Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK.

Απλώς κοιτούσα και στο γαλλικό και δεν εντοπιζω τίποτα τέτοιο.Λογικά θα στέλνει αν και με ενημέρωσαν και για άλλο site.;)

Το γαλλικό στέλνει νομίζω αλλά συμφέρει από τιμή ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνπιλοτισσα μου...ετοιμαζομαι να παραγγειλω silk therapy και αποτι θυμαμαι εισαι πολυ ευχαριστημενη...τα μαλλακια μου ομως εκτος του οτι μετα τη 2η εγκυμοσυνη εχουν μειωθει αισθητα (κλαψ κλαψ σνιφ σνιφ:-() ειναι και πολυ λιπαρα...δεν πιστευω να τα βαραινει πολυ εεε???????? Give me a review...καθε ποτε το χρησιμοποιεις???

Σμουτσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Παρεπιπτοντως κορες...καμια εγγυημενη προταση για τριχοπτωση??? Αποφυγη της εννοω...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εχετε εμπειρια απο αυτο???

βασικα το γαλαζιο ηθελα αλλα στο balck friday που το εβαλε το εχασα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056FQDR8?smid=A3P5ROKL5A1OLE

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο που έβαλες, έχω δει και έχω ξαπλώσει δοκιμαστικά σε τέτοιο στρώμα και είπα άσε καλύτερα :?:-? Καμιά σταθερότητα ....

με τα pampers απο amazon τι παιζει? βρηκα αυτα:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EYHED8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

εχει δυο τιμες κ δε μπορω να καταλάβω πως παιρνεις την έκπτωση.. Επισης, μεταφορκά έχει?

help.....

Δύο τιμές για δύο μεγέθη. Την έκπτωση την παίρνεις όταν γραφτείς στην σχετική υπηρεσία, όπου ορίζεις την συχνότητα και την ποσότητα που θες να παραλαμβάνεις. Μεταφορικά - για όσο στέλνει τουλάχιστον πάνες το ΑΜΑΖΟΝ - δεν χρεώνει όταν είναι αποστολέας το ίδιο και η παραγγελία σου είναι άνω των 25 λιρών.

Ερωτηση:στο best offer στο εβαυ; τι ακριβώς κάνεις;

Ζητάς χαμηλότερη τιμή(φαντάζομαι!) και αν το κερδίζεις;γιατί έχει και buy it now.

Eχω δει ένα ρουχο που έχει 2 προσφορές.Δεν μπορώ να τις δω.Και μετά;

Σε αυτήν την περίπτωση,έχεις δύο επιλογές. Είτε αγοράζεις άμεσα, είτε κανεις προσφορά στον πωλητή για να αγοράσεις με χαμηλότερη τιμή. Το έχω κάνει κάμποσες φορές. Το περιθώριο σου για προσφορές είναι μέχρι 3. Συνήθως οι πωλητές δέχονται ένα ποσό που ισούται με το αρχικό μείον τα μεταφορικά μείον κάτι τις παρακάτω.

Αν ο πωλητής δεχθεί την τιμή που του προσφέρεις, είναι σαν να έχεις κάνει commit to buy. Δηλαδή μην το κάνεις για πλάκα, αν δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις.

Καλησπέρα.

Έχει δοκιμάσει καμία κάτι ανάλογο?http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Mens-Heat-Holders-THERMAL-SOCKS-Size-4-8-BLACK-/150692743461?pt=UK_Men_s_Socks&var=&hash=item68c8c8e1a7. Επειδή λέω φέτος να γεμίσω τις σακούλες κάτω από το δέντρο με χρηστικά δωράκια, σκέφτηκα στους κρυοπόδαρους να προσθέσω κάτι ανάλογο, άντε και κατιτίς ακόμη.

Πήρα του μπαμπά μου, αυτές, και είναι πολύ ευχαριστημένος. Να ξέρεις μόνο ότι είναι χοντρούτσικες.

