Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Βρε κοριτσια εχουμε βρει καμια ακρη για οικονομικες καψουλες για dolce gusto??? Το amazon δυστυχως δεν στελνει στο ελλαδισταν...:cry::cry:

εεε κ για τασσιμο θελουμε φθηνες καψουλες....... αμα βρειτε........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!

Θυμάστε που ψάχναμε υπνόσακο με επένδυση??? Ευρηκα!!! Οχι οτι είναι φτηνός αλλά έτσι για τα όπλα!!!!

http://www.amazon.co.uk/Dreamgenii-Twinkle-Tog-2-5-Years/dp/tech-data/B0057MTWL4/ref=de_a_smtd

Μπορεί καμία να μου πεί ποιό είναι το τογκ τσαρτ γιατί εγώ μάλλον στραβώθηκα και δεν βλέπω....! Μπήκα και στο σαητ της εταιρίας, τίποτα!!! Ελεήστε την αόματη!!!!

Τα 2,5 είναι για δωμάτιο με θερμοκρασία 16 με 20 βαθμούς. Το λεει στα technical details.

Μπορείς να δεις kai εδώ

http://www.cheekymonkey.ca/GrobagTog.htm.

Γενικά τα tog είναι τα ίδια ανεξαρτήτου εταιρίας.

Εγώ είχα πάρει αλλης μαρκας, και πάνω στη συσκευασία εγραφε και τι ρούχα πρεπει να φορας μεσα από το σακο αναλόγως με τη θερμοκρασία του δωματιου. Μπορεί οταν σου έρθει να έχει ένα τετοιο διαγραμμα μεσα, που δεν το αναφέρει τώρα στις λεπτομέρειες του προιόντος.

κοριτσια οσες εχετε παρει ηλ. σκουπα απο αμαζον ποια εχετε παρει και κατα ποσο μεινατε ικαννοποιημενες?

Χτες παρέλλαβα την νέα μου σκούπα(την ειχα πάρει με πωλητή το amazon 99£),το πρωί ειχα σκουπήσει με την παλιά και οταν ήρθε η νέα δεν αντεξα και την δοκίμασα,ενα μόνο χαλί ηταν αρκετο για να μαζέψει πολύ σκόνη και χνούδι,έπαθα πλάκα! Σε αυτό το χάλι παίζει ολη μέρα η μικρή :rolleyes:.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

http://www.amazon.co.uk/Camper-Toddler-Trainer-Denim-90125-005/dp/B004TJBQR4/ref=sr_1_79?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=shoes&ie=UTF8&qid=1326798457&sr=1-79

είναι 23 ευρωπαικό για όποια ενδιαφέρεται τελευταίο το έχει 25 λίρες.

Για την παραπάνω σκούπα γάτα κάπου το είχα ξαναγράψει. Έχει 2 καλά χαρακτηριστικά.

1) δεν έχει τηλεσκοπικό σωλήνα άρα όλη η ισχύς της βγαίνει κατευθείαν στο πέλμα χωρίς να χάνεται κατά μήκος του σωλήνα-άρα και πιο οικονομική!

2) Στο πέλμα έχει βουρτσάκια που χτενίζουν το χαλί άρα καθαρίζουν καλύτερα.

Η δική μου-άλλης εταιρείας όμως- μπορεί από την δύναμη προσρόφησης που έχει να μην ξεκολλά από το πάτωμα.

Πιθανόν κάποια στιγμή να φαγωθούν τα βουρτσάκια του πέλματος και να χρειαστούν καινούργια. Τα αντίστοιχα δικά μου εδώ στοιχίσαν 28?-βέβεια την σκούπα μόνο την αγόραα κοντά στο χιλιάρικο να εξηγούμαι.

Αν ήταν σήμερα να επιλέξω σκούπα πάντως μάλλον θα αγόραζα από άμαζον τέτοιου τύπου.

