Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!

αποφασισα εν οψει της γεννας να κανω ενα δωρο στον εαυτό μου :) και θελω να παρω ενα ζευγαρι μποτες ugg απο το ricardo που τις βρηκα φθηνοτερες. Εχει ψωνισει καμια απο εκει? ΕΙναι αξιοπιστο το site? Οι μποτες ειναι αυθεντικές? Ευχαριστώ πολύ και συγγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις! :-)

Εξαρτάται. Νομίζω και στο ρικάρντο παίζει ότι και στο ΕΒΑΥ και στο IOFFER, πολλή Κίνα.

Το αν είναι αυθεντικές εξαρτάται από την τιμή και το μέρος που βρίσκεται ο πωλητής. Αν τις βρίσκεις 40 δολλάρια και ο πωλητής είναι στην Κίνα:?:?, μάλλον δεν είναι αυθεντικές:mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εξαρτάται. Νομίζω και στο ρικάρντο παίζει ότι και στο ΕΒΑΥ και στο IOFFER, πολλή Κίνα.

Το αν είναι αυθεντικές εξαρτάται από την τιμή και το μέρος που βρίσκεται ο πωλητής. Αν τις βρίσκεις 40 δολλάρια και ο πωλητής είναι στην Κίνα:?:?, μάλλον δεν είναι αυθεντικές:mrgreen::mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. Αθηνα ειναι ο πωλητής και ειναι κατι παραπανω απο μισοτιμής σε σχεση με τις αυθεντικές... Θα τις παραγγείλω, ας παει στην ευχή ακομα κι αν ειναι μουφα, ετσι κι αλλιώς δεν εχω λεφτα για τις οριτζιναλ. :(

Μια φορα πριν απο χρόνια ειχα παρει εν γνωσει μου μια τσαντα απομιμηση Gucci απο Κινα, 150 ευρώ, τη χρυσοπλήρωσα! Όμως την κρατησα μια σεζον φουλ, δεν επαθε το παραμικρό (4 χρόνια μετά ειναι σαν καινούρια ακομα) και μπηκα και σιναμενη κουναμενη με την απομιμηση στο καταστημα Gucci της κηφισιας για να παρω τις ασορτι γοβες. Και δεν καταλαβαν κι εκει τιποτε! ;) Δυστυχως το site εκλεισε απο τις πολλες μηνύσεις...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

:lol: :lol: :lol:

Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. Αθηνα ειναι ο πωλητής και ειναι κατι παραπανω απο μισοτιμής σε σχεση με τις αυθεντικές... Θα τις παραγγείλω, ας παει στην ευχή ακομα κι αν ειναι μουφα, ετσι κι αλλιώς δεν εχω λεφτα για τις οριτζιναλ. :(

Μια φορα πριν απο χρόνια ειχα παρει εν γνωσει μου μια τσαντα απομιμηση Gucci απο Κινα, 150 ευρώ, τη χρυσοπλήρωσα! Όμως την κρατησα μια σεζον φουλ, δεν επαθε το παραμικρό (4 χρόνια μετά ειναι σαν καινούρια ακομα) και μπηκα και σιναμενη κουναμενη με την απομιμηση στο καταστημα Gucci της κηφισιας για να παρω τις ασορτι γοβες. Και δεν καταλαβαν κι εκει τιποτε! ;) Δυστυχως το site εκλεισε απο τις πολλες μηνύσεις...

Κοίτα, αν ο συγκεκριμένος πωλητής έχει ένα ζευγάρι μπότες και τις δίνει μισοτιμής, παίζει σοβαρά να είναι και αυθεντικές.

Προσωπική μου γνώμη, δεν έχω θέμα να πάρω μαιμού, αρκεί να μην είναι χάλια και να μην το ακριβοπληρώσω. Και εγώ αν βρώ τύπου ΟΥΓΚ στο 39 καστόρινες και φθηνές, θα τις πάρω χωρίς να πολυνοιαστώ αν έχουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άντε με γειά !!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Χτύπησα κάτι ρουχαλάκια για την μικρή στο αμερικάνικο ΕΒΑΥ και μόλις έλαβα αυτό το μύνημα, έχει κάποια ιδέα περί τίνος πρόκειται ?

Auctiva Shipping Insurance Confirmation

Dear ................. :

Insurance has been purchased for the following item(s).