Συνπιλοτισσα μου...ετοιμαζομαι να παραγγειλω silk therapy και αποτι θυμαμαι εισαι πολυ ευχαριστημενη...τα μαλλακια μου ομως εκτος του οτι μετα τη 2η εγκυμοσυνη εχουν μειωθει αισθητα (κλαψ κλαψ σνιφ σνιφ:-() ειναι και πολυ λιπαρα...δεν πιστευω να τα βαραινει πολυ εεε???????? Give me a review...καθε ποτε το χρησιμοποιεις???

Σμουτσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Παρεπιπτοντως κορες...καμια εγγυημενη προταση για τριχοπτωση??? Αποφυγη της εννοω...

Συνπιλότισσα, το βάζω σε βρεγμένα και λουσμένα μαλλιά, ποσότητα σαν ένα μικρό φουντούκι, ξεκινώ από τις άκρες και σφίγγω τις τούφες προς τα πάνω σιγά σιγά (ελπίζω να κατάλαβες, σαν να βάζεις αφρό κάπως).

Σαμπουάν πήρα της μαμάς μου αυτό και είναι απίστευτο. Της έφευγαν τούφες και με το που το ξεκίνησε, πάπαλα. Θαυματουργό !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή. Αυτό που ρωτάω είναι αν όταν παραγγέλνετε στο amazon αλλάζει κατά το check out η τιμή επειδή το ΦΠΑ μας είναι 23% ή από την αρχή βλέπετε την τιμή αυτή (μαζί με 23% ΦΠΑ). Εννοείται ότι μιλάω για λίρες.

οκ άλλα κατάλαβα νόμιζα ότι εκτός του 23% χρέωνε και έξτρα οπότε σου απάντησε η συμφουρμίτισα :-D

Καλησπέρα.

Έχει δοκιμάσει καμία κάτι ανάλογο?http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Mens-Heat-Holders-THERMAL-SOCKS-Size-4-8-BLACK-/150692743461?pt=UK_Men_s_Socks&var=&hash=item68c8c8e1a7. Επειδή λέω φέτος να γεμίσω τις σακούλες κάτω από το δέντρο με χρηστικά δωράκια, σκέφτηκα στους κρυοπόδαρους να προσθέσω κάτι ανάλογο, άντε και κατιτίς ακόμη.

bichoni

δοκίμασε να ψάξεις με το key word Trekking Socks είναι σίγουρα ζεστές έως πολύ ζεστές θα έλεγα :lol::lol:

αντιγράφω από δίπλα μια βοήθεια συμφουρμιτισες

καλημέρα σας !!!

χρειάζομαι την βοήθεια σας η πεθερά :roll: ναι ...

νηστεύει γενικώς και αορίστως :roll::roll: (δεν θέλω σχόλια ναι ?? :roll::roll:)

τον καφέ όμως δεν μπορεί να το πιεί σκέτο δοκίμασε το υποκατάστατο σόγιας και καρύδας όμως δεν της αρέσει :roll: άσε που καφέ πίνει μία στο τόσο

οπότε ψάχνω κάτι σε γάλα αμυγδάλου σε σκόνη κατά προτίμηση

έχετε καμιά ιδέα για το που να ψάξω ??

κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά σε μικρότερη συσκευασία http://www.amazon.co.uk/Ecomil-Almond-Powder-400-g/dp/B0028VK5WC/ref=br_lf_m_1000470153_1_11_ttl?ie=UTF8&s=grocery&pf_rd_p=267136607&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000470153&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0745EHYCRR9JZ9DGJNKJ

Παραλήφθησαν τα πρόσφατα αμαζονάκια μου !!!

Χριστουγεννιάτικο δώρο πιτσιρίκου, φαίνεται τέλειο. Το πήρα 30, τώρα έχει αυξηθεί.

Ρολόι Νο 1 για μικρή νονά και ρολόι Νο 2 για άλλη νονά, μια χαρά, στις 22,4 λίρες και τα 2.

