Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ααααααααααα!!!!

Αυτο μου χε ξεφύγει...

Κρίμα το διάβασμα που χα κάνει κ νόμιζα ότι ήμουν διαβασμενη(αδιάβαστη κ γω σαν τον Χρυσοχοιδη...)

Σ ευχαριστωωωω!!!

editτις ξαναειδα μόλις τις οδηγίες... Λέει για το που μπαίνει ο κωδικός αλλα δεν είναι σαφές για το ποιον κωδικό να βαζουμε-το NOWGET20 είναι φαντάζομαι ευκαιριακο ε;(πχ εγω είχα χρησιμοποιήσει κάτι που μου χε στείλει το αμαζον αλλα δεν δούλευε)

Κ γι αυτο το χα περάσει στο ντούκου-νόμιζα ότι αφορούσε μόνο αν ψωνιζεις απο Αγγλία...εκει την πατησα!

ναι κάθε φορά μπορεί να είναι διαφορετικός εδώ γράφει ότι για παπουτσια και ρούχα με τον κωδικό αυτό έχεις 20% έκπτωση μέχρι κάποια ημερομηνία (και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις πολλές φορές) κάποιες φορές ο κωδικός είναι μόνο για μία αγορά

δες εδώ http://www.amazon.co.uk/Umi-Kids-Forget-Not-Boot/dp/B004OBPX76/ref=pd_sim_sh_1 έχει ένα κόκκινο μπανεράκι κάτω που το αναφέρει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κάθε φορά μπορεί να είναι διαφορετικός εδώ γράφει ότι για παπουτσια και ρούχα με τον κωδικό αυτό έχεις 20% έκπτωση μέχρι κάποια ημερομηνία (και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις πολλές φορές) κάποιες φορές ο κωδικός είναι μόνο για μία αγορά

δες εδώ http://www.amazon.co.uk/Umi-Kids-Forget-Not-Boot/dp/B004OBPX76/ref=pd_sim_sh_1 έχει ένα κόκκινο μπανεράκι κάτω που το αναφέρει

Αααα άρα δεν είναι για όλα τα προϊόντα-οκ σ ευχαριστω πολυ- θα το μελετήσω, όταν βρεθώ σε υπολογιστή γιατι τώρα είμαι απο κινητο κ δε δείχνει αυτα τα κόκκινα μπανερ που λες;)

Κ ξανά μάνα ευχαριστω...

Καλησπερα σας!!Μια ερωτησουλα μηπως και μπορειτε να βοηθεισετε γιατι εγω δεν καταλαβαινω..Γιατι μπορουν να μου στειλουν ολοκληρο καροτσι απ το αμαζον και οχι πορτα ασφαλειας για σκαλα?ποιοι οι περιορισμοι?γιατι διαβασα τους ορους αλλα ακρη δεν εβγαλα..

Καλησπερα σας!!Μια ερωτησουλα μηπως και μπορειτε να βοηθεισετε γιατι εγω δεν καταλαβαινω..Γιατι μπορουν να μου στειλουν ολοκληρο καροτσι απ το αμαζον και οχι πορτα ασφαλειας για σκαλα?ποιοι οι περιορισμοι?γιατι διαβασα τους ορους αλλα ακρη δεν εβγαλα..

Δεν εχει λογικη εξηγηση. Σε καποια αλλη χρονικη στιγμη μπορει να μη στελνει καροτσια και να στελνει πορτακια (που παλια εστελνε)

ααααα αξεσακι θα σε μαλωσω... δε με προσεχεις...............

ο κωδικος ειναι για οσες παραγγελιες θες........ εγω τον εβαλα σε 3 διαφορετικες!!!!!!!!!! μια για μενα μια για παιδικα και μια για αντρικα...... με δοσεις εβρισκα αυτα που ηθελα!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

ααααα αξεσακι θα σε μαλωσω... δε με προσεχεις...............

ο κωδικος ειναι για οσες παραγγελιες θες........ εγω τον εβαλα σε 3 διαφορετικες!!!!!!!!!! μια για μενα μια για παιδικα και μια για αντρικα...... με δοσεις εβρισκα αυτα που ηθελα!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol: όχι βρε σε προσέχω :lol::lol: από εσένα το είδα και τον χρησιμοποίησα δις :-D

γι αυτό έγραψα μέσα σε παρένθεση

(και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις πολλές φορές):mrgreen::mrgreen:

κάποιες φορές όμως τέτοιου είδους κωδικοί είναι για μόνο μία φορά όπως την προηγούμενη φορά με το 10% που την πάτησα τα μάλα :lol::lol:

σματς σμουτς

εντιτ καλά τα έγραφα και μπερδεμένα ...έχω την μικρή στο σπίτι 2 εβδομάδες και κοντεύω να πάθω ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ άμα με δει κοντά σε υπολογιστή σκούζει :mrgreen::mrgreen:

Ναι nana80 στελνουν...

