Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια.....σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω τρεχωωωω ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας ειχα παραγγειλει πριν 2 μηνες μια θηκη για το κινητο μου που ηταν λαγος με ουρα μου την εστειλε ο πωλητης αλλα χωρις την ουρα, του εστειλα μειλ και μου ειπε εαν θελω να μου στειλει μια καινουργια ή να μου επιστρεψει τα χρηματα μου, του ειπα να μου στειλει μια αλλη μαζι με την ουρα.......οκ μου εστειλε μηνυμα οτι την εστειλε αλλα δεν εχει ερθει τιποτα του ξαναστειλα χθες μειλ και μου απαντησε

Find no transaction records, your paypal transaction number is?

τι κανω τωρα ?

Καμμια δε ξερει?:(

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

εχει ψωνισει καμια απο σας απο crazy? τι γινεται με το τελωνειο?

εχω φτιαξει ενα κααθι περιπου 70$ χωρις τα μεταορικα.

να το τολμησω???

Εγώ έκανα μια παραγγελία που έφυγε από εκεί στις 18/01.

Ήταν γυρω στα 120-130 δολάρια με τα μεταφορικά.

Περιμένω το αποτέλεσμα και για το τελωνείο και για την ποιότητα των ρούχων...θα ενημερώσω στο άλλο θέμα που γράφετε για τα gymboree.

Επίσης, παράγγειλα από αυτό το φαρμακείο.

http://www.pharma2go.be

Μπορούμε να το βάλουμε στη λίστα ή να μου πείτε πώς γίνεται.

Είναι πολύ εξυπηρετικοί, πολλή καλή επικοινωνία.

Από τιμές εγώ βρήκα κάτι εξαιρετικά συμφέρον (μια φαρμακευτική αλοιφή) ακόμα και μαζί με τα μεταφορικά τα οποία είναι τσιμπημένα ομολογουμένως.

Για παραγγελίες πάνω από 50? είναι 17Ε τα μεταφορικά.

Ήρθαν σε τρεις μέρες με κουριερ, άψογη συσκευασία.

Επίσης να σημειώσω ότι τους ζήτησα συσκευασίες με μεγάλο εύρος στην ημερομηνία λήξης τους και με εξυπηρέτησαν καθυστερώντας μια ημέρα μόνο γιατί η συσκευασία που είχαν έτοιμη για αποστολή

έληγε μέσα στο 2012.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Εκανα log in στο σαιτ τους,εβαλα το καθισματακι στο καλαθι και λιγο πριν το check out με ενημερωνει οτι θα μου σταλει mail για τα μεταφορικα και να συνεχισω με την πληρωμη.(ουσιαστικα τα μεταφορικα με ενδιαφερουν να μαθω)περιμενω μεηλ τους 2 μερες(νομιζα οτι θα απαντησουν κατευθειαν).Τελικα τους στελνω εγω και τους ρωταω ακριβως τι θελω και ποια τα μεταφορικα για ελλαδα.περασαν 6 μερες,καμια απαντηση.τους ξαναστειλα σημερα.

νομιζα οτι ειναι απτα αξιοπιστα και σοβαρα site.να περιμενω και αλλο?

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με πληρωμές μέσω προπληρωμένης visa

Θέλω να αγοράσω κάτι ταπετσαρίες από Αγγλία έχουμε συμφωνήσει για την τιμή και τα μεταφορικά και ενώ στην αρχική τους σελίδα έχει επιλογή πληρωμής VISA,PAYPAL,HSBC όταν πάω να κάνω ολοκλήρωση αγοράς η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι η HSBC.Επικοινώνησα μαζί τους και μου απάντησαν ότι έχουν κάποιο πρόβλημα με το paypal.Εγώ συνήθως ψωνίζω με paypal και για να πω την αλήθεια θα ήθελα να συνεχίσω να πληρώνω με το paypal που το ξέρω και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.Το HSBC είναι κάτι σαν paypal?Έχω μπερδευτεί λίγο.Είμαι λίγο επιφυλακτική γι αυτό ήθελα την γνώμη σας.Εσείς τι λέτε?Και κάτι άλλο μπορώ να τους στείλω τα λεφτά μέσω mail από το paypal?Αν κάποια κοπέλα έχει αγοράσει με αυτόν τον τρόπο ας μου πεί την γνώμη της.Σας ευχαριστώ.

