Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κορίτσια και εγω έκανα πατατα.

εκλεισα παραγγελία στο apo-rot μέσω μεταφοράς ποσού σε τραπεζικό τους λογαριασμό (και η τραπεζα μου ζητα επιπλέον 15 ευρώ ως έξοδα εμβάσματος) και στο mail Που μου έστειλαν μου ζητάν να πληρώσω τα χρήματα για να φυγει η παραγγελία από το κατάστημα τους.

σημειωτεον οτι πριν 2 μηνες ειχα ξανακάνει παραγγελία μέσω χρεωστικής κάρτας. τωρα μάλλον καταργησαν την δυνατοτητα χρεωστικής (από βιασύνη δεν το είδα) και έχουν μόνο μεταφορά ποσόυ σε τραπεζικό λογαριασμό ή paypal.

1. Αν δεν στειλω τα χρηματα, τι θα γίνει με την παραγγελία;;τι επιπτώσεις έχω;;

2. η Virtual Προπληρωμένης Κάρτας WEBUY της πειραιώς είναι κάρτα paypal;; γιατί αν είναι θα θελα να τους ζητησω να πληρώσω μέσω αυτης

3. Αν τελικά δεν ισχυει το (2), πως να ακυρωσω την παραγγελία;δεν ξέρω και γερμανικά, αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου το γραψει στα γερμανικά

ελπίζω να μην σας κούρασα

ΞΕΝΙΑ

Πάντως αν έχεις internet banking μπορείς να στείλεις μόνη σου το έμβασμα στον λογαριασμό τους με μια μηδαμινή χρέωση της τάξης των 50 λεπτών.Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το ΙΒΑΝ του λογ/μου τους που έχει την εξής μορφή: DEXXXXXXXXXXXXX.Απλά θέλει προσοχή στην πληκτρολόγηση όλων των ψηφίων και μετά εκτυπώνεις την συναλλάγη σου για να έχεις ένα αποδεικτικό κι εσύ ή την αποθηκεύεις σε φάκελο του Η/Υ σου!;)

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!

Αχαχαχαχα ακόμα και τα μπουζούκια μέσω ίντερνετ θα τα κλείνουμε φθηνότερα!

Να ευχηθώ και μία καλή Νατάσα Θεοδωρίδου, ένα Σάκη, μία Άννα άντε και έναν Μάκη Χριστοδουλόπουλο για τους πιστούς!

Για άλλο μπήκα κι άλλο έγραψα.

Προσφορά σε ιατρικές εξετάσεις και μπιμπερό από Ελληνική εταιρεία.

ιατρικές εξετάσεις γράφω το λινκ γιατί με ενημέρωσαν ότι από νέο έτος θα τα πληρώνουμε όλα από την τσέπη μας και θα καταθέτουμε τα χαρτιά των αποδείξεων στο ταμείο για να πάρουμε--όποτε...--επιστροφή κάποιου ποσού.

catch the egg and give it a haircut

μπιμπερό

(τώρα 11? για ένα μπιμπερό, μία πιπίλα και 2 θηλές δεν ξέρω κατά πόσο είναι σούπερ η προσφορά, αλλά σίγουρα είναι σε χαμηλότερη τιμή από το μάδερκέαρ αντίστοιχα προϊόντα π.χ. της μεντέλα)

Βρηκα μερικά σαιτ ακομα, αλλά όλα λένε out of stock...υποπτευομαι ότι έχει σταματήσει να βγαινει το συγκεκριμένο :cry:

Αχχχχ, και πώς θα κυκλοφορώ μετά την γεννα? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Στην Ελλαδα κοιταξες; :-D

Καλη χρονια!

http://www.beautyfactor.gr/el-gr/Products.aspx?ElementId=4a6a5fdc-02d3-4ba0-b3ef-662739e37247

Εγώ παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα pampers πάνες και μωρομάντηλα. Οι πάνες βγήκαν 27 και κάτι τα δυο jumbo pack (124τμχ) και 12 ευρώ τα 12 πακέτα μωρομάντηλα! Οπότε, σίγουρα συμφέρει!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU0K

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U9TL66

Να ρωτήσω και για όποια άλλη ξέρει, βέβαια: στέλνουν από amazon.co.uk πάνες pampers εδώ Ελλάδα? Μωρομάντηλα έχω πάρει και ξέρω αλλά πάνες (Babydry, Activefit) Pampers βλέπω που γράφει σε όλες τις σελίδες των προϊόντων: Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK

Τελικά, στο checkout τα αφήνει κανονικά στο καλάθι? Αν ναι να ξέρω να πάρω από εκεί γιατί τελευταία φορά πήρα απ' το Ubershop και τώρα που θέλω να ξαναπαραγγείλω βλέπω ότι είναι λίγο πιο ακριβά απ' ό,τι στην Amazon. Ειδικά, αφού η Amazon επιπλέον δε χρεώνει και μεταφορικά πάνω απο 35 euro...