Eιχα παρηγγειλα 2 πραγματακια απο το Pharmacy4u.gr . Ηραθε μετα απο μια βδομάδα μόνο το ένα. Δεν με ενημέρωσαν ποτε για ποιο λόγο δεν έστειλαν το δευτερο.

Και γι αυτό δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω ποτε απο κει...!

Μακρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εβαλα παραγγελια 06/01 και παρελαβα 27/01, ουδεποτε απαντησανε στα mail μου και οταν τελικα ηρθαν τα πραγματα ελειπε μια συγκεκριμενη οδοντοκρεμα...ευτυχως ειχαν αφαιρεσει την τιμη γιατι θα τους επερνε και θα τους σηκωνε! Εννοειται ουδεμια ενημερωση...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ:evil::evil::evil::evil:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

βρηκα αυτο με παπουτσακια...

http://www.sammybee.co.uk/

αν το δοκιμασετε πειτε το...εγω δεν βρηκα κατι στα εκπτωτικα για τον γιο μου...

να κανω και μια χαζη ερωτηση....

στο αμαζον τα παιδικα νουμερα στα παπουτσια ειναι μονο αυτα που λενε child διπλα απο το νουμερο..σωστα???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Πριν λίγο καιρό μια κοπέλα είχε πάρει ηλεκτρικές συσκευές από το internet. Δεν μπορώ όμως να το βρω στην αναζήτηση. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?:oops::oops: Δεν είναι στη λίστα με τα μαγαζιά.

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Πριν λίγο καιρό μια κοπέλα είχε πάρει ηλεκτρικές συσκευές από το internet. Δεν μπορώ όμως να το βρω στην αναζήτηση. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?:oops::oops: Δεν είναι στη λίστα με τα μαγαζιά.

μηπως λες αυτο???

http://www.tsampas.gr/

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

αχ βρε κοριτσομάνες τυχερές!!!! Τι ωραια παπουτσάκια πήρατε με 7 λίρες!!!! Μεγεια σας!!!

Για να μην είμαι off topic, είχα παραγγείλει παπούτσια για το γιο μου τη περασμένη εβδομάδα από το javari.co.uk (δεν ήρθαν ακόμα) και σήμερα βλέπω χαμηλότερη τιμή κατά 5 λίρες. Τους έστειλα e-mail γιατί λένε πως αν πεσει η τιμή στις 15 μερες, σου επιστρέφουν τη διαφορά. Έτσι κι έγινε, οι 5 λιρες είναι ήδη στη κάρτα μου!!!

Διαβαζω και λεω "απιστευτο!"...

Εχω κανει μια παραγγελια ενα ζευγαρι παπουτσακια απο javari και τρεχω να ελεγξω εαν υπαρχει καποια μειωση. Και ναι, η τιμη ειναι 20 ολοκληρες λιρες κατω και στελνω μεηλ.

Σε μια ωρα μου λενε οτι μου στελνουν πισω τα 20 λιρακια... απιστευτο και παλι!

Διαφημίσεις

Εκανα χτες παραγγελία από το pharmacy4you και σήμερα βρήκα ειδοποίηση. Τα εστειλαν κιόλας. Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι για να παραλάβω και να δω αν όντως ήταν όλα μεσα. Θα πάρω τηλ. αύριο. Πάντως δεν το περίμενα γιατι όλα τα σχόλια που διαβαζα δεν ήταν και τόσο καλα και πιστευα ότι θα τα στείλουν σε κανενα μήνα.

:lol::lol::lol: όχι βρε σε προσέχω :lol::lol: από εσένα το είδα και τον χρησιμοποίησα δις :-D

γι αυτό έγραψα μέσα σε παρένθεση

(και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις πολλές φορές):mrgreen::mrgreen:

κάποιες φορές όμως τέτοιου είδους κωδικοί είναι για μόνο μία φορά όπως την προηγούμενη φορά με το 10% που την πάτησα τα μάλα :lol::lol:

σματς σμουτς

εντιτ καλά τα έγραφα και μπερδεμένα ...έχω την μικρή στο σπίτι 2 εβδομάδες και κοντεύω να πάθω ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ άμα με δει κοντά σε υπολογιστή σκούζει :mrgreen::mrgreen:

ωωωωχ 2 βδομαδες? τωρα καταλαβα γιατι δεν εβγαζα ακρη μαυτο που εγραψες χιχιχι αλλα λεω κατσε να το ξαναπω....!