Σύν κάτι ζωγραφικά για την Καμίλ Κλωντέλ μου :D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

αντιγράφω από δίπλα μια βοήθεια συμφουρμιτισες

Φιλενάδα, δες στο www.iherb.com, θέλει ξεδιάλεγμα βέβαια, έχω πάρει γάλα φουντουκιού όχι από εδώ, μου άρεσε αλλά ήθελε λίγο, γιατί ήταν πολύ γλυκό και εγώ δεν βάζω ζάχαρη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Σαμπουάν πήρα της μαμάς μου αυτό και είναι απίστευτο. Της έφευγαν τούφες και με το που το ξεκίνησε, πάπαλα. Θαυματουργό !!!!

Εδώ θα το βρεις φθηνότερα, αλλα χρεώνει μεταφορικά

https://bce-europe.com/index.php?force_sid=38cbb8c6cf607bd3c4746cbae3e3ddb2&

Φιλενάδα, δες στο www.iherb.com, θέλει ξεδιάλεγμα βέβαια, έχω πάρει γάλα φουντουκιού όχι από εδώ, μου άρεσε αλλά ήθελε λίγο, γιατί ήταν πολύ γλυκό και εγώ δεν βάζω ζάχαρη.

μμμμμ το Iherb ήταν το πρώτο που κοίταξα και ή εγώ στραβώθηκα ή δεν έχει (παίζει και να στραβώθηκα)

Την πάτησα ρε παιδιά!!!!

Έχω παραγγείλει από 30/04/2011 από Αγγλία 8 μπλουζάκια, μου έχουν στείλει μόνο τα 2 και δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε και απαντάνε σε mail.... Τι να κάνω;

Μου έχουν φάει σχεδόν 90 ευρώ!

Το site είναι το www.electrictshirts.co.uk

δεν πιστεύω ότι θα βγάλεις κάτι αλλά αν τους έριχνες ένα καλό ξ@χ@σιμο στην σελίδα τους στο φατσοβιβλίο ή στο τουιτερ ?? (στο facebook που βλέπω η τελευταία τους καταχώριση είναι τον Απρίλιο τουιτερ δεν έχω ίσως εκεί να είναι ενεργοί αν και δεν το πιστεύω )

Εγω θα το δώσω σε μια φίλη.Είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία αλλά έχει σιλικόνη (είναι δηλαδή ελαστικό) για το χέρι.Αυτό ρίχνει το κόστος κατασκευης αλλά μου φαινεται καλύτερο γιατί δεν θα εχεις αμφιβολία αν θα κάνει.

Για μένα δεν δείχνει φτηνό.Εξαρτάται βέβαια και για που προορίζεται το δώρο...

σε ευχαριστώ πολύ :-) για την σιστερ το θέλω συνήθως δεν κάνουμε δώρα μεταξύ μας αλλά δεν μπορώ να πάω δώρα σε ανίψια και γαμπρό που γιορτάζουν και σε αυτή όχι έστω και κάτι φθηνό :-)

Το γαλλικό στέλνει νομίζω αλλά συμφέρει από τιμή ?

Σ'ευχαριστώ κατ αρχήν που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις σε αυτό ακριβώς που ρώτησα.0,17 ευρώ η πάνα απο οτι είδα και μέχρι τέλος του χρόνου 0,13.

Σ'ευχαριστώ κατ αρχήν που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις σε αυτό ακριβώς που ρώτησα.0,17 ευρώ η πάνα απο οτι είδα και μέχρι τέλος του χρόνου 0,13.

Ποιό μέγεθος κοιτάς ? Αν μπορείς, βάλε λινκ.

Τίποτα...:D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, στο αγγλικό ΑΜΑΖΟΝ, το μέγεθος που θέλεις το έχει σε συσκευασία των 124 κομματιών και για να μην σου χρεώσει μεταφορικά θέλει δύο συσκευασίες. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, σου έρχεται 16 λεπτά η πάνα.

Στο γαλλικό ΑΜΑΖΟΝ, στην συσκευασία των 108 τεμαχίων τώρα. Χρεώνει μεταφορικά 11,36 ευρώ και σου έρχεται 20,39 λεπτά η πάνα.

Μπορεί να μην φαίνεται σπουδαία διαφορά τα 4 λεπτά αλλά αν το υπολογίσεις αθροιστικά, φαίνεται αλλιώς.