Policy #Items CoveredQtyTotal Coverage717565-2381903 $35.36

Claim Information:Please contact the seller of the item if you need to file an insurance claim.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Παρέλαβα σήμερα (!) χριστουγενιάτικες θήκες για κεκάκια, πολύ όμορφες, πάλι καλά που δεν έφτιαξα κεκάκια όμως, γιατί δεν θα είχα θήκες να τα βάλω. Έχει συμπαθητικά και φθηνά πράγματα για την κουζίνα αυτός ο πωλητής, όποια ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χατζικο, ενημερωτικο μου φαινεται απλα

αυτες οι θηκες ειναι μιας χρησης?

οι σιλικονουχες θηκουλες για ψησιμο κεκακια, μυριζουν καπως περιεργα στο ψησιμο η μου φανηκε?

kKZUp2.png

Σαν ασφάλεια από τον πωλητή μου φάνηκε Γατούλα.

Οι θήκες ναι, μιας χρήσης είναι. Όχι εμένα δεν μου μύρισαν οι σιλικονάτες θήκες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως ξέρετε από που μπορώ να πάρω τον κάδο για τον ατμομάγειρα της beaba; Μου έσπασε και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ατμομάγειρα πλέον...

Κοίταξα σε άμαζον και ebay (co.uk και .de) και τον έχει μόνο ένας πωλητής που δεν στέλνει Ελλάδα...

Παρέλαβα σε λιγότερο απο 24 ωρες με ΤΝΤ και ειχε τράκινγκ νούμερο.

Ηταν πάνες huggies.

Κορίτσι μου, θέλω να παραγγείλω πάνες από το Amazon, ήθελα να ρωτήσω, τα στέλνουν με courier η με το ταχυδρομίο?? Ερχονται μέχρι την πόρτα μου η courier?? Το ρωτάω, γιατί εδώ που μένω έχω πρόβλημα, δεν έχουμε ακόμα ονομαστικούς δρόμους. Οπότε, μου είναι πιο εύκολο να με πάρουν τηλ απο την courier με την οποία συνεργάζοντε εδώ στην Ελλάδα, και να μου πόυν ότι έχει φθάσει το δέμα και να πάω να το πάρω μόνη μου. Συνεργάντε καταρχήν με κάποια στην Ελλάδα????

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια βοήθεια από κάποια που ξέρει!

Ψάχνω να αγοράσω καροτσάκι κ λέω να πάρω από το bimbomarket.Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από αυτό το σάιτ?Νομίζω ότι είναι αρκετά οικονομικό κ αξιόπιστο.

Εσείς τι λέτε??

Πριν μερικούς μήνες πήρα το καροτσάκι μας από εδώ http://www.newbabyland.com/trio-bebe-confort-loola-full-p10763-l2.html#

Βέβαια ήταν ελαφρώς φθηνότερο τότε.Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Το παρέλαβα μέσα σε μια εβδομάδα με κούριερ στην πόρτα μου!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Κορίτσι μου, θέλω να παραγγείλω πάνες από το Amazon, ήθελα να ρωτήσω, τα στέλνουν με courier η με το ταχυδρομίο?? Ερχονται μέχρι την πόρτα μου η courier?? Το ρωτάω, γιατί εδώ που μένω έχω πρόβλημα, δεν έχουμε ακόμα ονομαστικούς δρόμους. Οπότε, μου είναι πιο εύκολο να με πάρουν τηλ απο την courier με την οποία συνεργάζοντε εδώ στην Ελλάδα, και να μου πόυν ότι έχει φθάσει το δέμα και να πάω να το πάρω μόνη μου. Συνεργάντε καταρχήν με κάποια στην Ελλάδα????

ο τροπος αποστολής δεν ειναι στανταρ,τα πάντα για το amazon.co.uk εδώ

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

παιδιά καλημέρα,

γνωρίζει κάποια πώς πέφτουν τα ρούχα μάρκας tom tailor από Γερμανία; Εννοώ προς το μεγάλο, μικρό ή κανονικό (εάν υποθέσουμε ότι μάρκες όπως s.oliver, esprit είναι "κανονικές").

Είχα κάνει κάποτε κι ένα θέμα εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2106777

ώστε να είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες, αλλά δεν έχει απαντηθεί κάτι σχετικό.

