Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια..απο χτες ρωταω:confused:

εχει καμια σας προβλημα με το τζιμπορυ σα σαιτ?

μου βγαζει οταν παω κ καλα να βαλω παραγγελια

" the certificate for this website is invalid.you might be connecting to a website that is pretending to be "img.cdn.mediaplex.com" which can put your confidential information at risk.would you like to connect anyway?

το χετε ξανασυναντησει?

τι κανω τωρα....?

βαζω παραγγελια το πρωι ή μπα...?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χατζίκο σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...Εννοείται πως θα επιλέξω απλό ταχυδρομείο...Είπα συστημένο αλλά εννούσα το χαρτάκι μωρέ που σου αφήνει ο ταχυδρόμος..Anyway θα φτιάξω τώρα ένα δεύτερο λογαριασμό στο gymboree με τα στοιχεία της αδερφής μου, θα ξαναγεμίσω καλάθι και αύριο θα προσπαθήσω αρχικά να τα περάσω στο δικό μου και αν δεν τότε στης αδερφής μου.Ελπίζω μόνο να μη μου χαθεί το καλάθι με 2 λογαριασμούς που θα έχω..

κοριτσια..απο χτες ρωταω:confused:

εχει καμια σας προβλημα με το τζιμπορυ σα σαιτ?

μου βγαζει οταν παω κ καλα να βαλω παραγγελια

" the certificate for this website is invalid.you might be connecting to a website that is pretending to be "img.cdn.mediaplex.com" which can put your confidential information at risk.would you like to connect anyway?

το χετε ξανασυναντησει?

τι κανω τωρα....?

βαζω παραγγελια το πρωι ή μπα...?

Από ότι κατάλαβα φταίει μάλλον ο server από τον οποίο μπαίνεις και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Εγώ που μπαίνω από mozilla δεν μου χει βγάλει κανένα τέτοιο μήνυμα και προχωράω μέχρι το place order την παραγγελία..:roll::roll:

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πολύ γέλασα με την σκυλοτροφή καθώς φαντάζομαι τα πρόσωπα των κούριερ-τι άλλο θα δουν τα μάτια τους! Πάνες, σκυλοτροφή, μπύρες, κατσαρόλες (αυτή θα είμαι εγώ!) από Αγγλία....

Λοιπόν την βοήθειά σας, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο

http://www.amazon.co.uk/WMF-Function-Stainless-16cm-Low-Casserole/dp/B0015ZB6RK/ref=sr_1_10?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1322084413&sr=1-10

και

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001A08SOO/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Εκτός από την προφανή διαφορά τιμής, τι να επιλέξω? Τις kuhn rikon έχω τις durotherm και πανω κάτω τις ξέρω. Τις wmf όμως όχι και το σκέφτομαι να τις δοκιμάσω.

Διαφημίσεις

Χατζίκο σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...Εννοείται πως θα επιλέξω απλό ταχυδρομείο...Είπα συστημένο αλλά εννούσα το χαρτάκι μωρέ που σου αφήνει ο ταχυδρόμος..Anyway θα φτιάξω τώρα ένα δεύτερο λογαριασμό στο gymboree με τα στοιχεία της αδερφής μου, θα ξαναγεμίσω καλάθι και αύριο θα προσπαθήσω αρχικά να τα περάσω στο δικό μου και αν δεν τότε στης αδερφής μου.Ελπίζω μόνο να μη μου χαθεί το καλάθι με 2 λογαριασμούς που θα έχω..

Από ότι κατάλαβα φταίει μάλλον ο server από τον οποίο μπαίνεις και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Εγώ που μπαίνω από mozilla δεν μου χει βγάλει κανένα τέτοιο μήνυμα και προχωράω μέχρι το place order την παραγγελία..:roll::roll:

μωρε και γω με μοτζιλα δεν εχω θεμα,αλλα ελα που θελω να βαλω δυο παραγγελιες,κ αρα χρειαζομαι κ το safari το ρημαδι....

σημειωτεον,τις προαλλες δε μου το εκανε-απο χτες αρχισαν αυτα τα τσαλιμια.....

