Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Don't worry, τα χρηματα τα τραβανε την ημερα που το δεμα γινεται dispach επομενως δεν τα εχουν παρει ακομα...το εχω κανει κι εγω αυτο που λες...απλα προσεχε μηπως με την ακυρωση μετα δεν προλαβεις να παρεις παλι αυτο που θελεις γιατι δεν ξερω αν το κανουν αμεσως available...

Κι εγω τα ιδια μποτακια πηρα πριν 3 μερες....

Κάτι pampers είναι και είναι διαθέσιμα ακόμα, αν και δεν καίγομαι. Τα παράγγειλα μιας και ήταν να πάρω κ τα παπούτσια.

αλήθεια? Μεγειά σου!!! Δε πιστεύω να παρέλαβες? Σε πόσες μέρες σου λέει ότι φεύγουν απο κει?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτι pampers είναι και είναι διαθέσιμα ακόμα, αν και δεν καίγομαι. Τα παράγγειλα μιας και ήταν να πάρω κ τα παπούτσια.

αλήθεια? Μεγειά σου!!! Δε πιστεύω να παρέλαβες? Σε πόσες μέρες σου λέει ότι φεύγουν απο κει?

Αν η παραγγελια είναι για pampers baby dry να ξερεις ότι αργουν παααρα πολύ. Εγω είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο και προχτες τελικά την ακύρωσα αφού πηγαιναν από αναβολή σε αναβολή. Τελευταία ενημέρωση ήταν για Φεβρουάριο οτι θα αποσταλλούν.

Διαφημίσεις

Νομιζω ότι με τις Active fit δεν είχαν θέμα. Καποιες αλλες κοπέλες που είχαν παραγγείλει είχαν έρθει σχετικα γρήγορα. Οι baby dry παντως απο 23 Νοεμβρίου μεχρι προχτες και δεν είχαν έρθει. Μετα αλλαξαν ημερομηνία για Φεβρουάριο και τελικά θα αλλάζαμε εμεις νουμερο σε πανα μεχρι να έρθουν.

Πάντως κάνε αύριο μια παραγγελία για να παίρνεις σειρά.

καλησπέρα κόρες !!!

παρέλαβα σήμερα τελικά την παραγγελία μου από αμαζον αυτή ντε που δεν την έβλεπαν χθές Ελλάδα η ΕΛΤΑ κουριερ .......τα ταχυδρομεία μου μέσα :evil::evil:

επίσης παρέλαβα και τα πράγματα από το mytoys ήρθαν τελικά με dhl στο Ελλάντα και πράγματι εντυπωσιάσθην καθότι περίμενα μάχες με την πόρτα πόρτα που δεν τα έβλεπε πουθενά :roll::roll:

Σχετικά με τα νούμερα που αναφέρει και ravT θέλει λίγο να το ψάξεις και στα σιτε της κάθε μάρκας αυτή την φορά τα πέτυχα όλα :mrgreen::mrgreen:

Επειδή το να κάνω ανάλυση μάλλον είναι βαρετό και χρονοβόρο αν θέλετε κάτι και μπορώ να βοηθήσω ρωτάτε (σε πμ μην φάμε καμιά κάρτα) :roll::roll:

aggelomarios ΕΣΥ πήρες το τελευταίο 5αρι ??? :lol::lol: αν ναι όταν παραλάβεις πες εντυπώσεις ιδίως για το πόσο άνετα είναι στο κουτουπιέ :wink:

edit άκυρο τώρα είδα ποιά πήρε το τελευταίο 5αρι :lol::lol: georgiailias θέλω feedback (μπορεί να ξαναφέρει)

Access εννοείται!!! Θα σας πω εντυπώσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια χαρά! camper είναι άλλωστε!!!! με 40 ευρώ, ούτε στον ύπνο μου!!!

Τα ακύρωσα τα pampers και τώρα λέει αναχώρηση από αύριο ως τη Δευτέρα!!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω στολή minnie mouse για το κοριτσάκι μου. καμμιά ιδέα?

Αυτή σου αρέσει ? Έχω χάσει και τις μέρες, δεν ξέρω πότε είναι Απόκριες, αν προλαβαίνεις, δες και στο αμερικάνικο ΕΒΑΥ, αν πετύχεις καμιά ΝΤΙΣΝΕΥ.

