Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Koριτσια τις καστορινες εχω παρει και δεν ειχα ποτε θεμα με νερο ή χιονι.

Βεβαια οπως λεει και η μαμα της Λιλας ποτε δεν τις μουλιασα αλλα απο βροχη που επεσε πανω δεν μπηκε ποτε μεσα και δεν αφησε και ποτε σημαδι! Απλα τις περιποιουμαι με το ειδικο σπρευ της ugg. Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο. :confused:

Νομιζα οτι το βαζω τζαμπα, αλλα μετα απο αυτα που γραφει η myrella ισως τελικα αυτο να βοηθησε. http://g-lvl3.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Large/13/_5258553.jpg

ΑΑΑαααντε ρε! Κανει δουλεια δηλαδη αυτο το σπρευ!

Απο που το πηρες, να το παρω κι εγω!!!

Για μαξιλαρι θηλασμου, εγω πηρα αυτο κ ειμαι υπερευχαριστημενη!! κ ειναι κ φτηνο σε σχεση με τα αλλα! :cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχας σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση...:D

Το ειχα δει αυτο αλλα εγω θελω με το συγκεκριμενο καλλυμα με τις πεταλουδες που το αγγλικο αμαζον δεν το εχει...:(

Οπως ειπα πιο πανω στην Polina εγω θελω το καλλυμα με τις πεταλουδες...:(

???

Νομιζα οτι εψαχνες το μαξιλαρι γενικα!

Αφου θελεις ειδικα αυτο παρτο απο το sears με 85 ευρουλακια! Παρε και κατι που να κανει 2 ευρω ωστε να εχεις 30% εκπτωση στα μεταφορικα αλλιως θα πας στα 100.

http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04916780000P?prdNo=10&blockNo=10&blockType=G10

Απο τελωνειο μη ρωτησεις! Ή κανεις την προσευχη σου ή πληρωνεια αλλα 20 ευρω στο sears και εχεις τοκεφαλι σου ησυχο.

ΑΑΑαααντε ρε! Κανει δουλεια δηλαδη αυτο το σπρευ!

Απο που το πηρες, να το παρω κι εγω!!!

Ηταν δωρο με τις μποτες! Προσφορα του καταστηματος! :mrgreen:

Μου τελειωνει ομως και πρεπει κι'εγω να βρω.

εκανα μια παραγγελια απο crocs.eu πριν απο αρκετες μερες κ τσεκαρωντας το tracking στο λινκ που μου εδωσαν βλεπω οτι μου εφεραν το δεμα αλλα δεν ημουν σπιτι πραγμα αδυνατον γιατι εκεινη την ημερα δεν κουνηθηκα απο το σπιτι.

Κανοντας μια αναζητηση στο θεμα σας, που ειναι παντα πολυ χρησιμο, ειδα οτι τα δεματα που αποστελλονται με ΤΝΤ καταλληγουν σε ταχυμεταφορες ελτα.

Πηρα στις Ταχυμ. να ρωτησω κ μου λενε οτι το tracking number δεν αντοιστοιχει στην εταιρεια τους αρα προφανως δεν εχει καταληξει το δεμα σε αυτους.

ειχε κανεις σας αντιστοιχη εμπειρια??:roll:

Είχα παρόμοια εμπειρία την τελευταία φορά, αλλά όπως αποδείχθηκε ο μεταφορέας είχε γράψει λάθος το tracking number (έλειπαν νούμερα). Επίσης, ενώ και εγώ ήμουν σπίτι, μου άφησε ειδοποίηση! Τελικά, πήγα και το πήρα η ίδια από τις Ταχυμεταφορές...

τερμα,πρεπει να το παρω αποφαση οτι εγω κ οι κινεζοι δεν θα τα παμε ποτε καλα.....εχω παραγγειλει απο 29/12 απο ioffer κατι μποτες ugg(για να μαι κ μεσα στο κλιμα της προτερης σας συζητησης:mrgreen:)....στις 17/1 επικοινωνω μαζι του,μου λεει αααααα,ειναι στο δρομο ερχονται κανε υπομονη,ειναι κινεζικη πρωτοχρονια κ γινεται χαμος(καλα,δε μου το πε ετσι,την κεντρικη ιδεα σας λεω....)σημειωτεον μου πεταει κ ενα tracking που ουτε που δουλευει στην ems ..