Items Ordered Price 1 of: Astonish 5 in 1 Lemon Fresh Dishwasher Tablets x 42 (Pack of 4, Total 168 Tablets) [Grocery]

Condition: New

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

£11.83

1 of: If You Care Non-toxic Wood and Vegetable Oil Firelighters 72 Pieces (Pack of 3, 216 Pieces) [Grocery]

£13.30

1 of: Method Lavender All Purpose Surface Cleaner 828 ml [Grocery]

£3.08

1 of: Comfort Blue Concentrate Liquid Fabric Conditioner 1.5 Litre (Pack of 2) [Grocery]

£6.77

1 of: Method Best in Glass Window and Glass Cleaner 828 ml [Grocery]

£4.10

1 of: Mr Muscle 5in1 Window Cleaner 500 ml (Pack of 6) [Grocery]

£6.15

Items Ordered Price 1 of: Astonish Antibacterial Cleanser Spray 750 ml (Pack of 12) [Grocery]

£10.15

1 of: Fairy Dishwasher Active Machine Cleaner (2 Uses) [Grocery]

£4.08Items Ordered Price 1 of: Fairy Liquid Original 433 ml (Pack of 10) [Grocery]

£10.25Items Ordered Price 1 of: Astonish Flawless Ocean Mist Floor Cleaner 750 ml (Pack of 12) [Grocery]

£10.15

Items Ordered Price 1 of: Scotch-Brite Non-Scratch Sponge Scourer Twin Pack (Pack of 12) [Grocery]

£6.27

1 of: Keep it Handy Sponge Scourer x 6 (Pack of 8, Total 48 Scourers) [Grocery]

£8.20

απο απορυπαντικα εχω παρει τα παραπανω τα περισσοτερα τα ηξερα απο οταν ζουσα αγγλια και τα χρησιμοποιουσα. τα συγκρινα με βεροπουλο που εχει σιτε σε καποια που δεν εχουμε ιδια εβαλα και καλα τη φιρμα του βεροπουλου. Αγγλια ολα αυτα μου βγηκαν 70ευρω και ειναι απορρυπαντικα σιουρα 1.5χρονου Ελλαδα ηθελα αρκετα παραπανω απο τα διπλασια χρηματα. Επισης παραδοθηκαν απο ταχυμεταφορες Ελτα και επειδη σε μια κουτα ανοιξε τα ενα απορρυπαντικα μου αντικατεστησαν ολο το ποσο της κουτας και στο τελος πηγε 50ευρω. Ελπιζω να βοηθησα

Διαφημίσεις

νομιζω δεν το αναφερε κανεις....... ο κωδικος -20% για παππουτσια του αμαζον ισχυει για παραπανω απο 1 φορες... εγω ηδη τον χρησιμοποιησα δις!

επισης αυτο ειναι το σωστο θερμομετρο http://www.amazon.co.uk/Medisana-76120-Infrared-Clinical-Thermometer/dp/B002Q4TV4E/ref=cm_cr_pr_product_top

θα το ψαξω με την αναζητηση..... επεσε 25 λιρες κ το πηρα......