εχω παρει τις ugg kensigton και ειναι φοβερες , ξεχωριζουν απο τις αλλες ugg και οποτε τις βαζω βλεπω πολλα κοριτσια να με κοιτανε στα πόδια:P απλα ειναι λιγο ζορι να τις βαλεις αλλα μετα απο μερικες μερες θα ειναι πιο ευκολο σου βαζω το λινκ με τον πωλητη που τις πηρα και το μοντελο επισης για οσες θελουν καθαριστικα για ugg τα πιο φθηνα τα πηρα απο το zmall.gr

http://www.ebay.com/itm/Ugg-Australia-Kensington-Black-5678-Womens-CUTE-Fashion-Boot-Leather-Sheepskin-/370546488620?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item9503ed319d

Σε ευχαριστώ πολύ, πάω για ψάξιμο:P:p

Μήπως καποια κοπέλα γνωρίζει πόσο περιπου μεταφορικά εχει το dpam; Προσπάθησα να κάνω εγγραφή για να βαλω πραγματα στο καλάθι και να δώ, αλλά ο server στη δουλειά δεν μου κάνει τη χάρη σήμερα. Εχει θέμα με το συγγεγκριμένο site.

Νομίζω πάνω από 100 ευρώ, είναι 0, αλλιώς κάτι μέχρι 15 ευρώ θυμάμαι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μολις πηρα αυτες.

Τρομερη τιμη ετσι? κ ειναι σουεντ. Βασιστικα στα σχολια που ειναι πολυ καλα, μιας κ δεν ειναι γνωστη μαρκα, ελπιζω να ειναι καλες!:D

Το αμαζον το εχω πλουτισει τωρα τελευταια! ολο παιχνιδακια παιρνω στον μικρο μου! Που να αρχισει οντως να παιζει! (τωρα μονο τα κοιταει κ γελαει) χεχεχε

Πηρα επισης κ Μ&Μ, ΜΕΓΑΛO λαθος, καθε μερα τρωμε κ ενα σακουλακι.... (οταν τα πηρα ειχανε 11 λιρες ομως:shock:)

Μολις πηρα αυτες.

Τρομερη τιμη ετσι? κ ειναι σουεντ. Βασιστικα στα σχολια που ειναι πολυ καλα, μιας κ δεν ειναι γνωστη μαρκα, ελπιζω να ειναι καλες!:D

)

Οι cushe ειναι Αγγλικες και ειναι γνωστες εξω παρα το οτι ειναι σχετικα καινουρια εταιρια.

Παρα πολυ ωραιες. Εχω παρει τις ιδιες στο σοκολατι. Απλα τελειες. Ειναι παναλαφρες, σαν να φορας παντοφλες!

Να ξερεις μονο οτι ειναι αφορητα ζεστές. Εγω που δεν ανεχομαι πολλη ζεστη στα ποδια μου τις φοραω μονο οταν κανει υπο το μηδεν και μονο αν δεν εχω να περπατησω πολυ γιατι αλλιως τα ποδια μου γινονται φουρνος! :D

Με γεια.

Κοιταξε εδω ποσο εχουν:

http://www.spartoo.gr/Cushe-PIMLICO-THERMO-x97353.php

Βρε κορίτσια τα φωτα σας (και πάλι)

Ψάχνω σιγα σιγα για καρότσι και μ' άρεσε αυτο:

http://www.amazon.co.uk/Zynergi-3Tec-Chassis-Seat-Package/dp/tech-data/B0046G5MDO/ref=de_a_smtd

καθώς και αυτό:

http://www.newbabyland.com/stroller-ferrari-kooga-p21698-l2.html

Και τα 2 ειναι από 6 μηνων +

Oι απορίες μου ειναι οι εξής:

1. Το 1ο εχει και πορτ μπεμπε μεσα σ αυτη την τιμη;;;το δειχνει μεν στην φώτο, αλλα δεν αναφέρεται πουθενα.

2. Το 2ο υπάρχει περιπτωση να ειναι μουφα;;;Μονο σε 3 site το εχω βρει (τα 2 ελληνικα) και πουθενα αλλου. Καμια ξένη κριτικη δεν βρηκα. Διαβασα κάπου ότι ειχαν κυκλοφορήσει μαιμούδες καρότσια αλλά αδυνατώ να το πιστέψω!έλεος!!!

Σορυ που γραφω εδώ και οχι στο ειδικο ποστ για καρότσια αλλα εκει δεν μου απάντησε κανεις!!!

http://www.amazon.co.uk/Zynergi-3Tec-Chassis-Seat-Package/dp/tech-data/B0046G5MDO/ref=de_a_smtd

καθώς και αυτό:

1. Το 1ο εχει και πορτ μπεμπε μεσα σ αυτη την τιμη;;;το δειχνει μεν στην φώτο, αλλα δεν αναφέρεται πουθενα.

2. Το 2ο υπάρχει περιπτωση να ειναι μουφα;;;Μονο σε 3 site το εχω βρει (τα 2 ελληνικα) και πουθενα αλλου. Καμια ξένη κριτικη δεν βρηκα. Διαβασα κάπου ότι ειχαν κυκλοφορήσει μαιμούδες καρότσια αλλά αδυνατώ να το πιστέψω!έλεος!!!