του στελνω παιδες χτες κ τι μου λεει ρε σεις? οτι ειναι κινεζικη πρωτοχρονια(μα ποοοοοσες μερες πια ειναι κινεζικη πρωτοχρονια?νισαφι:mrgreen:) κ οτι του γυρισαν πισω και τις ξαναστειλε:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ να περιμενω ακομα 10 εργασιμες!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

κ δινει κ ενα tracking που αυτη τη φορα δουλεψε κ εδειξε οτι εσταλησαν στις 18/1!!!!!!

εννοειται πως του απαντησε μ ενα ευχελαιο κ του ζητησα πισω τα λεφτα μου....

μηπως ξερετε πως θα πρεπει να κινηθω απο δω κ περα?ακομα δεν εχει απαντησει αλλα θελω να μαι προετοιμασμενη....επειδη το ioffer δεν το ξερω(κ δε θελω πια κ να το μαθω μετα απ αυτην την εμπειρια:evil:),νομιζω οτι δε σε προστατευει,οπως το ebay ,σωστα?γιατι κατι τετοιο διαβασα στις οδηγιες του,οτι δε σου εγγυαται τιποτα!

αρα να παω μεσω paypal?(οχι πως εχω κανει case εκει ποτε αλλα φανταζομαι θα μαθω:?)

κ εν τελει να δοκιμασω αλλου για τις μποτες?με τον κινδυνο να μου ρθουν ανοιξη αμα πεσω παλι σε κινεζο σωστο κ προστυχο?να δοκιμασω αυτο το σαιτ που συζητατε τωρα?ή μηπως να παω να τα σκασω στο αττικα,γιατι εχω το γκαντεμομαγνητη στους κινεζους????:mrgreen::lol::lol:

τα νευρα μουυυυυυυυυυ!

Διαφημίσεις

Αν ψωνισεις γραψε εντυπωσεις/ ποιοτητα!!!

Ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον! κ ειδα οτι παραγγελνεις το σχεδιο του φορεματος σε οτι χρωμα θες! Για τη βαφτιση λεω εγω..:-D εχω ακομα χρονο αλλα κι εκει βλεπω οτι θελει κανενα μηνα για process κ μετα ποσο θα κανει να ερθει... 2μηνο να υπολογιζουμε.

Η ξαδέρφη μου πείρε νυφικό απο αυτό το site : http://www.superbweddingdresses.com/

Την είδα στον γάμο,καταπλικτική νύφη.... λες και ήταν ραμένο απο κάποιον επώνυμο οίκο νυφικών. Και οι τιμές σούπερ.:P:p:p

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ

Κορίτσια παρέλαβα σήμρα τα μποτινάκια από το amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JI8O8O και γράφω εντυπώσεις για όσες ρωτούσαν! Η ποιότητα του δέρματος, εξαιρετική. Μαλακά, ελαφριά. Στο μήκος είναι μια χαρά με λεπτό καλτσάκι, στο φάρδος ήταν λίγο πιο στριμωχτά αλλά λίγο που τα φόρεσα μέσα στο σπίτι άνοιξαν κ δε με ενοχλούσαν καθόλου! σαν να τα φορούσα πάντα! Φοράω 38, πήρα το 5 και είναι μια χαρά!!! Τα συστήνω 1000 %!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Η ξαδέρφη μου πείρε νυφικό απο αυτό το site : http://www.superbweddingdresses.com/

Την είδα στον γάμο,καταπλικτική νύφη.... λες και ήταν ραμένο απο κάποιον επώνυμο οίκο νυφικών. Και οι τιμές σούπερ.:P:p:p

To αποτέλεσμα ήταν αυτό της φωτογραφίας; Ξέρεις πόσο καιρό πριν το παρήγγειλε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

τερμα,πρεπει να το παρω αποφαση οτι εγω κ οι κινεζοι δεν θα τα παμε ποτε καλα.....εχω παραγγειλει απο 29/12 απο ioffer κατι μποτες ugg(για να μαι κ μεσα στο κλιμα της προτερης σας συζητησης:mrgreen:)....στις 17/1 επικοινωνω μαζι του,μου λεει αααααα,ειναι στο δρομο ερχονται κανε υπομονη,ειναι κινεζικη πρωτοχρονια κ γινεται χαμος(καλα,δε μου το πε ετσι,την κεντρικη ιδεα σας λεω....)σημειωτεον μου πεταει κ ενα tracking που ουτε που δουλευει στην ems ..