κ το πανεξυπνο αμαζον μου το στειλε χωρις καν τρακινγκ με deutche post.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Θέλω να αγοράσω κάτι ταπετσαρίες από Αγγλία έχουμε συμφωνήσει για την τιμή και τα μεταφορικά και ενώ στην αρχική τους σελίδα έχει επιλογή πληρωμής VISA,PAYPAL,HSBC όταν πάω να κάνω ολοκλήρωση αγοράς η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι η HSBC.Επικοινώνησα μαζί τους και μου απάντησαν ότι έχουν κάποιο πρόβλημα με το paypal.Εγώ συνήθως ψωνίζω με paypal και για να πω την αλήθεια θα ήθελα να συνεχίσω να πληρώνω με το paypal που το ξέρω και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.Το HSBC είναι κάτι σαν paypal?Έχω μπερδευτεί λίγο.Είμαι λίγο επιφυλακτική γι αυτό ήθελα την γνώμη σας.Εσείς τι λέτε?Και κάτι άλλο μπορώ να τους στείλω τα λεφτά μέσω mail από το paypal?Αν κάποια κοπέλα έχει αγοράσει με αυτόν τον τρόπο ας μου πεί την γνώμη της.Σας ευχαριστώ.

Προκειται για τη γνωστη τραπεζα HSBC η οποια λειτουργει ακριβως οπως το paypal σε αρκετα site.

Δινεις δηλαδη τα στοιχεια της καρτας σου στη σελιδα που σου ανοιγει και αυτα καταχωρουνται μονο στο συστημα της HSBC και ο πωλητης δεν εχει προσβαση. Δεν φαινονται καν στη σελιδα απο την οποια θα κανεις την αγορα. Αν προκειται για το site που σου προτεινα, ουτε σε μενα δουλευε το paypal και τελικα τους πληρωσα με προπληρωμενη visa γιατι δεν ημουν σιγπυρη γι'αυτο τον τροπο. Αν καποια κοπελα ξερει κατι παραπανω ας βοηθησει.

αλαφρύς υπνόσακος

Το σχεδιάκι ότι πρέπει για απόκριες!

Η τιμή πολύ καλή 12.91 λίρες-αν παραβλέψουμε τη ζαλάδα από το ντιζάιν...

Άμαζον lingerie and underwear επιπλέον -25% με κωδικό LOVERS25 , έτσι για χάρη του Βαλεντίνου.

Βρήκα αυτο το sitehttp://www.cutpricewallpaper.co.uk για ταπετσαρίες και επειδή έχει καλές τιμές και τα μεταφορικά τους δεν είναι πολύ ακριβά για παράδειγμα στα 2 ρολά ταπετσαρίας μου είπε περίπου 13 λίρες ενώ σε άλλα site ήθελαν γύρω στις 40 λίρες για την ίδια ποσότητα μου φάνηκε λογική η τιμή των μεταφορικών γι αυτό ήθελα να παραγγείλω από εκεί. Τώρα όμως κόλλησα με το θέμα της πληρωμής.Αν κάποιος έχει πάρει είτε από εκεί με αυτόν τον τρόπο πληρωμής είτε από αλλού με άλλον τρόπο ας μας πει πληροφορίες.

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!εγινε το θαυμα των χριστουγεννων(ετεροχρονισμενα)

ενω χτες το τρακινγκ εδειχνε οτι απλα εφυγε απο κινα, σημερα εδειξε οτι μπηκε χτες ελλαδα:roll: κ σημερα πηγε στα ελτα της περιοχης μου....ααααρα αυριο πρωτο ο θεος παραλαμβανω!!!!!

θα σας πω εντυπωσεις...αν κ δε θα προτεινω σε καμια σας να παρει απ αυτον ,ακομα κ αν ειναι σουπερ η ποιοτητα....μου τη δινουν οι ψευταραδες:evil:

κ ναι λοιπον...παρελαβα.....κ ειναι πιο αυθεντικες απ τις αυθεντικες(μαιμου ειναι δηλαδη,αλλα μεχρι κ το ταμπελακι μεσα ειναι ιριδιζον,οπως οι αυθεντικες.,σουεντ υπεροχο,γουνα πιο υπεροχη,τελεια γενικα....)