Δοκίμασε να σκουπίσεις και το στρώμα που κοιμάστε να δεις τι θα βγάλει.

gata thanks! ειναι βολικη γενικα σαν σκουπα.? εχει και σωληνα για να σκουπιζεις κατω απο καναπεδες, γωνιες κλπ? την ειχε προσφορα 99 λιρες ε? τωρα την εχει 200 και βαλε...

tsioubal εσυ ποια εχεις?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

με τη διαφορα οτι αν και τσιμπημενη τιμουλα,δεν ειναι αυθεντικες,ενταξει?

ας το λεμε κ αυτο οταν προτεινουμε κστι σε καποιον που ψαχνει κατι συγκεκριμενο,ειδικα οταν η τιμουλα δεν ειναι κ αυτο που λεμε-της ξεφτιλας...:rolleyes:

με τη διαφορα οτι αν και τσιμπημενη τιμουλα,δεν ειναι αυθεντικες,ενταξει?

ας το λεμε κ αυτο οταν προτεινουμε κστι σε καποιον που ψαχνει κατι συγκεκριμενο,ειδικα οταν η τιμουλα δεν ειναι κ αυτο που λεμε-της ξεφτιλας...:rolleyes:

Το μόνο σίγουρο μέρος για να πάρεις αυθεντικές ΟΥΓΚ είναι το http://www.uggaustralia.com/, με μεταφορικά στην Ελλάδα μέχρι τον Θεό και το τελωνείο να καραδοκεί. Αξίζει μόνο μέσω αμερικάνου ξάδερφου, το έχω ξαναπεί.

Οτιδήποτε άλλο, παίζεται. Πρόκειται δε για είδος που έχει αντιγραφεί μέχρι θανάτου:roll::-P οπότε τι να πει κανείς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εχουμε βρει καμια ακρη για οικονομικες καψουλες για dolce gusto??? Το amazon δυστυχως δεν στελνει στο ελλαδισταν...:cry::cry:

Δυστυχώς, όπως τα λέει η ΙΡΙΔΑ, δεν έχει βρεθεί κάτι οικονομικά για καμιά από τις δύο καφεμηχανές, ΤΑΣΙΜΟ ή ΝΤΟΛΤΣΕ ΓΚΟΥΣΤΟ.

Η giagia έχει ψωνίσει από εδώ, τουλάχιστον ΤΑΣΙΜΟ έχει μεγάλη ποικιλία, τιμές μια η άλλη θα έλεγα αλλά μεταφορικά φωτιά.

Αν θες, κοίτα αυτά που σε ενδιαφέρουν.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Χτες παρέλλαβα την νέα μου σκούπα(την ειχα πάρει με πωλητή το amazon 99£),το πρωί ειχα σκουπήσει με την παλιά και οταν ήρθε η νέα δεν αντεξα και την δοκίμασα,ενα μόνο χαλί ηταν αρκετο για να μαζέψει πολύ σκόνη και χνούδι,έπαθα πλάκα! Σε αυτό το χάλι παίζει ολη μέρα η μικρή :rolleyes:.

Tην ίδια ακριβως παρήγγειλα και εγώ στις 23/11/2011, και ακόμη δεν έχει γίνει dispatched. Εσύ πότε την παρήγγειλες?

Εγω ugg πηρα απο το asos κ ηταν πιστευω αυθεντικες. Πηρα κ ενα αλλο μοντελο απο λονδινο απο μαγαζι ugg στο covent garden (ΣΙΓΟΥΡΑ αυθεντικες) κ ειχαν ιδιο κουτι κ χαρτια. Δε πιστευω το ασος να ειχε μαιμουδες...

Εγω ugg πηρα απο το asos κ ηταν πιστευω αυθεντικες. Πηρα κ ενα αλλο μοντελο απο λονδινο απο μαγαζι ugg στο covent garden (ΣΙΓΟΥΡΑ αυθεντικες) κ ειχαν ιδιο κουτι κ χαρτια. Δε πιστευω το ασος να ειχε μαιμουδες...

Συμφωνώ για το ΑΣΟΣ, εγώ αναφέρθηκα σε ονλάιν καταστήματα που πουλάνε μόνο ΟΥΓΚ.