του στελνω παιδες χτες κ τι μου λεει ρε σεις? οτι ειναι κινεζικη πρωτοχρονια(μα ποοοοοσες μερες πια ειναι κινεζικη πρωτοχρονια?νισαφι:mrgreen:) κ οτι του γυρισαν πισω και τις ξαναστειλε:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ να περιμενω ακομα 10 εργασιμες!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

κ δινει κ ενα tracking που αυτη τη φορα δουλεψε κ εδειξε οτι εσταλησαν στις 18/1!!!!!!

εννοειται πως του απαντησε μ ενα ευχελαιο κ του ζητησα πισω τα λεφτα μου....

μηπως ξερετε πως θα πρεπει να κινηθω απο δω κ περα?ακομα δεν εχει απαντησει αλλα θελω να μαι προετοιμασμενη....επειδη το ioffer δεν το ξερω(κ δε θελω πια κ να το μαθω μετα απ αυτην την εμπειρια:evil:),νομιζω οτι δε σε προστατευει,οπως το ebay ,σωστα?γιατι κατι τετοιο διαβασα στις οδηγιες του,οτι δε σου εγγυαται τιποτα!

αρα να παω μεσω paypal?(οχι πως εχω κανει case εκει ποτε αλλα φανταζομαι θα μαθω:?)

κ εν τελει να δοκιμασω αλλου για τις μποτες?με τον κινδυνο να μου ρθουν ανοιξη αμα πεσω παλι σε κινεζο σωστο κ προστυχο?να δοκιμασω αυτο το σαιτ που συζητατε τωρα?ή μηπως να παω να τα σκασω στο αττικα,γιατι εχω το γκαντεμομαγνητη στους κινεζους????:mrgreen::lol::lol:

τα νευρα μουυυυυυυυυυ!

να ανοιξεις κεις στο πειπαλ κ θα παρεις τα χρηματα σου πισω

ο πωλητης μεσω αι οφερ δεν προκειται να στα δωσει

πηρα απο το www.zmall.gr

Bλεπω στο site μονο το σετ με τα 3 προίοντα αλλα δεν περιεχουν αυτο που εχω εγω. Μηπως υπαρχει και δεν το βλεπω; :confused:

Αυτο ειναι σετ καθαρισμου και περιποιησης.

Διαφημίσεις

Ναι εχει το σαμπουαν που τις πλενεις , το αποσμητικο για να ψεκαζεις το εσωτερικο και το σπρευ αδιαβροχοποιησης και μια βουρτσα που βγαζει λεκεδες και απο την αλλη τις βουρτσιζει......εσυ τι εχεις παρει ; υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτα;

vXPNp3.png

QcHZp3.png

αν εχει καμια σκοπο να ψωνισει απο Feelunique εχει βγαλει κωδικο για 4 λιρες εκπτωση σε παραγγελιες ανω των 40 λιρων..... κ επισης 10% εκπτωση για παντα σε μια εταιρεια-οποια θελουμε......

WLFfp2.png XI11p2.png

Ναι εχει το σαμπουαν που τις πλενεις , το αποσμητικο για να ψεκαζεις το εσωτερικο και το σπρευ αδιαβροχοποιησης και μια βουρτσα που βγαζει λεκεδες και απο την αλλη τις βουρτσιζει......εσυ τι εχεις παρει ; υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτα;

To δικο μου εχει μαυρο καπακι και γραφει οτι ειναι ειδικο για προστασια απο το νερο. Αυτο που εχει στο σετ ειναι με καφε καπακι και γραφει απλα sheepskin protector. Ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος; Πες μου σε παρακαλω αν γραφει μπροστα "Sheepskin Water and Stain Repellent" για να το παραγγειλω.

