Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αχχχ πικρή ιστορία το Amazon....:(:(:(

Και εγώ όταν είδα την αλλαγή παραπονέθηκα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να μου κάνουν ένα discount πέντε λιρών για την επόμενη παραγγελία μου...:?

ας ελπίσουμε ότι θα δουν πόσο επηρέασε τις πωλήσεις τους αυτή η τακτική και θα ξαναβάλουν δωρεάν μεταφορικά

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας έχει τύχει να μην παραλάβετε ποτέ παραγγελία από iherb?

Μου λέει ότι σταλεί από 23/8 και δεν έχει έρθει ακόμη. Είναι δέμα κάτω από 1800γρ και κόστος 88$. Τους έχω στείλει 3 μηνυματα για το τι μπορεί να γίνει και δεν απαντάνε.

149fp3.pnga>

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
σας έχει τύχει να μην παραλάβετε ποτέ παραγγελία από iherb?

Μου λέει ότι σταλεί από 23/8 και δεν έχει έρθει ακόμη. Είναι δέμα κάτω από 1800γρ και κόστος 88$. Τους έχω στείλει 3 μηνυματα για το τι μπορεί να γίνει και δεν απαντάνε.

τελικά ήρθε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

τελικά ήρθε;

όχι... :(

δεν προκειτε να ξαναπαραγγείλω απο iherb. Στο ταχυδρομειο με επιβεβαιώνουν ότι δεν έλαβαν ποτέ τέτοιο δέμα.

Αυτό που με έχει θυμώσει είναι ότι δεν απαντάνε :mad:

Το ίδιο έγινε και με μια συναδερφο στην δουλειά αλλά μετά από πιεση μέσω email της επέστρεψαν τα χρήματα.

Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?

149fp3.pnga>

περιμενω και εγω μια παραγγελια απο 23/10 και ακομα δεν εχει ερθει. Την προηγουμενη φορα η αποστολη ηταν πολυ γρηγορη και δεν ειχα κανενα προβλημα. Δεν επικοινωνησα ακομα μαζι τους, αλλα μηπως θα βγαλω και ακρη;

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια!Ζητω απεγνωσμενα την βοηθεια σας!Πηρα μια προπληρωμενη καρτα απο την τραπεζα και με αυτη εκανα λογαριασμο στο paypal,ολα ενταξει μεχρι τωρα.Αλλα ενω εχω 30 ευρω μεσα στην καρτα μου δεν μου τα βγαζει στο λογαριασμο του paypal.Πρεπει να κανω και κατι αλλο,μηπως θελει 1-2 μερες μεχρι να τα βγαλουν????

στο λογαριασμό της κάρτας στα βγάζει; Το ότι συνέδεσες την κάρτα με το παιπάλ δε σημαίνει αυτόματα ότι θα φαίνεται στο παιπαλ τα χρήματά σου...όταν κάνεις την αγορά σου θα πάρει τα χρήματα το πέιπαλ από τον λογαριασμό σου αλλά δεν θα είναι σαν balance στο paypal. (αυτό γίνεται όταν σου κάνουν refund στο παυπαλ)

έτσι δεν είναι γατούλα; το λέω λάθος;

Διαφημίσεις

όχι... :(

δεν προκειτε να ξαναπαραγγείλω απο iherb. Στο ταχυδρομειο με επιβεβαιώνουν ότι δεν έλαβαν ποτέ τέτοιο δέμα.

Αυτό που με έχει θυμώσει είναι ότι δεν απαντάνε :mad:

Το ίδιο έγινε και με μια συναδερφο στην δουλειά αλλά μετά από πιεση μέσω email της επέστρεψαν τα χρήματα.

Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?

Ίδια εμπειρία ακριβώς. Αποστολή από iherb 23/8/2013 δεν έχει παραδοθεί μέχρι σήμερα. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι μια συνάδελφός σου τους πίεσε μέσω e-mail και της επέστρεψαν τα χρήματα; Τους απείλησε με κάτι συγκεκριμένο;

περιμενω και εγω μια παραγγελια απο 23/10 και ακομα δεν εχει ερθει. Την προηγουμενη φορα η αποστολη ηταν πολυ γρηγορη και δεν ειχα κανενα προβλημα. Δεν επικοινωνησα ακομα μαζι τους, αλλα μηπως θα βγαλω και ακρη;

εσενα ηρθε η παραγγελια σου τελικα???

ηθελε η κουμπαρα μου να παραγγειλει αλλα θα της πω να περιμενει....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Ίδια εμπειρία ακριβώς. Αποστολή από iherb 23/8/2013 δεν έχει παραδοθεί μέχρι σήμερα. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι μια συνάδελφός σου τους πίεσε μέσω e-mail και της επέστρεψαν τα χρήματα; Τους απείλησε με κάτι συγκεκριμένο;

όχι δεν τους απείλησε απλώς από ότι κατάλαβα έπεσε σε καλό υπάλοιλο. Τι iherb το λέει σαφές ότι δεν υποχρεούτε να επιστρέφει χρήματα σε παραγγελίες που έχουν στελεί εκτός Αμερικής με φτηνό shipping. Εγώ τους έστειλα καμιά 10αρια μηνύματα και δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν.