ποιοτητα λοιπον παραπανω απο σουπερ.....αλλα!!!!!σας ειπα οτι δεν τον προτεινω γιατι ειναι απατεωνισκος ο συγκεκριμενος κινεζος.....

αααααααν καποια ωστοσο επιμενει,ας μου πει κ θα σας τον βαλω τον τυπο...αλλα δε θα φερω ουδεμια ευθυνη...εμενα παντως μ εκανε τουρμπο μεχρι να παραλαβω!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια έχω βάλει στο καλάθι μου αυτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052CLQ54/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0051SGGMC/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

τι λέτε να προτιμήσω ;;; τις πρώτες δεν τις γνωρίζω σαν μάρκα και δεν έχω άποψη , φαντάζομαι όμως πως θα είναι ζεστές , τι λέτε και εσείς;;;

μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;;;

πολλά χρόνια πριν κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μου είχαν κάνει δώρο από την Αυστραλία

http://www.emuaustralia.com/store/women/footwear/stinger-lo-aus-made.html τις κατά ευχαριστήθηκα , μέχρι που τις έλιωσα.

επειδή όμως είναι αρκετά ακριβές, ήθελα κάτι οικονομικότερο αλλά εξίσου ζεστό.

ζητάω πολλά;;;

κ ναι λοιπον...παρελαβα.....κ ειναι πιο αυθεντικες απ τις αυθεντικες(μαιμου ειναι δηλαδη,αλλα μεχρι κ το ταμπελακι μεσα ειναι ιριδιζον,οπως οι αυθεντικες.,σουεντ υπεροχο,γουνα πιο υπεροχη,τελεια γενικα....)

ποιοτητα λοιπον παραπανω απο σουπερ.....αλλα!!!!!σας ειπα οτι δεν τον προτεινω γιατι ειναι απατεωνισκος ο συγκεκριμενος κινεζος.....

αααααααν καποια ωστοσο επιμενει,ας μου πει κ θα σας τον βαλω τον τυπο...αλλα δε θα φερω ουδεμια ευθυνη...εμενα παντως μ εκανε τουρμπο μεχρι να παραλαβω!!!!

Αν δεν θες να τον βάλεις εδώ στείλε μου ένα πμ και..η ευθύνη δική μου!!!!χαχα

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

τι λέτε να προτιμήσω ;;; τις πρώτες δεν τις γνωρίζω σαν μάρκα και δεν έχω άποψη , φαντάζομαι όμως πως θα είναι ζεστές , τι λέτε και εσείς;;;

εχω παρει τις πρωτες σε αλλο σχεδιο....ειναι δερματινες ενω οι δευτερες δεν ειναι,τις προτιμησα γιατι κατι αλλες συνθετικες γινονται με τη βροχη λουτσα.....απο ποιοτητα καλες φαινονται,ζεστες ειναι,ανετες....της κορης μου ομως...μπορει να ειναι και τυχαιο,ξεφτισε λιγο το ρελι στο σημειο που ενωνεται το γαζι,δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.....

μπορει καποια απο εσας να με βοηθησει θελω να στειλω μνμ στο τζαβαρι...πως νατο γραψω...οτι ξεφτισε το ρελι....τα αγγλικα μου δεν ειναι και τελεια......να δουμε τι θα μου πουνε....η κορη μου δεν θελει να τις στειλει πισω και εχει δικιο..τωρα ειναι τα κρυα...μεχρι να ερθουν.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Items Ordered Price 1 of: Astonish 5 in 1 Lemon Fresh Dishwasher Tablets x 42 (Pack of 4, Total 168 Tablets) [Grocery]

£11.83

1 of: If You Care Non-toxic Wood and Vegetable Oil Firelighters 72 Pieces (Pack of 3, 216 Pieces) [Grocery]