Ευχαριστω :D

Συγνωμη που γραφω εδω αλλα δε δουλευουν εδω και καιρο τα μηνυματα μου.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004PEIHHU

Το'χει η μοίρα τους αυτά τα παπούτσια!

Έχω πάρει για τον αντρούλη μου τα ίδια σε καφέ. Είδαμε λοιπόν και τα μαύρα σε γελοία τιμή +20% έκπτωση οπότε χτυπήσαμε κι ένα ακόμα ζευγάρι για την δουλειά του. Έρχεται σήμερα σπίτι τα δοκιμάζει...ούτε που έμπαιναν! Κοιτάζαμε ξανακοιτάζαμε το νούμερο,σωστό φαινόταν, τα συγκρίναμε με τα καφέ του κι ήταν εμφανώς μικρότερα! Σπαζοκεφαλιά. Ώσπου προσέχω ότι στην ταμπελίτσα της γλώσσας είχαν κολλήσει περίτεχνα αυτοκόλλητα που έγραφαν μεν νούμερο τάδε όπως και στο κουτί αλλά μόλις τα ξεκόλλησα έλεγαν 2 νούμερα παρακάτω! εξ'ου και η αδυναμία να μπουν!

Τους ξέχ.... και μου στέλνουν άλλο. Ελπίζω να μην έχουν κάνει την ίδια εξυπνάδα.

Άντε όμως πάλι ταχυδρομείο για επιστροφή. Ερώτηση: Η κάρτα μου είναι προπληρωμένη. Τα έξοδα επιστροφής μπορούν να επιστραφούν σε εκείνη?

Προσοχή λοιπόν σε όσες πιστεύουν ότι έχουν κάνει λάθος επιλογή στο νούμερο, να κοιτάξουν προσεκτικά μήπως έχουν κάνει καμιά πατέντα κι έχουν "διορθώσει" το νούμερο με αυτοκολλητάκι.

Στα γυναικεία δικά μου ίδιας μάρκας Karrimor μοντέλο supa που αγόρασα να αναφέρω ότι χρειάστηκα ένα νούμερο παραπάνω!

Φοράω 40 και πήρα 41.

Νομιζα οτι εψαχνες το μαξιλαρι γενικα!

Αφου θελεις ειδικα αυτο παρτο απο το sears με 85 ευρουλακια! Παρε και κατι που να κανει 2 ευρω ωστε να εχεις 30% εκπτωση στα μεταφορικα αλλιως θα πας στα 100.

http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04916780000P?prdNo=10&blockNo=10&blockType=G10

Απο τελωνειο μη ρωτησεις! Ή κανεις την προσευχη σου ή πληρωνεια αλλα 20 ευρω στο sears και εχεις τοκεφαλι σου ησυχο.

Σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι παιζει με το τελωνειο??Ειμαι εντελως ασχετη...

120 πολλα λεφτα για ενα μαξιλαρι..Αππαπαπαπαππαπα

Διαφημίσεις

να ανοιξεις κεις στο πειπαλ κ θα παρεις τα χρηματα σου πισω

ο πωλητης μεσω αι οφερ δεν προκειται να στα δωσει

Ααααααα τρελα!ευχαριστω...

Να ρωτήσω κάτι;

Με ποια λογική κάνω σ αυτούς case ;

Ότι δεν ήρθε καθόλου αντικείμενο;ηηηηηηη κ οτι απλα καθυστέρησε ένα αντικείμενο;

Ρωτώ για να ξέρω... Γιατι θα αγοράσω απ αλλου μάλλον,να ξέρω,θα πάρω τα λεφτα μου πίσω ή αααααν φτάσουν έστω κ αργότερα θα μου μείνουν αμανατι δυο ιδια ζευγάρια,τα οποια κ θα χω ακριβοπληρωσει τελικα;;Κ θα χω δώσει καμία 160αρα για να πάρω μαιμουδακια;;;;;:?