τεσπα,θα δω τι θα κανω ,.,,,,εχω ξενερωσει τελειως.ασε που ολο βγαζω ,βγαζω ρουχα,κ ολο στα υψη ειναι το καλαθι...

το καλαθι που με καιει πιο πολυ,κ θελω το βαλα στο μοτζιλα,αλλα ειναι περιπου 300 μετα απο κουπονι 20% δικο μου και τα μεταφορικα τους

κ σκεφτομαι οτι αν δεν ειναι σουπερ οι εκπτωσεις βλεπω ,μεχρι να σβηνω 2-3 κομματια να χουν εξαφανιστει κ ολα τα υπολοιπα κ να την παταω αγρια...

το δε δευτερο καλαθι εχει ψιλοχαζομαριτσες,κ θα δω εκεινη τη στιγμη αν θα το παρω, συμφωνα με εκπτωση,κ αρκει να μην εχω αυτο το θεμα με το σερβερ,που μ αφηνει μεν να προχωρησει,απλα μου βγαζει προειδοποιηση για υποκλοπη...αρα δε μπορω να βγαλω τιποτα απ το πρωτο,να ξαλαφρυνει,γιαρτι δεν ειναι σιγουρο πια το δευτερο:evil::evil::evil:

7 νταν θα μαι υπολογιστη-κ αντε να δω πρωι πρωι με τι μυαλο θα κανω οτι ειναι να κανω(κ ειμαι κ πρωταρα στο τζιμπο:rolleyes:)

κοριτσια, σήμερα έκανα την πρώτη μου αγορά στο javari.fr χωρις να ξέρω γρι Γαλλικά!

Πήρα αυτές τις γαλότσες: http://www.javari.fr/dp/B004ZUYQEW

Αν κάτι είχε πάει στραβά, φαντάζομαι πως δε θα ολοκληρωνόταν η παραγγελία, έτσι? Χρησιμοποίησα προπληρωμένη visa eurobank.

Τώρα όταν πάω στο λογαριασμό μου στο javari, εκεί που είναι τα στοιχεία της παραγγελίας, μου βγάζει αυτό πάνω ψηλά σε ροζ πλαίσιο:

Message important

Avant de commencer a traiter votre commande, la banque ιmettrice de votre carte bancaire requiert que vous effectuiez l'une des opιrations suivantes :

* Rιessayer la carte que vous avez enregistrιe.

* Mettre a jour la date d'expiration de la carte que vous avez enregistrιe.

* Choisir une autre carte sur votre compte.

Entrer un nouveau numιro de carte.

Cliquez sur pour continuer.

Ξέρει καμια Γαλλικά? Σύμφωνα με τη google μετάφραση λεει ότι πρέπει να πάρω άδεια από τη τράπεζα, να ξαναβάλω στοιχεία κάρτας, δε καταλαβαίνω....

Τι να κάνω? Έχει γίνει άραγε η παραγγελία???

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

κατι μαλλον εχει παει στραβα με τη καρτα γιατι κι εγω απο τα ελαχιστα που ξερω σου ζηταει να κανεις ενα απο τα 3. στο 1o λεει να ξαναδοκιμασεις να βαλεις τη καρτα σου

στο 2ο οτι μαλλον η ημ. ληξης της καρτας ειναι λαθος η καττι τετοιο και στο 3ο αστερακι λεει επιλεξτε μια αλλη καρτα...

edit: αααα στα παραπανω

Avant de commencer a traiter votre commande, la banque ιmettrice de votre carte bancaire requiert que vous effectuiez l'une des opιrations suivantes :
λεει : πριν ξεκινησουν να επεξεργαζονται την παραγγελια σου πρεπει να κανεις ενα απο τα 3

ελπιζω να ξερει καμια αλλη γαλλικα να σου πει στα σιγουρα!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ενα από τα τρια ή και τα τρια? Δε μπορω να καταλάβω.. Ας περιμένω κ καποια που να το κατέχει το θέμα Γσλλικά και javari

Δε θα έπρεπε να μου στείλουν ενα email και να μου πουν το πρόβλημα?

Ελπίζω να τις κρατάνε τις γαλότσες..

EDIT: ξαναέβαλα τα στοιχεία της κάρτας και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει..