£13.30

1 of: Method Lavender All Purpose Surface Cleaner 828 ml [Grocery]

£3.08

1 of: Comfort Blue Concentrate Liquid Fabric Conditioner 1.5 Litre (Pack of 2) [Grocery]

£6.77

1 of: Method Best in Glass Window and Glass Cleaner 828 ml [Grocery]

£4.10

1 of: Mr Muscle 5in1 Window Cleaner 500 ml (Pack of 6) [Grocery]

£6.15

Items Ordered Price 1 of: Astonish Antibacterial Cleanser Spray 750 ml (Pack of 12) [Grocery]

£10.15

1 of: Fairy Dishwasher Active Machine Cleaner (2 Uses) [Grocery]

£4.08Items Ordered Price 1 of: Fairy Liquid Original 433 ml (Pack of 10) [Grocery]

£10.25Items Ordered Price 1 of: Astonish Flawless Ocean Mist Floor Cleaner 750 ml (Pack of 12) [Grocery]

£10.15

Items Ordered Price 1 of: Scotch-Brite Non-Scratch Sponge Scourer Twin Pack (Pack of 12) [Grocery]

£6.27

1 of: Keep it Handy Sponge Scourer x 6 (Pack of 8, Total 48 Scourers) [Grocery]

£8.20

απο απορυπαντικα εχω παρει τα παραπανω τα περισσοτερα τα ηξερα απο οταν ζουσα αγγλια και τα χρησιμοποιουσα. τα συγκρινα με βεροπουλο που εχει σιτε σε καποια που δεν εχουμε ιδια εβαλα και καλα τη φιρμα του βεροπουλου. Αγγλια ολα αυτα μου βγηκαν 70ευρω και ειναι απορρυπαντικα σιουρα 1.5χρονου Ελλαδα ηθελα αρκετα παραπανω απο τα διπλασια χρηματα. Επισης παραδοθηκαν απο ταχυμεταφορες Ελτα και επειδη σε μια κουτα ανοιξε τα ενα απορρυπαντικα μου αντικατεστησαν ολο το ποσο της κουτας και στο τελος πηγε 50ευρω. Ελπιζω να βοηθησα

Θα τα κοιταξω ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Σημερα παρελαβα τις μποτες απο αμαζον.

ΕΙναι μια χαρα οπως τις δοκιμασα, δε ξερω αν θα ειναι ζεστες, με το κρυο δε βγαινουμε με τον μικρο εξω!

Απο νουμερο, θα ηθελα μαλλον ενα μικροτερο, φοραω 39 αλλα παρηγγηλα 40 για καλο κ για κακο... οποτε αν παρετε, να παρετε το πραγματικο σας νουμερο.

κορίτσια παρέλαβα χθες κάτι μποτάκια camper που είχα παραγγείλει από το javari.co.uk αλλά έχουν διάφορα σημάδια πάνω τους, συν ότι το χρώμα διαφέρει το ένα από το άλλο (καφέ χρώματος). Τους έστειλα e-mail και τους εξήγησα το πρόβλημά μου. Μου απάντησαν αμέσως και μου είπαν κατευθείαν πως μου στέλνουν άλλα και να τους τα επιστρέψω.

Έχει συμβεί σε καμια σας κάτι παρόμοιο?

Πως να τα στείλω, με απλό ή με συστημένο? πάντως ήρθαν με απλό.

Επίσης, μήπως μπορώ να καθυστερήσω την αποστολή τους για να δω πως θα είναι αυτά που θα έρθουν?

το νέο ζευγάρι δεν έχει φύγει ακόμα από κει, αυριο γράφει πιθανή ημ/νια αποστολής.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Είδα παραπάνω ότι σου απάντησε η ANNAGRIG για την HSBC. Μπορείς ωστόσο να κάνεις πληρωμή μέσω πέιπαλ, το έχω κάνει και όλα ήταν ΟΚ.