Ηηηηη το PayPal σου επιστρέφει λεφτά με τη λογική να επιστρεψεις πρωτα το ζευγάρι;:roll:

Μωρε καταλάβατε τι ρωτάω;γιατι μέχρι κ γω μπερδευτηκα τώρα που ξαναδιαβαζω τι έγραψα...:oops:

Όποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει, μόλις μου έστειλαν e-mail οτι θα μου επιστρέψουν χρήματα για ένα ελαττωματικό προιόν που αγόρασα.

Το θέμα είναι οτι μου ζητάνε τον λογαριασμό της paypal, έχω αλλά δεν ξέρω πως θα τον βρώ............. ευχαριστώ.

Α, και κάτι άλλο πιστεύετε οτι είναι καλύτερο και ασφαλέστερο να αγοράζω με paypal ή κατ'ευθείαν με την προπληρωμένη κάρτα?

Iksrp3.png

Όποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει' date=' μόλις μου έστειλαν e-mail οτι θα μου επιστρέψουν χρήματα για ένα ελαττωματικό προιόν που αγόρασα.

Το θέμα είναι οτι μου ζητάνε τον λογαριασμό της paypal, έχω αλλά δεν ξέρω πως θα τον βρώ............. ευχαριστώ.

Α, και κάτι άλλο πιστεύετε οτι είναι καλύτερο και ασφαλέστερο να αγοράζω με paypal ή κατ'ευθείαν με την προπληρωμένη κάρτα?[/quote']

Συγγνωμη αλλά αφού πλήρωσες με paypal αυτοί απλά θα κάνουν refund. Δεν χρειάζεται να τον δώσεις. Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Όποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει' date=' μόλις μου έστειλαν e-mail οτι θα μου επιστρέψουν χρήματα για ένα ελαττωματικό προιόν που αγόρασα.

Α, και κάτι άλλο πιστεύετε οτι είναι καλύτερο και ασφαλέστερο να αγοράζω με paypal ή κατ'ευθείαν με την προπληρωμένη κάρτα?[/quote']

Ρίξε μια ματιά εδώ, νομίζω ότι έχει οδηγίες. Το καλαμαράκι κάτι ετοιμάζει σχετικά.

Αλλιώς, μπες στο www.paypal.com και ακολούθησε τα βήματα για να γραφτείς και να συνδέσεις την προπληρωμένη σου εκεί.

Αν κολλήσεις κάπου, μίλα ;);)

Το πέιπαλ είναι ασφάλεια. Σε όποιο σάιτ το βρίσκεις, να το επιλέγεις. Άσε που γλυτώνεις και τον κόπο να καταχωρείς την κάρτα σου συνέχεια. Συν του ότι στο ΕΒΑΥ, είναι ο συνηθέστερα αποδεκτός τρόπος πληρωμής.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αυτό που σου ζητάνε είναι το μαιλ στο οποίο είσαι γραμμένη στο paypal

π.χ [email protected] αυτό τους δίνεις ΜΟΝΟ

αν και εφόσον σου κάνουν επιστροφή όπως λέει η ταμαρ θα πρέπει να ξέρουν το μαιλ σου

ζήτα τους να σου επιστρέψουν τα λεφτά στον λογαριασμό που τους τα έστειλες για να κόψεις κίνηση

όπου δέχονται paypal ΠΑΝΤΑ το προτιμούμε μην σου πω ότι είναι ένας + παράγοντας για μένα να αγοράσω από κάποιο μικρό μαγαζί (δεν βάζεις τον αριθμό της κάρτας σου χωρίς να ξέρεις πόσο ασφαλές είναι ένα σαιτ)

Ρίξε μια ματιά εδώ, νομίζω ότι έχει οδηγίες. Το καλαμαράκι κάτι ετοιμάζει σχετικά.

Αλλιώς, μπες στο www.paypal.com και ακολούθησε τα βήματα για να γραφτείς και να συνδέσεις την προπληρωμένη σου εκεί.

Αν κολλήσεις κάπου, μίλα ;);)

Το πέιπαλ είναι ασφάλεια. Σε όποιο σάιτ το βρίσκεις, να το επιλέγεις. Άσε που γλυτώνεις και τον κόπο να καταχωρείς την κάρτα σου συνέχεια. Συν του ότι στο ΕΒΑΥ, είναι ο συνηθέστερα αποδεκτός τρόπος πληρωμής.

