαββατιάτικα!Να κάνω και μία χαζή ερώτηση: Οι κορσέδες διαγράφονται κάτω από το ρούχο???

82nop2.png

εστειλα μειλ απο τη σελιδα του αμαζον, αφου ειχα ανοιξει το λογαριασμο μου

δεν εχω λαβει απαντηση ακομα....θα απαντησουν εε? τι λετε?

δεν μου εστειλαν ομως ουτε το μειλ που εστειλα εγω...

στο λογαριασμο μου στο yahoo θα ερθει, ετσι δεν ειναι? αυτη τη διευθυνση επικοινωνιας εχω δωσει...μηπως τα βλεπω καπου στο αμαζον, οπως στο ε-βαυ??

χαζεψα βραδιατικα, μη με παρεξηγειτε!!το ξερω οτι ειναι σαββατοβραδο , αλλα δεν ξερω ποσο γρηγορα απαντουν

bebutsiko οσες φορες εχω στειλει μαιλ στο αμαζον μου απαντησαν μεσα σε 3 ωρες. Μπορει να καθυστερησουν λιγο αλλα θα σου απαντησουν σιγουρα.Το μαιλ θα σου ερθει στην ηλεκτρονικη διευθυνση που εχεις δωσει στο λογαριασμο σου.

xceZp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...