Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

απλες αποστολες ηταν ολες οσες περασαν τελωνειο ουτε μια δεν ηταν express delivery.

Τότε ήταν ατυχία :-(:sad:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσούδες καλησπέρα!

Το thread αυτό είναι διάσημο!

Έστειλα μήνυμα στο eastendcosmetics.co.uk για να τους εκφράσω την ικανοποίησή μου για τις τιμές τους, την υποδειγματική συσκευασία και το customer service και μου απάντησαν με έναν κωδικό -5% τον οποίο μου ζήτησαν να τον μοιραστώ στο parents.gr καθώς όπως μου είπαν τους ενδιαφέρει πολύ η Ελλάδα.

Λοιπόν, ο κωδικός είναι ο eec5int και καλά ψώνια σας εύχομαι! :lol:

AMl8p2.png s30Tp2.png

Chatzico μου, επίσης με ρώτησε τί άλλο θα μπορούσε να έχει στο κατάστημα, του είπα ότι οι μαμάδες του πάρεντς θέλουν πάνες πάμπερς, πιπίλες, μπιμπερό και βρεφικά καλλυντικά όπως weleda, aderma, avene κτλ...

Λες να ανοίξει και πτέρυγα φαρμακείου για πάρτη μας; Αχαχχαχα

edit: Από αύριο θα έχω περιορισμένη πρόσβαση σε pc (ναι, ναι, θα διακοπεύω), αλλά μόλις μου απαντήσει, θα κοιτάξω το συντομότερο δυνατό να σας ενημερώσω.

Τελικά, το να λέμε στα sites όχι μόνο τη γκρίνια μας, αλλά και το μπράβο μας όπου αξίζει, καμμιά φορά βγαίνει σε καλό.

AMl8p2.png s30Tp2.png

maanton έχεις απόλυτο δίκιο! Όταν γυρίσω από τις διακοπές θα κάνω το ίδιο και με κάποια καταστήματα που έμεινα ευχαριστημένη όπως και με κανα δυο πωλητές στο ΕΒΑΥ με τους οποίους έχω πολύ καλή σχέση και αλληλογραφία!!!

Κορίτσια πλάκα - πλάκα παρατήρησα οτι μας ξέρουν στο εξωτερικό τα καταστήματα!!! Ας το χρησιμοποιήσουμε λοιπόν αυτό προς ωφελός μας!!!

Εν το μεταξύ παρέλαβα και μπαταριούλα για το λαπτοπ από την παρακάτω κυρία:

http://stores.ebay.co.uk/elect-touch?_trksid=p4340.l2563

μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόϊ οπότε την συνιστώ! Μάλιστα την έστειλε και αρκετά γρήγορα πράγμα που με εξυπηρέτησε πολύ και απάντησε στα μεηλ αμέσως. Είχαν κι άλλοι φθηνότερες αλλά για την μπαταρία που έψαχνα αυτή είχε τα καλύτερα φιντμπακ και για μένα αυτό μέτρησε τελικά αφού οι διαφορά με τις άλλες ήταν 2-3 Λιρες.

Αυτά και καλές βουτιές!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Την έπαθα όπως η Ίριδα, με έναν εκπτωτικό κωδικό. Μπήκα στο ΒΟΟΗΟΟ, μου έβγαζε ένα μύνημα να δώσω το μέιλ μου και να μου στείλουν κωδικό για πρώτη αγορά και ........ δεν το έκανα το βλήμα:confused::confused::confused: Τώρα που θα τον βρώ ? Μήπως μπορεί κανένα καλό κοριτσάκι να μου τον βρεί ?

Καλά κοριτσάκια .......... ακούει καμμιά ? Οεο .........

ΕΝΤΙΤ Βρήκα κάτι !!!! Μπείτε στο φατσοβιβλίο, κάντε λάικ στην σελίδα τους και βγάζει κωδικό FACEBOOK15 για έκπτωση -15% !!!!! Άντε με γειά !!!!! 2 φορέματα και 1 μαγιό σε αναμονή όβερ ............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Chatzico μου, επίσης με ρώτησε τί άλλο θα μπορούσε να έχει στο κατάστημα, του είπα ότι οι μαμάδες του πάρεντς θέλουν πάνες πάμπερς, πιπίλες, μπιμπερό και βρεφικά καλλυντικά όπως weleda, aderma, avene κτλ...

Λες να ανοίξει και πτέρυγα φαρμακείου για πάρτη μας; Αχαχχαχα

Τελικά, το να λέμε στα sites όχι μόνο τη γκρίνια μας, αλλά και το μπράβο μας όπου αξίζει, καμμιά φορά βγαίνει σε καλό.

Καλά του είπες, επίσης περισσότερα Εστέ Λοντέ θα με βόλευαν. Έχεις δίκιο, το καλό να λέγεται !!!