Εχω ήδη λογαριασμό στο paypal και εχω αγοράσει απο το ebay, το πρόβλημα μου είναι οτι το ελαττωματικό το ειχα πάρει με πληρωμή western union, και τώρα μου ζητάει τον λογαριασμό μου, δες τι μου λέει "we would like refund you full amount by paypal, let me know your account , thanks!"

Πήγα στο my acount της paypal αλλά δεν βρήκα κάπου να λέει acount No και έχω μπερδευτεί, τους έστειλα και μαιλ και περιμένω απάντηση!!!

Iksrp3.png

αυτό που σου ζητάνε είναι το μαιλ στο οποίο είσαι γραμμένη στο paypal

π.χ [email protected] αυτό τους δίνεις ΜΟΝΟ

αν και εφόσον σου κάνουν επιστροφή όπως λέει η ταμαρ θα πρέπει να ξέρουν το μαιλ σου

ζήτα τους να σου επιστρέψουν τα λεφτά στον λογαριασμό που τους τα έστειλες για να κόψεις κίνηση

όπου δέχονται paypal ΠΑΝΤΑ το προτιμούμε μην σου πω ότι είναι ένας + παράγοντας για μένα να αγοράσω από κάποιο μικρό μαγαζί (δεν βάζεις τον αριθμό της κάρτας σου χωρίς να ξέρεις πόσο ασφαλές είναι ένα σαιτ)

Έγραφα και δεν είδα την απάντηση σου, θα τους στείλω τώρα αμέσως μαιλ, μην τα χάσω!! Σας ευχαριστώ όλες!!!!

Iksrp3.png

Μπορεί να έχει αναφερθεί κάπου στο θέμα αλλά είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορώ να ψάξω διεξοδικά.Γνωρίζετε περίπου ποσό εκτελωνισμού για παραγγελία που έρχεται από Κίνα αξίας 200 ευρώ;

Ααααααα τρελα!ευχαριστω...

Να ρωτήσω κάτι;

Με ποια λογική κάνω σ αυτούς case ;

Ότι δεν ήρθε καθόλου αντικείμενο;ηηηηηηη κ οτι απλα καθυστέρησε ένα αντικείμενο;

Ρωτώ για να ξέρω... Γιατι θα αγοράσω απ αλλου μάλλον,να ξέρω,θα πάρω τα λεφτα μου πίσω ή αααααν φτάσουν έστω κ αργότερα θα μου μείνουν αμανατι δυο ιδια ζευγάρια,τα οποια κ θα χω ακριβοπληρωσει τελικα;;Κ θα χω δώσει καμία 160αρα για να πάρω μαιμουδακια;;;;;:?

Ηηηηη το PayPal σου επιστρέφει λεφτά με τη λογική να επιστρεψεις πρωτα το ζευγάρι;:roll:

Μωρε καταλάβατε τι ρωτάω;γιατι μέχρι κ γω μπερδευτηκα τώρα που ξαναδιαβαζω τι έγραψα...:oops:

σου στελνω πμ

Κοιτα, ειναι αναλογα και με το δέμα (αν ειναι μικρο ή μεγαλο), αν ειναι συστημένο ή απλό ταχυδρομειο, αν ειναι εντός ή εκτός Αθηνών (παρότι άλλα κορίτσια με έχουν διαψευσει, θεωρώ ότι δέματα εκτός Αθηνών δεν τα ενοχλουν συχνά οι τελώνες).

Μου εχει τυχει για δεμα 200 ευρώ με κουριερ απο Κινα να μην πληρώσω τιποτα και για δεμα παπουτσιών απο Αυστραλία 160 ευρώ ,επίσης με κούριερ, να χρεωθουμε 90 ευρώ (τον εκτελωνιστη). Στην 1η περιπτωση ήταν η αποστολή εκτος Αθήνας, στην 2η εντός.

Γενικα ειναι να χτυπήσει στο ματι του τελώνη... Φτου φτου μακρυα απο μας!:twisted::twisted::twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...