149fp3.pnga>

το ierb είναι πολύ αξιόπιστο σάιτ και έχουν παραγγείλει πάρα πολλές κοπέλες από εκεί μιας και τιμές και ποιότητα είναι άριστες. Δε βρίσκω το λόγο να μην παραγγείλει μιας και μεμονωμένα περιστατικά μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εγώ πάντως έχω πάρει πολλά πράματα από εκεί, όλα τα αφρόλουτρα και σαμπουάν της κόρης μου τα παίρνω μόνο από εκεί εδώ και 3 χρόνια και θα συνεχίσω να τα παίρνω.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έχω κάνει μόνο 4 παραγγελίες από τις οποίες τελικά έχασα 88$ και στην φίλη μου συνέβει το ίδιο σε αριθμό παραγγελιών κάτω από 10.

Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να παραγγέλνω όπως και καθένας που θα έχανε τόσα χρήματα.

Γνωρίζω ότι πολλές κοπέλες παραγγέλνουν από το iherb γι' αυτό και το ανακοίνωσα εδώ για να δω πόσο συχνα συμβαίνει.

149fp3.pnga>

όχι δεν τους απείλησε απλώς από ότι κατάλαβα έπεσε σε καλό υπάλοιλο. Τι iherb το λέει σαφές ότι δεν υποχρεούτε να επιστρέφει χρήματα σε παραγγελίες που έχουν στελεί εκτός Αμερικής με φτηνό shipping. Εγώ τους έστειλα καμιά 10αρια μηνύματα και δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν.

Προφανώς η συνάδελφός σου έπεσε στην περίοδο που ακόμα δεν ακολουθούσαν αυστηρά την πολιτική της μη αποζημίωσης σε περίπτωση απώλειας δέματος. Αυτή η περίοδος μπορεί να ήταν όταν ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν την DHL Global Mail οπότε και ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Οχι, δεν ηρθε τιποτα ακομα. Σημερα πηγα στο ταχυδρομειο να ρωτησω ααλα και αυτη δεν μπορούν να δουνε τιποτα αφου ειναι με απλο ταχυδρομειο. Κριμα γιατι την πρωτη φορα που ειχα παραγγειλει ειχαν ερθει πολυ γρηγορα. Παντως πριν επικοιμ=νωνησω εγω με το iherb μου εορθε ενα μειλ αν ειμουν ευχαριστημενη απο το ταχυδρομειο. Τους απαντησα οτι δεν εχω παραλλαβει ακομα και επικοινωνησε ενας αλλος υπαλληλος μεσω μειλ και μου ειπε να περιμενω λιγο ακομα και να επικοινωνησω λιγο αργοτερα.

Σήμερα μου εστειλε χαρτι το τελωνειο οτι ηρθαν ταπραγματα μου και μου ζηταει χαρτι απο τον ΕΟΦ γιατι ειναι καλλυντικα. Εχει τυχει σε καποια απο σας; Μιλησα με ΕΟΦ και ζητανε ενα καρο πραγματα. Στο τελωνειο θα μου ζητησουν και λεφτά;

Σήμερα μου εστειλε χαρτι το τελωνειο οτι ηρθαν ταπραγματα μου και μου ζηταει χαρτι απο τον ΕΟΦ γιατι ειναι καλλυντικα. Εχει τυχει σε καποια απο σας; Μιλησα με ΕΟΦ και ζητανε ενα καρο πραγματα. Στο τελωνειο θα μου ζητησουν και λεφτά;

Tί είχες πάρει;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tί είχες πάρει;

Λαδια αμυγδαλου, καρυδας βουτηρο κακαο και ενα lip balm. Στο τελωνειο ενας υπαλληλος καθολου εξυπηρετικος μου ειπε οτι θα πληρωσω γυρω στα 20 ?.

Λαδια αμυγδαλου, καρυδας βουτηρο κακαο και ενα lip balm. Στο τελωνειο ενας υπαλληλος καθολου εξυπηρετικος μου ειπε οτι θα πληρωσω γυρω στα 20 ?.

20 ευρώ για ποιο λόγο; για τί ύψος παραγγελίας μιλάμε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

• 1 month later...

Καλημέρα σας,

έχω μια απορία για το αγγλικό amazon.co.uk

Μέχρι το Σεπτέμβριο παράγγελνα pampers baby dry σε πολύ καλές τιμές. Σήμερα που μπήκα να κάνω καινούργια παραγγελία, είδα ότι για πωλήσεις εκτός Αγγλίας οι τιμές των μεγάλων συσκευασιών είναι παραπάνω από διπλάσιες (μιλάω για τιμή ανά τεμάχιο, όχι για σύνολο με έξοδα αποστολής). Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...