WLFfp2.png XI11p2.png

οσο για το Pharmacy4u οι αποψεις διιστανται! τελικα αποτι καταλαβα ειναι να πετυχεις τι εχουν διαθεσιμο στην αποθηκη....... εγω εβαλα παραγγελια 25/1 και ενω ελεγα διαθεσιμα φυσικα δεν ηταν και περιμενω περιμενω ωσπου παιρνω εξαλλη σημερα τηλ, αλλα ηταν ευγενικος ο κυριουλης κ ηρεμησα.... βασικα αγορασα μπιμπερο medela 250ml που δεν μπορω να τα βρω πουθενα εδω........... αγορασα κ απο αμαζον σε εξευτελιστικη τιμη αλλα θελει 2-3 βδομαδες για παραδοση κ ειναι πολυ........ τα βιαζομαι! μπας και ξερει καμια πως να μαθω που πουλιουνται???

WLFfp2.png XI11p2.png

μινακ εγώ είχα πάρει απορροφητήρες,στεγνωτήριο,πλυντήριο πιάτων,φούρνο μικροκυμάτων από το http://www.tsampas.gr. αλλά δεν ξέρω αν θυμάσαι αυτό ή κάτι άλλο..

οσο για το Pharmacy4u οι αποψεις διιστανται! τελικα αποτι καταλαβα ειναι να πετυχεις τι εχουν διαθεσιμο στην αποθηκη....... εγω εβαλα παραγγελια 25/1 και ενω ελεγα διαθεσιμα φυσικα δεν ηταν και περιμενω περιμενω ωσπου παιρνω εξαλλη σημερα τηλ, αλλα ηταν ευγενικος ο κυριουλης κ ηρεμησα.... βασικα αγορασα μπιμπερο medela 250ml που δεν μπορω να τα βρω πουθενα εδω........... αγορασα κ απο αμαζον σε εξευτελιστικη τιμη αλλα θελει 2-3 βδομαδες για παραδοση κ ειναι πολυ........ τα βιαζομαι! μπας και ξερει καμια πως να μαθω που πουλιουνται???

Δες εδώ, άψογοι στην εξυπηρέτηση http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=771

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

εγω σκεφτομουν να παρω πλυντηριο απο το tsampas.gr,εχει εκπληκτικες τιμες,μπορω να παω τις καλυτερες αλλα τελικα προτιμησα Κωτσοβολο καθαρα για λογους εγγυησης,εφοσον εδω στη Ροδο υπαρχει καταστημα........

παρα πολυ ευχαριστημενη απο Κωτσοβολο....συνεπεις με μνμ στο κινητο μια μερα πριν την παραδοση και ακριβως στην ωρα τους......

ολα καλα....αρκει και το πλυντηριο να μου βγει καλο!!!!:-P

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Πασχαλίτσα εγώ είχα πάρει απορροφητήρες,στεγνωτήριο,πλυντήριο πιάτων,φούρνο μικροκυμάτων από το http://www.tsampas.gr. αλλά δεν ξέρω αν θυμάσαι αυτό ή κάτι άλλο..

Μάλλον αυτό θα ήταν. Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για την βοήθειά σας!!!!!!!:):)

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

και γω ειχα κανει παραγγελια πριν κανενα δυο χρόνια και εμεινα κατενθουσιασμένη. Αλλά το θέμα ειναι η σταθερότητα. Οχι μια να στέλνει, την άλλη να στέλνει τα μισά και την τρίτη να κάνει δέκα χρόνια. Δεν ειναι δυνατόν να μην σε ενημερώνουν για την πορεία της παραγγελίας με mail ή τηλεφωνικά. Αν π.χ. λείπει κάτι, μπορεί να θέλεις να ακυρώσεις ολη την παραγγελία. Δεν πρέπει ξέρεις τι σου γίνεται;;;

και γω ειχα κανει παραγγελια πριν κανενα δυο χρόνια και εμεινα κατενθουσιασμένη. Αλλά το θέμα ειναι η σταθερότητα. Οχι μια να στέλνει, την άλλη να στέλνει τα μισά και την τρίτη να κάνει δέκα χρόνια. Δεν ειναι δυνατόν να μην σε ενημερώνουν για την πορεία της παραγγελίας με mail ή τηλεφωνικά. Αν π.χ. λείπει κάτι, μπορεί να θέλεις να ακυρώσεις ολη την παραγγελία. Δεν πρέπει ξέρεις τι σου γίνεται;;;

Πάντως, αν συνδεθείς στο σάιτ και μπεις στο στατους της παραγγελίας φαίνεται ποια είδη δε θα σου έρθουν...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...