Καλή τιμή το ΑΣΟΣ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Το μόνο σίγουρο μέρος για να πάρεις αυθεντικές ΟΥΓΚ είναι το http://www.uggaustralia.com/, με μεταφορικά στην Ελλάδα μέχρι τον Θεό και το τελωνείο να καραδοκεί. Αξίζει μόνο μέσω αμερικάνου ξάδερφου, το έχω ξαναπεί.

Οτιδήποτε άλλο, παίζεται. Πρόκειται δε για είδος που έχει αντιγραφεί μέχρι θανάτου:roll::-P οπότε τι να πει κανείς.

Πηρε φίλη απο το εν λόγω site και της το κολλησανε στο τελωνείο! Το site περσυ εστελνε μονο Αθηνα και Θεσ/νικη(φέτος δεν ξέρω). Συνολικα πλήρωσε 90 ευρώ φιλικη τιμη εκτελωνισμου σε ιδιώτη εκτελωνιστη, 38 ευρώ κουριερ (ήταν εκτος Αθηνών)και 2 ευρω για κάθε μέρα που δεν πήγαινε να τις πάρει.

Αυτο που της ειπαν ήταν οτι το "κολλησαν" επειδη ηταν μεγάλη η συσκευασία!

Συνολικα της βγηκε στα 300 ευρώ. Δεν ξέρω ποσο έχουν έξω. Πάντως η κοπέλα δεν τις έβγαλε απο τα πόδια της μέχρι να κάνει απόσβεση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η giagia έχει ψωνίσει από εδώ, τουλάχιστον ΤΑΣΙΜΟ έχει μεγάλη ποικιλία, τιμές μια η άλλη θα έλεγα αλλά μεταφορικά φωτιά.

Αν θες, κοίτα αυτά που σε ενδιαφέρουν.

πάαααρα πολλά μτφ.....!!!!

gata thanks! ειναι βολικη γενικα σαν σκουπα.? εχει και σωληνα για να σκουπιζεις κατω απο καναπεδες, γωνιες κλπ? την ειχε προσφορα 99 λιρες ε? τωρα την εχει 200 και βαλε...

tsioubal εσυ ποια εχεις?

Μόνο χτες την χρησημοποίησα,την βρήκα πολύ βολική.Εχει σωλήνα και επέκταση και πέλμα turbo για να μπορείς να σκουπήσεις εκει που δεν φτάνει η σκούπα.Μπορείς να δεις και τα βιντεο για να καταλάβεις πώς λειτουργεί.Αν σε ενδιαφέρει παρακολουθησέ την μπορει να την ξαναβγάλει το αμαζον.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Πηρε φίλη απο το εν λόγω site και της το κολλησανε στο τελωνείο! Το site περσυ εστελνε μονο Αθηνα και Θεσ/νικη(φέτος δεν ξέρω). Συνολικα πλήρωσε 90 ευρώ φιλικη τιμη εκτελωνισμου σε ιδιώτη εκτελωνιστη, 38 ευρώ κουριερ (ήταν εκτος Αθηνών)και 2 ευρω για κάθε μέρα που δεν πήγαινε να τις πάρει.

Αυτο που της ειπαν ήταν οτι το "κολλησαν" επειδη ηταν μεγάλη η συσκευασία!

Συνολικα της βγηκε στα 300 ευρώ. Δεν ξέρω ποσο έχουν έξω. Πάντως η κοπέλα δεν τις έβγαλε απο τα πόδια της μέχρι να κάνει απόσβεση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είδες ?

Γιαυτό ήμουν σαφής, καραδοκεί το τελωνείο, μόνο μέσω Αμερικάνου ξάδερφου.

Δεν νομίζω ότι χτύπησε η συσκευασία, πόσο μεγαλύτερο είναι το κουτί από τις κούτες του τζιμπορί.

