Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

σωστα, και εγω τα κοριτσιστικα τα περιμενω απο παρασκευη!

αλλα ποιο ειναι το μεγαλο δεμα που λεει ο Ελτας? 4 διακοσμητικα αμαζον η τα σκετσερς????? μικρα ειναι!

Εμάς μας είχαν έρθει μια φορά από άμαζον ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα βιβλίο το ένα δίπλα στο άλλο (όχι από πάνω) σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κούτα με το κενό γεμισμένο με τσαλακωμένα χαρτιά, οπότε.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστο και αυτο! αλλα μαλλον τζιμπορακια δεν ειναι! αλλα περιμενω 2 τζιμπορυ , υπολοιπο μαντκο, 3 απο αμαζον, δεν ειμαι να κανω πηγαινε ελα δρομολογια!!!!!!

αχχχχχ να μας πανε ολα κατευχην σε ολες!!!

kKZUp2.png

με τα pampers απο amazon τι παιζει? βρηκα αυτα:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EYHED8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

εχει δυο τιμες κ δε μπορω να καταλάβω πως παιρνεις την έκπτωση.. Επισης, μεταφορκά έχει?

help.....

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Καλησπερα μηπως εχει αγορασει καποια/ος μποτακια dr martens? Ξερεται καποιο site αξιοπιστο? Εγω βρηκα σε αυτο http://surfandskatewear.com σε καλη τιμη μηπως το ξέρετε?

έχει κάποια και εδώ σε προσφορά. το σάιτ αξιόπιστο

ξέχασα να βάλω το σάιτ:P Ιδού λοιπόν:

http://www2.branch309.co.uk/prdsearch.aspx?iLink=&searchterm=dr.%20martens&c2=-1&c3=-1&c=-1&m=-1&b=-1&j=-1&sz=-1&t=-1&maxi=12&minp=-1&maxp=-1&rv=-1&ord=-1&qrun=searchBox&h=-1&c4=0&useSess=0&flt=y&ct=-2&bclick=&g=4

πες μας λιγο...ξυλινο ειναι?

μεγεθος? τα αξιζει τα λεφτα του? ηθελα για δωρακι αλλα του αντρα μου του φανηκαν καπως....

Όχι δεν είναι ξύλινο ,μοιαζεί με κεραμικό.Είναι πολύ όμορφο,τα αξίζει νομίζω ναι:)

πόσες μέρες έκαναν να έρθουν ?

Προλαβαίνω να παραγγείλω???

Νομίζω πως προλαβαίνεις!:) Δεν έκανε πάνω από βδομάδα!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

(συνεχεια)

αμαζον μπλακ φραιντει:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UHUE7E απίστευτα άνετο παπούτσι

δωρο του μεγάλου από αη βασίλη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0045Y1JBG την φωτογραφική δεν την άνοιξα αλλά η τσαντουλα που είναι μικρή για να χωραει η μηχανή είναι πολύ καλή από αφρώδες υλικό.την πήρα νομίζω 28 λίρες.μου φάνηκε καλή τιμή

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0023XJ2BU

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002Y5XNBM φοβεροί φακοί.είναι το 2ο σετ που παιρνω.

Λοιπόν,τωρα που βρήκα λίγο χρόνο ας πω κι εγώ για τις δικές μου αγορές (βέβαια μιλάμε σε διάστημα 2 μηνών αλλά....)

δωράκια

http://www.ebay.co.uk/itm/120796803611?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 χαριτωμένο

smaco πολύ μου αρέσει το βραχιολάκι σας, θεωρείς ότι μπορεί να δωθεί άνετα για δωράκι η δείχνει πολύ φθηνό ??? :D

smaco πολύ μου αρέσει το βραχιολάκι σας, θεωρείς ότι μπορεί να δωθεί άνετα για δωράκι η δείχνει πολύ φθηνό ??? :D

Εγω θα το δώσω σε μια φίλη.Είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία αλλά έχει σιλικόνη (είναι δηλαδή ελαστικό) για το χέρι.Αυτό ρίχνει το κόστος κατασκευης αλλά μου φαινεται καλύτερο γιατί δεν θα εχεις αμφιβολία αν θα κάνει.

Για μένα δεν δείχνει φτηνό.Εξαρτάται βέβαια και για που προορίζεται το δώρο...

Ερωτηση:στο best offer στο εβαυ; τι ακριβώς κάνεις;

Ζητάς χαμηλότερη τιμή(φαντάζομαι!) και αν το κερδίζεις;γιατί έχει και buy it now.