Η γαλλική τιμή στην αγγλική συσκευασία :arrow: 50,5672 ευρώ

Η αγγλική τιμή στην αγγλική συσκευασία :arrow: 39,68 ευρώ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λοιπόν, στο αγγλικό ΑΜΑΖΟΝ, το μέγεθος που θέλεις το έχει σε συσκευασία των 124 κομματιών και για να μην σου χρεώσει μεταφορικά θέλει δύο συσκευασίες. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, σου έρχεται 16 λεπτά η πάνα.

Στο γαλλικό ΑΜΑΖΟΝ, στην συσκευασία των 108 τεμαχίων τώρα. Χρεώνει μεταφορικά 11,36 ευρώ και σου έρχεται 20,39 λεπτά η πάνα.

Μπορεί να μην φαίνεται σπουδαία διαφορά τα 4 λεπτά αλλά αν το υπολογίσεις αθροιστικά, φαίνεται αλλιώς.

Η γαλλική τιμή στην αγγλική συσκευασία :arrow: 50,5672 ευρώ

Η αγγλική τιμή στην αγγλική συσκευασία :arrow: 39,68 ευρώ

:D:D:DΠρόχειρος υπολογισμός είναι αυτός;Αναλυτικότατος είναι ;) Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

To πήρα παλιότερα, αλλά δε δουλεύει το ρολόι... είναι όμορφο πάντως με τις φωτογραφίες....

πάρε ένα φθηνό από ΙΚΕΑ και άλλαξε τον μηχανισμό. Καινούργιο θα γίνει!

Πήρα του μπαμπά μου, αυτές, και είναι πολύ ευχαριστημένος. Να ξέρεις μόνο ότι είναι χοντρούτσικες.

Και γω για τον πεθερό μου τις θέλω!!!Λοιπόν παρήγγειλα δύο ζευγάρια από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/HEAT-HOLDERS-ULTIMATE-THERMAL-SOCKS-LADIES-5-/170671281685?pt=UK_Hosiery_Socks&var=&hash=item6d7039c02a, σε γυναικεία χρωματάκια και μία εξάδα σαν τις δικές σου. Το ότι είναι χοντρές φαντάζομαι ότι δεν πειράζει για μέσα στο σπίτι. Είδωμεν!

bichoni

δοκίμασε να ψάξεις με το key word Trekking Socks είναι σίγουρα ζεστές έως πολύ ζεστές θα έλεγα :lol::lol:

Thanxs!Έχω ήδη αποθηκεύσει έναν πωλητή!!!! Επειδή ο καλός μου κάθε χειμώνα παίρνει τα βουνά και τα λαγκάδια και έχουμε ουκ ολίγες, απλά να προσθέσω ότι οι συγκεκριμένες κάλτσες έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό ότι αφήνουν το πόδι να αναπνέει.

82nop2.png

Nα ρωτήσω...: ta gymboree και crazy8 τρελάθηκαν και παν να με τρελάνουν??? Συνέχεια βγάζει προσφορές...

Να χτυπήσω παραγγελία ή να περιμένω?? Θα τις ρίξουν κι άλλο τις τιμές??

Ακόμα περιμένω 2 παραγγελίες από gymbo και 1 από crazy...

Και για άλλη μια φορά ρισπεκτ στο αμαζον.....:D

παρέλαβα σημερα παραγγελία όπου εκτός των άλλων είχε μέσα μια δεκάδα φαιρι για τα πιατα....έλα όμως που 2 μπουκάλια άνοιξαν και χυθηκαν μέσα στην κούτα....χάλια όλα!!! τεσπα λέω οκ....

στέλνω ένα μέιλ στο αμαζον όπου τους εφιστω την προσοχή στο πακετάρισμα των προιόντων και τους ζητησα επειδη περιμενω κι άλλη παραγγελία με τέτοια προιόντα αν μπορούν να είναι πιο προσεκτικοί στο πακετάρισμα...δεν τους ζητησα τιποτα απλά ήθελα να προσέξουν μην έχουμε τα ίδια και στην επόμενη παραγγελία...