Κάνεις λογκιν στο πέιπαλ και πας send money. Συμπληρώνεις το μέιλ του παραλήπτη και το ποσό και στην επόμενη σειρά επιλέγεις Personal (όχι purchase).

........απο απορυπαντικα εχω παρει τα παραπανω τα περισσοτερα τα ηξερα απο οταν ζουσα αγγλια και τα χρησιμοποιουσα. τα συγκρινα με βεροπουλο που εχει σιτε σε καποια που δεν εχουμε ιδια εβαλα και καλα τη φιρμα του βεροπουλου. Αγγλια ολα αυτα μου βγηκαν 70ευρω και ειναι απορρυπαντικα σιουρα 1.5χρονου Ελλαδα ηθελα αρκετα παραπανω απο τα διπλασια χρηματα. Επισης παραδοθηκαν απο ταχυμεταφορες Ελτα και επειδη σε μια κουτα ανοιξε τα ενα απορρυπαντικα μου αντικατεστησαν ολο το ποσο της κουτας και στο τελος πηγε 50ευρω. Ελπιζω να βοηθησα

ΤΗΑΝΚ ΥΟU!!!

....μπορει καποια απο εσας να με βοηθησει θελω να στειλω μνμ στο τζαβαρι...πως νατο γραψω...οτι ξεφτισε το ρελι....τα αγγλικα μου δεν ειναι και τελεια......να δουμε τι θα μου πουνε....η κορη μου δεν θελει να τις στειλει πισω και εχει δικιο..τωρα ειναι τα κρυα...μεχρι να ερθουν.....

Με πάσα επιφύλαξη 'The edgings of the boots got frayed'.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εκανα log in στο σαιτ τους,εβαλα το καθισματακι στο καλαθι και λιγο πριν το check out με ενημερωνει οτι θα μου σταλει mail για τα μεταφορικα και να συνεχισω με την πληρωμη.(ουσιαστικα τα μεταφορικα με ενδιαφερουν να μαθω)περιμενω μεηλ τους 2 μερες(νομιζα οτι θα απαντησουν κατευθειαν).Τελικα τους στελνω εγω και τους ρωταω ακριβως τι θελω και ποια τα μεταφορικα για ελλαδα.περασαν 6 μερες,καμια απαντηση.τους ξαναστειλα σημερα.

νομιζα οτι ειναι απτα αξιοπιστα και σοβαρα site.να περιμενω και αλλο?

Afrodite μηπως εχεις κανει καποιο λαθος με το μαιλ;Σε ρωταω γιατι δυο φορες που χρειαστηκε να τους ρωτησω κατι μου απαντησαν μεσα σε λιγες ωρες!Πληροφοριακα για ενα καροτσι μπαστουνι μου ειχαν πει μεταφορικα 25 λιρες.

xceZp3.png

βρε κοριτσια θελω να παρω κατι δημητριακα απο amazon

( http://www.amazon.co.uk/Kelloggs-Apple-Jacks-481-Pack/dp/B003ZXCGS8/ref=sr_1_sc_1?s=grocery&ie=UTF8&qid=1328117840&sr=1-1-spell )

πως ξερω ομως την ημερομηνια ληξης? μπορω να ρωτησω ή μηπως υπαρχει καμια επιλογη που σου λεει και δεν την βλεπω?

l86Tp3.png d6AUp3.png

βρε κοριτσια θελω να παρω κατι δημητριακα απο amazon

( http://www.amazon.co.uk/Kelloggs-Apple-Jacks-481-Pack/dp/B003ZXCGS8/ref=sr_1_sc_1?s=grocery&ie=UTF8&qid=1328117840&sr=1-1-spell )

πως ξερω ομως την ημερομηνια ληξης? μπορω να ρωτησω ή μηπως υπαρχει καμια επιλογη που σου λεει και δεν την βλεπω?