Σορυ που γραφω εδώ και οχι στο ειδικο ποστ για καρότσια αλλα εκει δεν μου απάντησε κανεις!!!

Για το πρώτο, νομίζω ότι το πορτ μπεμπέ είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Zynergi-14OB3203-Carry-Cot-Red/dp/tech-data/B005HNYXBM/ref=de_a_smtd

μάλλον πωλείται χωριστά και βάζεις αυτό απο νεογέννητο πάνω στη βάση και μετά χρησιμοποιείς το καρότσι από έξι μηνών.

Βέβαια έχει και το καθισματάκι αυτοκινήτου

http://www.amazon.co.uk/Zynergi-Rider-Car-Seat-Red/dp/B005HNYXQW/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1327104688&sr=1-2

για το οποίο γράφει ξεκάθαρα ότι προσαρμόζεται πάνω στο σκελετό του καροτσιού, ενώ δεν το γράφει ξεκάθαρα γιατο πορτ μπεμπέ, το δείχνει όμως στη φωτο....

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

καμια γνωμη για electro world ιντερνετικα???

ψαχνω μελανια.....70 ευρα συνολακι

απο εβαυ τα βρισκω αναλογα οποτε προτιμω εδω να μπορω και να τους κραξω

κανα στραβο????/ σε αυτους βλεπω τις καλυτερες τιμες

Έχω ψωνίσει πολλές φορές και είναι άψογοι! Είναι του Κωτσόβολου, αλλά πολλές φορές τα έχει πιο φτηνά από αυτον! :confused: Έχει και άτοκες δόσεις ανάλογα το ποσό. Αν το είδος που θέλεις έχει κουπόνι και δεν έχεις πες μου να σου δώσω...

καθώς και αυτό:

Kαλημερα.

Στο πρωτο δεν περιλαμβανεται το πορτ μπεμπε.

Επειδη μοιαζουν πολυ μεταξυ τους, αν καταλαβα καλα το στυλ που ψαχνεις, γιατι δεν κοιτας τα Zapp quinny ή xtra;

Ειναι πασιγνωστα, δοκιμασμενα, σκυλια, πολυ ομορφα, εχουν σερβις στην Ελλαδα και ειναι και πολυ φτηνοτερα απο αυτα που κοιτας.

Τα εχει και το αμαζον σε πολυ καλες τιμες.

Με το καλο να ερθει το μπεμπε. :D

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Την φανταζόμουν κάπως αλλιώς..θα δούμε..

Μήπως ενδιαφέρει καμιά μαμά αυτό? Μόνο 1 έχει μείνει

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GIRLS-PINK-WELLIES-WELLINGTON-BOOTS-KIDS-SIZE-8-2-/140585296019?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&vti=Size%09Junior+8&hash=item66736f4fe8

Έχω ψωνίσει πολλές φορές και είναι άψογοι! Είναι του Κωτσόβολου, αλλά πολλές φορές τα έχει πιο φτηνά από αυτον! :confused: Έχει και άτοκες δόσεις ανάλογα το ποσό. Αν το είδος που θέλεις έχει κουπόνι και δεν έχεις πες μου να σου δώσω...

παραγγειλα, και καλα δινουν κουπονι στη νεα εγγραφη αλλα τα μελανια ειχαν ηδη την εκπτωση, 64 σε αυτους 73 στο πλαισιο , εξω οι τιμες παιζαν και πιο ακριβες, κατι φθηνα τα φοβηθηκα, ασε να μη χαλασω το πολυμηχανημα και το κλαιω

πληρωμη με αντικαταβολη και δωρεαν μεταφορικα πανω απο 50 νομιζω

kKZUp2.png

Ίδια μου φαίνονται, καλά ριβιούς έχει στο ΑΜΑΖΟΝ, μόνο που στο ελληνικό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Αν δεν κάνει 650 χρόνια:rolleyes::rolleyes: να ξανάρθει, πάρτο από το ελληνικό.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Με τον ήρωα που ψάχνεις ?

Καλησπέρα.Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο.Απλά θα ήθελα να ειναι σαν ολόσωμο φορμάκι γιατί είναι πολύ μικρούλα και δεν θα της σταθεί καλά τίποτα άλλο!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Access εννοείται!!! Θα σας πω εντυπώσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια χαρά! camper είναι άλλωστε!!!! με 40 ευρώ, ούτε στον ύπνο μου!!!

Τα ακύρωσα τα pampers και τώρα λέει αναχώρηση από αύριο ως τη Δευτέρα!!!!

Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και ακύρωσα ένα προϊόν, μετά όμως θυμήθηκα ότι η ημερομηνία αποστολής κάποια στιγμή αναπροσαρμόζεται και σπάνε συνήθως μόνοι τους την παραγγελία σε περισσότερες αποστολές. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω να περιμένω λίγο μήπως και γίνει έτσι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...