μιση ώρα μετά το μέιλ μου, έρχεται απάντηση όπου μου λένε οτι μου ξαναστέλνουν ΟΛΗ την παραγγελία, εκτός απο ένα αντικείμενο το οποίο δεν υπάρχει πλέον και θα μου κάνουν ριφαντ!

Επίσης μου είπαν οτι αν δε θέλω να μου ξαναστείλουν τα πράγματα, να τους το πω για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό!!!!

α και το ριφαντ για το ένα αντικείμενο το έκαναν ήδη!!!!:shock::shock::shock:

εντάξει τι να πω μετα απο αυτό....

άψογοι!!!!!!

Σε ποιο amazon; Το αγγλικό ή το αμερικάνικο;

.pngy3DLp3.png

Nα ρωτήσω...: ta gymboree και crazy8 τρελάθηκαν και παν να με τρελάνουν??? Συνέχεια βγάζει προσφορές...

Να χτυπήσω παραγγελία ή να περιμένω?? Θα τις ρίξουν κι άλλο τις τιμές??

Ακόμα περιμένω 2 παραγγελίες από gymbo και 1 από crazy...

Βλέπω που τα προτιμάτε αυτά τα δύο και είπα να τα κοιτάξω κι εγώ.

Ίσωςδ δεν ψάχνω καλά, αλλά πείτε μου ολόσωμα μακρυμάνικα φορμάκια για μωρό δεν έχουν;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Θα τα βρεις ως footed one-piece. Βάζω παράδειγμα από gymboree: http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446004401&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305284899&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1323296018855&productSizeSelected=0&fit_type=.

Σε ολόσωμα πάντως προσωπικά θα στρεφόμουν σε Ευρωπαικό site. Πολύ όμορφα έχει στο dpam.com. Αν έχεις δε τη δυνατότητα να παραγγείλεις από κατάστημα που δε στέλνει Ελλάδα, τότε δες σε marks & spencer & mothercare.

Εμείς πάντως, στραφήκαμε από πολύ νωρίς (από τον 6 μήνα περίπου) σε σετάκια πάνω κάτω. Ένα θετικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις αρκετές παραλλαγές!

82nop2.png

Θα τα βρεις ως footed one-piece. Βάζω παράδειγμα από gymboree: http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446004401&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305284899&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1323296018855&productSizeSelected=0&fit_type=.

Σε ολόσωμα πάντως προσωπικά θα στρεφόμουν σε Ευρωπαικό site. Πολύ όμορφα έχει στο dpam.com. Αν έχεις δε τη δυνατότητα να παραγγείλεις από κατάστημα που δε στέλνει Ελλάδα, τότε δες σε marks & spencer & mothercare.

Εμείς πάντως, στραφήκαμε από πολύ νωρίς (από τον 6 μήνα περίπου) σε σετάκια πάνω κάτω. Ένα θετικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις αρκετές παραλλαγές!

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι άλλο που θα το έχετε πει σίγουρα. crazy8 gymboree περνάνε τελωνείο;; παραγγέλνω μέχρι 45 δολάρια και δεν περνάνε;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Το τελωνείο είναι καθαρά θέμα τύχης. Μπορεί να σου σταματήσουν την παραγγελία ανεξάρτητως ποσού. Έχουν παραγγείλει κοπέλες από 200$ και άνω και δεν τους σταματήσαν οι τελώνες. Ωστόσο, κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί και το αντίθετο.

Γενικά, φροντίζουμε να βάζουμε παραγγελίες που να "μην χτυπάνε στο μάτι" και αν διαβάσεις και παραπάνω οι περισσότερες παραγγελίες που βάζουμε κυμαίνονται περίπου στα 100$-120$ μαζί με τα μεταφορικά.

Επίσης, πάντα να επιλέγεις standαrd delivery.

82nop2.png

Σε ποιο amazon; Το αγγλικό ή το αμερικάνικο;

Η συγκεκριμένη αντιμετώπιση ήταν από το αγγλικό, το αμερικάνικο ΑΜΑΖΟΝ, αφενός ενέχει τους γνωστούς κινδύνους, αφετέρου πολλά πράγματα δεν τα στέλνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...