Να ρωτήσω και για όποια άλλη ξέρει, βέβαια: στέλνουν από amazon.co.uk πάνες pampers εδώ Ελλάδα? Μωρομάντηλα έχω πάρει και ξέρω αλλά πάνες (Babydry, Activefit) Pampers βλέπω που γράφει σε όλες τις σελίδες των προϊόντων: Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK

Τελικά, στο checkout τα αφήνει κανονικά στο καλάθι? Αν ναι να ξέρω να πάρω από εκεί γιατί τελευταία φορά πήρα απ' το Ubershop και τώρα που θέλω να ξαναπαραγγείλω βλέπω ότι είναι λίγο πιο ακριβά απ' ό,τι στην Amazon. Ειδικά, αφού η Amazon επιπλέον δε χρεώνει και μεταφορικά πάνω απο 35 euro...

Αφου εχεις ξαναπαραγγειλει γιατι δεν το προχωρησες να δεις;

Στελνει και αυτη σου η απορια εχει ερωτηθει και απαντηθει πολλες φορες το τελευταιο διαστημα.

Μονο να ξερεις οτι στο τελικο σταδιο θα υπολογιζεις καμποσο παραπανω γιατι εχουμε αλλο ΦΠΑ σε σχεση με Αγγλια. Π.χ. οι συγκεκριμενες απο 19,50 πανε στις 24 λιρες δηλ. 4,5 λιρες παραπανω! :evil:

(γιατι ως γνωστον, στην Ελλαδα, λεφτα υπαρχουν!!! )

Διαφημίσεις

Στελνει και αυτη σου η απορια εχει ερωτηθει και απαντηθει πολλες φορες το τελευταιο διαστημα.

Μονο να ξερεις οτι στο τελικο σταδιο θα υπολογιζεις καμποσο παραπανω γιατι εχουμε αλλο ΦΠΑ σε σχεση με Αγγλια. Π.χ. οι συγκεκριμενες απο 19,50 πανε στις 24 λιρες δηλ. 4,5 λιρες παραπανω! :evil:

(γιατι ως γνωστον, στην Ελλαδα, λεφτα υπαρχουν!!! )

Ευχαριστώ!

Το ξέρω αυτό με το ΦΠΑ, αλλά και πάλι είναι φθηνότερα από εδώ γι' αυτό και το συζητάμε...

Γιατί απλά διαβάζοντας τη σημείωση του ότι δε στέλνουν εκτός UK δε σκέφτηκα καν να το βάλω στο καλάθι και να προχωρήσω, μόλις τώρα το είδα εδώ ότι κάποιος παρήγγειλε και μου φάνηκε παράξενο...

Ευχαριστώ πολύ και πάλι και Χρόνια πολλά!

ερωτηση σε κοπελες που παρηγγειλαν pampers απο ιντερνετ. ειναι οκ ποιοτικως?ρωταω γιατι αγορασα απο καταστημα χοντρικης εδω με ξενη συσκευασια κ μυριζαν πετρελαιο.!

2gq862lerlo78vgo.png

ερωτηση σε κοπελες που παρηγγειλαν pampers απο ιντερνετ. ειναι οκ ποιοτικως?ρωταω γιατι αγορασα απο καταστημα χοντρικης εδω με ξενη συσκευασια κ μυριζαν πετρελαιο.!

Από τον Φλεβάρη παίρνω πάνες από το ΑΜΑΖΟΝ, δεν είχα κανένα θέμα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ειναι πιο λεπτες και η κουμπαρα μου ειχε ενα θεμα με διαρροες και δεν ξαναπηρε. Ισως να ηταν τυχαιο ομως. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Οι κοπελες εδω λενε οτι δεν εχουν προβληματα.

πηρα πριν λιγες μερες θα τα εχω περιπου 10 του μηνος πανες κ μωρομαντιλα κ πληρωσα αυτα...