EDIT: πάλι τα ίδια.. και ας έβαλα τα στοιχεία από την αρχή.. Μήπως φταίει το γεγονός ότι ζητάει όνομα κατόχου και η κάρτα μου δε γράφει κ έβαλα απλά το όνομα μου στα Αγγλικά?

Περιμένω αύριο μια Γαλλομαθή!!!

το βαλα και στο google απο γαλλικα σε αγγλικα ( βγαζει καλυτερη μεταφραση) και μου βγαζει

your credit card requires that you perform one of the following:

αρα ενα απο τα παρακατω. δε ξερω ομως αν κρατανε τις γαλοτσες γιατι πιο πανω γραφει πως πριν να επεξεργαστουν τη παραγγελια πρεπει να κανεις ενα απο αυτα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

το βαλα και στο google απο γαλλικα σε αγγλικα ( βγαζει καλυτερη μεταφραση) και μου βγαζει

your credit card requires that you perform one of the following:

αρα ενα απο τα παρακατω. δε ξερω ομως αν κρατανε τις γαλοτσες γιατι πιο πανω γραφει πως πριν να επεξεργαστουν τη παραγγελια πρεπει να κανεις ενα απο αυτα!

Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω.

Η κάρτα είναι visa και επέλεξα το πεδίο visa/electron, έβαλα αριθμό, όνομα..

Θα πάρω κ στη τράπεζα αυριο να ρωτήσω...

Καληνύχτα!

Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω.

Η κάρτα είναι visa και επέλεξα το πεδίο visa/electron, έβαλα αριθμό, όνομα..

Θα πάρω κ στη τράπεζα αυριο να ρωτήσω...

Καληνύχτα!

Έπαθα και εγώ το ίδιο την προηγούμενη εβδομάδα στο amazon. Αγόραζα πρώτη φορά αλλά τα στοιχεία της κάρτας μου τα είχε από τότε που άνοιξα το λογαριασμό. Πήρα ένα ζευγάρι κικερς για την κόρη μου ένα αυτοκινητάκι και ένα ζευγάρι δικά μου παπούτσια. Έσπασε αμέσως την παραγγελία στα 2. Τα κικερσ πληρώθηκαν αμέσως και έφυγαν την άλλη μέρα. Τα άλλα 2 μου έλεγε α)να ξαναπροσπαθήσω με την ίδια κάρτα, β) να δω την ημερομηνία λήξης της κάρτας αν είναι σωστή, γ) να βάλω άλλη κάρτα. Προσπάθησα το α και β 3 φορές στην αρχή συνέχιζε την παραγγελία και μετά πάλι τα ίδια. Τελικά έβαλα άλλη κάρτα άλλης τράπεζας. Δεν ξέρω μήπως μπλοκάρει τη συναλλαγή η τράπεζα? Αλλά μόνο τη μια? Εμένα ήταν της Πειραιώς αυτή που μπλόκαρε. Εσένα?

yQPJp2.png N5FJp2.png

Διαφημίσεις

E δεν τρελάθηκα και με τις τιμές τους. Σιγά!

Αυτή είναι η νέα collection. Rίξτε μια ματιά προτού ψωνίσετε

http://www.gymboreelines.com/

Δεν κοιταζω, δεν κοιταζω, δεν κοιταζω!!!!! :P

Τελειωσα με τα Gymboree! Τρεις παραγγελιες μεσα σε τρεις μερες, η σημερινη ολο μπουφαν (8 κομματια, τα 5 ειναι μπουφαν!). Εχω ντυσει και τα δυο τους μεχρι και του χρονου! :) Τουλαχιστον, αν με χωρισει ο πατερας τους μετα τον λογαριασμο της πιστωτικης, τα παιδακια μου θα εχουν μπουφαν, δεν θα πεθανουν απο το κρυο! :P

yleap2.png In10p2.png

Kαλημέρα!! Καλα..... χαλια εκπτώσεις φέτος! Παλια είχαν καλύτερες!