οχι ρε γαμωτο.....εσυ? μη μου πεις ναι!!! :P:p:p:p

Όχι ρε, και παρήγγειλα το περασμένο Σάββατο (καλά 2 μέρες μετά το πήγε στα 46 ευρώ !!!!! στο τσάκ πρόλαβα, αλλά πότε θα έρθει ?). Τι στο καλό, με κάρο έρχονται από την Γαλλία ?:?:???::?:???:

Γατούλα, για τους σταθμούς εννοείς ? Ελπίζω όλα καλά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Όχι ρε, και παρήγγειλα το περασμένο Σάββατο (καλά 2 μέρες μετά το πήγε στα 46 ευρώ !!!!! στο τσάκ πρόλαβα, αλλά πότε θα έρθει ?). Τι στο καλό, με κάρο έρχονται από την Γαλλία ?:?:???::?:???:

του στειλα μειλ αν εχει tracking ID και μου απαντησε αυτο:

CC 51526728 1FR. DATE 27/07/2011

Καταλαβες τιποτα? γιατι εγω....δεν!

Διαφημίσεις

του στειλα μειλ αν εχει tracking ID και μου απαντησε αυτο:

CC 51526728 1FR. DATE 27/07/2011

Καταλαβες τιποτα? γιατι εγω....δεν!

Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω κάτι. Είπαν ότι το έστειλαν με το γαλλικό ταχυδρομείο (la poste), μπαίνω στο σάιτ τους και δεν αναγνωρίζει τον κωδικό που έβαλες. Θέλει λέει 13ψήψιο κωδικό :confused::confused: Εσύ πότε παρήγγειλες ? Στον κωδικό πάντως, νομίζω ότι λέει ότι απεστάλη στις 27 Ιουλίου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοριτσια εχει ψωνισει καμια σας απο curvety.com? Βρηκα αυτο το φουστανι

http://www.curvety.com/P/Igigi_Dresses_for_Curvy_Women_Plus_Size_Clothing_Ladies_Clothes_in_Large_Sizes-(1266).aspx και ψηνομαι αν και ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω κάτι. Είπαν ότι το έστειλαν με το γαλλικό ταχυδρομείο (la poste), μπαίνω στο σάιτ τους και δεν αναγνωρίζει τον κωδικό που έβαλες. Θέλει λέει 13ψήψιο κωδικό :confused::confused: Εσύ πότε παρήγγειλες ? Στον κωδικό πάντως, νομίζω ότι λέει ότι απεστάλη στις 27 Ιουλίου.

Κοριτσια εγω εβαλα τον κωδικο και εβγαλε αυτο

My parcel number (13 caracters)

Colis n° : CC515267281FR

Date Description

28\07 Your parcel is getting ready to leave the country of origin

bjTVp2.pngDG1bp2.png

http://www.curvety.com/P/Igigi_Dresses_for_Curvy_Women_Plus_Size_Clothing_Ladies_Clothes_in_Large_Sizes-(1266).aspx και ψηνομαι αν και ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του...

Γιατί δεν κοιτάς στο goddiva.co.uk ? Πήρα αυτό σε ροζ, για ένα γάμο που έχω τον Σεπτέμβριο, δεν νομίζω ότι διαφέρουμε και πολύ στον σωματότυπο........ Το άλλο σάιτ που αναφέρεις έχει πειπαλ αλλά είναι λίγο τσιμπημένο..........

Date Description

Πως το έκανες αυτό ? Για βάλε λινκ. Πάντως αν η παραγγελία της ΑΚΤΙΒ ΜΕΜΠΕΡ που την έκανε γύρω στις 15 Ιουλίου, φεύγει ΤΩΡΑ από Γαλλία, η δική μου που έγινε στις 22 Ιουλίου .......... καλά κρασιά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για το φορεμα ειναι πολυ τσιμπημενο αλλα μετα τη δευτερη γεννα μου εχει μεινει κοιλια (τη κοιλια δηλαδη απολα μου εχουν μεινει) οποτε θελω κατι σε αμπιρ και μιας κι εχω τη βαφτιση της μπουμπους αλλα και το γαμο της ξαδερφης μου το Σεπτεμβρη λεω να τα σκασω...ξερω γω μωρε???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημερα κοριτσια μηπως μπορετε να με βοηθησετε που στελνω μειλ στο amazon γιατι περιμενα μια παραγγελια 25 Ιουλιου και δεν εχει ερθει γιατι δεν το βρησκω??

9newp3.png8dIOp3.png

:arrow:

Καλημερα κοριτσια μηπως μπορετε να με βοηθησετε που στελνω μειλ στο amazon γιατι περιμενα μια παραγγελια 25 Ιουλιου και δεν εχει ερθει γιατι δεν το βρησκω??