Pampers Active Fit Size 4+ Maxi+ Nappies - 2 x Jumbo Packs of 66 (132 Nappies ενω στο σιτε εγραφε 18.14 βγηκαν £22.37

κ επισεις πηρα κ

Pampers Sensitive Baby Wipes - 12 x Packs of 56 (672 Wipes)

£9.67 εδω εδωσα κατι ψηλα κ το τελικο ποσο που πληρωσα ηταν αυτο...

Item(s) Subtotal: £26.05

Postage & Packing: £0.00

Total before VAT: £26.05

VAT: £5.99

Total for this Delivery: £32.04 συνπλο 38 ευρω τα 12 πακετα μωρομαντιλα κ 2 συσκευασιες πανες κ παλι συμφαιρει κατα 50% η ιδια συσκευασια εδω στο σουπερ εχειι 25,80 ευρω κ δεν εχει ποτε προσφορες ουτε δινουν κουπονια γιαυτα κ εμεις στο αμαζον πληρωσνουμε τοσα για 2 κουτες κ μωρομαντιλα εχουν τα 2+1 δωρο 5.50 ευρω ενω στο αμαζον παιρνουμε με 1 ευρω την συσκευασια,,,

Διαφημίσεις

εγώ είχα αγοράσει πέρσι πάνες από το αμαζον, πράγματι μου φανήκαν ποιο λεπτές από αυτές που αγόραζα εδώ ίσως γιατί ήταν και πολύ πατικωμένες , αλλά διαρροές δεν είχα, παρά μόνο το βράδυ όταν σχεδόν τελειώσαν οι πάνες, υπέθεσα ότι επειδή στην μικρή μόλις έπιανε τα κιλά, της άλλαζα το νούμερο απλά ήταν μικρές οπότε το βράδυ της έβαζα λιμπέρο στα σωστά κιλά

για την μυρουδιά τώρα, εμένα μου μύριζαν τα πάμπερς έτσι και αλλιώς και αυτά που αγόραζα από εδώ, όταν τα τσίσα ήταν πολλά π.χ το βράδυ και μου την έδινε και το υλικό που είχε μέσα νομίζω αυτό έφταιγε, τελικά πήρα λιμπέρο και ησύχασα:roll::roll: (αργά το κατάλαβα δυστυχώς:-()

Δηλαδη η εταιρια pampers κατασκευαζει χαμηλης ποιοτητας πανες για τους Αγγλους και καλης ποιοτητας για τα Ελληνακια? Δεν νομιζω....:)

Και επειδη εδω ειναι αλλο το θεμα μας αν θελουμε να σχολιασουμε την ποιοτητα της πανας μπορουμε εδω

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2831&page=31

για να μην ειμαστε εκτος θεματος

q1kup2.pngza5op2.png

dimitrab. δεν είπα αυτό, εμένα τα παμπερς (εκτός από τα βρεφικά) μου μύριζαν έτσι και αλλιώς ακόμα και αυτά που αγόραζα από εδώ απλά ως κολλημένη δεν τα άλλαζα μέχρι που αναγκάστηκα.... και τελικά θεωρώ εκ των υστέρων (προσωπική μου άποψη έτσι) ότι λάθος μου που δεν κοιτούσα και σε άλλες μάρκες θεωρώντας ότι είναι τα καλλίτερα :roll:

Διαφημίσεις

Δηλαδη η εταιρια pampers κατασκευαζει χαμηλης ποιοτητας πανες για τους Αγγλους και καλης ποιοτητας για τα Ελληνακια? Δεν νομιζω....:)

Η καθε χωρα προμηθευεται προϊοντα απο διαφορα εργοστασια. Μπορει να τυχει το ιδιο προϊον να ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο χωρα σε χωρα αναλογα με τις πρωτες υλες του εκαστοτε εργοστασιου αλλα και απο αλλους παραγοντες. Δεν ειναι παραιτητα ολα τα προϊοντα της Ελλαδας σκαρτα και ολα της Αγγλιας εξαιρετικα. Και πριν φαω καρτα, δεν ειμαι Off-topic. Τα αναφερω ολο αυτο για να ειμαστε υποψιασμενοι ή προετοιμασμενοι οταν κανουμε αγορες μεσω ιντερνετ. Το noxzema που αγοραζα απο chemist direct ηταν εντελως ανεπαρκες σε σχεση με αυτο που αγοραζα και αγοραζω απο Ελλαδα. Αλλα και το αντιθετο. Καποιες κρεμες προσωπου που αγοραζω απο Αγγλια ειναι καλυτερες σε σχεση με τις ιδιες που αγορασα εδω.