Eχω δει ένα ρουχο που έχει 2 προσφορές.Δεν μπορώ να τις δω.Και μετά;

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα. Έχω μπερδευτεί με το amazon.co.uk. Ξέρω ότι χρεώνει 23% ΦΠΑ, αλλά την τελική τιμή τη βλέπουμε αρχικά, στη σελίδα που περιγράφει το προϊόν (εννοείται ότι έχουμε μπει με το username) ή στο check out;

Σήμερα έκανα μια αγορά και στο checkout είδα παραπάνω χρέωση (σε όλα τα προϊόντα περίπου 0,9%). Έστειλα email και μου απάντησαν ότι όντως έγινε λάθος και θα μου επιστραφεί το επιπλέον ποσό. Μετά από λίγο έκανα και άλλη αγορά και πάλι φάνηκε στο τέλος μεγαλύτερη χρέωση. Είναι δυνατόν να έκανε λάθος και ο υπεύθυνος του amazon και να μην πρόσεξε ότι η αγορά έγινε από Ελλάδα ή όντως έγινε λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Την πάτησα ρε παιδιά!!!!

Έχω παραγγείλει από 30/04/2011 από Αγγλία 8 μπλουζάκια, μου έχουν στείλει μόνο τα 2 και δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε και απαντάνε σε mail.... Τι να κάνω;

Μου έχουν φάει σχεδόν 90 ευρώ!

Το site είναι το http://www.electrictshirts.co.uk

Την πάτησα ρε παιδιά!!!!

Έχω παραγγείλει από 30/04/2011 από Αγγλία 8 μπλουζάκια, μου έχουν στείλει μόνο τα 2 και δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε και απαντάνε σε mail.... Τι να κάνω;

Μου έχουν φάει σχεδόν 90 ευρώ!

Το site είναι το http://www.electrictshirts.co.uk

Συγνωμη...30 Απριλιου εννοεις ή εχεις κανει λαθος?????:shock::shock:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Δεν κάνω λάθος!

Έχω στείλει e-mail για να με ενημερώσουν τι θα γίνει διαφορετικά θα ακυρώσω την παραγγελία αλλά τίποτα. Στα τηλέφωνα τα σταθερά βγαίνει τηελφωνητής που λέει πως δεν έχει άλλη μνήμη για μηνύματα....

Την πάτησα έτσι; Άργησα να ρωτήσω στο φόρουμ αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω εκτός από το να τους στέλνω e-mail.

Σήμερα τους απείλησα πως θα λάβω άλλα μέτρα αν δεν μου επιστρέψουν τα χρήματα.

κλαψ κλαψ....

Το ένα μπλουζάκι το έστειλαν τον Ιούνιο και το άλλο τον Αυγουστο...

Καλα μιλαμε οτι εχεις πολυ μεγαλη υπομονη!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Γιατι κοριτσακι μου δεν ρωτησες νωριτερα???

Θα μπορουσες να εχεις κανει αμφισβητηση της συναλλαγης στην τραπεζα (φανταζομαι οτι πληρωσες με πιστωτικη ή χρεωστικη ετσι?) και να εχεις παρει πισω τα λεφτα σου...αλλα αν θυμαμαι καλα υπαρχει ενα ευλογο χρονικο διαστημα για να γινει αυτο...

Παντως δεν χανεις κατι να μιλησεις με την τραπεζα σου...

Μα κι εσυ βρε παιδακι μου 8 μηνες αναμονη????:roll:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

το παιχνιδι με τους ιπποποταμους και τις μπιλιες οπως επισης και το γουρουνακι που τρωει τα χαμπουργκερ ηρθαν σε 10 ακριβως μερουλες απο αμαζον και ειναι τελεια!!!!!!!!!!!

κουράγιο αδέρφια...

Κορίτσια, καλησπέρα. Έχω μπερδευτεί με το amazon.co.uk. Ξέρω ότι χρεώνει 23% ΦΠΑ, αλλά την τελική τιμή τη βλέπουμε αρχικά, στη σελίδα που περιγράφει το προϊόν (εννοείται ότι έχουμε μπει με το username) ή στο check out;

Σήμερα έκανα μια αγορά και στο checkout είδα παραπάνω χρέωση (σε όλα τα προϊόντα περίπου 0,9%). Έστειλα email και μου απάντησαν ότι όντως έγινε λάθος και θα μου επιστραφεί το επιπλέον ποσό. Μετά από λίγο έκανα και άλλη αγορά και πάλι φάνηκε στο τέλος μεγαλύτερη χρέωση. Είναι δυνατόν να έκανε λάθος και ο υπεύθυνος του amazon και να μην πρόσεξε ότι η αγορά έγινε από Ελλάδα ή όντως έγινε λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καμμία να "κατέχει" το amazon;