Πας στο My Account σου, κάτω κάτω στην σελίδα και προς τα δεξιά Let us Help You :arrow: Help :arrow: More Customers want to know How to Contact Customer Service :arrow: Contact Us και μετά ακολουθείς τα λινκς για να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Το έκανα εχθές, με βλέπω με 2 + 2 μπωλάκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι δεν σου ήρθε ? Έχει tracking number ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χατζικο, δε θυμαμαι ακριβως....παντως καμια βδομαδα πριν απο σενα αν δεν κανω λαθος

Date Description

ρε συ αγγελεμαριε, ριξε ενα λινκ που το κοιταξες....θενκς!

:arrow:

Πας στο My Account σου, κάτω κάτω στην σελίδα και προς τα δεξιά Let us Help You :arrow: Help :arrow: More Customers want to know How to Contact Customer Service :arrow: Contact Us και μετά ακολουθείς τα λινκς για να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Το έκανα εχθές, με βλέπω με 2 + 2 μπωλάκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι δεν σου ήρθε ? Έχει tracking number ?

Παραγγειλα 2 απο αυτα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0039RHNVK/ref=oss_product

και δεν εχει tracking number

9newp3.png8dIOp3.png

Παραγγειλα 2 απο αυτα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0039RHNVK/ref=oss_product

και δεν εχει tracking number

Στείλε τους τώρα μύνημα, θα σου πουν να περιμένεις μια εβδομάδα ακόμα και αν δεν έρθουν, είτε θα σου στείλουν καινούριο, είτε θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημερούδια!

Το φόρεμα είναι πολύ ωραίο για την περίσταση που το θες!Η τιμή ελαφρώς τσιμπημένη για site που δε γνωρίζουμε, αλλά φαντάζομαι ότι θα τα σκάσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αν θες ρίξε και μία ματιά σε houseoffraser.co.uk αν έχει νουμεράκια όπως επίσης και σε αυτόν τον πωλητή: http://stores.ebay.co.uk/bcbgwearhouse. Έχει τα maxazria σε πολύ καλές τιμές και νομίζω ότι έχουν ευρύχωρη φόρμα. Πριν 2 μέρες παρήγγειλα αυτό το φορεμα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220783445067&ssPageName=STRK:MEWAX:IT για να έχω μία εναλλακτική για τη βάφτιση της μικρής μου. Πήρα ένα ήδη από φυσικό κατάστημα αλλά δεν τρελάθηκα.

Επίσης, θα κάνουμε τα βαφτίσια της μπέμπας μας μία μέρα πριν τα γενέθλια της και θα κόψουμε και τούρτα στην εκκλησια. Επειδή τα βαφτιστικά μας είναι πολύ ρομαντικά & baby chic, είπα να πάμε στην εκκλησία με κάτι πιο παιχνιδιάρικο, όπως αυτο: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310328422362&ssPageName=STRK:MEWAX:IT. Να το χτυπήσω ή δε λέει?

Και κάτι τελευταίο και σκάω: Έχει αγοράσει καμία κορσέ μέσω net???

p.s. Βλέπω ότι λάβατε χαρτάκι για τζιμποράκια. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ???

82nop2.png

Στείλε τους τώρα μύνημα, θα σου πουν να περιμένεις μια εβδομάδα ακόμα και αν δεν έρθουν, είτε θα σου στείλουν καινούριο, είτε θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Σ ευχαριστω πολυ μου απαντησαν να περιμενω μεχρι 2 Αυγουστου!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Επίσης, θα κάνουμε τα βαφτίσια της μπέμπας μας μία μέρα πριν τα γενέθλια της και θα κόψουμε και τούρτα στην εκκλησια. Επειδή τα βαφτιστικά μας είναι πολύ ρομαντικά & baby chic, είπα να πάμε στην εκκλησία με κάτι πιο παιχνιδιάρικο, όπως αυτο: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310328422362&ssPageName=STRK:MEWAX:IT. Να το χτυπήσω ή δε λέει?

Και κάτι τελευταίο και σκάω: Έχει αγοράσει καμία κορσέ μέσω net???

p.s. Βλέπω ότι λάβατε χαρτάκι για τζιμποράκια. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ???

To Rare Editions φορεματάκι είναι καραμελένιο. Θα το χτύπαγα χωρίς δεύτερη σκέψη - αυτά και τα ΜΠΟΝΙ ΤΖΙΝ είναι η αδυναμία μου :-P:-P:-P

Κορσέ εννοείς για την περιφέρεια ή για το μπούστο ? Αν είναι για μπούστο, δες εδώ και εδώ. Αν θες για την περιφέρεια, δες εδώ και εδώ.

Σ ευχαριστω πολυ μου απαντησαν να περιμενω μεχρι 2 Αυγουστου!!!!!

Σε βλέπω στάνταρ με 4 μηχανηματάκια. Εγώ περιμένω μέχρι την Πέμπτη. Άντε να δούμε......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...