Καλη χρονια σε ολους και στους αγαπητους συντονιστες :)

dimitrab. δεν είπα αυτό, εμένα τα παμπερς (εκτός από τα βρεφικά) μου μύριζαν έτσι και αλλιώς ακόμα και αυτά που αγόραζα από εδώ απλά ως κολλημένη δεν τα άλλαζα μέχρι που αναγκάστηκα.... και τελικά θεωρώ εκ των υστέρων (προσωπική μου άποψη έτσι) ότι λάθος μου που δεν κοιτούσα και σε άλλες μάρκες θεωρώντας ότι είναι τα καλλίτερα :roll:

Συμφωνω μαζι σου. Στην κορη μου χρησιμοποιουσα μονο παμπερς αρκετες φορες ειχε διαρροες το βραδυ. Αλλα κολλημενη τοτε. Στο δευτερο παιδακι μου εχω παρει babylino και libero και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα ποτε.

Δεν ειναι παραιτητα ολα τα προϊοντα της Ελλαδας σκαρτα και ολα της Αγγλιας

annarig1980 δεν ειπα αυτο, μπορει να ειναι διαφορετικης ποιοτητας εστω αλλα αποκλειεται να ειναι και κακης(ωστε να προκαλεσουν κακο) γιατι τα προιοντα ελεγχονται.

Φανταζομαι οτι εχουμε ξεπαρασει τη φαση οτι οτι ειναι απο το εξωτερικο ειναι και καλο. Απλα ψωνιζομαι απο ιντερνετ γιατι βρισκομαι καλυτερες τιμες (με ερευνα εννοειται γιατι καμια φορα μπορει να μην συμφερει):)

q1kup2.pngza5op2.png

πηρα πριν λιγες μερες θα τα εχω περιπου 10 του μηνος πανες κ μωρομαντιλα κ πληρωσα αυτα...

Pampers Active Fit Size 4+ Maxi+ Nappies - 2 x Jumbo Packs of 66 (132 Nappies ενω στο σιτε εγραφε 18.14 βγηκαν £22.37

κ επισεις πηρα κ

Pampers Sensitive Baby Wipes - 12 x Packs of 56 (672 Wipes)

£9.67 εδω εδωσα κατι ψηλα κ το τελικο ποσο που πληρωσα ηταν αυτο...

Item(s) Subtotal: £26.05

Postage & Packing: £0.00

Total before VAT: £26.05

VAT: £5.99

Total for this Delivery: £32.04 συνπλο 38 ευρω τα 12 πακετα μωρομαντιλα κ 2 συσκευασιες πανες κ παλι συμφαιρει κατα 50% η ιδια συσκευασια εδω στο σουπερ εχειι 25,80 ευρω κ δεν εχει ποτε προσφορες ουτε δινουν κουπονια γιαυτα κ εμεις στο αμαζον πληρωσνουμε τοσα για 2 κουτες κ μωρομαντιλα εχουν τα 2+1 δωρο 5.50 ευρω ενω στο αμαζον παιρνουμε με 1 ευρω την συσκευασια,,,

Καλά...από μωρομάντηλα παίρνω εδώ κι ένα χρόνο περίπου από εκεί, έχουμε απόθεμα για να σκουπιστεί η μισή Θεσσαλονίκη :D Είναι πάμφθηνα... κι όταν μου στέλνουν τα "εκπτωτικά κουπόνια" η Procter kai Gamble με κάτι μισό ευρώ ή ένα ευρώ έκπτωση...γελάω...

Μόλις έκανα κι εγώ τους υπολογισμούς μου. Από amazon βγαίνει 0,15 λίρες η μία πάνα (παίρνω τις Maxi 4 Baby dry) ενώ από Ubershop βγαίνει 0,19 η πάνα. Κάτι είναι κι αυτό!

Η συσκευασία έχει 21.05 λίρες και όταν μπουν δύο (ώστε να ξεπεραστεί το όριο των 35 λιρών για δωρεάν μεταφορά) αντί για 42.10 βάζει στο σύνολο 51.78 λίρες, δηλαδή, ο ΦΠΑ του 23% της Ελλάδας...... βγαίνει επιπλέον 4,84 στην κάθε συσκευασία...

Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες και συγγνώμη για τις "επαναλαμβανόμενες" ερωτήσεις...με ένα μωρό που όλη τη μέρα με τρέχει δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα! Αν και μόλις πριν λίγο είδα ότι από αρχές του μήνα συμβαίνει αυτό με την amazon στο θέμα "Πάνες απ' το εξωτερικό".

