Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ιριδα εγω τον χαζευω συχνα πυκνα

για τζιμπορακια εξ αγγλιας εχει αρκετα καλες τιμες

το 2% δεν το ειχα δει ..να κανω μια επισκεψη

και για να μη ξεχνομαστε, απο αυριο μπαινουμε σε αναμονη για παραγγελιες εξ αμερικας....για να λεμε μια μια αν παρελαβε χωρις τελωνες!

γιαυτο ρωτησα γιατι εσυ τα ψαχνεις χιχι απλα μου φανηκαν ακριβα σε σχεση με τις αμερικανικες τιμες.... αλλα ειναι απο λοντον.... σιγουρο πραμα :lol: συνηθισα στα 3.99 δολλαρια κ μου φανηκαν ακριβα καταλαβες? να δουμε ποτε θα φτασουν οι παραγγελιες μας!!!!!!!!! το χα ξεχασει!!!!

να σας πω παλι.... για αυτο το φορεμα που δεν ηρθε ποτε ανοιξα κεις..... χτες κ ακομα τιποτις..... αναμενουμε λεει απαντηση απο σελερ..... ρε παιδια ειναι δυνατον επειδη μου κανε τη συμφωνια εκ των προτερων οτι αν χαθει δε προκειται να μου κανει ριφαντ, να μη το στειλε καθολου??? λογικα αν το στειλε αληθεια θα χει proof of postage κ θα το παραθεσει στο εβαυ. αυτο ομως θα χει επανω που το στειλε κ το ονομα μου κλπ? κριμα... πολυ εχω στεναωρηθει.... κ δε το βρισκω πουθενα μα πουθενα εβαυ για να ξανααγοραζα........... να σας το βαλω μπας κ το βρει καμια?

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω παλι.... για αυτο το φορεμα που δεν ηρθε ποτε ανοιξα κεις..... χτες κ ακομα τιποτις..... αναμενουμε λεει απαντηση απο σελερ..... ρε παιδια ειναι δυνατον επειδη μου κανε τη συμφωνια εκ των προτερων οτι αν χαθει δε προκειται να μου κανει ριφαντ, να μη το στειλε καθολου??? λογικα αν το στειλε αληθεια θα χει proof of postage κ θα το παραθεσει στο εβαυ. αυτο ομως θα χει επανω που το στειλε κ το ονομα μου κλπ? κριμα... πολυ εχω στεναωρηθει.... κ δε το βρισκω πουθενα μα πουθενα εβαυ για να ξανααγοραζα........... να σας το βαλω μπας κ το βρει καμια?

Για πες βρε Ιριδάκι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Έχω ταπιροκρανίαση, θέλω wellies και μου αρέσει πολύ αυτή η μάρκα αλλά στέλνουν μόνο Αγγλία. :-(:-(:-( Ξέρετε που να ψάξω ?

Επίσης ξέρει καμιά πως να ψάξω τσάντα πλάτης για την μικρή για τον παιδικό σταθμό που να έχει όμως και ροδάκια και χερούλι για να την σέρνει, σαν βαλιτσάκι ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Έχω ταπιροκρανίαση, θέλω wellies και μου αρέσει πολύ αυτή η μάρκα αλλά στέλνουν μόνο Αγγλία. :-(:-(:-( Ξέρετε που να ψάξω ?

Επίσης ξέρει καμιά πως να ψάξω τσάντα πλάτης για την μικρή για τον παιδικό σταθμό που να έχει όμως και ροδάκια και χερούλι για να την σέρνει, σαν βαλιτσάκι ?

καλημερα

καλε χατζικο αφου εχεις ΜΥΜ τι σκας???

εχει κ εδω, αλλα στελνει μονο αγγλια

http://welliesandworms.co.uk/brands/hatley/wellies.html

Διαφημίσεις

ο κύριος λιτλ σανφλαουερ δεν είναι αυτός που σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα μετά από κάποια συμβάντα με τα babybanz γυαλιά ???

Ίσως να δεχθεί να στα στείλει συστημένα διαφορετικά στο παλιό θέμα είχαμε συζητήσει για κάποια μαγαζιά που πούλαγαν wellies

διαφορετικά εσύ έχεις και τον ξάδελφο δες εδώ http://welliesandworms.co.uk/shop/wellies-welly-socks.html

edit μαζί γράφαμε με την bebutsiko :-)

για την τσάντα το Key word είναι wheels backpacks

στο σαιτ τους; με 5ε μτφ

http://www.littlesunflowers.com/cupcakes-wellington-boots-p-17215.html

καλημερα

καλε χατζικο αφου εχεις ΜΥΜ τι σκας???