Επίσης, για τα next που αναφέρατε, αποστέλλει Ελλάδα ή εννοείτε μέσω της διαδικασίας με την αγγλική διεύθυνση;

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως ξέρετε από που μπορώ να πάρω τον κάδο για τον ατμομάγειρα της beaba; Μου έσπασε και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ατμομάγειρα πλέον...

Κοίταξα σε άμαζον και ebay (co.uk και .de) και τον έχει μόνο ένας πωλητής που δεν στέλνει Ελλάδα...

Στην θέση σου, θα επικοινωνούσα με την εταιρεία www.beaba.com και θα τους ρωτούσα από που μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικό. Επίσης, έψαξες στα μαγαζιά της λίστας, μήπως έχει κάποιο ? Ή πάλι θα ρωτούσα όποια από αυτά έχουν.

.....Επίσης, για τα next που αναφέρατε, αποστέλλει Ελλάδα ή εννοείτε μέσω της διαδικασίας με την αγγλική διεύθυνση;

Το ΝΕΧΤ δεν δέχεται ελληνική πιστωτική ούτε στέλνει Ελλάδα. Είτε μέσω 'άγγλου ξάδερφου' είτε μέσω πέρσοναλ σόπερ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Παρήγγειλα από i-herb τέλος Νοεμβρίου αλλά ακόμα δεν έχει έρθει χαρτάκι από ΕΛΤΑ! Τι μπορεί να παίζει;

Τεράστια καθυστέρηση !!!!

Παίζει να είναι από τα ΕΛΤΑ λόγω γιορτών.

Γιατί δεν τους στέλνεις ένα μέιλ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημερούδια κόρες !!!

παιδιά καλημέρα,

γνωρίζει κάποια πώς πέφτουν τα ρούχα μάρκας tom tailor από Γερμανία; Εννοώ προς το μεγάλο, μικρό ή κανονικό (εάν υποθέσουμε ότι μάρκες όπως s.oliver, esprit είναι "κανονικές").

Είχα κάνει κάποτε κι ένα θέμα εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2106777

ώστε να είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες, αλλά δεν έχει απαντηθεί κάτι σχετικό.

ωραίο θέμα δυστυχώς δεν το είχα δει :roll:

λοιπόν όσον αφορά τα tom tailor κοίταξα κάποια κομμάτια σε μπλούζες που αγόρασα για την μικρή καλοκαιρινά και γράφει 104-110 συγκρίνοντάς τα με κάποια στο ίδιο νούμερο (4-5 δηλαδή) που έχω από m and co είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος θα έλεγα ότι τα m and co είναι λίγο ποιο φαρδιά σε φόρμα αλλά ελάχιστα, οπότε τα μεγέθη τους είναι Ευρωπαϊκά πάνε δηλαδή ανάλογα με το μέσο όρος ύψος/ ηλικία του παιδιού

χθές είχα απάντηση και από τους Γερμανούς του mytoys ότι δεν έχουν size chart αλλά τα ρούχα τους είναι σε εκατοστά

τους ζήτησα διευκρινήσεις τι εννοούν όταν λένε π.χ μέγεθος 104 το ρούχο είναι για παιδί από 104 εκατοστά ή μέχρι 104 εκατοστά (όπως π.χ του Ζάρα)

περιμένω απάντηση

Αλλά συγκρινοντάς κάποια ρούχα που έχω πάρει για του χρόνου τείνω να πιστέψω ότι μετράνε από .... εκατοστά μέχρι το επόμενο νούμερο τους

περιμένω και επιβεβαίωση όμως.

κοριτσια, τα jdsports με τι ερχονται?ελτα η courrier?η παραγγελια μου εγινε dispatched 03/12 κ δεν εχει ερθει ακομα,να περιμενω?αλλιως που να κοιταξω?

καλημερα!

τι εκανες τελικα γιατι εχω το ιδιο προβλημα....

παραγγελια απο 24/12 και αφαντη.........:(

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλημερα σε ολους και καλη χρονια , θελω να αγορασω κρεμες της shiseido μεσω ιντερνετ γιατι δεν μπορω να τις βρω στο νησι και εδω θα ηθελα τα φωτα σας γιατι δεν κατεχω και πολλα απο αγορες εξωτερικου και επειδη δεν θα ηθελα να πιαστω μ@λ@κ@ς μηπως θα μπορουσατε να μου συστησετε καποιο site που να στελνει Ελλαδα και να ειναι οικονομικα και τα μεταφορικα αλλα και τα προιοντα. Μηπως ζηταω πολλα????? Κοριτσια περιμενω εναγωνιως ξερετε πως ειναι οταν μια γυναικα θελει καλλυντικα τα θελει εδω και τωραααααααααα......