Θα συμφωνησω και με εσενα και με την tamar! Περιμενα και εγω κατι καλυτερο...Βεβαια, εμενα αυτο με βοηθησε να ξεκαθαρισω στα γρηγορα το καλαθι μου. Ο,τι δεν ηταν σε καλη προσφορα...ξουτ!!! Και ετσι εμειναν μονο μπουφαν και fleece. (Κατα τη γνωμη μου, τα μονα που αξιζε να αγορασει κανεις σημερα). Δεν πηρα ουτε ενα sweater, εξακολουθουν να ειναι ακριβα, ουτε αλλα κομματια, ουτε αξεσουαρ... Και καταληγω οτι μαλλον εκανα καλα που παρηγγειλα τις προηγουμενες μερες κομματια που μου αρεσαν και ηταν ηδη σε καλη προσφορα και δεν περιμενα τη σημερινη μερα για ολα. Τσεκαροντας τωρα τις τιμες, η διαφορα ειναι ελαχιστη (ή δεν υπαρχει και καθολου) και βρηκα ολα τα νουμερα που ηθελα... Νομιζω δηλαδη οτι εκανα καλα...:?

πχ. αυτο

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374304783045&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446003587&Port=DataFeed&ad=SLI

το πηρα χθες 16,13$. Διαφορα κατι λιγοτερο απο 1$...

Ε, το 1$ δεν ειναι και καμμια σπουδαια επιπλεον εκπτωση για Black Friday, ετσι δεν ειναι? :|:roll:

Εντιτ: Καλημερα ειπα? Δεν ειπα! Καλημερα σε ολες και καλες αγορες!!!

yleap2.png In10p2.png

Οκ, εφυγε και μενα η παραγγελια για gym...

Ενταξει δεν ειχε και τις φοβερες εκπτωσεις αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να βρω τετοιο http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446003662&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305610689&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322113506566&productSizeSelected=0&fit_type= μπουφαν με 17ευρω στην Ελλαδα

Πηρα και 3 παντελονια, 3 μπλουζες, 2 σκουφους ζωακια και κοκκαλακια για τη μικρη συνολο 80 ευρω με τα μτφ...ε, δεν ειναι και ασχημα!!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κοριτσια, σήμερα έκανα την πρώτη μου αγορά στο javari.fr χωρις να ξέρω γρι Γαλλικά!

Πήρα αυτές τις γαλότσες: http://www.javari.fr/dp/B004ZUYQEW

Αν κάτι είχε πάει στραβά, φαντάζομαι πως δε θα ολοκληρωνόταν η παραγγελία, έτσι? Χρησιμοποίησα προπληρωμένη visa eurobank.

Τώρα όταν πάω στο λογαριασμό μου στο javari, εκεί που είναι τα στοιχεία της παραγγελίας, μου βγάζει αυτό πάνω ψηλά σε ροζ πλαίσιο:

Message important

* Rιessayer la carte que vous avez enregistrιe.

* Mettre a jour la date d'expiration de la carte que vous avez enregistrιe.

* Choisir une autre carte sur votre compte.

Entrer un nouveau numιro de carte.

Cliquez sur pour continuer.

Ξέρει καμια Γαλλικά? Σύμφωνα με τη google μετάφραση λεει ότι πρέπει να πάρω άδεια από τη τράπεζα, να ξαναβάλω στοιχεία κάρτας, δε καταλαβαίνω....

Τι να κάνω? Έχει γίνει άραγε η παραγγελία???

ενα από τα τρια ή και τα τρια? Δε μπορω να καταλάβω.. Ας περιμένω κ καποια που να το κατέχει το θέμα Γσλλικά και javari

Δε θα έπρεπε να μου στείλουν ενα email και να μου πουν το πρόβλημα?

Ελπίζω να τις κρατάνε τις γαλότσες..

EDIT: ξαναέβαλα τα στοιχεία της κάρτας και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει..

EDIT: πάλι τα ίδια.. και ας έβαλα τα στοιχεία από την αρχή.. Μήπως φταίει το γεγονός ότι ζητάει όνομα κατόχου και η κάρτα μου δε γράφει κ έβαλα απλά το όνομα μου στα Αγγλικά?

Περιμένω αύριο μια Γαλλομαθή!!!

Παρόμοιο πρόβλημα είχε και το καλαμαράκι και άκρη δεν έβγαλε τελικά. Εγώ με την κάρτα της Πειραιώς δεν είχα θέμα.

Το γαλλικό μύνημα πάντως λέει το εξής. Ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία σου αν δεν γίνει ένα από τα παρακάτω.