εχει κ εδω, αλλα στελνει μονο αγγλια

http://welliesandworms.co.uk/brands/hatley/wellies.html

ο κύριος λιτλ σανφλαουερ δεν είναι αυτός που σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα μετά από κάποια συμβάντα με τα babybanz γυαλιά ???

Ίσως να δεχθεί να στα στείλει συστημένα διαφορετικά στο παλιό θέμα είχαμε συζητήσει για κάποια μαγαζιά που πούλαγαν wellies

διαφορετικά εσύ έχεις και τον ξάδελφο δες εδώ http://welliesandworms.co.uk/shop/wellies-welly-socks.html

edit μαζί γράφαμε με την bebutsiko :-)

για την τσάντα το Key word είναι wheels backpacks

Είπα μήπως βρω από το ebay, θα δω στο σάιτ τους, ευχαριστώ πολύ. Ούτε είχα δεί ότι είναι το μικρό ηλιοτρόπιο:rolleyes::rolleyes: Ευχαριστώ και για την τσάντα Ευούλι.......

κορίτσια μου πως μπορω να βρω που ειναi η παραγγελεία μου έχοντας traking number????????

Από που είναι το αντικείμενο ? Βάλε λινκ αν μπορείς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα κουκλίτσα, δεν είμαι σιγουρη αλλά νομίζω ότι τα πουλάνε και στο Lapin-

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Αυτος ο πωλητής τα πουλάει και στο Amazon (13,99) με 5λιρες μεταφορικά :)

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Από που είναι το αντικείμενο ? Βάλε λινκ αν μπορείς.

https://www.iherb.com/OrderHistory

από εδώ περιμένω......... αλλά θέλω να μπορώ να βρίσκω που είναι κ τα πράγματα που παραγγέλνω γιατί χάνομαι...;)

9Onsp3.png

από εδώ περιμένω......... αλλά θέλω να μπορώ να βρίσκω που είναι κ τα πράγματα που παραγγέλνω γιατί χάνομαι...;)

από όσο ξέρω το iherb δεν στέλνει τα πράγματα με τρακινγκ σου έχουν δώσει εσένα νούμερο με tracking ???

μην χάνεσαι θα έρθουν με απλό ταχυδρομείο σε καμιά 10αριά μέρες θα σου έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ να πας να τα πάρεις ......... ;)

αν χάνεσαι να κρατάς σημειωμένα κάπου στο ημερολόγιο σου τι αγόρασες και πότε περίπου το περιμένεις έτσι κάνω εγώ όταν έχω πολλές παραγγελίες που τρέχουν

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170661371792&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

εν τω μεταξυ ειναι mandco αλλα προφανως παλια σεζον :)

Ιριδα αν δε σε πειραζει που εχει φορεθει μια φορα ειναι στο νουμερο σου. :D

Διαφημίσεις

ποια ζηταγε εμπλαστρο? δε ξερω τιμες παραπερα

http://www.parapharmacie.gr/categorybrowse/everyday-pharmacy/muscular-joint-pains/?prid=5330

Καλημέρες:)

Εγώ το ζήταγα. 2,50 Ευρώ πήρα το συγκεκριμένο από το Φαρμακείο, όχι και τεράστια διαφορά. Στο Άμαζον έχει κάποια φθηνότερα.

Ευχαριστώ ψιψίνα!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Αυτος ο πωλητής τα πουλάει και στο Amazon (13,99) με 5λιρες μεταφορικά :)

Ευχαριστώ, έβαλα παραγγελία στο σάιτ του μικρού ηλιοτρόπιου, βρήκα και εκπτωτικό κωδικό (-10% για πρώτη παραγγελία :arrow:BUDGET) αλλά κόλλησε το πέιπαλ. :confused::confused: Δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα που δεν προχωράει την παραγγελία, ενώ υπάρχει επαρκές υπόλοιπο.