Καμμία να "κατέχει" το amazon;

πολλές :roll::lol::lol:

αλλά αν δεν γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένη δεν μπορούμε να τσεκάρουμε όοολα τα πράγματα που στέλνει ο αμαζονας για να βρούμε την 0,9% διαφορά

αν θέλεις δώσε το λίνκ από κάποια πράγματα που έχουν αυτή την διαφορά για να το τσεκάρω

επίσης μήπως πληρώνεις σε Ευρώ ??

αλλά αν δεν γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένη δεν μπορούμε να τσεκάρουμε όοολα τα πράγματα που στέλνει ο αμαζονας για να βρούμε την 0,9% διαφορά

αν θέλεις δώσε το λίνκ από κάποια πράγματα που έχουν αυτή την διαφορά για να το τσεκάρω

επίσης μήπως πληρώνεις σε Ευρώ ??

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή. Αυτό που ρωτάω είναι αν όταν παραγγέλνετε στο amazon αλλάζει κατά το check out η τιμή επειδή το ΦΠΑ μας είναι 23% ή από την αρχή βλέπετε την τιμή αυτή (μαζί με 23% ΦΠΑ). Εννοείται ότι μιλάω για λίρες.

Οταν βλεπεις το προιον στη σελιδα του βλεπεις την τιμη που ισχυει στην Αγγλια με το αγγλικο ΦΠΑ...στο τελος βλεπεις την τιμη προσαυξημενη με το εκαστοτε ποσοστο του ΦΠΑ προκειμενου να φτασει το 23% που ισχυει στην Ελλαδα..

π.χ. στην Αγγλια ισχυει στα ρουχα ΦΠΑ 21% αρα στο τελος θα σου προσθεσει ενα 2%

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλησπέρα.

Έχει δοκιμάσει καμία κάτι ανάλογο?http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Mens-Heat-Holders-THERMAL-SOCKS-Size-4-8-BLACK-/150692743461?pt=UK_Men_s_Socks&var=&hash=item68c8c8e1a7. Επειδή λέω φέτος να γεμίσω τις σακούλες κάτω από το δέντρο με χρηστικά δωράκια, σκέφτηκα στους κρυοπόδαρους να προσθέσω κάτι ανάλογο, άντε και κατιτίς ακόμη.

82nop2.png

πες μας λιγο...ξυλινο ειναι?

μεγεθος? τα αξιζει τα λεφτα του? ηθελα για δωρακι αλλα του αντρα μου του φανηκαν καπως....

πόσες μέρες έκαναν να έρθουν ?

Προλαβαίνω να παραγγείλω???

Τα στολίδια είναι γύψινα. Είναι απίστευτα χαριτωμένα και μέσα σε 5 μέρες φτάνουν στα χέρια σας. Εννοείται πως θα παίρνω κάθε χρόνο. Αν δεν ήταν τσιμπημένες οι τιμές τους θα ξεμπέρδευα και με δώρα αλλά κοστίζουν. Άρα μόνο για εμάς θα παίρνω. Και εννοείται πως τα ονόματα μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.

Υποκλίνομαι στο Αμαζον. Σήμερα παρέλαβα κιόλας την τηλεόραση. Χθες την έστειλαν με εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης την 20/12 και όμως σήμερα την παρέλαβα με courier. Μου κάνει εντύπωση όμως που τα πράγματα που παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα (pilgrimi κοσμήματα, την Σόφη την καμηλοπάρδαλη, σετ φαγητού της avent) δεν τα έχω παραλάβει ακόμα. Υποτίθεται μέχρι την Παρασκευή θα έρθουν...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κι εγω χθες εκανα παραγγελια απο αμαζονο σκυλοτροφη (πολυ σουξε σας λεω!!!), ενα ισιωτικο για τα μαλλια, ενα παιχνιδακι lamaze για τη μπουμπου κι ενα χριστουγεννιατικο cd και μου εσπασε την παραγγελια στα 3 μαμωτο!!!!

Ισιωτικο & cd με royal mail, παιχνιδι με dhl και η dogfood μαλλον θα φυγει αυριο...υποψιαζομαι οτι εχουν διαφορες αποθηκες σε διαφορα μερη γι'αυτο και το κανουν αυτο...:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...