1. Να ξανακαταχωρήσεις την κάρτα σου

2. Να ελέγξεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας σου

3. Να καταχωρήσεις μια νέα κάρτα.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Τι εννοείς ότι η κάρτα σου δεν γράφει όνομα ? Και η δική μου στην Πειραιώς δεν γράφει -πως άλλωστε αφού δεν είναι η κλασική πλαστική- αλλά όταν την έκδωσα, δήλωσα το όνομά μου στα αγγλικά και με αυτήν την γραφή την δηλώνω. Μήπως κάνεις κάποια αλλαγή στον τρόπο που το γράφεις και γι'αυτό δεν στην δέχεται ? Πάντως δεν νομίζω να σου κρατάει την παραγγελία μέχρι να λύσεις το πρόβλημα.

Άρχισαν οι εκπτώσεις στο gymboree!!!!! ΟΡΜΑΤΕΕΕΕ!!!!

αρχίσαμε να μπαίνουμε όλες μαζί και θα κρασάρει το δίκτυό τους χαχαχα

Μου έσπασε τα νεύρα πρωινιάτικα !!! Δεν είχε κρατήσει το καλάθι μου παρόλο που δεν έκανα σάιν άουτ εχθές το βράδυ.:evil::evil::evil:

Δεν έχω συγκριτικό για πέρυσι αλλά στα μπουφάν/φλις/κάποια πουλόβερ είχε πολύ καλές τιμές.

Π.χ. πήρα αυτό το μπουφάν του πιτσιρίκου από 65 στα 30 δολλάρια και έβαλα και εκπτωτικό κουπόνι και ήρθε και λιγότερο. Επίσης αυτό το μπουφάν της μικρής και βγήκε από 65 στα 23 δολλάρια και επίσης λιγότερο με εκπτωτικό κουπόνι. Φλις παντελόνια φόρμας 7,5-9 δολλάρια, φλις 10-15 δολλάρια.

Ίσως θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι καλύτερο, ας πούμε το -65% στα μπουφάν δεν το είδα σε όλα τα κομμάτια, τουλάχιστον σε όσα πρόλαβα να κοιτάξω, το πλησίαζες με εκπτωτικό κουπόνι. Και πάλι θεωρώ ότι οι τιμές ήταν αρκετά καλές.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Eγώ πάλι ψώνισα στα 3 βαφτιστήρια μας και στα αδέλφια τους (σύνολο 7 παιδάκια), ένα συνολάκι για τον μπέμπη (φλις, παντελόνι, παπουτσάκια, καλτσακια) και 2 μπλουζάκια για του χρόνου σύνολο 100 ευρώ. Συνολικά 15 κομμάτια.

Δεν είναι άσχημα αλλά δεν είναι και super duper... Δικά μας τα άφησα όταν θα πέσουν κι άλλο. Κι ο,τι βρω στο κάτω κάτω.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Για όσες ενδιαφέρονται κατά τις 4.30 θα βάλει αυτό στο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5OC?smid=A3P5ROKL5A1OLE

κατά τις 5.15 αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U8C1W8?smid=A3P5ROKL5A1OLE

και αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U8C1T6?smid=A3P5ROKL5A1OLE

Τα υπόλοιπα που φαίνονται μέχρι στιγμής είναι ό,τι δεν κατάφερε να πουληθεί μέχρι τώρα.

Eγώ πάλι ψώνισα στα 3 βαφτιστήρια μας και στα αδέλφια τους (σύνολο 7 παιδάκια), ένα συνολάκι για τον μπέμπη (φλις, παντελόνι, παπουτσάκια, καλτσακια) και 2 μπλουζάκια για του χρόνου σύνολο 100 ευρώ. Συνολικά 15 κομμάτια.

Δεν είναι άσχημα αλλά δεν είναι και super duper... Δικά μας τα άφησα όταν θα πέσουν κι άλλο. Κι ο,τι βρω στο κάτω κάτω.

Βρε θα πέσουν πάλι στις εκπτώσεις και όσο για τα νούμερα, δεν είχα θέμα σε αυτά που διάλεξα, να φεύγουν δηλαδή από το καλάθι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...