Δεν ξέρω τι μπέρδεμα έχει. Η πρώτη ήταν στο pharmacy4u και έλεγε awaiting seller's response, στην κάρτα φαινόταν η πληρωμή μου αλλά στο πέιπαλ είχε ανοιχτεί μόνη της case. Επικοινώνησα με το pharmacy4u, την έστειλαν και όταν λάβω θα ενημερώσω το πέιπαλ να τους απελευθερώσει το ποσό. Τώρα στο μικρό ηλιοτρόπιο λέει paypal awaiting payment και δεν έχει φύγει ποσό από την κάρτα μου. Πάω να ξαναβάλω παραγγελία αλλά δεν δέχεται τον εκπτωτικό κωδικό (λέει ότι τον έχω ήδη χρησιμοποιήσει μια φορά), άρα κάτι έχει κρατήσει. Γιατί γίνεται αυτό ? Έχω στείλει μέιλ και στο μικρό ηλιοτρόπιο και στο πειπαλ. Έχει καμιά σας ιδέα ?

Δεν δίνει tracking number, παραλαμβάνεις σε μάξιμουμ 10 εργάσιμες χωρίς πρόβλημα. Μην φοβάσαι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα κουκλίτσα, δεν είμαι σιγουρη αλλά νομίζω ότι τα πουλάνε και στο Lapin-

Ευχαριστώ πολύ γλυκό κορίτσι αλλά έχω ορκιστεί να μην κάνω άλλη κατάθεση στο μικρό κουνελάκι, εκτός και αν είναι απαραίτητο, έχω αφήσει εκεί μέσα !!!!

Λοιπόν, δεν ξέρω τι θέμα έχει το πέιπαλ. Μίλησα με το μικρό ηλιοτρόπιο, ακύρωσαν την παραγγελία και την ξαναέβαλα με πιστωτική και όχι μέσω πειπαλ.

Έχει εκπτώσεις, πήρα αυτές τις γαλότσες και αυτό το αδιάβροχο για τον πιτσιρίκο, αυτές τις γαλότσες το αδιάβροχο και το σκουφάκι για την μικρή. Με κωδικό HELLO έχετε -10%, οπότε γλύτωσα και τα μεταφορικά. Περίπου 55 ευρώ όλα, καλά δεν είναι ?:rolleyes::rolleyes:

Το δεύτερο μ' αρέσει και εμένα περισσότερο.

Μαράκι είσαι ακόμα με limited access στο paypal ή το διευθετήσατε το θέμα ??

Ευχαριστώ πολύ !!!:wink::wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Έχει εκπτώσεις, πήρα αυτές τις γαλότσες και αυτό το αδιάβροχο για τον πιτσιρίκο, αυτές τις γαλότσες το αδιάβροχο και το σκουφάκι για την μικρή. Με κωδικό HELLO έχετε -10%, οπότε γλύτωσα και τα μεταφορικά. Περίπου 55 ευρώ όλα, καλά δεν είναι ?:rolleyes::rolleyes:

Είχα πάρει πέρσι την συγκεκριμένη εταιρεία[kidorable] σε γαλότσες για τον μικρό και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη εντελώς ψεύτικες βγήκανε μπορεί να ήταν και ένα τυχαίο γεγονός ή εγώ εντελώς παράλογη:-)

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Καλημέρα, κι εγώ παρήγγειλα την περασμένη βδομάδα, αλλά πρόσεξα να μην γράφει διαθέσιμο μόνο στην Γερμανία. Το περιμένω ως την Παρασκευή...

Ήρθε το καρεκλάκι! Έκανε 7 εργάσιμες (και το πήρα 80 ευρώ φτηνότερα).

τσαντουλες παραγγελθηκαν, η χελο κιτυ αναχωρησε το πρωι.....η συναδελφος μου θα παραλαμβανει τσαντουλες χαχαχαχχα!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260823195101&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123

μη ξεχαστειτε...στο πρωτο ειδοποιητηριο σφυραμε τζιμποριτζες

kKZUp2.png

Koριτσια καλησπερα!!!

Μειωθηκε η κινηση βλεπω...διακοπουλες εεε....εγω εχω τη θαλασσα στα ποδια μου αλλα δεν μπορω ακομη να συνελθω απο την μετακομιση.......στο θεμα μας ομως...

εχει επιστρεψει καμμια στο javari...απ οτι καταλαβα πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα της επιστροφης,οταν σου στελνουν ξανα το προιον ειναι δωρεαν....προκειται για κατι παπουτσια ατου αντρα μου που του ειναι στενα στο κου ντε πιε και θελω ενα νουμερο μεγαλυτερο......:lol:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...