Καλημερούδια κόρες !!!

ωραίο θέμα δυστυχώς δεν το είχα δει :roll:

λοιπόν όσον αφορά τα tom tailor κοίταξα κάποια κομμάτια σε μπλούζες που αγόρασα για την μικρή καλοκαιρινά και γράφει 104-110 συγκρίνοντάς τα με κάποια στο ίδιο νούμερο (4-5 δηλαδή) που έχω από m and co είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος θα έλεγα ότι τα m and co είναι λίγο ποιο φαρδιά σε φόρμα αλλά ελάχιστα, οπότε τα μεγέθη τους είναι Ευρωπαϊκά πάνε δηλαδή ανάλογα με το μέσο όρος ύψος/ ηλικία του παιδιού

χθές είχα απάντηση και από τους Γερμανούς του mytoys ότι δεν έχουν size chart αλλά τα ρούχα τους είναι σε εκατοστά

τους ζήτησα διευκρινήσεις τι εννοούν όταν λένε π.χ μέγεθος 104 το ρούχο είναι για παιδί από 104 εκατοστά ή μέχρι 104 εκατοστά (όπως π.χ του Ζάρα)

περιμένω απάντηση

Αλλά συγκρινοντάς κάποια ρούχα που έχω πάρει για του χρόνου τείνω να πιστέψω ότι μετράνε από .... εκατοστά μέχρι το επόμενο νούμερο τους

περιμένω και επιβεβαίωση όμως.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αν και δεν έχω πάρει απ' τα m and co και δεν ξέρω τα μεγέθη τους, κατάλαβα απ' οσα γράφεις ότι είναι normal το μέγεθός τους.

Για το mytoys εάν εννοείς τα ρούχα μάρκας mytoys, να σου πω απ' τη λίγη εμπειρία μου ότι νομίζω πως είναι κι αυτά στο κανονικό, δηλαδή, όπως τα άλλα ευρωπαϊκά κι εννοούν εώς τον αριθμό του μεγέθους. Τουλάχιστον απ' τη δική μου εμπειρία από ένα μπουφάν που πήρα πέρυσι στη μικρή ήταν 80άρι (προτεινόμενη ηλικία 9-12 μηνών), το φόρεσε η δική μου μέχρι και πριν 3 μήνες (18 μηνών) όπου ήταν κοντά στο ύψος 80...τώρα ψήλωσε και δεν της κάνει...

Δηλαδή, εάν το 80αρι εκείνο ήταν από 80 στη δικιά μου θα ήταν λάθος αφού τώρα δεν της κάνει... Καλύτερα να σου πουν κι εκείνοι για σίγουρα.

Το ΝΕΧΤ δεν δέχεται ελληνική πιστωτική ούτε στέλνει Ελλάδα. Είτε μέσω 'άγγλου ξάδερφου' είτε μέσω πέρσοναλ σόπερ.

Σ' ευχαριστώ πολύ...(είπα κι εγώ να άρχισαν να στέλνουν...), τελικά μας συμφέρει να μετακομίσουμε σε άλλη χώρα...για πολλούς λόγους πλέον :)

Καλημερα!

παλι εγω με τον κινεζο που με ταλαιπωρει!

when you open the case, the money you paid is frozen by paypal, we cannot use it and can not click "return it back".I have contacted ebay and paypal just now and asked them to refund the money to you,but they said they didn't have the right to refund, and advise us to ask you to close the case and then the money will be refunding you.If you can contact paypal, you can know the truth, I don't lie to you.You know I want to continue to do business.We promise we will refund to you when the money you paid is useful.But we need your help, we don't want you to close the case and ask you to close the case.We just tell the truth. Hope you will receive the money soon when you close it. Paypal will protect you if you are afraid of anything else.

εγω τι να κανω τωρα?

Να επικοινωνησω με το ebay να με συμβουλεψουν αυτοι???

πολυ δυσκοιλιος μας εχει βγει ο ατιμουλης!

θα ήθελα να αγοράσω καλυντικά προσώπου της Avene. Που προτείνετε να απευθυνθώ? Για apivita k korre πολύ καλό σε τιμές είναι το pharmasales. Για Avene?

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...