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85981&page=2

Καλή χρονιά!

Παρέλαβα σήμερα ημερολόγια από myikona.

Το Α3 ήταν πολύ καλό- σε κάποιες φωτογραφίες υπήρχε πρόβλημα με τα χρώματα από την άποψη ότι φαινόταν σαν κακή ανάλυση, όμως οι ίδιες φώτο κοσμούν κορνίζες στο σπίτι οπότε ξέρω ότι δεν έχουν πρόβλημα.

Το Α4 με τις ίδιες φωτογραφίες παρουσίαζε περισσότερα προβλήματα-παρόλο που ήταν και σε μικρότερο μέγεθος οι φώτο. Το επιτραπέζιο -ακομα μικρότερο-ήταν σε πολλές χάλια. Όχι μόνο από ποιότητα αλλά και το ίδιο το χαρτί σαν ξυσμένο, σε άλλα σημεία είχε χρώμα από εκτύπωση άλλη. Κακή ποιότητα φώτο δεν μπορούν να μου πουν γιατί ακόμα και αυτά που έγραψα σε κάποια σημεία-δικό τους το πρόγραμμα οι λεζάντες- μου βγήκαν διπλά και μουτζουρωμένα στην εκτύπωση.

Ευχαριστημένη δεν έμεινα αλλά για τα λεφτά που πλήρωσα(κουπόνι από golden deals) μπορώ να πω οκ, τόσα πλήρωσα τι περίμενα. Η έκπτωση στη τιμή μάλλον συνοδεύτηκε από έκπτωση στην ποιότητα.

Άλλη που αγόρασε από εκεί πρόσφατα φώτομπουκ ή ημερολόγια έμεινε ευχαριστημένη?

Με κόβει κρύος ιδρώτας γιατί έχω ακόμα κουπόνια με το σκεπτικό να κάνω φώτομπουκ...

καλησπέρα και χρόνια πολλά!

μήπως γνωρίζει κάποια από εσάς, αξιόπιστα sites που να πουλούν αξεσουάρ για κούνια και καρεκλάκι stokke σε πιο οικονομικές τιμές? ή ακόμα και να μην είναι γνήσια stokke αλλά άλλης εταιρείας που να ταιριάζουν σε stokke. θα με βοηθούσαν αφάνταστα οι προτάσεις σας. ευχαριστώ

uhODp3.png

καλησπέρα. ξέρετε μηπως τα δέματα απο αμαζον με DHL με τι κούριερ έρχονται Σπιτι μας;

η απάντηση στην ερώτηση σου βρίσκεται εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

κοριτσια πως κανω εσκαλειτ σε κεις που εχω ανοιξει στο εβαυ ...γιατι δεν το βρισκω???

ευχαριστω

στο respond to case αν θυμαμαι καλα,αν εχει απαντησει τελευταιος ο πωλητης...

εκτος κ αν δεν εχει καν απαντησει κ μηπως δεν το βρισκεις επειδη το εβαυ δε σου δινει ακομα το "δικαιωμα" να κανεις escalate-μπορεις μετα απο ενα χ χρονικο διαστημα που δε θυμαμαι-νομιζω μιας βδομαδας,αλλα μπορει κ να λεω βλακειες....

πχ εγω προχτες δε μπορουσα να κανω ακομα κ σημερα μου "ανοιξε" το κουμπακι κ εκανα στο γνωστο μου μαρτυριο που τραβαω με το ρημαδο κινεζο:mrgreen:

τσιουμπαλ...για αυτο τελικα εμεινα στο φοτομεμορις...δεν με εχουν διαψευσει μεχρι τωρα

τα παιρνω και απο το μαγαζι οποτε δεν εχω να πληρωνω μεταφορικα

εχτες τσακιστηκα να προλαβω να στειλω το ημερολογιο του 12 να κερδισω και το 20% με το eimaimama/11

μονο μειον μαλλον οτι εχουν αναβαθμισει το λογισμικο τους και νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο αργο

για φοτο μπουκ του 2011 οποτε αντεξω να το κανω!

οσο για το κουπονι στις ιατρικες

μια φορα πηγα για οστικη μετρηση εκει και θα το ξανασκεφτω ΠΑΡΑ πολυ να ξαναπαω οσο φτηνοι και αν ειναι

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...