Δεν νομίζω ότι το δείχνει κάπου, καλύτερα ρώτα. Ακριβά δεν είναι όμως ? 3 μισόκιλα 20 λίρες. Είναι νόστιμα ? Μου έξαψες την περιέργεια:rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

να σου πω δεντα επαιρνα τοσο καιρο γι αυτο τον λογο.

απλα τα ειχα δοκιμασει σε ενα ταξιδι στον Καναδα και μου αρεσαν παρα πολύ, αφου στον μηνα που εμεινα εκει πηρα 5 κιλα εξαιτιας τους!!!! μηλο κανελα εχουν γευση αλλα ειναι ξερεις γεματα ζαχαρη και δεν ξερω τι αλλο εγω ειχα ξετρελαθει.

l86Tp3.png d6AUp3.png

κορίτσια έχω βάλει στο καλάθι μου αυτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052CLQ54/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0051SGGMC/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

...

Koριτσακι οι πρωτες ειναι γυναικειες και οι δευτερες παιδικες.

κορίτσια παρέλαβα χθες κάτι μποτάκια camper που είχα παραγγείλει από το javari.co.uk αλλά έχουν διάφορα σημάδια πάνω τους, συν ότι το χρώμα διαφέρει το ένα από το άλλο (καφέ χρώματος). Τους έστειλα e-mail και τους εξήγησα το πρόβλημά μου. Μου απάντησαν αμέσως και μου είπαν κατευθείαν πως μου στέλνουν άλλα και να τους τα επιστρέψω.

Έχει συμβεί σε καμια σας κάτι παρόμοιο?

Πως να τα στείλω, με απλό ή με συστημένο? πάντως ήρθαν με απλό.

Επίσης, μήπως μπορώ να καθυστερήσω την αποστολή τους για να δω πως θα είναι αυτά που θα έρθουν?

το νέο ζευγάρι δεν έχει φύγει ακόμα από κει, αυριο γράφει πιθανή ημ/νια αποστολής.

ναι μου εχει τυχει να στειλω για επιστροφη κι εγω στο τζαβαρι παπουτσια...ναι κι εγω περιμενα και μαλιστα τους το χα πει και με μειλ.....παρελαβα πρωτα και μετα τους τα εστειλα..εχεις νομιζω περιθωριο 30 μερες...αν θυμαμαι καλα....

το ιδιο θα κανω και τωρα με τις μποτες της μικρης....

ειναι ομως φασαρια γιατι πρεπει να τους στειλεις την αποδειξη απο το ταχυδρομειο ,απλο το χα στειλει,και αυτοι μετα σου επιστρεφουν τα εξοδα στην καρτα....

εχει το σαιτ οδηγιες που τις ακολουθεις βημα βημα.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

ναι μου εχει τυχει να στειλω για επιστροφη κι εγω στο τζαβαρι παπουτσια...ναι κι εγω περιμενα και μαλιστα τους το χα πει και με μειλ.....παρελαβα πρωτα και μετα τους τα εστειλα..εχεις νομιζω περιθωριο 30 μερες...αν θυμαμαι καλα....

το ιδιο θα κανω και τωρα με τις μποτες της μικρης....

ειναι ομως φασαρια γιατι πρεπει να τους στειλεις την αποδειξη απο το ταχυδρομειο ,απλο το χα στειλει,και αυτοι μετα σου επιστρεφουν τα εξοδα στην καρτα....

εχει το σαιτ οδηγιες που τις ακολουθεις βημα βημα.....

Εγώ δεν τους ξανααπάντησα. Δε νομίζω να χρειάζεται. Στο μειλ που μου έστειλαν, έλεγαν να επικοινωνήσω μαζί τους όταν τα στείλω. Θέλει κ την απόδειξη μέσα? Θέλει κ τίποτα άλλο?

Στη σελίδα που μου βγάζει, δείχνει μόνο αυτό που εκτυπώνεις για να μπει απ' έξω.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...