Η αξία χτύπησε και τα μεταφορικά. Αν βάλεις τις πιο φθηνές που έχει, με 120 δολλάρια, συν τα μεταφορικά 70 ευρώ (σε αυτό το ύψος αγοράς), φθάνεις σχεδόν τα 200 δολλάρια. Ε, θα ήταν θαύμα να μην τελωνιζόταν!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Tην ίδια ακριβως παρήγγειλα και εγώ στις 23/11/2011, και ακόμη δεν έχει γίνει dispatched. Εσύ πότε την παρήγγειλες?

Την χτύπησα στα lightning deals περίπου 23/11 109,99 λιρες,την παρακολουθούσα όμως και 26/12 που είδα οτι έπεσε στις 99 λίρες την ακύρωσα και την ξαναπαράγγειλα :mrgreen:.

Έφυγε στις 5/1 και έφτασε χτες.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Είδες ?

Γιαυτό ήμουν σαφής, καραδοκεί το τελωνείο, μόνο μέσω Αμερικάνου ξάδερφου.

Δεν νομίζω ότι χτύπησε η συσκευασία, πόσο μεγαλύτερο είναι το κουτί από τις κούτες του τζιμπορί.

Η αξία χτύπησε και τα μεταφορικά. Αν βάλεις τις πιο φθηνές που έχει, με 120 δολλάρια, συν τα μεταφορικά 70 ευρώ (σε αυτό το ύψος αγοράς), φθάνεις σχεδόν τα 200 δολλάρια. Ε, θα ήταν θαύμα να μην τελωνιζόταν!!!!!

Δεν ξέρω για τα Τζιμπορί, ξέρω τι της ειπε ο εκτελωνιστης...

Τζάμπα λεφτά παντως!

Το νου σας κορίτσια!!!

Καλησπέρα. Να σας πω και εγώ το παράπονό μου από το melinamay.

Λοιπόν παράγγειλα 2 ζευγάρια παπούτσια και 2 σετ πετσέτες. Το ένα ζευγάρι τα παπούτσια ήρθαν λάθος. 27νούμερο ζήτησα και 26 μου έστειλαν. Πήρα τηλ κάμποσες φορές χωρίς να βρω κανέναν. Τελικά τους έστειλα e-mail και μου απάντησαν απλά να στείλω τα παπούτσια πίσω, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις.

Τελοσπάντων, το θέμα δεν είναι αυτό...το θέμα είναι ό,τι τα παπούτσια έκαναν 27 Ευρώ και μου είπαν πως θα τα επιστρέψουν σε 15 εργάσιμες μέρες!!!!

Τους απάντησα ό,τι εγώ δεν έκανα 15 εργάσιμες να τους πληρώσω και τα θέλω άμεσα αλλά έχει περάσει ήδη 1 εβδομάδα και πίστωση δεν έχουν κάνει.

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

Έχω ψωνίσει πολλές φορές, δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να κάνω επιστροφή αλλά από αυτό και μόνο θα το σκεφτώ σοβαρά αν θα ξαναψωνίσω από εκεί!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Έλαβα και 'γω σήμερα μποτούλες από http://everything5pounds.com/. 3 ζευγάρια. 2 δικά μου και ένα για δωράκι. Έφυγαν 14/1 και σήμερα ήταν στην πόρτα μου. Η κάθε μια στο κουτί της. Τέλεια εφαρμογή και όμορφα σχέδια. Θα ξαναπάρω σίγουρα!!!!

http://www.everything5pounds.com/buckle-strap-details-knee-high-flat-boots-p-4864.html το ένα σχέδιο.

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Έλαβα και 'γω σήμερα μποτούλες από http://everything5pounds.com/. 3 ζευγάρια. 2 δικά μου και ένα για δωράκι. Έφυγαν 14/1 και σήμερα ήταν στην πόρτα μου. Η κάθε μια στο κουτί της. Τέλεια εφαρμογή και όμορφα σχέδια. Θα ξαναπάρω σίγουρα!!!!

http://www.everything5pounds.com/buckle-strap-details-knee-high-flat-boots-p-4864.html το ένα σχέδιο.

Η τιμή τους ποια είναι 5 λίρες?Η εγώ δεν είδα καλά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...